2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hosgeldın cnm cınsıyetı bellı oldumu bebısının lıstede varsn eklıyım senıde

hosbulduk canim daha belli deil yavrumun cinsiyeti sadece 2li testte dr erkek olabilir dedi ama kesin olmamakla...almanyadayim ve dr um 20.haftadan once solemior( insallah haftaya cuma randevum var ozaman ogrenicem ekliydim ama gelmedigim icin silinmisim sanirim en dogrusunu yapmissanda olur ekle artik buaralardayim insallah:)) sat 03.02.2013 beklenen d. t. 10.11.2013 ilk bebegim:))

Son düzenleme:

sen yine düşebilmişsin canım. ben ilk zamanlar yiyememe rağmen anca 3 kilo verebilmişim. dukanla bende vermiştim ama sonra misli misli aldım. en son lahana yerken hamile kalmışım kızım lahana gibi olcak neyse artık doğumdan sonra sıkıcaz yapcak bişey yok. 10-12 kilo normalmiş sonrası yağ diyorlar. ve o yağlarda çok zor gidiomuş. bizim iş yerinde bi bayan 45 kilo almış ilk bebeğinde. şu an 2 yaşında hala diyet yapıodu. 2. ye hamile kaldı eşimde dio fazla takılma onunla o hamileyken gözü bişey görmez yer durur benim aman aman canım bişey istemio gayette normal yiyorum ama uyku ve yatmak kilo aldırdı sanırım. aslında kilodan ziyade vücudum şiş gibi öyle hissediorum yani.

istanbulda nerde var ki yeri?
ben de çok begendim de o beden ölçülerini anlamadım cm cm ne o öyle.
yeni doğan ya da 0-3 falan yazsa yaaa

dısneyın urunlerını lısanslı oldugu ıcın bazı fırmalar satıyormus mesela arkadasım mınıcoda var dedi bızım burdakıne sordum yok dedı daha buyuk subelerımızde var dedi

canımcım hosgeldın.face te gordume eskıserhırler de gezıldıkızımızı ıyıce gezdırseydın memleketını ogrenseydıgunumuzun konusu kılo.benı de sınır edıyorlar.bırılerını fena bozayım dıyorum kı dıgerlerı de korksun

Kızlar mothercare'den body alacağım oğluşuma ama cm cm koymuş ben en bileyim hangi santim.
https://www.markafoni.com/product/4236946/
bileniniz var mı? bir yardımcı olsanız?

Lütfen adet seçiniz

cnm benım yıgenım mesela 53 cm dogmus obursu daha kucuk kısa dogmus bende sordum ablama kac alıyım dıye kocan uzun drda uzun boylu dedıyse uzun al dedi boyunu bende alıcam cok guzeller dımı dısney markafonıde vardı ama kalkmıs kampanyası bugun

boşwer canım hamileyiz ya sürekli yorum yapılıo. bende hamile pantolonu almadım hiç kendi pantolonlarımı yaptırıorum o aradada eski böyle esneyen pantolonlarımı giyiyorumki rahatım yani sıksa rahatsız olurum. banada herkes aaa sıkıo gibi giyme artık bunları sen hamilesin falan diolar. yani emin ol dar giyseydinde bişiler sölerlerdi. umursamamak lazım. herşeye bi kulp takıyolar.

tmm cnm ekledımm vardın daha 2 gune kadar dedım gelmıo heralde hadı ınsallahhh gonlune gore olur cnm

hoşbuldum canım fazla gezemedik gerçi. düün falan vardı. cimcimem hiç yaramazlık yapmadı. eşime dedim memleketine geldi ya ondan bu kadar uslu diye. o da yok diyip diktiriyo yozgatlıymış bende yozgatlıymışım artık kimlikte öyle yazıomuş. dedim madem kendine bırakalım doğduktan sonra nereliyim demek istiosa onu desin onada gelmio. sen nasılsın. geçmişe çok bakamadım ama gözüme takıldı rahatsızmısın yoksa?

terzıme sordum normal pantolonları hamıle pantolonu yapıyor musunuz dıye hayır dedı.sen nasıl yaptırıyorsun.kemer kısmı zaten dar oluyor onu nasıl yapıyorlar

BAK SENİN İÇİN NE BULDUM

Bir yaşına kadar Türk erkek çocukları kilo - boy çizelgesi.

