benimde kafam çok karıştı yaa.. her şeyi iyice araştırmak gerekiyor, göğüs pompalarına da baktım yine aventinki baya bi pahalı, bir de sütüm olmazsa diye tedirgin oluyorum :26: fiyatlar dediğin gibi çok değişken pahalı olana gerek var mı ki o kadar para vermeye diyorsun, ucuz olunca da acaba iyi midir sağlam mıdır diye düşünüyorsun bu seferde :26:
kızlar uyku hali diyince ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamamöğle uykusu kesin olur ve uyumama rağmen akşam 11 diyince gözlerim kapanır kız çocuğu cok uyutuyor diyor annem bende 55 le hamile kaldım şuan 61 kiloyum ama görseniz hiç bir fark yok azıcık çıkmış bir göbek var sadece
ben kraft sterilizatör kullandım ilk oğlumda, fiyatı uygun çokta memnundum tavsiye ederimMerhabalar annişler ve tatlı kuzucuklarısizlere birşey sormak istiyorum daha önce Arzum'un Sterilizatör Ve Buharlı Pişirici ikisi bir arada kullanan var mı acaba? Sterilizatör almak istiyorum ama philips avent falan çoook pahalı Arzum'un fiyatı uygun geldi birde buharlı pişirici de olması da hoşuma gitti, katı yiyeceklere başladığımızda kullanırım diye düşündüm.. sizler ne düşünüyorsunuz?
kesinlikle çok önemli bencedebirde şunu ilave edeyim memeden ilk gelen sarı süt antikor bakımından en zengin gıda aşı gibi bebeği koruyor çar çur etmeden tek damlasını dahi emzirin bana çocuğun çapağı var gözüne damlat yok emzirmeden önce memeye sür fellan bi sürü şey soylemişlerdi
oyy maşallahh..belki çalışmasam bende uyurdum yada uykum gelirdi ama şimdi gelecek fırsatı yok zavallım uykumunnnnyaa bende hiçbişey yok..hamileyim deyince millet bi bakıyo yeni hamile zannediyo..tabe toplu taşımada da yer veren olmuyooo
benimde var hep uyku halim normal diyor annem hamilelerde.bide kızlar ben hiç kilo alamadım 60 kg. la hamile kaldım şuan 56,100 kg dayım.doktorumda fırçaladı baya..of of ne yapmalıyımm:26:
cnm bende 60 kg hamile kaldım..hiç kusmamama rağmen şu an 58.3 kg olmusum..gecen aydan 300 gr almışımama dr um bişey demiyo iyi buluyo şu anda..
cnm bende uyku hali neredeyse hiç olmadı..olamadııı sanırımm..işe git gel evde yemek ti işti derken uykum hep kaçtı..birkaç kere aksam10 gibi uyumuşluğum var maa
kızlar uyku hali diyince ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamamöğle uykusu kesin olur ve uyumama rağmen akşam 11 diyince gözlerim kapanır kız çocuğu cok uyutuyor diyor annem bende 55 le hamile kaldım şuan 61 kiloyum ama görseniz hiç bir fark yok azıcık çıkmış bir göbek var sadece
oyy maşallahh..belki çalışmasam bende uyurdum yada uykum gelirdi ama şimdi gelecek fırsatı yok zavallım uykumunnnnyaa bende hiçbişey yok..hamileyim deyince millet bi bakıyo yeni hamile zannediyo..tabe toplu taşımada da yer veren olmuyooo
vallahi gündüzleri uyumasam daha erken yatıyorum akşamları eşim bu çocuk seni halsiz yaptı diyor kafam kayıyor arada koltuktan
kizlar hepiniz kan tahlili yaptirip kan ilacina basladiniz mi?
kizlar listeye kim ekliyor ben de dahil olabilir miyim? ydisindayim ve sadece 12 ve 20. hafta ultrason var bida yok. 12 haftadaki ultrasona gore dogum 2 kasim. son adete gore 19 ekim yumurtlamam gec olmustu onunla ayni gun gidiyor.
SAT (duzletilmis): 26 ocak
dogum tarihi: 2 kasim
kizlar listeye kim ekliyor ben de dahil olabilir miyim? ydisindayim ve sadece 12 ve 20. hafta ultrason var bida yok. 12 haftadaki ultrasona gore dogum 2 kasim. son adete gore 19 ekim yumurtlamam gec olmustu onunla ayni gun gidiyor.
SAT (duzletilmis): 26 ocak
dogum tarihi: 2 kasim
Selam canım ben eklıyorum lısteyecanım kimse eklemiyor sen takipte ol istersen abonelik kısmına ekleyebilirsin o kadar
canım bana yazmıştı ama bulantılarım olduğu için alamamıştım çünkü daha da tetikliyordu yeni yeni bitti bulantılarım biraz daha kendime geleyim başlıcam
tahlil sonucu mu cikti kansizlik canim?
Selam canım ben eklıyorum lısteyeılk cocukmu cınsıyette yazarsan eklerim yarın sabah olurmu tatlımm suan mobil girdim pc acmıyım yataktayım uyku modu
kızlar benim ikinci oğluşum geliyormuş, kız istiyordum hep ama Allahım böyle nasip etti şükürler olsun
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah hepimizin bebişleri
beni kimse eklememişti de)) genelde aboneliğe ekliyorum neyse benide ekleyin )) ilk düşük oldu benim kan pıhtılaşması varmış meğer şimdi sürekli iğne yapıyorum kızım olcak hayırlısıyla
canım tahlil yapmadı çünkü folik asit gibi alınması gereken bir ilaç bir de zaten doktora ben demiştim bende kansızlk vardı diye oda folit asitim bitince kan ilacını yazdı sana yazdımı yazmadımı
Selam canım ben eklıyorum lısteyeılk cocukmu cınsıyette yazarsan eklerim yarın sabah olurmu tatlımm suan mobil girdim pc acmıyım yataktayım uyku modu
canim ilk cocuk ve cinsiyet insallah belli olursa 20 haftaki ultraosnda persembe. cok sagol ne zaman olursa acelesi yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?