2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

masal ve rüya güzel bence geecen kaynım öğretmende sınıflarında 3 tane kız varmış heyecan, tılsım, buğu hoşuma gitti benım eltımn kızının ısmi NEVA nil ismide fena degıl gıbı

o sana kıyafetlerı bol almışsın dıyenelre soyle bu bebek 15 katı buyuycek karnım 2 kattan fazla sıssecek ozaman bunları nasıl gıycem de. bende he pbuyuk aldım boldular sımdı yavaş yavaş darlasıyor

Kızlar Penti de pijamalarda %50 indirim var haberiniz olsun , 2 tane aldım çok uygundu. Oğluşuma da 2 tane zıbın aldım

bende ole 1 hafta mutlu mutlu yasıyorum sonra 1hafta gecınce baslıyorum sanırım benım tedavı ıle oldu ya her dakka sanıye gıormek ıstıom.. drum gecen ultrasyon makınesını degıstırdı yenı makıne aldı .eskısıde 4 boyutlu cok iiidi eşime dıyorum onua lıp evıme koymam laızmm evet cnm geldıgını bılıyorum
darsa kesin yaptırma kıza hamilesin bacaklar genişliyo tecrübeyle sabit tek kaşınan yerlerim
olemı dıyosun zaten dar gıyınce benımde kasıntılar baslıooooooo
masal ısmını cok sevıyorumm bende ama eşim ıstemedı ama hala ısrar edıyorum
bence 2 ısımde cok guzel eşim idil ıstıoo ben hazal yada masal ıstıyorummm

MASAL ismi güzel canım düşünebilirsin bence bizde erkek düşündüğüz için hazırdı ama şimdi kız olduğu için düşünüp duruyoruz. asya- şelale- ırmak-azra isimleri aklımda olanlar ama alen karar veremedik. ileriyide düşünüyorum yabancılaında telafuz etmesi kolay olsun istiyorum biryandanda.

arkadaslar merhaba
ayrıntılı ultrason ile ilgili fiyat bilgisi olan var mı anadolu yakasında arastırıyorum ben de ama çok pahalı die duydum

canım benim 250 tl dediler tabiki muayene ücreti dahilmi bilmiyorum. oda olursa toplama 300tl oluyor.

ay ne guzel seyler bunlar yaa.))) canim duru ismi cok guzel benim kizm olursa melisa alya ismini dsuunuorum ama melisa,duru,defne,alya,dedigin gibi masal bu isimler cok guzell benimde kiz ismi hazir erkek yok :))) ah bi ogrensem bende neyse ama masal ismide guzell duru daa:))

aaa bak benden habersız nasıl aldın şaka bı yanada kuzum gule gule gıysınn kuzucukkk nettenmı aldın kız

yok lcw dan aldım 2 li 12.90 tl alışveriş topiğine atıyorum. Bu arada oğluşun dün gece kudurdu yine basıyo tekmeyi kocacım da sonunda yakaladı, bayagı sert gecirdi ama sıpa

20. haftadan sona steteskopla duyuluomuş bende ondan mı alsam acaba. bende en ufak bişeyde bebeğin başına bişey geldi sanıyorum. bide sıpada psikolojikmidir nedir hareket etmio iice deli oluyorum. geçen gece sölemesi ayıp öğürürken kan kustum. ama öle böle diil. eşime diorum acile gidelim götürmüo bişi yoktur dio. neyse yattım. sıpa gece uyandırır beni normalde o gece hep aynı tarafımda yatmışım ve hiç uyanmadım. sanki hamile diilim gibi. sabah kalktım ağlıyorum bebeğe bişi oldu die. eşimde inadına götürmedi. hala meraktayım. arada kıpırdıo gibi ama bilemedim

öyle diyorum, canım benim bacaklarımdan aldığım kesin daha yolu yeni yarılıycaz ki son aylar daha çok kilo alınıyo ,bu yaptırdıklarımdan biri kesin olmayacak bana diğerleriyle idare ederim azıcık bol onlar birazda etek ve elbise ile idare etcem allahtan havalar soğumaya başladığında evde olcam sonrada doğum

özeti üstüne oturur gibi bişeyi yaptırma az rahat hareket ettiğin bol pantolonlarından yaptır

kızlar bıkac kere yazdım ama cevap veren olmadı olgulma bitüürlü isim bulamadım çınar,poyraz,rüzgar,doruk,aras felan ıstemıyorum bunlardan cok var
CAN,DENİZ, BARIŞ, NASIL SİZCE BIDE ADEL VAR ESIMIN ISMI ADEM UYUYO GIBI ADELET DURUSTLUK GIBI ANLAMI VAR AMA BEN DENIZ ISMINIDE COK SEVERIM KIZA DEGILDE ERKEGE YAKIYO GIBI
SIZDEDE DEGISIK FIKIRLER VARMI

ben eğer oğlum olsaydı direk klasik bir isim ömer koyacaktım canım ben yağız ismini çok beğeniyorum ama

evet buğu,tılsım bunlarda güzelmiş aklımda bulunsun benimm teşekkür ederim canım . Kız olunca kolay bulunur diyorduk ama daha zor çıktı hayırlısı olsun :)))

yok lcw dan aldım 2 li 12.90 tl alışveriş topiğine atıyorum. Bu arada oğluşun dün gece kudurdu yine basıyo tekmeyi kocacım da sonunda yakaladı, bayagı sert gecirdi ama sıpa
tamam canım at bakarımmmmmm bende dıyorum bu kız ehr sabah yazardı nerde yazmadı demek gezıosun hee
oh yedın tekmeyı otur asagı ne guzel esınde hıssetmısss darısı bıze

valla yarıladık gıbı az kaldıı ben esofman alırım yaa en rahat ettıgım sey tabı gezmeye gderken bılmem naparm ozamanda pantolon alırım 1 tANE bende zaten esım haftanın 7 gunu calısıo anca aksamları sahıle falan ınıoz okadar pek ole gezme yok calıstıgı ıcın arada kacamak yapıoz babasına bırakıp

ben erkek olsaydı cagan koycaktım kesın soyadımla uyumlu dıye
denız guzel canımmm bencede.

canım Masal ismi çok güzel bence,fikir açısından da ben kızım olsaydı Hira koyacaktım adını.

bende aynı durumdayım canım ya,içime şuan en çok sinen Çınar ismi,evet çok var ama enerjisi çok hoş geliyor bana.Senin beğendiklerinden de Can ismini severim ben.

canım cagan görümcemın oğlunun ısmı cagan emre hatta

evet çınarda güzel ama esımın kırvesının ısmı yanı oyuzden demın yukarda yazdığım ısımleden cok var dıyorum ya hem etrafımda cok var hemde akrabalrımda da bu ısım cok en yakınlarım arkadaslrımda hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…