2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hayırlısı olsun inşallah Allah cümlemizin cocuklarına sağlık sıhat versin zeki merhametli güzel ahlaklı akıllı uslu hayırlı evlatlar olsunlar

benım ıkı tane kuzucuğum olacak bırı kız bırı erkek Allah kısmet ederse

bende bekliyorum dört gözle annemin yanına gitmeyi alışveriş için ama bende battaniye başladım
papatyalaı bir model ortasındaki papatyalarını bitirdim çimlerini yapıcam şimdide anneme kadar bitirsemde arkasına kumaş geçirse diyorum işte bu model

benimki örgüyü sever zaten :) birde bizim bebiş 5 yıl süren tedaviler sonucu Rabbimin bir mucizesi olunca hemen başladı.Bende çalışıyorum Allah nasip ederse doğumdan sonrada çalışmayı düşünüyorum..Kayınvalidem bakarım diyor inşAllah lafta kalmaz :)Çünkü tedavi masrafları baya yıprattı bizi..
Aynen dediğin gibi bebişine baksa yeter zaten canım gerisi olur gider..

battaniye çok güzelmiş benimki düz örgü sadece ipim ponponluda yumuşcık oluyor benim battaniye 90*90 ölçülerinde küçük değil demi

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynen benim oğlum var 4 yaşında ona yaptı zaten bol bol.sadece o zaman bazı sebeplerden dolayı annem çok yapamamıştı annem şimdiden yapmaya başladı .

battaniye çok güzelmiş benimki düz örgü sadece ipim ponponluda yumuşcık oluyor benim battaniye 90*90 ölçülerinde küçük değil demi

o ölçü olayını çok bilmiyorum canım netten buldum ben bunu benim model kare değil dikdörtgen olacak ama nette ölçüleri vardır battaniye modelleri desen çıkar aşağı yukarı o kadardır bence ....

inşAllah canım Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.süper bişey ya bende çok istemiştim bi kerede 2 tane olsun hemde 1 erkek bir kız gerçekten çok güzel..tedavimde 2 yumurtam vardı ama bir tanesi annesine tutundu..Rabbime onun için bile binlerce kez şükürler olsun..5 yıldır onun yolunu gözlüyorduk çünkü..Allah bütün bebişleri korusn ve sağ sağlim annelerine kavuştursun inşAllah..ikizlerin olacağına çok sevindim gerçekten..

ben bebegımı kaybettım hala bu yazıya begenı gelıyor

kıyamam sana allah tez zamanda hayırlı evlatlarla müjdelesin seni
duanı eksık etme kafaya da takma rabbim boyle uygun gorduyse bızım aklımızın ermedığı seyler var demektir.

birisi boş bulunup beğenmiştir. takılma sen bunlara bebişlerini kucağına alacağın gunleri düşün rabbim el acıp ettığımız duaları gerı cevirmez.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynen benim oğlum var 4 yaşında ona yaptı zaten bol bol.sadece o zaman bazı sebeplerden dolayı annem çok yapamamıştı annem şimdiden yapmaya başladı .

amin canım inşAllah hepimizin bebişlerini..Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip olsunda örgü falan hikaye..babannesi yapmazsa annanesi yapar nolcak :)

bizde 3 yıldır uğrasıyorduk. benım kuzularda tüp bebkle oldu. Rabbim gönlüme gore verdı.
Allahım dileyen herkese versin hayırlı evlatlar ınsallah
bana herkes iki bebeğin ne kadar zor oldugunu söylüyor. işin cok zor farkındamısın dıye soruyorlar simdiden bana acıyanlar var ıkız dedığımde inşalah teke ıner dıyenler bile oldu düşünebiliyormusun
sankı kendılerı bakacak.
hem hamılelık psikolojisi hemde bu kendını bılmezler yuzunden ne dualar ettığımı ben bılırım.

ama kımse bılmıyor cocuksuz olmanın cok daha zor olduğunu
Çok şükür rabbim iki tane bırden verdı
sağlıkla sıhatle kucağıma alacağım günlerde gelecek insallah

her duamda isteyenlere versın Rabbım diyorum

benimkide ikizmiş ama biri tutunamamış kayınvalidem bile aman zaten nasıl bakacaktın dedi.zil takıp oynayın birde dedim. sizi bilmem ama biz sevinmedik hatta üzüldük bile evlat sonuçta

canım bu sıkıntıyı çekmeyen bilmez..biz bir tane için Allaha ne kadar çok yalvardık ne kadar çok dualar ettik ne zorlu yollardan geçtik..bir bebek gördüğünde içiten içe ağlamak nedir bilmiyor onlar..Yakının bile olmasa birinin hamile haberini alınca oturup onun için sevinçten ağlamak nedir bilmiyorlar..bebek özlemiyle rüyalarında özlem gidermek ne demek bilmiyorlar..Rabbim kimseyi bununla sınamasın..hiç kimsenin kucağını boş koymasın..Dileyen herkese sonsuz hazınesinden versin inşAllah..bende sen gibiyim kendim için değil herkes için Allahım hepimizin yüzüne gülsün..
ne demek teke iner biz onların saçının teline muhtacız..Sen kimseye kulak asma Allaha şükret..Sağlıkla yavrularına kavuşursun inşAllah..Rabbim yüzüne gülmüş hemde 2 bebek ihsan etmiş bundan güzeli mi var..

slmlar formu okuyorum ama pek yazmıyorum ,şeker yüklemesi içn bana dr. kepekli tost vs gibi şeker içermeyen bişeyler atıştırabilirsin dedi ,ayrıca ikili ,üçlü ,dörtlü testlerin hepsi tarama testi ve hepsi olasılık , risk yüksek çıksada düşük çıksada risk hep var bencede yaptırmamak en doğrusu ,özellike yaşı benim gibi 34 ve üzeri olan lar

hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)

ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...

okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL

sukur kavusturana ben sana gel bıze haber ver arada demedımmı merakta bırakıosun ama amaaaa
opuyorum senı ablacımmm tatlı telaslar bunlar ne guzell..

bende hıssedemıyordum canım sadece arada pıt pıt pıt oluyor okadar sırt ustu yatıyorum ozaman daha cok hıssedıyorum bıde soluma yattıgımda..ama dr bana hıssedemezsın 20.21 haftanda anca rahat hıssedersın dedi
canım ben oturuyorum avrupa yakasında. kendı dr yapıcak kendı hastalarına ucret almıyormus ..muayene 150 ama ayrıntıloyı gelsenız ne kadar ıster bılmıyorum :26:
kızlar hepiniz bir şekilde hissediyormussunuz
ama ben kuzuları bır turlu hıssedemıyorum.
acaba beklentim mi cok yuksek
tekme yumruk mu beklıyorum bılemedım kı
beklentım benımde cok yuksek sanırım sadece ptılıyor suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…