2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba hanimlar, arabadan yaziyorum gecmisi okumadan, donup okuyacagim. Ayrintili ultrasonumuz vardi, cok sukur her sey iyi dediler. Edepsiz bacaklarini da acti kukusunu gorduk yani kesin kizimiz geliyor, insallah hayirlisiyla.

Nesleciim cok sevindim canim , ne guzel icin ferahlamistir ... Darisi bizlere artik ..
Ayyy seveyim ben o edepsizi masallah ...

Ayrica eklemem lazim: oyle nursuz bir ultrason uzmani geldi ki sansimiza, yabanciyiz diye mi sevmedi nedir, dedik kesin cocukta bisi var. benim tansiyon yukseldi, eller buz kesti, esim elimi aldi oksuyor..... Iyi mi diyorum ses cikmiyor diye, iyi iste bak diyor!! Kiniyorum boyle anlayissiz insanlari!! Bebek kaybim da var demistim oysaki!

vicdansızzzz..cnm belki de dediğin gibi yabancılara gıcığı vardır..Allah bildiği gibi yapsın onuuu:47:

Ayrica eklemem lazim: oyle nursuz bir ultrason uzmani geldi ki sansimiza, yabanciyiz diye mi sevmedi nedir, dedik kesin cocukta bisi var. benim tansiyon yukseldi, eller buz kesti, esim elimi aldi oksuyor..... Iyi mi diyorum ses cikmiyor diye, iyi iste bak diyor!! Kiniyorum boyle anlayissiz insanlari!! Bebek kaybim da var demistim oysaki!
Insafsiz yaa.. Oysaki agizlarindan cikacak bir heceye bakiyoruz ..
Nasil germis bostan yere ... Unut gitsin olayi canim .. Takma yani .. Sukur hersey iyi cikmis ..

cnm ya biz de 22 hazıranda çıkıyoruz..bende tankini alıcam zira bikini giyemem bu halde..bende diyodum normal tankini alayım sonra dagiyerım...ama olmaycak demeki.gebe de hamile tankiniler var onlardan bakayım bari

Bende guya masraf yapmiyacaktim canim .. Ama kotu duruyor malesef ...
Bende haftaya alacagim ..

Insafsiz yaa.. Oysaki agizlarindan cikacak bir heceye bakiyoruz ..
Nasil germis bostan yere ... Unut gitsin olayi canim .. Takma yani .. Sukur hersey iyi cikmis ..

Bende guya masraf yapmiyacaktim canim .. Ama kotu duruyor malesef ...
Bende haftaya alacagim ..

sorma cnm bende 1 haftalık tatil için alıcamm:(yaklaşık 100-150 tl..napalım artık ilerde de giyeriz:9:
eşimde boşverr giy bikinini diyo da komik olurum yaaa göbek çıkıyo az da olsa:49:

teşekkürler canım şöyle söyliyim ben dün gittim izmitte bütün carsııyı dolaştım yaklaşık 20 mağazaya girmişimdir bu gardrobu 320 liradan aşağı hiiç bir yerde bulamadım evidea.com diye bi site buldum tesadüfen markafoni vs gibi %30 %50 %70 indirimler var bir baktım dolabın fiyatı 360 tl %50 indirimde 175 liraya aldım, herkesin oraya bir bakmasını tavsiye ederim bugüne kadar daha uygun fiyat görmedim

vallahi süpermiş fiyatı ben de bir bakayım o siteye,ama güvenilir mi acaba.marangoza sordum 50 tl fiyat verdiler ama kalitesi iyi,aynalı.

sorma cnm bende 1 haftalık tatil için alıcamm:(yaklaşık 100-150 tl..napalım artık ilerde de giyeriz:9:
eşimde boşverr giy bikinini diyo da komik olurum yaaa göbek çıkıyo az da olsa:49:

ben hosuma giden birsey bulamazsam 1 beden büyük 2 tane mayo alayim diyorum uygun fiyata :), islaninca degistiririm hemen .. hemde ilerde kilo alinca ileriki yillarda giyinebilirim :)

...
Kurtlukiraz sana neden farklı ilaç verdi,benim sadece demir hapı yazıyo üstünde..Bu arada denize girmeyi ben de çok istiyorum ama soğuktur diye cesaret edemiyorum,aslında çok faydalı[/QUOTE]

bilmem ki canım,hatta dr kan ilacı verdin mi dedi hemşireye o da hasta ücretli deyince dr,ücretli diye ilaç vermeyecek miyiz dedi.sonra da o ilacı yazıp verdi.sen aldın mı?

