- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
ilk bebeğimi düşürme riskim vardı kızlar, kese çok fazla aşağıdaydı araç sarsıntısında bile düşük olabilir demişti dr. bende kullanmıştım o iğrenç progestan hapını, çok kötü kokuyor ve çok kilo aldırdı bana fakat o hap sayesinde kese yukarı tırmandı ve çok şükür oğlum şuan 14 aylık. bende 3. ayıma kadar kullanmıştım. henüz dra gidemedim kızlar inşallah yine bi sorunum yoktur, tekrar kullanmak istemiyorum o hapıama kullanmak zorundaysak da sonuna kadar destekliyorum çok etkili çünkü
canım zaten özele gidiyorum sürekli hiç devlete gitmedim daha ama benim şansım yok sanırım.bi dr daha varmış bakalım ona gidicem bu sefer eğer adet olmaz hamilede değilsem.
Ilkimin 10. haftada kalb atisi durdu ,ikinci cok asagi yerlesmisti beslenemez burada dediler 7. Hafta kanama basladi kendiliginden ilacla dusuruldu ona ragmen buyumustu yani hayirlisi insAllah
ilk bebeğimi düşürme riskim vardı kızlar, kese çok fazla aşağıdaydı araç sarsıntısında bile düşük olabilir demişti dr. bende kullanmıştım o iğrenç progestan hapını, çok kötü kokuyor ve çok kilo aldırdı bana fakat o hap sayesinde kese yukarı tırmandı ve çok şükür oğlum şuan 14 aylık. bende 3. ayıma kadar kullanmıştım. henüz dra gidemedim kızlar inşallah yine bi sorunum yoktur, tekrar kullanmak istemiyorum o hapıama kullanmak zorundaysak da sonuna kadar destekliyorum çok etkili çünkü
Vitaminleri icin kizlar aksatmayin insAllah
sanırım izmirdesin sen canım google da izmirin en iyi kadın hastalıkları doktoru yazınca kadınalr kulubunde paylaşılan formlarda da görebilirsin baya iyi yerler var gibi
arkadaşlar ben yumurtlama takibi yapıyordum. Yumurtlamamdan 5 gün sonra daha adetime 6-7 gün varken öğrendim hamile olduğumu. İdrar testinde hem gün ortasıydı anında kıpkırmızı cizgi belirdi ve o gün Kanda 1700 çıktı. Herkeste farklı olabiliyor bence bu durum. Adet günüm 23 Şubattı. Tüm arkadaşlara gebelikleri hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.[
amin canım Allah tamamına erdirsin :)
ama 23 şubatta adet tarihi olup nasıl oluyor anlamdım 23 şubat yumurtlama tarihim mi diyecektin acaba?
Yok tatlım 23 şubat adet olmam gereken gündü ben bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu. yumurtlama günümde 15. şubattı. 5-6 günde testlerde cıktı gebeliğim. Şuan 1 aylık hamileyim.
Yok tatlım 23 şubat adet olmam gereken gündü ben bir hafta önce öğrendim hamile olduğumu. yumurtlama günümde 15. şubattı. 5-6 günde testlerde cıktı gebeliğim. Şuan 1 aylık hamileyim.
maşallah canım bebişini kucağına alır mis kokusunu içine çekersin inaşallah..
ama şimdi oldu tarihler :) hayırlısı olsun
cnm eminmisin ole oladuguna iliski uzerinden 10 gun gecince anck tets pozitif gosterir sen erkekn yumurtladin sanirim
maşallah canım bebişini kucağına alır mis kokusunu içine çekersin inaşallah..
ama şimdi oldu tarihler :) hayırlısı olsun
Teşükkür ederim inşallah Rabbim tüm bebekleri annelerine bağışlar. tam bir yıl önce 9 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj olmustum ilk bebeğimdi. 1 senedir uğraşıyorum yeniden olsun diye. Annem erken menapoz benimde tahliler sonucu erken menapoza gireceğim söylendi. Yumurta yavaşlaması var dedi doktor. Hemen gidin tüpbebek yaptırın dediler. 2 ay kan tahlilleri yaptırıp tüp bebek merkezlerinde dolaşacaktık. Cok dua ettim Allahım şükür bu ay hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim yoksa işimiz cok zor. Rabbim o acıları bir daha kimselere yaşatmasın. Tüm arkadaşlar dua edelim birbirimize. Heyecanla kalp atışını bekliyoruz şuan.
Teşükkür ederim inşallah Rabbim tüm bebekleri annelerine bağışlar. tam bir yıl önce 9 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj olmustum ilk bebeğimdi. 1 senedir uğraşıyorum yeniden olsun diye. Annem erken menapoz benimde tahliler sonucu erken menapoza gireceğim söylendi. Yumurta yavaşlaması var dedi doktor. Hemen gidin tüpbebek yaptırın dediler. 2 ay kan tahlilleri yaptırıp tüp bebek merkezlerinde dolaşacaktık. Cok dua ettim Allahım şükür bu ay hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim yoksa işimiz cok zor. Rabbim o acıları bir daha kimselere yaşatmasın. Tüm arkadaşlar dua edelim birbirimize. Heyecanla kalp atışını bekliyoruz şuan.
çok sevindim senin adına sorunsuzca geçer inşallah Allah üzmemiş seni ne güzel nasip etmiş isteyen herkese de nasip etsin canım..
Beni de alın aranıza:)
23 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu, 1 gün daha bekleyip idrar testi yaptım silik çıkınca kan testini yaptırdım. 397 çıktı değer.
Şu an 4 + 5 günlük sanırım. Birbirimize destek olalım öğreneceğimiz çok şey var :)
Bu arada alttan ultrason yaptırmayı düşünmüyorum zararlı olduğunu duydum erken dönemde. Kese için bekleyeceğim biraz daha.
Tüm hamişleri tebrik ederim. Allah yardımcımız olsun...
ne yapcağımı bilmiyorum oturup kalkarken kasık ağrılarım ve kramplar girmeye başladı.
iştahsızlık başladı.
sanki adet oldum gibi oluyor gidiyorum wc ye akıntı.
tebrik ederim canım darıısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına...
belirtilerin neler yazarmısın
mrb cnm. nasılsın bakalım?? benim de 1 şubattı adet günüm. çok fena adet belirtilerim var. adet döneminde yaklaşık 2 kilo su toplar vücudum aynen öyleyim şimdi. pantolonun düğmesini açıp oturdum. yani demem o ki ben de bebiş yok yine. inş sizlerin güzel haberlerini okurum... umarım bebişeriniz yoldadır..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?