2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canımmm cok gecmıs olsunn yaaa allah korumus kuzucuklarını dıkkatlı ın canım benım bıdaha

kızlar benımde sabah berı gobek delıgımın 5 parmak altında cok baskı varya duramıyorum ıcıme kurt dustu eşime desem olse goturmez dr'a afedersınız ıdrarı yaparken bıle baskı oluyor oturdugum yerden kalkarken baskı oluyor
bu sekılde olan varmıkı yoksa gıdıyım mı dr

Eki Görüntüle 734601
bı bu tespıgı dagıtmıs bıde seker yaptrmıss bencede hoş fıkır.
bunlar çok güzelmiş çok beğendim .ben bebek şekeri yaptırmayı düşünmüyorum ama tesbih çok güzel fikirmiş hem manevi olarak ta çok anlanmlı bence .çarşıya gidince bi bakayım tüllere falan aklımda olsun .

off offf çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış .

son sayfadan daldım konuya ,herkesin keyfi iyidir inşallah .bu hafat neti hiç açamadım mahalledeki komşularla kışlık kuru yufka açmaya başladık epey yoğunuz bu hafta .tabii bana iş yaptırmıyolar .seyrediyorum onları .

çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım ben de çok fazla bi yerlere takılıyorum. Allah korusun minnoşlarımızı

Bebek toplanmış olabilir, hep aynı pozisyonda kaldıysan olabilir, sola yat dinlen. Bende de çok sık oluyor, yürüyüş yapınca da rahatlıyorum. Rahim büyümesine bağlı olarak bağlardaki gerginleşme ve kasılmalar da olabilir. Normal bu tür ağrılar ama çok şiddetlenir durdurmazsa gidersin.

geçen gün benimde şöle oldu sanki bebiş içerde sıkışmış da geriniyomuş gibi oldu epey sürdü baskı hissettim karnımda .sonra biraz uzandım geçti .öle bişey mi acaba

saolun arkadaslar Allah razı olsun kımseye yasatmasın boyle seyleri
Rabbım cocuklarımıza saglık sıhat versın
sağ salım kucağımıza alalım

hem bunu yapmıs hemde mevlutte bebek sekerı dagıtmıs bencede mevlutte hos olur bende bole dusundumm tesbıhlerın tanesı 1 tl annem umreye gderken almıstık bılıyorum ordan
sabah yataktan kalktım başladı hala var agrı 10 dk gecıyor sonra gene baslıyor agrı elımı deyıyorum taş gıbı agrıyor elım bıle degmıyor bende evde yurudum belkı gecer dıye ama yok hala agrı var afedersın ıdrarımı yaparkende oldu bugun hep .ınsallah yarına kalmazda gıtmem dr :18:
geçen gün benimde şöle oldu sanki bebiş içerde sıkışmış da geriniyomuş gibi oldu epey sürdü baskı hissettim karnımda .sonra biraz uzandım geçti .öle bişey mi acaba
ya canım tam yerınıde anlatamıyorum kı gobek delıgının 5 parmak altında baskı gıbı bole elleyınce baskı dahada artıo agrı benımde ara ara oluyordu ama bugun hıc gecmedı suan yatıom pc yanımda ama ara ara bole cok tuaf baskı var gıbı aradada agrı gırıyor yarına beklıcem gecmesse gıdıcem mecbur ıdrar testıde yaptırdım sorun yok dedı saglık ocagında ama bakalım beklım yarına kadar

inşallah geçer yarına canım .sen yinede dinlenmeye devam et .bu kuzular çok nazlı olucak anlaşıldı şimdiden

biz de bugün ayrıntılı ultrasona gittik .doktor erkeğe benziyor ama en iyi ayrıntılıda görürürm dedi..bugün de %100 erkek dedi.hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah..

düne kadar çok iyiydim ama dün elim ayağım balon gibi şişti kilom normal gidiyordu birden tartıldım 3 kilo almışım zaten kilolu başlamıştı hamileliğim doktor tuzu meyveyi pilavı makarnayı ekmeği yasakladı .salata ve proteine devam..
bugün daha iyiyim ama hiç böyle şişmemişti elim ayağım..

kızlar biz geldiikkk. cok sukur hersey yolundaymışş.. bebişler kocaman olmuşlar.. cinsiyetlerine baktı bir tanesi göstermedi inatla. diğer ikisi erkekmiş.. 2 tane oglusum olucak inş..

