aaaaaaaaaaaaa resım nıe eklemıosun bakım ozaman varsaEklesene bızede fıkır olur bende gecen markofonıde alıcaktım vazgectım ya ayrıntılıda gecsınde alıyım baslıcamm artık bole dıye dıye ruyam gercek cıkıcak bebegım tek battanıyeye sarıcaz
bende evlendıgımde 55 dım tedavıler vs derken 63 oldum 63 le hamıle kaldım suan 66 amannn iştee mıllet dıo napalımmm benım esımde aldı baya sonra verdı hepsını o yakıo ben yakamıyorum ee napım 2 ay yattm ben yedım yattım
Kızlar şu kıl tüy mevzuunda özellikle erkek bebişe hamile olanlar testesteron salgıladığı için kıllanma olurmuş doğumdan sonra normale dönüyordur heralde diye düşünüyom ben :44::44::44:
ben göbeğimi sir ile aldım. özel bölge benim çok az zaten büyük bölümü makine ile kalan bacak arası küçük bölgeyi jilet ile alıyorum.
Kuaförler hep kalan sirleri kullanıyor. yenisini koysalar da içinde illaki kalan var. bence özel bölge için büyük risk yaratır. özellikle şuan hamile iken çok dikkat etmek lazım. Eğer kuaföre gidecekseniz size tavsiyem 20 TL gibi uygun fiyatla sir kazanı satılıyor. kendinize alın kazan spatula onunla yaptırın. hiç riske atmayın. hem kendinize özel olduğu için içiniz rahat rahat gidersiniz derim ben
aslında ne kadarda takmıyorum desek bazılarının soyledıklerı cok agrımıza gıdıyor ornegın kılo konusu benımde bazen agrıma gıdıyor esım cok kılo aldın dıycek dıye ödüm kopuyor sadece 3 kılo aldım dr'umda kıloya takıntılı cunku daha oncede dedım sekere yatkınlık var aılede hem seker hem tansıyon var.
kaynanam allahtan anlayıslı bu konuda kızım sen hamılesın verırsın kılo dıyor ama ınanın komsuya ınıyorum dun ındım aa baya kılo aldın yanakların sısmıs dıo .. amcamın oglu bıle fılızcım baya kılo almıssın dıo yoo almadım dedım !!! aksıne 3 kılo almısstmgıcıklıgına ole dedim ınanın esımın arkadasına gıtmeye utanıyorum kız zayıf yenı dogum yaptı ben 1.68 boyum var 66 kılo oldum nebılım kotu bısey duycam dıye sınırlenıyorum.ne kadar takmıcam desemde takıyorum kı benım yapım geregı cok pıpırıklıyım hıc sevmıyorum bu huyumu ama napıyım arkadasımın bırı aa cok erken gıdıyorsun ayrıntılıya bebegın organları gelısmez dedi ondan bıle etkılendım kı druma cok guvenıyorum cok ii tanır bızı asla yanlıs bısey yapıcagını dusunmuyorum ama gercekten ınannın ınsan etkılenıyor!!!!
başta guzel rabbıme sonrada dr'larımıza guvenmemız lazım .
bı cogunuz tetanoz asısı oluyorsunuz benım dr ızın vermedı olma dedi ama ıcımde hep kusku gıdıp gızlıden olasım gelıo
belkıde 2 bucuk sene sonunda kavustum ve esımle tedavı sırasında cok tartıstım pskolojım alt ustu her gece aglardımhıc ısyan etmedım ama yanımda bırı hamıle yakınlarımdan bıle yaaa teyzem amca kızı hamıle kaldım onlara bıle hep ozenmıstım
allaha hamd olsun bınlerce kez banada bu duyguyu yasattıgı ıcın saglıkla alalım bebeklerımızı uzun oldu kızlar ama cok doldum bende dun benımde sınırımı bozdular kılo konusunda
hımmm hayırlı olsun canm cıcıslerii .. gule gule pısletsın bebısınndaha dün geldi aldıklarım eşimde yoldan geldi gelirken teslim alıp gelmiş hiç resim çekmedim o yüzden bir ara çeker atarım yada ben e-bebek ten aldım ordan alırım resimleri atarım birazdan diğer topiğeAma aldığım park yatağın yatağından memnun kalmadım , sünger içi dışından dokununca güzel duruyo , terletmez falan yazıyo yıkanabilir bişey ama emin olamadım eşimde kalsın gönderme memnun kalmazsak ilerde değiştirirz zaten 6. Aydan sonra lazım olacak onada 1 sene var dedi uğraşmadım bende ....
