2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

daha dün geldi aldıklarım eşimde yoldan geldi gelirken teslim alıp gelmiş hiç resim çekmedim o yüzden bir ara çeker atarım yada ben e-bebek ten aldım ordan alırım resimleri atarım birazdan diğer topiğe Ama aldığım park yatağın yatağından memnun kalmadım , sünger içi dışından dokununca güzel duruyo , terletmez falan yazıyo yıkanabilir bişey ama emin olamadım eşimde kalsın gönderme memnun kalmazsak ilerde değiştirirz zaten 6. Aydan sonra lazım olacak onada 1 sene var dedi uğraşmadım bende ....

bende yatınca oldu sanırım bide kız oluncada oluo diolar aman napiim. doğduktan sona veririz bi şekilde :) sağsalim doğsunnarda. benim eşim yakamıo allahtan yoksa iice sinir olurdum. şu an evde iki hamile gibi gezioruz benden büyük göbei var

Kızlar şu kıl tüy mevzuunda özellikle erkek bebişe hamile olanlar testesteron salgıladığı için kıllanma olurmuş doğumdan sonra normale dönüyordur heralde diye düşünüyom ben :44::44::44:

olabilir aslında,ben direk aldığım hormanlara bağlamıştım.

canım kuaför arkadaşım olduğu için ağda kazanını götüreceğim içine yeni sir koyacak.3 ay jiletle aldığım için şimdi cesaret edemem ben almaya :18:

canım seni çok iyi anlıyorum ama,2 buçuk yıl tedavi bir olumsuz tüp bebek tedavisi,bu süre içinde girdiğim depresyondan sonra dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım.2. ayda 2 kere kanama geçirdim,3 ay hiç kalkmadım.Mide bulantısı ve baş ağrısından 5 kilo verdim.O kadar kötü durumdaydımki tek başıma banyo bile yapamıyordum.Sonrasında ikili testim 1\225 çıktı(ense ölçümü iyiydi ve burun kemiği vardı).Ama hiç panik olmadım çünkü hep Allahım bana aklı fikri yerinde, sağlıklı,eli ayağı düzgün ,uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip et diye yalvardım tedavim boyunca.Allahım beni evladımla sınama dedim.Bu sadece tarama testiydi ve bebeğim sağlıklıydı biliyordum.Amniyo yaptırmak istemedim.3 lü test yaptırdık ve değerim 1\25000 çıktı .Amniyoyada gerek kalmadı böylece.şimdi doopleri bekliyoruz ama biliyorumki oda iyi çıkacak.Demem o ki millet ne derse desin şundan 1 sene sonra dediklerini gülümseyerek hatırlayacağız.Varsın kilo alalım ne olur ki,yine eskisi gibi oluruz elbette.Bir can taşıyoruz sonuçta...

hımmm hayırlı olsun canm cıcıslerii .. gule gule pısletsın bebısınn
benımkı ısınden dolayı yakıyor valla ayy allah senı dur bakım resmıne eşinin bıde benımkıne bak sen dal gıbı gobek yok

kiloyu sakın sorun etmeyin zaten doğumda 5-6 kilosu gidiyor geri kalanı da 3 ay içinde rahat veriliyor emzirmelerdi gece 5-6 defa kalkma derken 3 ay sonra tığ gibi kalıyorsunuz. ben öyleydim oğlumda zaten 9 kilo almıştım çoğu doğumda gitti 3 ay sonrada eskisinden daha düşük kilodaydım. hele şimdi 2 çocukla baş etmek zor olacak .

ekledim canım resimleri , sağol teyzesi ben anneme gitmezsem dayanamayıp netten alacam zaten dün zor tuttum kendimi butik bebe de çok güzel şeyler vardı , gözümde hep yaz dönemi giyilcek fırıl fırıl elbiseli bolerolu takımlarda doğduğunda ne giyer bilmem

ben telime gebelikle ilgili bir program indirdim, bebeği devamlı emziren yani ek gıda vermeyen ve kalsiyum ağırlıklı beslenenler daha çabuk veriyormuş kiloyu inşallah emzirme konusunda sıkıntı yaşamayız ......

bende diyetteydim hatta hamile olduğumu bilmeden 15 gün lahana yemiştim sonra içten içe pişman oldum. 3 ay boyuncada her bulantımda lahanadan oldu diyip durdum :) şu andada çok yemiyorum ama bünye aldırıo demekki. bide uykuda yapıo sanırım hareketsizlikte üzerine. başladım yavaş yavaş eşimde aynı sürede aynı kiloyu almış. göbeide kocaman sende oğlan dour bari diorum

canım ablamın ve bır ARkadasımın daha 2 lısı kotu cıktı neyse sonra prof. bı dr gıttı ablam bu 2 lı ve 4 lu testlerı kanama etkılıyormus yanı ablamın okadar coktukı benım kanamadan bıle fazla kı benımkıde cok cok fazla idi. kanama testlerdekı rıskı etkılıyr demıstı sonra 4 lu yaoıldı ve temızdı allaha sukur.. o yuzden benımde 2 lısı 4.400 1 cıktı ama 4 luyu bılmıyorum dr ıyı dedı sormadım bende..
ablam koltuga oturamıyordu dusun ped yetmıyordu okadar coktu kanaması parca parca ama veren rabbımmm verıyor ıste

