Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar .ohh bende anneme gitmek istiyorum ama en yakın tarih bayramuçak biletini şimdiden alayım ucuz olur dedim işbankası kartım ile alamadım bi türlü . işbankası hacklenmiş galiba
Günaydın hanımlar bizde dün gittik doktora kızımız geliyor allahın izniyle 18 . hafta olduk ama hala hissetmiyorum hisseden varmı acaba...![]()
günaydın kızlar inşallah herkes iyidir bebeklerin keyfi yerindedir :)) dün nehardan gazı aldımya gittim o gazla eve kilo lafı edeni yerin dibine sokacam yani :)) eşim il dışında annemlerde kalıyorum bende akşam abimler geldi gelin eve girer girmez aaaa ne çok kilo almışsın diyo şişmişsin iyice diyo bende dedim bi zahmet alayım 5 aylık hamileyim hem sen ilk bebekde 20 küsür kilo almıştın ben daha 6 altım bırakda alayım dedim sustu. sonra diyoki hangi doktora hastaneye gidiyorsun. dedim şu hastane şu doktor. tahlillerin nasıl çıktı diyo iyi hepsi temiz şükür dedim oranın labaratuvarına güvenme diyo bana yanlış sonuç verdiler diyo. ya ne demek şimdi bu ben diyorum ki bebek gayet iyi o diyo ki oranın sonuçlarına güvenme ne yani kötü sonuç olsa sevinecen mi yani tövbe tövbeee. dedim ben doktorumdan da hastaneden de memnunum herkes tavsiye ediyo senin şansına karışıklık olmuş ne yapalım. ama çok sinir oldum ya zaten çok gerginim eşim yanımda değil uzağız diye bide sağlıklı bebeğimle ilgili sanki sağlıksız olmasını ister gibi oranın sonucuna güvenme demesi deli etti beni. zaten 3 ayda bi görüşüyoruz ondada gıcık ediyo beni hep. inş doğuma kadar bi daha görüşmeyiz. çok konuştum galiba ama size anlatınca rahatlıyorum ne yapayım
canım yanlış hatırlamıyorsam kramplar için hergün maden suyu için diyorlardı. benimde özellikle geceleri oluyor ve bi kaç gün acıyordu. maden suyu iç magnezyum eksikliğinden oluyormuş
gunaydın tatlılar ve annıslerıdun gece bacagıma cok fena kramp gırdı.hala canım acıyor tam gecmedı.tavsıyesı olan var mı?
günaydın kıızlar
canım aynı sekılde ılk defa benım dun gece ayağıma kıramp gırdı sag arka alt bacağıma esım ınlememe uyandı suan yerı cok fazla ağrımıyor böyle devam ederse doktora demek gerek sanırım
Günaydın hanımlar bizde dün gittik doktora kızımız geliyor allahın izniyle 18 . hafta olduk ama hala hissetmiyorum hisseden varmı acaba...![]()
cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun
günaydınn herkesee kızlar benim de oğluşum paşam şehzadem geliyoooor
filizcim teyzesi bizi de ekle listeye
dün gittim kızlar kanamam olmuştuya progestan verdi mutlaka dinleneceksin dedi valla ne mümkün sabah okul sonra kızım hiç dinlenemiyorum dedim o zaman rapor yazıyım 20 gün dedi semineri de kurtarır gitme yat dedi
ama ben okulda dinleniyorum evde olsam hiç oturamıcam biliyorum dedimen azından okulda çocuk da kalmadı seminer de rahat oluyo oturuyorum bişi yapmıyorum dedim
tamam ama o zaman söz ver dinleneceksin oturup uzanacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. karnındakini de düşünmek zorundasın dedi
tmm ama kızım 2 yaşında gece kalkıyo uyumuyo mecburen ayağıma alıyorum bazen sabaha kadar ayağımda kalıyo,, kucağıma geliyo, karnıma atlıyo, peşine koşuyorum falan dedim başka çözüm bulacaksın gerekirse beşik kur dedi :) kucağına da alma dedi artık karnındakini de düşün dedi
2 ay kocişle de kardeşiz![]()
teşekür ederiz hocam.sen de öğretmendin demi? yanlış hatırlamıyorsam:44:
Günaydınnn tospaaaaa anneleri
canım gözün aydın çok sevindim izin alabilmene. Ohhhh anne gibisi var mıı
Bu arada hafta sonu İlke Bebeye gitcez inşallah. Senin şu uyuyan kuzuyu da detaylı bi incelemeye alırım, unutmazsam fotoğraf makinası da götürüp çekerim![]()