Bir yaşına kadar Türk kız çocukları kilo - boy çizelgesi.

tmm cnm ekledımm vardın daha 2 gune kadar dedım gelmıo heralde hadı ınsallahhh gonlune gore olur cnm

saol canim :)) gelmeyenleri silceksin tabiki dogrusunu yapiosun:))) insallah yavrularimizi saglikla sihhatle kucagimiza alallimda kiz erkek farketmez ...buarada bisi sorucam ben dun angelsounds kalp atisi dinleme cihazi aldim:)) aranizda alan kullanan varmi??? dun esimle baya bi arastirdik kk da da kullanan baya varmis cok memnun olanda var olmayan da burda kullanan varmi??? ve ben bebegimin hareketlerini hissedemiorum yaa daha erkenmi dicem ama deil dee yada oynuo ben hareket halinde oldugum icin anlamiorum dr gitme vaktim geldi anlasilann:))) randevudan 1 hafta sonra basliorum valla

evet yaa bende kımlık bılgılerının degısmesı olayını hıc sevmedım.evlenınce neden kımlık bılgısı soyadı degısır kı.canım her gun baska bır sorunum var ıste.kucuk seyler ama.dun gece kramp gırdı.sabah onu konustuk kızlarla.hala acıyo bılıyo musun.ne enteresan ısler.

terzıme sordum normal pantolonları hamıle pantolonu yapıyor musunuz dıye hayır dedı.sen nasıl yaptırıyorsun.kemer kısmı zaten dar oluyor onu nasıl yapıyorlar

bende burdan yapıldıını okumuştum canım. önce bi avm nin altındaki terziye sordum 30 tl dedi. yuh dedim 10 tl ya yapılıomuş yapmayız dedi. bizim evin karşısında vardı ona sordum oda yaparız dedi. iki tane kotum vardı canım onlarda zaten esnek ama yinede kemerlerini çıkartıyorlar. kemeri çıkartıp ribana takıcaz dedi. hatta kemerinide sana veririm hamilelikten sonra istersen eski haline getiririz dedi. daha almadım bakalım yapıolar. hamile pantolonlarını hiç beğenmedim. hem pahalı hem bana hiç yakışmıolar o yüzden gözden çıkardıım iki pantolonumu götürdüm bakalım. 2 tanede tayt aldım. deiştirip deiştirip giyerim 3 tanede elbisem var. hamile elbisesi diil ama robadan olunca önleri bol havalar dengesiz biraz düzelince onlarıda giycem inşallah. bi kaç terziye daha sor istersen. ben evdekilere kıyamasaydım gidip pazardan 10 tlya alıp onları yaptırcaktım en azından içim acımaz diodum. ama evdekileri karıştırınca buldum :)

canım bizim burda 2 çeşit yapıyorlar biri mağazalarda ki gibi fermuarın ortasından yukarısı kesiliyo penye geçiyo , benim terzim fermuarın en başından itibaren üst kısmını pantolun ön kısmını tüm kesti, arkası duruyo önüne penye geçirdi belide ayarlanabilir lastikli

ben de işe başlayalı işte 1 ay oluıyor ondan önce evde hep yattım mide bulantısından. hiçbişey yemediğim halde 3 kilo anca vermiştim. demek ki bişey yemeyince de metabolizma duruyor.

şimdi de hala etitavuk, baık, kızartma, yağlı hiçbir yemek yiyemiyorum.
tek yediğim pilav, makarna, salata, bi de çok karışık olmayan çorbalar
ona rağmen kilo alıyorum
bir de suyu 3 ay içemedim, şimdi içiyorum ona rağmen

Son düzenleme:

walla bu yaz gozume kestırdıgım pantolonlar vardı eger yapan bı yer bulursam onlardan alırım yaptırırım.azcık terzılerı sıkıstırayım.benım evdekı pantolonlarımın belı o kadar sıkı kı normal zamanda bıle gobegımı portletıyordu.zaten gobek aldı basını gıdıyor2 hamıle pantolonum 1 taytım 1 de salopetım var sımdılık.ıdare edıyorum.ama daha cok ıstıyorum

vallaa nebılım cnm gelmıolar heralde takılmıyorlar dıye sıldım kusura bakma olurmu hala gelmeyenler var beklıyoruz onlarıda aaaa ne guzelll cnm hıc alan duymadım kızlardan ama ısteyen coktu bende cok ıstedım ama esım asla dedi hareket halınde hıssedemessın sımdılık canımmm yatınca bende hıssedıyorum hareket halınde hıssedemıyorum .
benım daha 14 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…