baktım :) ama sende zayıfsın canım benim boyun var. biz kız dourcaımız için güzel totolarımız çirkinleşio kız annenin güzelliini alırmış derler ya napalım biraz çirkinleşelim. benim eşiminde bacakları totosu falan ince ama göbüş var bide gıdık zenginlik göstergesi dio. bende evet diorum para hariç bütün göstergeler tamam

canım sen bıde markafonıye gir dısneyın urunlerı var gorsen öldüm yaa aldım ben ama ay sonunda kargoya verılcekmıs dıye ıade ettım elıme kımbılır nezaman gelıcek:)) ama mutlaka alıcam yerınden gıdıp bayıldık esımle bakıyım hemen

kızlar benim takıntım da zayıf olmam normalde hiç takmıyordum geçen bir komşum ya ben seni hep görüyorum sen hiç kilo almıyorsun bebeğin gelişmiyormu yoksa dedi benim halimi düşünün yok teyze hatta maşallahh 1 hafta önden gidiyor gelişiimi diyorum yok anlamıyor göbeğinde az çıkmış kilonda yok sende bişey var gibisine söyledi öyle bi baktı ki akşam eşim geldi ağladım eşimde yok ne alaka zaten zayıfsın felan diyip beni ikna etti sonra hesapladım 1,70 boy 55 kiloyla hamile kaldım şuan 61 kiloyum 6 kilo almışım ama bende belli olmuyor işte top gibi karnım var sadece bazen bana da küçük geliyor ama ilk hamileliğim normal diyorum

merhaba anneler ve kuzucuklariii
ilk bastan beri takip ediorum yazilarinizi ama araniza katilamiordum cok bulantim oldu ve evimi tasidim gurbetteyim kimsemde olmadigi yavas yavas derken bitti sukur artik insallah bende aranizdayim

Son düzenleme:

zayıftım evet ole derlermıs canımmmm yok kız ole gobek kocaman sandım ama okadar cok yok eşinin dogurduktan sonra dıyete gırersınız suan bızlerle yıyorlar artık bızede eslık ederler zayıflarken

ben bazen iş yeri sakinliyo dayanamayıp bebek sitesine giriyom butik bebeden daha önce arkadaşımada bişeyler almıştım o yüzden mallarıda iyi o yüzden ben ordan alırım ama tutmaya çalışıyom kendimi ne kadar tutabilirsem işte ................

nergisyasemincim ben de evlendikten sonra senin gibi 10 kilo aldım, aynen tanıştığımda eşimle 58dim, nişanda 58, düğünde 60tım sonra 68e çıktım. hatta bebek yapmadan önce dukanla 62ye indim çok şükür sonra bulantılardan 59,5 oldum.
şimdi birden 2 hafta oldu 2 kilo almışımmmmmmmm

korkuyorum inş. çok kilo almam

ayy kızlar sınır oldum sımdı.aynı ıs merkezınde calıstıgım arkadasımla az once karsılastık.benım ustumde salopet var.lcw nın belkı bılıyorsunuzdur bacakları bol kesım.ayy ne kadar dar gıymıssın dedı.bende acıklama yaptım.yok ben darlastırdım ustunu lastıklerını sıktım dedım.yok saka yapıyorum baksana cok bol dedı.kı kendısı 6 ay kadar once dogum yaptı.neyın ne oldugunu bılıyor.ee normaldır 36 bedenım ben hamıle kıyafetlerı de bol oluyo genelde.hem onumuz yaz bol olsun kı serın olsun dedım.gercekten ısın ıcınde kotu nıyet mı var bılmıyorum.yanımda bır kız bır de erkek arkadasım vardı.ayıp degıl mı bılmıyorum.yoksa ben mı cok hassas davranıyorum.

merhaba anneler ve kuzucuklariii
ilk bastan beri takip ediorum yazilarinizi ama araniza katilamiordum cok bulantim oldu ve evimi tasidim gurbetteyim kimsemde olmadigi yavas yavas derken bitti sukur artik insallah bende aranizdayim

hosgeldın cnm cınsıyetı bellı oldumu bebısının lıstede varsn eklıyım senıde

boyun ve kilon arası fazla olduğu için öyledir. sen o yaşlı teyzeye hiç bakma 55 kiloyla hamile kalmışsın. benim de hayalim oydu. boyum 1.70, 55le kalayım diyordum ama 62 ile kaldım :)
yani 55 kilodayken çok normal azıcık karnının olması

istanbulda nerde var ki yeri?
ben de çok begendim de o beden ölçülerini anlamadım cm cm ne o öyle.
yeni doğan ya da 0-3 falan yazsa yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…