Merhaba hanimlar, arabadan yaziyorum gecmisi okumadan, donup okuyacagim. Ayrintili ultrasonumuz vardi, cok sukur her sey iyi dediler. Edepsiz bacaklarini da acti kukusunu gorduk yani kesin kizimiz geliyor, insallah hayirlisiyla.

canımmm hayırlı olsunnnnn atlattın ohh sukur hersey ylunda cıkmasına sevındımm...:nazar:

...
Kurtlukiraz sana neden farklı ilaç verdi,benim sadece demir hapı yazıyo üstünde..Bu arada denize girmeyi ben de çok istiyorum ama soğuktur diye cesaret edemiyorum,aslında çok faydalı

bilmem ki canım,hatta dr kan ilacı verdin mi dedi hemşireye o da hasta ücretli deyince dr,ücretli diye ilaç vermeyecek miyiz dedi.sonra da o ilacı yazıp verdi.sen aldın mı?[/QUOTE]

hemşiresi de bi cinsmiş haaa :44: evet canım elevite devam, bi de demir ilacı verdi Santafer Ford diye. İkimize başka başka verince şaşırdım. Ama benden geçmiş kan tahlili sonuçlarımı felan istemişti,baktı onlara belki de benim değerlerime göre farklı bir ilaç yazdı.

su sayfaya bak istersen canim, c&a ordada var diye biliyorum ...
http://www.c-and-a.com/at/de/shop/product.html#!/Women//Bademode/Umstands Bademode
burda fiyatlar eur 30 eur bu sayfadakilerin fiyati ..
tr de varmı acep bi araştırayım cnm çok ta güzelmiş bunlarrrr

ben hosuma giden birsey bulamazsam 1 beden büyük 2 tane mayo alayim diyorum uygun fiyata :), islaninca degistiririm hemen .. hemde ilerde kilo alinca ileriki yillarda giyinebilirim :)

bende olmazsa uygun yollu bi mayo alıcam..bana bi tane de yeter çünkü yazlık deniz önü denizden çıkar yıkar asarım 1 saate kurur..nasılsa denizde de güneşte de fazla kalmamamız lazım

canımmm hayırlı olsunnnnn atlattın ohh sukur hersey ylunda cıkmasına sevındımm...:nazar:

oooo hayırlı olsun prensesiniz cnmmmmmmmm:12::12::12::12::12:

Nesleciim cok sevindim canim , ne guzel icin ferahlamistir ... Darisi bizlere artik ..
Ayyy seveyim ben o edepsizi masallah ...

cok saolun hanimlar!! darisi basiniza insallah!!
son ultrasonumuzmus doguma kadar huzunlendim bir an cok ozleyecegim kizimi, saglikli olsun da gerci...ama huzunlendim gene de kac ay goremeyecegim diye.
ayrintilida organlara bakiyorlar,kalbe uzun uzun bakti. kemikleri inceledi. beynine bakti. bizimkinin agzi devamli oynuyordu acilip kapaniyordu :))) sonra genital organa bakiyorlar, zaten benim zilli acti her seyi, fora!

evet oyle acimasiz,kati insanlari Allah'a havale ediyorum. o kadar kotu oldum ki orda esimle, dedik kalbinde falan bir sey var...demiyor da bir sey rahatlatmiyor. tansiyonum falan cok kotu oldu kesin hissetti kizim :(

Kızlar bugün nette kohusa taçları araştırırken feltdesing diye bir site buldum muhakkak inceleyin çok güzel

Canım bende çok beğendim çok güzel olmuşlar. Ne kadara aldın malzemelerini. Bide o güpürleri diktinmi yapıştırdınmı nasıl yaptın. Bende bişiler yapmak istiyorum ama daha karar veremedim.

Teşekkürederim,ben dikiş makinasıyla diktim,fransız danteli kullandım.Malzemeler dükkana ve malzeme kalitesine göre değişir herhalde çok pahalı değil yani hazır almaktan daha ucuza geleceği kesin:)Mesela dantelin metresi 4 TL,ben 5 mt aldım yetmedi,daha almam gerek,kumaşın metresi 8 TL gibi,üstüne konulan kudeleli gülün tanesi 0,65 TL (sace bunu yapıştırdım)
Dikiş mak varsa yada yakınınızda yapılabilir bence.
Ben bunları Allah nasip ederse mevlütte dağıtmak istiyorum.Hastane ve ilk günler eve gelenler için patikli şekerli bişey düşünüyorum.İnşallah onuda yapıcam.Birde kapı süsüne karar verebilsem:/

cok saolun hanimlar!! darisi basiniza insallah!!
son ultrasonumuzmus doguma kadar huzunlendim bir an cok ozleyecegim kizimi, saglikli olsun da gerci...ama huzunlendim gene de kac ay goremeyecegim diye.
ayrintilida organlara bakiyorlar,kalbe uzun uzun bakti. kemikleri inceledi. beynine bakti. bizimkinin agzi devamli oynuyordu acilip kapaniyordu :))) sonra genital organa bakiyorlar, zaten benim zilli acti her seyi, fora!

evet oyle acimasiz,kati insanlari Allah'a havale ediyorum. o kadar kotu oldum ki orda esimle, dedik kalbinde falan bir sey var...demiyor da bir sey rahatlatmiyor. tansiyonum falan cok kotu oldu kesin hissetti kizim :(

canim ben de insallah yarin gidicem ayrintiliya ve benim de doguma kadar son devletin karsiladigi. Ama ben yine de son zamanlarda falan bir daha ozele gitmek istiyorum bakalim saglikli olsunlar da onemli olan o..

Back
X