- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Ben hamileliginin 4. Haftasinda dun keseyi gormus bir anne adayiyim. Topiginizi gordum tam bana gore benide araniza alirsaniz sevinirim. Butun bu surecte benimle ayni seyleri yasayan hamile arkadaslarimla bir arada olmak bana iyi gelecektir.
Allah hepimizin yardimcisi olsun ....
( not : bu kadar erken hamile oldugumu bilmemin sebebi ben tup bebek annesiyim :))))))
KUZUM HAYIRLI HABERLE GEL EMI kuzum insAllah lekelenme bitmistirben dayanamıcam akşama tekrar test yapıcam.
hadi gozun aydin cnm bnm hosgeldinnnBen hamileliginin 4. Haftasinda dun keseyi gormus bir anne adayiyim. Topiginizi gordum tam bana gore benide araniza alirsaniz sevinirim. Butun bu surecte benimle ayni seyleri yasayan hamile arkadaslarimla bir arada olmak bana iyi gelecektir.
Allah hepimizin yardimcisi olsun ....
( not : bu kadar erken hamile oldugumu bilmemin sebebi ben tup bebek annesiyim :))))))
herkese merhabalar..30 ocak son adet tarihim..normalde dün olmam lazımdı hep 3 gün önce oluyorum...bakalım hayaırlısı..2. bebişim olacak RABBİM in izniyle inş.. bakalım yarın veya cumartesi test yaparım artık.. bebek bakleyen arkadaşalarda inş. hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar..duayla..
cnm insAllah hep ole gider
benmde ayaklarim donuyor kasik batmalarim var bel agrisi var azda olsa onun disinda henuz birsey yok erken diye dusunuyorum
Allahim herkese nasip etsin o kadar guzel bir duygu ki ebedi yasatsin mevlam
15 mart icin randevu almak istedim
Kimse cikmadi ogleden sonra deniycem yine insAllah
InsALLAH cnm sende hamilesindir, rabbim isteyen herkese nasip etsinkızlar test yaptım işten gelince ikinci cizgi silik geldi. normalde yarın adet olmam gerek.
Allah ım inşallah hamileyimdir rabbim.
dua edi kızlar benim içinde.
Ayni bende cnm 1 hafta önce gittim doktor görünmeyebilir dedi ve bakti 3,5 mm di .. Ama heyecanla ayin 15 ini bekliyorumBugün kontrole gittim doktora. Ultrasonda bebeğimi görebildim. Çok ama çok mutluyum. Sadece 5 mm şimdilik. Doktor ilk önce görünmeyebilir kese filan dedi. Sonra bakınca gördük keseyi :)))
kızlar test yaptım işten gelince ikinci cizgi silik geldi. normalde yarın adet olmam gerek.
Allah ım inşallah hamileyimdir rabbim.
dua edi kızlar benim içinde.
ben hala test yapamadımkorkuyorum negatifse diye zamana bıraktım c.tesi de olmazsam pazar yaparım artık...
cnm 30 ekim oluyor bnm de 29 ekim ama ben buraya yaziyorum ekim topginede arada sirada giriyorum ne zaman gelcekleri belli olmaz saglicakla gelsinlerde ay da farketmez aslinda[/QUote
canım benim 6 kasım diye gösteriyo doğum tarihi şu an... ee tabi hamileysem daha test yapmadım..midem çok bulanıyor hiç bir şey yiyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?