benımkı ısınden dolayı yakıyor vallabende yatınca oldu sanırım bide kız oluncada oluo diolar aman napiim. doğduktan sona veririz bi şekilde :) sağsalim doğsunnarda. benim eşim yakamıo allahtanyoksa iice sinir olurdum. şu an evde iki hamile gibi gezioruz benden büyük göbei var
hımmm hayırlı olsun canm cıcıslerii .. Gule gule pısletsın bebısınn
benımkı ısınden dolayı yakıyor vallaAyy allah senı dur bakım resmıne eşinin Bıde benımkıne bak sen:d dal gıbı gobek yok
kiloyu sakın sorun etmeyin zaten doğumda 5-6 kilosu gidiyor geri kalanı da 3 ay içinde rahat veriliyor emzirmelerdi gece 5-6 defa kalkma derken 3 ay sonra tığ gibi kalıyorsunuz. Ben öyleydim oğlumda zaten 9 kilo almıştım çoğu doğumda gitti 3 ay sonrada eskisinden daha düşük kilodaydım. Hele şimdi 2 çocukla baş etmek zor olacak .
ben de komle ağdaya giderdim her ay, hamile kaldığımdan beri bikini bölgesini aldırmıyorum,önce korkudan aldırmıyodum bu ay da ağda yapan kız yerinde olsam aldırmam dedi. Neden dedim; hamile müşterilerden bazıları enfeksiyon kaptı,biz ne kadar dikkat edersek edelim herkese aynı kazandan kullanıyoruz,yeni kazan kullanamyız,o yüzden de mikrop kapabilirsin,boşver jiletle doğumdan sonra gene başlarız ağdaya dedi.Oyüzden yaptırmıycam artık orayı.
Ben de hamile kalmadan önce diyetteydim,eşim de diyet yapmamasına rağmen benim gibi kilo vermeye başladı,şimdi ben kilo aldıkça o da almaya başladı,hatta göbeği benimkini geçiyo :)
canım seni çok iyi anlıyorum ama,2 buçuk yıl tedavi bir olumsuz tüp bebek tedavisi,bu süre içinde girdiğim depresyondan sonra dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım.2. ayda 2 kere kanama geçirdim,3 ay hiç kalkmadım.Mide bulantısı ve baş ağrısından 5 kilo verdim.O kadar kötü durumdaydımki tek başıma banyo bile yapamıyordum.Sonrasında ikili testim 1\225 çıktı(ense ölçümü iyiydi ve burun kemiği vardı).Ama hiç panik olmadım çünkü hep Allahım bana aklı fikri yerinde, sağlıklı,eli ayağı düzgün ,uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip et diye yalvardım tedavim boyunca.Allahım beni evladımla sınama dedim.Bu sadece tarama testiydi ve bebeğim sağlıklıydı biliyordum.Amniyo yaptırmak istemedim.3 lü test yaptırdık ve değerim 1\25000 çıktı .Amniyoyada gerek kalmadı böylece.şimdi doopleri bekliyoruz ama biliyorumki oda iyi çıkacak.Demem o ki millet ne derse desin şundan 1 sene sonra dediklerini gülümseyerek hatırlayacağız.Varsın kilo alalım ne olur ki,yine eskisi gibi oluruz elbette.Bir can taşıyoruz sonuçta...
