Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize günaydın
büyük patrondan ızın cıktı cumartesi günü anneme gidiyorum
muhtemelen 3 hafata kadar cok seyrek aralıklarla gırebilirim ama olsun kalbımdesiniz
oyle bı rahatlama oldu ki anlatamam
hepinize günaydın
muhtemelen 3 hafata kadar cok seyrek aralıklarla gırebilirim ama olsun kalbımdesiniz
günaydın kızlar.bugün 4'lü sonucumu öğrenmek için dru arayacağım.dua edin kızlar.ikilim iyi çıkmıştı ama inşallah bu da iyi çıkar.
günaydın kızlar.bugün 4'lü sonucumu öğrenmek için dru arayacağım.dua edin kızlar.ikilim iyi çıkmıştı ama inşallah bu da iyi çıkar.
gunaydın tatlılar ve annıslerıdun gece bacagıma cok fena kramp gırdı.hala canım acıyor tam gecmedı.tavsıyesı olan var mı?
inşallah canım zaten 6 ay korunurum sonra korunmam dıyorum bunu 2.bucuk sene bekledıkasılama ıle oldu cok sukur.asılamayla olmaz dıyen drlarada selam olsun buarada
öptümm canım ii bak kendıne
ben de gece kasık ve bacak arasında bi sancıyla uyandım, geçti çok şükür.bol bol süt iç canım.gunaydın tatlılar ve annıslerıdun gece bacagıma cok fena kramp gırdı.hala canım acıyor tam gecmedı.tavsıyesı olan var mı?
günaydın kızlar inşallah herkes iyidir bebeklerin keyfi yerindedir :)) dün nehardan gazı aldımya gittim o gazla eve kilo lafı edeni yerin dibine sokacam yani :)) eşim il dışında annemlerde kalıyorum bende akşam abimler geldi gelin eve girer girmez aaaa ne çok kilo almışsın diyo şişmişsin iyice diyo bende dedim bi zahmet alayım 5 aylık hamileyim hem sen ilk bebekde 20 küsür kilo almıştın ben daha 6 altım bırakda alayım dedim sustu. sonra diyoki hangi doktora hastaneye gidiyorsun. dedim şu hastane şu doktor. tahlillerin nasıl çıktı diyo iyi hepsi temiz şükür dedim oranın labaratuvarına güvenme diyo bana yanlış sonuç verdiler diyo. ya ne demek şimdi bu ben diyorum ki bebek gayet iyi o diyo ki oranın sonuçlarına güvenme ne yani kötü sonuç olsa sevinecen mi yani tövbe tövbeee. dedim ben doktorumdan da hastaneden de memnunum herkes tavsiye ediyo senin şansına karışıklık olmuş ne yapalım. ama çok sinir oldum ya zaten çok gerginim eşim yanımda değil uzağız diye bide sağlıklı bebeğimle ilgili sanki sağlıksız olmasını ister gibi oranın sonucuna güvenme demesi deli etti beni. zaten 3 ayda bi görüşüyoruz ondada gıcık ediyo beni hep. inş doğuma kadar bi daha görüşmeyiz. çok konuştum galiba ama size anlatınca rahatlıyorum ne yapayım
hepinize günaydın
günaydın kızlar bugün sağlık ocağına gidicem aşı olan oldumu hang haftada oldunuz tetenoz
Eki Görüntüle 733794
Kızlaaar geçmişi yemekten sonra okuyucam,bugün bunları yaptım:)Erken aslında ama daha fazla ağırlaşmadan ve sıcaklar bastırmadan yapiyim dedim.Nasıl olmuş,mevlütte dağıtırım diyorum.