2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

süt pompası olarak philips avent elektrikli almıştım çok memnun kaldım rahatça kaynatabilirsiniz benim süütüm azdı gazlı olduğu içingece çocuk durmazdı sabaha kadar emerdik gündüzde uyurdu göğüslerim emmediği için dolardı gece emdiği için süt kalmazdı ben süt pompası gereksiz diye düşünürken 2-3 aylık olduğunda almıştım ama geç kalmıştım gündüz biriken sütü çekseydim sütüm dahada olurdu hemde geceye stok yapmış olurdum bence süt pompası gerekli bi alet tabi bebek kadar kuvvetli çekmediği kesin
birde aklınızda olsun bebeğe rutin bi emme saati ayarlamamız lazım 3 saatte 1 beslemek gibi hem devamlı gazı olmaz hem uykusu emme saati düzenli başlarsa o şekilde gidermiş
sterilizasyona gelince çok steril büyütmeyin, bu konuyu şimdiden araştırın bebeğin ilk 1 senesi en kuvvetli olduğu zamandır annenin antikorları bebeği 1 sene boyunca korur bu dönemde alınan mikropları vucut kolaylıkla altader 1 sene sonunda en zayıf konuma gelir hastalıkları atlatması zorlaşır ben yarım saat kaynatırdım biberonları emzikleri sonrasında anladım yanlış yaptığımı çok olmamak kaydıyla bebeğin mikroba alışması gerekli bağışıklık sistemi güçlenmesi adına
birde steril büyüyen bebeklerin bağışıklık sistemi harekete geçemediği için bir müddet sonra vucut toza gıdaya alerji geliştirmeye başlıyor savaş açacak birşey bulamayınca zararsız şeylere karşı alerji gelişiyor bu çok önemli bi bilgi kulak ardı etmeyin

oyy maşallahh..belki çalışmasam bende uyurdum yada uykum gelirdi ama şimdi gelecek fırsatı yok zavallım uykumunnnnyaa bende hiçbişey yok..hamileyim deyince millet bi bakıyo yeni hamile zannediyo..tabe toplu taşımada da yer veren olmuyooo

birde şunu ilave edeyim memeden ilk gelen sarı süt antikor bakımından en zengin gıda aşı gibi bebeği koruyor çar çur etmeden tek damlasını dahi emzirin bana çocuğun çapağı var gözüne damlat yok emzirmeden önce memeye sür fellan bi sürü şey soylemişlerdi

ben kraft sterilizatör kullandım ilk oğlumda, fiyatı uygun çokta memnundum tavsiye ederim
süt pompasıda ben madelayı tek geçerim , sağdıkçada artıyor
sterilizatör ü sadece ilk altı ay kullanmak gerekiyor, altıncı aydan sonra sadece sıcak suyla yıkayın diyor uzmanlar
biberonları falan

kesinlikle çok önemli bencede

kızlar benim ikinci oğluşum geliyormuş, kız istiyordum hep ama Allahım böyle nasip etti şükürler olsun
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah hepimizin bebişleri

vallahi gündüzleri uyumasam daha erken yatıyorum akşamları eşim bu çocuk seni halsiz yaptı diyor kafam kayıyor arada koltuktan

kizlar listeye kim ekliyor ben de dahil olabilir miyim? ydisindayim ve sadece 12 ve 20. hafta ultrason var bida yok. 12 haftadaki ultrasona gore dogum 2 kasim. son adete gore 19 ekim yumurtlamam gec olmustu onunla ayni gun gidiyor.
SAT (duzletilmis): 26 ocak
dogum tarihi: 2 kasim

benimde var hep uyku halim normal diyor annem hamilelerde.bide kızlar ben hiç kilo alamadım 60 kg. la hamile kaldım şuan 56,100 kg dayım.doktorumda fırçaladı baya..of of ne yapmalıyımm:26:

vallahi gündüzleri uyumasam daha erken yatıyorum akşamları eşim bu çocuk seni halsiz yaptı diyor kafam kayıyor arada koltuktan

kizlar hepiniz kan tahlili yaptirip kan ilacina basladiniz mi?

kizlar hepiniz kan tahlili yaptirip kan ilacina basladiniz mi?

canım bana yazmıştı ama bulantılarım olduğu için alamamıştım çünkü daha da tetikliyordu yeni yeni bitti bulantılarım biraz daha kendime geleyim başlıcam

canım kimse eklemiyor sen takipte ol istersen abonelik kısmına ekleyebilirsin o kadar

canım kimse eklemiyor sen takipte ol istersen abonelik kısmına ekleyebilirsin o kadar
Selam canım ben eklıyorum lısteye ılk cocukmu cınsıyette yazarsan eklerim yarın sabah olurmu tatlımm suan mobil girdim pc acmıyım yataktayım uyku modu

Mishca canım ne guzel şeyler paylaşmıssın ee tecrubeli olunca ben hiç anlamıyorum bu sagma makınesı ne alınır napılır:)))) marka ne hiç arastırmadım yandımmmm

tahlil sonucu mu cikti kansizlik canim?

canım tahlil yapmadı çünkü folik asit gibi alınması gereken bir ilaç bir de zaten doktora ben demiştim bende kansızlk vardı diye oda folit asitim bitince kan ilacını yazdı sana yazdımı yazmadımı

Selam canım ben eklıyorum lısteye ılk cocukmu cınsıyette yazarsan eklerim yarın sabah olurmu tatlımm suan mobil girdim pc acmıyım yataktayım uyku modu

beni kimse eklememişti de )) genelde aboneliğe ekliyorum neyse benide ekleyin )) ilk düşük oldu benim kan pıhtılaşması varmış meğer şimdi sürekli iğne yapıyorum kızım olcak hayırlısıyla

kızlar benim ikinci oğluşum geliyormuş, kız istiyordum hep ama Allahım böyle nasip etti şükürler olsun
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah hepimizin bebişleri

Aminn canımmmm. Buarada hayırlı olsun oglusunnn kız dememısmıydı drun canım başta:/

Canım ılk sayfaya bak ordaki gıbı bılgılerini yazarsan eklıyım yarına okyy suan mobilim pc acmıyım yataktayım

canım tahlil yapmadı çünkü folik asit gibi alınması gereken bir ilaç bir de zaten doktora ben demiştim bende kansızlk vardı diye oda folit asitim bitince kan ilacını yazdı sana yazdımı yazmadımı

canim ydisinda olunca uzman bakmior randevu alinca da pratisyen icin anca 1 hafta 10 gune oluyor pzt gidicem ama tahlil fln yapmiyorlar. bakalim verecek mi bilmiyorum ama vermezse de alirim sanirim diye dusunmeye basladim...

canim ilk cocuk ve cinsiyet insallah belli olursa 20 haftaki ultraosnda persembe. cok sagol ne zaman olursa acelesi yok canim

Tamam canım eklerim yarına hemen buarada bana dr demir ılacı verdi vitaminleri kesti kılo almıyım die ılk 3 ay folıkasıt ıctım dr sor öle al cnm kan ılacınıda ..ben solgar kullanıyorum organik bi ilaç dierleri migdemi mahvetti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…