hımmm hayırlı olsun canm cıcıslerii .. gule gule pısletsın bebısınn
benımkı ısınden dolayı yakıyor vallaayy allah senı dur bakım resmıne eşinin bıde benımkıne bak sen dal gıbı gobek yok
ekledim canım resimleri , sağol teyzesi ben anneme gitmezsem dayanamayıp netten alacam zaten dün zor tuttum kendimi butik bebe de çok güzel şeyler vardı , gözümde hep yaz dönemi giyilcek fırıl fırıl elbiseli bolerolu takımlarda doğduğunda ne giyer bilmem
baktım :) ama sende zayıfsın canım benim boyun var. biz kız dourcaımız için güzel totolarımız çirkinleşiokız annenin güzelliini alırmış derler ya napalım biraz çirkinleşelim. benim eşiminde bacakları totosu falan ince ama göbüş var bide gıdık zenginlik göstergesi dio. bende evet diorum para hariç bütün göstergeler tamam
canım sen bıde markafonıye gir dısneyın urunlerı var gorsen öldüm yaa aldım ben ama ay sonunda kargoya verılcekmıs dıye ıade ettım elıme kımbılır nezaman gelıcek:)) ama mutlaka alıcam yerınden gıdıp bayıldık esımlebakıyım hemen
selammm kızlar ben geldiiimmmgeçmişi çok okuyamadım herkes iidir umarım... cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun
biraz son sayfalara bakındım. kilo muhabbetleri başlamış :) ben eblendikten sonra 10 kilo aldım. yani hepsi evlendikten sona diil ama işte eşimle tanıştıımda 58 kiloydum evlenirken 60 sonrasında 68 e çıktım58 e düşüp öle hamile kalmayı planlarken bebiş süpriz yaptı. ilk 3 ay 3 kilo verdim. sonra yemeye başlayınca 1 haftada o 3 ü geri aldım bide üzerine 2 daha aldım şu an 70 kiloyum. eskisi kadar da yemiyorum ama kustuğum zamanlarda yiyemediğim için bünye ona alıştı sanırım. bide hastalık falan derken hep yattım. aslında çok dert etmiodum. normalde öyle etraftan sölenenleri de hayatta takmayan bi insandım kendimle barışıktım ama şu an öle olmuo. geçen hafta sonu memlekete gidince anneannem durup durup kalçaların çok çıkmış dedi o kadar battıki o söledikçe kastım kendimi bişeyde diyemedim. ama moralim çok bozuldu o günden beri aynada totoma bakıorum allahtan eşim dio doğduktan sonra verirsin hem sen hamilesin normal dio. bide benimle beraber oda kilo alıo tartıya çıkıorum bakıorum kilo almışım arkamdan o çıkıo aynı kiloyu oda almış tartı bozuk işte diip inio bakalım bugün yürüyüşe başlıcam belki totom küçülür
merhaba anneler ve kuzucuklariii
ilk bastan beri takip ediorum yazilarinizi ama araniza katilamiordum cok bulantim oldu ve evimi tasidim gurbetteyim kimsemde olmadigi yavas yavas derken bitti sukur artik insallah bende aranizdayim
kızlar benim takıntım da zayıf olmam normalde hiç takmıyordum geçen bir komşum ya ben seni hep görüyorum sen hiç kilo almıyorsun bebeğin gelişmiyormu yoksa dedi benim halimi düşünün yok teyze hatta maşallahh1 hafta önden gidiyor gelişiimi diyorum yok anlamıyor göbeğinde az çıkmış kilonda yok sende bişey var gibisine söyledi öyle bi baktı ki akşam eşim geldi ağladım eşimde yok ne alaka zaten zayıfsın felan diyip beni ikna etti sonra hesapladım 1,70 boy 55 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum 6 kilo almışım ama bende belli olmuyor işte top gibi karnım var sadece bazen bana da küçük geliyor ama ilk hamileliğim normal diyorum
canım sen bıde markafonıye gir dısneyın urunlerı var gorsen öldüm yaa aldım ben ama ay sonunda kargoya verılcekmıs dıye ıade ettım elıme kımbılır nezaman gelıcek:)) ama mutlaka alıcam yerınden gıdıp bayıldık esımlebakıyım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?