hosgeldın cnm cınsıyetı bellı oldumu bebısının lıstede varsn eklıyım senıde
nergisyasemincim ben de evlendikten sonra senin gibi 10 kilo aldım, aynen tanıştığımda eşimle 58dim, nişanda 58, düğünde 60tım sonra 68e çıktım. hatta bebek yapmadan önce dukanla 62ye indim çok şükür sonra bulantılardan 59,5 oldum.
şimdi birden 2 hafta oldu 2 kilo almışımmmmmmmm
korkuyorum inş. çok kilo almam
istanbulda nerde var ki yeri?
ben de çok begendim de o beden ölçülerini anlamadım cm cm ne o öyle.
yeni doğan ya da 0-3 falan yazsa yaaa
selammm kızlar ben geldiiimmmgeçmişi çok okuyamadım herkes iidir umarım... cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun
biraz son sayfalara bakındım. kilo muhabbetleri başlamış :) ben eblendikten sonra 10 kilo aldım. yani hepsi evlendikten sona diil ama işte eşimle tanıştıımda 58 kiloydum evlenirken 60 sonrasında 68 e çıktım58 e düşüp öle hamile kalmayı planlarken bebiş süpriz yaptı. ilk 3 ay 3 kilo verdim. sonra yemeye başlayınca 1 haftada o 3 ü geri aldım bide üzerine 2 daha aldım şu an 70 kiloyum. eskisi kadar da yemiyorum ama kustuğum zamanlarda yiyemediğim için bünye ona alıştı sanırım. bide hastalık falan derken hep yattım. aslında çok dert etmiodum. normalde öyle etraftan sölenenleri de hayatta takmayan bi insandım kendimle barışıktım ama şu an öle olmuo. geçen hafta sonu memlekete gidince anneannem durup durup kalçaların çok çıkmış dedi o kadar battıki o söledikçe kastım kendimi bişeyde diyemedim. ama moralim çok bozuldu o günden beri aynada totoma bakıorum allahtan eşim dio doğduktan sonra verirsin hem sen hamilesin normal dio. bide benimle beraber oda kilo alıo tartıya çıkıorum bakıorum kilo almışım arkamdan o çıkıo aynı kiloyu oda almış tartı bozuk işte diip inio bakalım bugün yürüyüşe başlıcam belki totom küçülür
Kızlar mothercare'den body alacağım oğluşuma ama cm cm koymuş ben en bileyim hangi santim.
https://www.markafoni.com/product/4236946/
bileniniz var mı? bir yardımcı olsanız?
Lütfen adet seçiniz
ayy kızlar sınır oldum sımdı.aynı ıs merkezınde calıstıgım arkadasımla az once karsılastık.benım ustumde salopet var.lcw nın belkı bılıyorsunuzdur bacakları bol kesım.ayy ne kadar dar gıymıssın dedı.bende acıklama yaptım.yok ben darlastırdım ustunu lastıklerını sıktım dedım.yok saka yapıyorum baksana cok bol dedı.kı kendısı 6 ay kadar once dogum yaptı.neyın ne oldugunu bılıyor.ee normaldır 36 bedenım ben hamıle kıyafetlerı de bol oluyo genelde.hem onumuz yaz bol olsun kı serın olsun dedım.gercekten ısın ıcınde kotu nıyet mı var bılmıyorum.yanımda bır kız bır de erkek arkadasım vardı.ayıp degıl mı bılmıyorum.yoksa ben mı cok hassas davranıyorum.
bebegin 50 cm dogdugunu dusunerek yola cikarsak 56 cm ile 62 cm olabilir canim:))) ama tm emin degilim:))))Kızlar mothercare'den body alacağım oğluşuma ama cm cm koymuş ben en bileyim hangi santim.
44 cm
50 cm
56 cm
62 cm
68 cm
74 cm
80 cm
86 cm
92 cm
98 cm
Lütfen adet seçiniz
boyun ve kilon arası fazla olduğu için öyledir. sen o yaşlı teyzeye hiç bakma 55 kiloyla hamile kalmışsın. benim de hayalim oydu. boyum 1.70, 55le kalayım diyordum ama 62 ile kaldım :)
yani 55 kilodayken çok normal azıcık karnının olması
hiç sorma normalde daha da zayıftım ilk düşük olduğu için onun kilosu kalmıştı 55 kilo normalde 45 48 arasıydım :) 6 kilo almışım ama kendime değil sanki
hosbulduk canim daha belli deil yavrumun cinsiyeti sadece 2li testte dr erkek olabilir dedi ama kesin olmamakla...almanyadayim ve dr um 20.haftadan once solemior( insallah haftaya cuma randevum var ozaman ogrenicem ekliydim ama gelmedigim icin silinmisim sanirim en dogrusunu yapmissanda olur ekle artik buaralardayim insallah:)) sat 03.02.2013 beklenen d. t. 10.11.2013 ilk bebegim:))
canımcım hosgeldın.face te gordume eskıserhırler de gezıldıkızımızı ıyıce gezdırseydın memleketını ogrenseydı gunumuzun konusu kılo.benı de sınır edıyorlar.bırılerını fena bozayım dıyorum kı dıgerlerı de korksun
boşwer canım hamileyiz ya sürekli yorum yapılıo. bende hamile pantolonu almadım hiç kendi pantolonlarımı yaptırıorum o aradada eski böyle esneyen pantolonlarımı giyiyorumki rahatım yani sıksa rahatsız olurum. banada herkes aaa sıkıo gibi giyme artık bunları sen hamilesin falan diolar. yani emin ol dar giyseydinde bişiler sölerlerdi. umursamamak lazım. herşeye bi kulp takıyolar.