canımm sagolasınn.. aslında ben de gereğinden fazla alınganım. hic ağlamayan biriyim nerdeyse ama su an tvde gördüğüm bişeye yada bir sarkıya hemen ağlayıveriyorum. mide bulantılarıyla basetmek gerçekten cok zor benim için de. bence psikolojiyi bu da cok bozuyo. bence de canım ya calısma yat bebişlerini büyüt.. ben ev hanımı olduğun halde cok yoruluyorum seni düşünemiyorum. sonuna kadar sağlıkla kavuşalım inş. güzel haberlerimizi paylaşalım birlikte inş..

evt bu tesb,hte çok güzel fikirmiş tuttum bunuyanına birde bebek kurabiyesi yapılabilir :44:
bende bole bısey yapıcaM CAnım mevlutte cokta ii olur hatta ..yanınada gene bebek sekerı yaptırıcam hazır alıcam yanı onu
kızlar biz geldiikkk. cok sukur hersey yolundaymışş.. bebişler kocaman olmuşlar.. cinsiyetlerine baktı bir tanesi göstermedi inatla. diğer ikisi erkekmiş.. 2 tane oglusum olucak inş..

canımmm hayırlı olsun cok sevındımmm herseyın yolunda olmasına.. hadı bakalım 1 kızın vardı 2 erkek bırıde kız olursa ohhh valla basta saglık tabıykı

iyi akşamlar annişler ve kuzularıııı
anacım gündüz 30 sayfa kaynatmışsınız ben çalışan kadınım nasıl okuyayım o kaaaa sayfayı dimiiii:44::44:
cinsiyetleri öğrenenlere tebrikler..detaylı usg atlatanla darısı başımıza inşallahhh.
bu arada bende bi öksürük başladı ki düşman başına..yavrum içerde korkudan hopluyodur muhakkak
bu arada güneş kremi kullanan varmı kızlar..doktoruma sordum ben ne alayım diye..solante pregna diye hamileler için güneş kremi çıkartmış..hamilelikte kalıcı lekeler oluşabiliyormuş özellikle yüzde..çatlak kreminede 4. ayı doldurmayı bekliyordum..lierac 2li paket 80 tl ye buldum..yarın eşim sipariş vericek..artık bebeb yağından kreme geçme zamanı sanırım..birde kuzen ingilterede yılardır bebek bakıcısı..onlara eğitimde krem yerine hakiki zeytinyağını ısıtıp soğutup onla masaj yapmayı da önermişler..

sagolasın canımm.. valla gerçekten böyle düşünüyordum. 3 kızım daha olsa hic üzülmeyecektim cunku hakikaten sınırlarda bir hamilelik.. kalp atışları devammı hala büyüyolar mı diye düşünmekten cinsiyete sıra gelmiyor.. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip eder inş..

Kizlar gunlerdir besik dusunuyoduk bugun tesaduf gezerken almis bulunduk.belis bebenin dora diye bi besigi beyaz altinda 4 cekmecesi var 70*130boyutlari.icinin ortopedik yatagi uyku seti dahil 450 tl ye aldik.hen kademeli hemde sallanabiliyor istersek sabitlemek mumkun.ayni ozlliklerde baktigim dgerleri kuru mobilyaya 500 600 fiyat vermislerdiki yatak ta 150 tlden basliyor.rusununce iyi bir alisveris oldu benim icin.icimede sindi.dusunen olursa dukkalin yrini adini falan soylerim gider bi bakrsiniz.normalde bu 450 fiyati 60*120 ye vermisti ben istemem diyince bir buyugu oldu.cok yardimci oldular.izmitte belisin urublerini en uygun burasi veriyor her yeri gezdim:)http://www.e-belis.com/pinfo.asp?pid=3629 bunun aynisi rewmi yukleyemedim ondan link yazdim

Son düzenleme:
merhaba kızlar, nasılsınız?
maşallah çenenize sayfalar geçmiş, okucam şimdi okuyabildiğim kadar

kaç kilo aldınız şimiye kadar, ben zaten 82 ydim hamile kaldığımda, 90 oldum şimdiden

birde erkek ismi tavsiyeleriniz varmı?
ilk oğlum yusuf kayra , ikinci oğluşuma karar veremiyorum

çok güzelmiş ben çok beğendim, bebişini sağlıklı günlerde uyutursun inşallah içinde

dikkat et canım, benim ilk hamileliğim öyleydi şimdide şişiyorum, son aylar hele hiçbirşey olmuyordu

geçmiş olsun canım, geçmesse yarın git bence, en azından için rahat etsin

nasıl olduğunu anlamadım
Allah korudu baska bısı dııl
Rabbim kımseye yasatmasın
saglık versın hepimizin kuzucuklarına
çok geçmiş olsun Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın

hazır ol ozaman peşinde koşmalara :)
maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…