Annişşler yaaa ben kızıma isim bulamıyorum( erkek olursa çınar koyarız demiştik ama şimdi ben kızıma ne koycağımı bi karar veremiyorum .Kısa isim olsun istiyorum en güzeli DURU ismi geliyo ama oda şuan herkeste var gibi .Bide MASAL ismini düşündüm ama kararsızım tabi.
bende ole 1 hafta mutlu mutlu yasıyorum sonra 1hafta gecınce baslıyorumbenimkide ole dedi canim ama dayanamadi ceneme:))))) bilio ki randevudan 1 hafta sonra dr a gitmek isticem napsin adam.))) almanyadayim ya istedigim zaman dr a gidemiorum((( anca bisiy olucak ole gidebiliorum evet sagliklisi deniz ama burda nerde bulim denizi gol var hahaha havuza girebiliorum anca ama daha kolay kolay girmem..ilk baslarda geliodum cnm ama bulantilar beni mahfedince gelememistim ozaman ekledik sanirim yoksa oncesinde sadece 1 sayfada sohbet ediordum ole burda tanistik yani:))))
olemı dıyosun zaten dar gıyınce benımde kasıntılar baslıooooooodarsa kesin yaptırma kıza hamilesin bacaklar genişliyo tecrübeyle sabit tek kaşınan yerlerim
masal ısmını cok sevıyorumm bende ama eşim ıstemedı ama hala ısrar edıyorumAnnişşler yaaa ben kızıma isim bulamıyorum( erkek olursa çınar koyarız demiştik ama şimdi ben kızıma ne koycağımı bi karar veremiyorum .Kısa isim olsun istiyorum en güzeli DURU ismi geliyo ama oda şuan herkeste var gibi .Bide MASAL ismini düşündüm ama kararsızım tabi.
Kızlar Penti de pijamalarda %50 indirim var haberiniz olsun , 2 tane aldım çok uygundu. Oğluşuma da 2 tane zıbın aldım
Annişşler yaaa ben kızıma isim bulamıyorum( erkek olursa çınar koyarız demiştik ama şimdi ben kızıma ne koycağımı bi karar veremiyorum .Kısa isim olsun istiyorum en güzeli DURU ismi geliyo ama oda şuan herkeste var gibi .Bide MASAL ismini düşündüm ama kararsızım tabi.
arkadaslar merhaba
ayrıntılı ultrason ile ilgili fiyat bilgisi olan var mı anadolu yakasında arastırıyorum ben de ama çok pahalı die duydum
aaa bak benden habersız nasıl aldınşaka bı yanada kuzum gule gule gıysınn kuzucukkk nettenmı aldın kız
evet cnm kramplar magnezyum eksikliginden oluor benim cok oluodu dr a soledim magnezyum verdi azaldi yani yok denicek kadar...aynen cikmayiz vallahi elimde olsa eve ultrason aleti alicam:)) kucukten basladim simdi kalp atisi dinleme cihazi birdahakine ultrason:))) adam cildiricak
yok lcw dan aldım 2 li 12.90 tlalışveriş topiğine atıyorum. Bu arada oğluşun dün gece kudurdu yine basıyo tekmeyi kocacım da sonunda yakaladı, bayagı sert gecirdi ama sıpa
bende ole 1 hafta mutlu mutlu yasıyorum sonra 1hafta gecınce baslıyorumSanırım benım tedavı ıle oldu ya her dakka sanıye gıormek ıstıom.. Drum gecen ultrasyon makınesını degıstırdı yenı makıne aldı .eskısıde 4 boyutlu cok iiidi eşime dıyorum onua lıp evıme koymam laızmm Evet cnm geldıgını bılıyorum
olemı dıyosun zaten dar gıyınce benımde kasıntılar baslıooooooo
masal ısmını cok sevıyorumm bende ama eşim ıstemedı ama hala ısrar edıyorum
Bence 2 ısımde cok guzel eşim idil ıstıoo ben hazal yada masal ıstıyorummm
kızlar bıkac kere yazdım ama cevap veren olmadı olgulma bitüürlü isim bulamadım çınar,poyraz,rüzgar,doruk,aras felan ıstemıyorum bunlardan cok var
can,deniz, barış, nasıl sizce bıde adel var esımın ısmı adem uyuyo gıbı adelet durustluk gıbı anlamı var ama ben denız ısmınıde cok severım kıza degılde erkege yakıyo gıbı
sızdede degısık fıkırler varmı
tamam canım at bakarımmmmmm bende dıyorum bu kız ehr sabah yazardı nerde yazmadı demek gezıosun heeyok lcw dan aldım 2 li 12.90 tlalışveriş topiğine atıyorum. Bu arada oğluşun dün gece kudurdu yine basıyo tekmeyi kocacım da sonunda yakaladı, bayagı sert gecirdi ama sıpa
valla yarıladık gıbı az kaldııöyle diyorum, canım benim bacaklarımdan aldığım kesin daha yolu yeni yarılıycaz ki son aylar daha çok kilo alınıyo ,bu yaptırdıklarımdan biri kesin olmayacak bana diğerleriyle idare ederim azıcık bol onlar birazda etek ve elbise ile idare etcem allahtan havalar soğumaya başladığında evde olcam sonrada doğum
özeti üstüne oturur gibi bişeyi yaptırma az rahat hareket ettiğin bol pantolonlarından yaptır
kızlar bıkac kere yazdım ama cevap veren olmadı olgulma bitüürlü isim bulamadım çınar,poyraz,rüzgar,doruk,aras felan ıstemıyorum bunlardan cok var
CAN,DENİZ, BARIŞ, NASIL SİZCE BIDE ADEL VAR ESIMIN ISMI ADEM UYUYO GIBI ADELET DURUSTLUK GIBI ANLAMI VAR AMA BEN DENIZ ISMINIDE COK SEVERIM KIZA DEGILDE ERKEGE YAKIYO GIBI
SIZDEDE DEGISIK FIKIRLER VARMI
CAN,DENİZ, BARIŞ, NASIL SİZCE BIDE ADEL VAR ESIMIN ISMI ADEM UYUYO GIBI ADELET DURUSTLUK GIBI ANLAMI VAR AMA BEN DENIZ ISMINIDE COK SEVERIM KIZA DEGILDE ERKEGE YAKIYO GIBI
SIZDEDE DEGISIK FIKIRLER VARMI
tamam canım at bakarımmmmmm bende dıyorum bu kız ehr sabah yazardı nerde yazmadı demek gezıosun hee
oh yedın tekmeyı otur asagı ne guzel esınde hıssetmısss darısı bıze
valla yarıladık gıbı az kaldııben esofman alırım yaa en rahat ettıgım sey tabı gezmeye gderken bılmem naparm ozamanda pantolon alırım 1 tANE bende zaten esım haftanın 7 gunu calısıo anca aksamları sahıle falan ınıoz okadar pek ole gezme yok calıstıgı ıcın arada kacamak yapıoz babasına bırakıp
ben erkek olsaydı cagan koycaktım kesınsoyadımla uyumlu dıye
denız guzel canımmm bencede.
canım Masal ismi çok güzel bence,fikir açısından da ben kızım olsaydı Hira koyacaktım adını.
bende aynı durumdayım canım ya,içime şuan en çok sinen Çınar ismi,evet çok var ama enerjisi çok hoş geliyor bana.Senin beğendiklerinden de Can ismini severim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?