Kızlar mothercare'den body alacağım oğluşuma ama cm cm koymuş ben en bileyim hangi santim.
44 cm
50 cm
56 cm
62 cm
68 cm
74 cm
80 cm
86 cm
92 cm
98 cm
Lütfen adet seçiniz
tmm cnm ekledımm vardın daha 2 gune kadar dedım gelmıo heraldehadı ınsallahhh gonlune gore olur cnm
hoşbuldum canımfazla gezemedik gerçi. düün falan vardı. cimcimem hiç yaramazlık yapmadı. eşime dedim memleketine geldi ya ondan bu kadar uslu diye. o da yok diyip diktiriyo yozgatlıymış bende yozgatlıymışım artık kimlikte öyle yazıomuş. dedim madem kendine bırakalım doğduktan sonra nereliyim demek istiosa onu desin onada gelmio. sen nasılsın. geçmişe çok bakamadım ama gözüme takıldı rahatsızmısın yoksa?
terzıme sordum normal pantolonları hamıle pantolonu yapıyor musunuz dıye hayır dedı.sen nasıl yaptırıyorsun.kemer kısmı zaten dar oluyor onu nasıl yapıyorlar
terzıme sordum normal pantolonları hamıle pantolonu yapıyor musunuz dıye hayır dedı.sen nasıl yaptırıyorsun.kemer kısmı zaten dar oluyor onu nasıl yapıyorlar
sen yine düşebilmişsin canım. ben ilk zamanlar yiyememe rağmen anca 3 kilo verebilmişim. dukanla bende vermiştim ama sonra misli misli aldım. en son lahana yerken hamile kalmışımkızım lahana gibi olcak neyse artık doğumdan sonra sıkıcaz yapcak bişey yok. 10-12 kilo normalmiş sonrası yağ diyorlar. ve o yağlarda çok zor gidiomuş. bizim iş yerinde bi bayan 45 kilo almış ilk bebeğinde. şu an 2 yaşında hala diyet yapıodu. 2. ye hamile kaldı eşimde dio fazla takılma onunla o hamileyken gözü bişey görmez yer durur benim aman aman canım bişey istemio gayette normal yiyorum ama uyku ve yatmak kilo aldırdı sanırım. aslında kilodan ziyade vücudum şiş gibi öyle hissediorum yani.
bende burdan yapıldıını okumuştum canım. önce bi avm nin altındaki terziye sordum 30 tl dedi. yuh dedim 10 tl ya yapılıomuş yapmayız dedi. bizim evin karşısında vardı ona sordum oda yaparız dedi. iki tane kotum vardı canım onlarda zaten esnek ama yinede kemerlerini çıkartıyorlar. kemeri çıkartıp ribana takıcaz dedi. hatta kemerinide sana veririm hamilelikten sonra istersen eski haline getiririz dedi. daha almadım bakalım yapıolar. hamile pantolonlarını hiç beğenmedim. hem pahalı hem bana hiç yakışmıolaro yüzden gözden çıkardıım iki pantolonumu götürdüm bakalım. 2 tanede tayt aldım. deiştirip deiştirip giyerim 3 tanede elbisem var. hamile elbisesi diil ama robadan olunca önleri bol havalar dengesiz biraz düzelince onlarıda giycem inşallah. bi kaç terziye daha sor istersen. ben evdekilere kıyamasaydım gidip pazardan 10 tlya alıp onları yaptırcaktım en azından içim acımaz diodum. ama evdekileri karıştırınca buldum :)
canım bizim burda 2 çeşit yapıyorlar biri mağazalarda ki gibi fermuarın ortasından yukarısı kesiliyo penye geçiyo , benim terzim fermuarın en başından itibaren üst kısmını pantolun ön kısmını tüm kesti, arkası duruyo önüne penye geçirdi belide ayarlanabilir lastikli
saol canim :)) gelmeyenleri silceksin tabiki dogrusunu yapiosun:))) insallah yavrularimizi saglikla sihhatle kucagimiza alallimda kiz erkek farketmez ...buarada bisi sorucam ben dun angelsounds kalp atisi dinleme cihazi aldim:)) aranizda alan kullanan varmi??? dun esimle baya bi arastirdik kk da da kullanan baya varmis cok memnun olanda var olmayan da burda kullanan varmi??? ve ben bebegimin hareketlerini hissedemiorum yaa daha erkenmi dicem ama deil dee yada oynuo ben hareket halinde oldugum icin anlamiorumdr gitme vaktim geldi anlasilann:))) randevudan 1 hafta sonra basliorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?