2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
15 mart icin randevu almak istedim
Kimse cikmadi ogleden sonra deniycem yine insAllah

Ben hamileliginin 4. Haftasinda dun keseyi gormus bir anne adayiyim. Topiginizi gordum tam bana gore benide araniza alirsaniz sevinirim. Butun bu surecte benimle ayni seyleri yasayan hamile arkadaslarimla bir arada olmak bana iyi gelecektir.
Allah hepimizin yardimcisi olsun ....

( not : bu kadar erken hamile oldugumu bilmemin sebebi ben tup bebek annesiyim :))))))

Tebrik ederim canım :)

herkese merhabalar..30 ocak son adet tarihim..normalde dün olmam lazımdı hep 3 gün önce oluyorum...bakalım hayaırlısı..2. bebişim olacak RABBİM in izniyle inş.. bakalım yarın veya cumartesi test yaparım artık.. bebek bakleyen arkadaşalarda inş. hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar..duayla..

ben dayanamıcam akşama tekrar test yapıcam.
KUZUM HAYIRLI HABERLE GEL EMI kuzum insAllah lekelenme bitmistir
hadi gozun aydin cnm bnm hosgeldinnn

cnm 30 ekim oluyor bnm de 29 ekim ama ben buraya yaziyorum ekim topginede arada sirada giriyorum ne zaman gelcekleri belli olmaz saglicakla gelsinlerde ay da farketmez aslinda

kızlar test yaptım işten gelince ikinci cizgi silik geldi. normalde yarın adet olmam gerek.
Allah ım inşallah hamileyimdir rabbim.
dua edi kızlar benim içinde.

Bugün kontrole gittim doktora. Ultrasonda bebeğimi görebildim. Çok ama çok mutluyum. Sadece 5 mm şimdilik. Doktor ilk önce görünmeyebilir kese filan dedi. Sonra bakınca gördük keseyi :)))

cnm insAllah hep ole gider
benmde ayaklarim donuyor kasik batmalarim var bel agrisi var azda olsa onun disinda henuz birsey yok erken diye dusunuyorum
Allahim herkese nasip etsin o kadar guzel bir duygu ki ebedi yasatsin mevlam

15 mart icin randevu almak istedim
Kimse cikmadi ogleden sonra deniycem yine insAllah

Amin cnm insALLAH , gercektende cok güzel bi duygu , rabbim isteyen herkese nasip etsin bendede biraz kasiklarimda batma var ayni senin gibi ayaklarim cok üsüyor .. Bende martin 15 randevum var günler gecmek bilmiyor

kızlar test yaptım işten gelince ikinci cizgi silik geldi. normalde yarın adet olmam gerek.
InsALLAH cnm sende hamilesindir, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bugün kontrole gittim doktora. Ultrasonda bebeğimi görebildim. Çok ama çok mutluyum. Sadece 5 mm şimdilik. Doktor ilk önce görünmeyebilir kese filan dedi. Sonra bakınca gördük keseyi :)))
Ayni bende cnm 1 hafta önce gittim doktor görünmeyebilir dedi ve bakti 3,5 mm di .. Ama heyecanla ayin 15 ini bekliyorum

InsAllah Allahim nsAllah silikse tamamdir insAllah

ben hala test yapamadım korkuyorum negatifse diye zamana bıraktım c.tesi de olmazsam pazar yaparım artık...

canım hiç korkma. herşey olacağına varır. ben adetim gelmeden test yaptım silik bi çizgi çıktı. sonrasında yaptırdığım kan testiyle kesinleşti hamileliğim. inşallah sende hamilesindir...

slm kızlar bende bugun adetıme ıkı gun varken baktırdım ve sonus beta hcg 88 bende kasım annesi olıcam ınsallah

Gunaydin kizlar kan testime göre 1 kasimda anne oluyorum inşallah :-D
Tüm hamile kizçeler hepinizinki hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim hepimize kolay ve sağlıkla hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah. Dileyen herkeze tez vakitte evladini versin Yüce Rabbim, bizlerinkinide sağlikli sıhhatli kucağimiza almayi nasip etsin insallah

kızlar bende dün hastaneye gittim dr. ultrasonla baktı hiçbişi gözükmedi :18:çok üzüldüm ama bir yandan da eminim testtede ikinci cizgi silik çıkmıştı ama silik olsa bile pozitif olduğunu biliyorum, aksi gibi tahlil sonuçllarınıda alamadık bi arıza yüzünden.:26: dayanamadım evde bi test daha yaptım yine ikinci çizgi belirsiz çıkınca içim rahatladı :) az önce telefon açtım, hcg sonucum da 403 çıkmış yani 4 haftalık gözüküyor. :) Allahım hiçbirimizin umutlarını boşa çıkarmasın..

Günaydın kızlar bütün anne adaylarını tebrik ediyorum. hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah. benimde bat yarın sabırsızlıkla bekliyorum belirtilerim var ama emin olamıyırum pazar günü test yapıcam.

Günaydın anneler anne adayları.
ben adet oluyorum.
hayırlısı marta artık.

merhaba
Rabbim izin verirse bende kasım anneleri içindeyim .allah ım isteyen herkeze versin.bizim de planlı değildi hala alışma dönemindeyim inşallah burdaki yazılarınız bana bu süreçte yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…