2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hayırlısı olsun canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
bende de cok fazla baş dönmesi yaptı progestan.
adet olursam eğer soğan suyuna başlıcam sonra progestan a devam napayım.

canım zaten özele gidiyorum sürekli hiç devlete gitmedim daha ama benim şansım yok sanırım.bi dr daha varmış bakalım ona gidicem bu sefer eğer adet olmaz hamilede değilsem.

sanırım izmirdesin sen canım google da izmirin en iyi kadın hastalıkları doktoru yazınca kadınalr kulubunde paylaşılan formlarda da görebilirsin baya iyi yerler var gibi

Ilkimin 10. haftada kalb atisi durdu ,ikinci cok asagi yerlesmisti beslenemez burada dediler 7. Hafta kanama basladi kendiliginden ilacla dusuruldu ona ragmen buyumustu yani hayirlisi insAllah

benimde 9. haftada yapı bozukluğundan dolayı kalp atışlarının durduğunu vücut reddettiğini söylemişti doktorum. temiz bir kürtaj oldum adetim hemen düzene girdi iki ay bekledim inşallah bir daha böyle üzücü şeyler yaşamadan bebişlere kavuşuruz..

işte doktor 2 durum içinde kullanalım dedi hem adetim düzenli olsun hemde düşük riskim olmasın diye Allah korusun inşallah bir problemin yoktur seninde ya kilo aldırmadı bende ama felaket başım dönüyor ve uykum geliyor sersem gibi oluyorum.folik asit olarak da folbiol verdi bana

sanırım izmirdesin sen canım google da izmirin en iyi kadın hastalıkları doktoru yazınca kadınalr kulubunde paylaşılan formlarda da görebilirsin baya iyi yerler var gibi

ben aydın ın ilçesindeyim canım. kuşadasında saydam da ismail hakkı yağan varmış ona gideyim diyom.

cnm eminmisin ole oladuguna iliski uzerinden 10 gun gecince anck tets pozitif gosterir sen erkekn yumurtladin sanirim

Evet doğru canım ya ben ve doktorda çok şaşırdık ama sonuc öyle gercekten. Yumurtlama testleri ile yumurta takibi yapıyordum. Bir hafta öncesinde de doktora gitmistim. doktorda demişti daha bir hafta var diye yumurtlamana yani hersey normal gelişti yalnızca cok erken öğrendim. Ovülasyon testinde yumurtlamadan sonra cizgi silikleşmeyip daha da koyulaşınca 5 gün icinde bir de gebelik testi yaptım. Hem gün ortasıydı öyle sabah filan değil. Anında cıktı cift cizgi. soluğu doktorda aldım 1 saat sonra kan verdim. o gün kanda 1700 cıktı değer. Doktor bile hayret etti. :) Allahıma şükürler olsun. Cok dua etmistim rabbim erkenden gösterdi. İlk kontrolüme gittim keseyi pazartesi günü gördük. On gün sonra kalp atışı icin tekrar gideceğiz kısmetse. Tüm bunların 15 gün icinde olduğuna bende inanamıyorum :)

kızlar ben özel hastanede doğum yapmıştım doğuma kadar süreç ilgi alaka bana ayrılan süre mükemmeldi fakat doğumum rezalet oldu. bana uygulananların hiçbiri evvelden izatatı olmadan yapıldığı için kötü süprizler yaşadım buda benim psikolojimi kötü etkiledi. ama herşeye rağmen yine normal doğumu tercih ediyorum. ve devlet hastanesinden randevu aldım. devlet hastanelerindeki drlar daha tecrübeli ve prof/ doç. tercih etmelisiniz. daha iyiler bu konuda. devlet hastanesinde bize ayrılan süreç ve ilgi belki daha az olacak fakat önemli olan kısım şu, bebeğimle ilgili ters giden bir durum varmı sağlıklımıyız ? bu kadarı benim için yeterli olacak. ve zaten prof ve doç. dr. lar özellikle eğitim ve araştırma hastanesi ise özeldeki gibi görüntüleri kalp atışları herşeyi buradada görebiliriz diye düşünüyorum. yarın ilk randevuma gidicem kızlar fikirlerim:44: değişirmi bilmiyorum. sizlerede bilgi veririm.

ne yapcağımı bilmiyorum oturup kalkarken kasık ağrılarım ve kramplar girmeye başladı.
iştahsızlık başladı.
sanki adet oldum gibi oluyor gidiyorum wc ye akıntı.

Beni de alın aranıza:)

23 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu, 1 gün daha bekleyip idrar testi yaptım silik çıkınca kan testini yaptırdım. 397 çıktı değer.

Şu an 4 + 5 günlük sanırım. Birbirimize destek olalım öğreneceğimiz çok şey var :)

Bu arada alttan ultrason yaptırmayı düşünmüyorum zararlı olduğunu duydum erken dönemde. Kese için bekleyeceğim biraz daha.

Tüm hamişleri tebrik ederim. Allah yardımcımız olsun...

tebrik ederim canım darıısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına...
belirtilerin neler yazarmısın

ne yapcağımı bilmiyorum oturup kalkarken kasık ağrılarım ve kramplar girmeye başladı.
iştahsızlık başladı.
sanki adet oldum gibi oluyor gidiyorum wc ye akıntı.

mrb cnm. nasılsın bakalım?? benim de 1 şubattı adet günüm. çok fena adet belirtilerim var. adet döneminde yaklaşık 2 kilo su toplar vücudum aynen öyleyim şimdi. pantolonun düğmesini açıp oturdum. yani demem o ki ben de bebiş yok yine. inş sizlerin güzel haberlerini okurum... umarım bebişeriniz yoldadır..:)

tebrik ederim canım darıısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına...
belirtilerin neler yazarmısın

Canım idrar yolu iltihabı oldum normalde sık olmaz ama belkide bu yüzden çok sık idrara çıktım. Demek ki hassaslaştı o dönemde.

İdrarda katı maddeler ve köpükler vardı. Burnum tıkandı grip olmadığım halde sanıyorum rinit deniyor sürekli hapsırıyordum.

Yumurtlamadan sonra bir gece karnıma müthiş bir kramp girdi.

Vücudumda hiç sivilce çıkmazdı, iki tane birden çıktı.

Midemde 3 gün boyunca sabahları bir burulma hissettim ve en önemli belirti ilk defa kasıklarıma iğne batması gibi kramplar girdi.

Göğüslerimden anlamadım çünkü hep ağrırdı çürük gibi. Adet dönemlerimde benim belim ağrır o nedenle kasık ağrısı fazla olmadı ama bir farklılık hissettim yine de rahimde.

canım büyük ihtimalle bende adet olucam. sıkma canını. bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…