kızlar bugün ne geldı basıma bılemezsınız
merdivenden düstüm bı kapaklandım kı yere anlatamam
aklım cıktı nasıl akıyo goz yaslaırm
soluğu doktord aldım odaa gırdım nasıl akıyo gozumden doktara gıderken ettığım duaları ben bılıyorum
cok sukur kuzular ıyıymıs kıpır kıprlarmıs
Alahım kımseye yasatmasın boyle bı panık
tek duam bebıslere bısey olmasındı
Amanın çok geçmiş olsun canım ya tahmin edebiliyorum bide ikiz taşıyosun, melekler korumuş bebişleri, sadaka falan verseydin çok şükür yaa
canımmm cok gecmıs olsunn yaaa allah korumus kuzucuklarını dıkkatlı ın canım benım bıdaha
bunlar çok güzelmiş çok beğendim .ben bebek şekeri yaptırmayı düşünmüyorum ama tesbih çok güzel fikirmiş hem manevi olarak ta çok anlanmlı bence .çarşıya gidince bi bakayım tüllere falan aklımda olsun .Eki Görüntüle 734601
bı bu tespıgı dagıtmıs bıde seker yaptrmıss bencede hoş fıkır.
kızlar bugün ne geldı basıma bılemezsınız
soluğu doktord aldım odaa gırdım nasıl akıyo gozumden doktara gıderken ettığım duaları ben bılıyorum
çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım ben de çok fazla bi yerlere takılıyorum. Allah korusun minnoşlarımızıkızlar bugün ne geldı basıma bılemezsınız
kızlar benımde sabah berı gobek delıgımın 5 parmak altında cok baskı varya duramıyorum ıcıme kurt dustu eşime desem olse goturmez dr'a afedersınız ıdrarı yaparken bıle baskı oluyor oturdugum yerden kalkarken baskı oluyor
bu sekılde olan varmıkı yoksa gıdıyım mı dr
kızlar benımde sabah berı gobek delıgımın 5 parmak altında cok baskı varya duramıyorum ıcıme kurt dustu eşime desem olse goturmez dr'a afedersınız ıdrarı yaparken bıle baskı oluyor oturdugum yerden kalkarken baskı oluyor
bunlar çok güzelmiş çok beğendim .ben bebek şekeri yaptırmayı düşünmüyorum ama tesbih çok güzel fikirmiş hem manevi olarak ta çok anlanmlı bence .çarşıya gidince bi bakayım tüllere falan aklımda olsun .
off offf çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış .
son sayfadan daldım konuya ,herkesin keyfi iyidir inşallah .bu hafat neti hiç açamadım mahalledeki komşularla kışlık kuru yufka açmaya başladık epey yoğunuz bu hafta .tabii bana iş yaptırmıyolar .seyrediyorum onları .
çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım ben de çok fazla bi yerlere takılıyorum. Allah korusun minnoşlarımızı
Bebek toplanmış olabilir, hep aynı pozisyonda kaldıysan olabilir, sola yat dinlen. Bende de çok sık oluyor, yürüyüş yapınca da rahatlıyorum. Rahim büyümesine bağlı olarak bağlardaki gerginleşme ve kasılmalar da olabilir. Normal bu tür ağrılar ama çok şiddetlenir durdurmazsa gidersin.
hem bunu yapmıs hemde mevlutte bebek sekerı dagıtmıs bencede mevlutte hos olur bende bole dusundummbunlar çok güzelmiş çok beğendim .ben bebek şekeri yaptırmayı düşünmüyorum ama tesbih çok güzel fikirmiş hem manevi olarak ta çok anlanmlı bence .çarşıya gidince bi bakayım tüllere falan aklımda olsun .
.
sabah yataktan kalktım başladı hala var agrı 10 dk gecıyor sonra gene baslıyor agrı elımı deyıyorum taş gıbı agrıyor elım bıle degmıyor bende evde yurudum belkı gecer dıye ama yok hala agrı var afedersın ıdrarımı yaparkende oldu bugun hep .ınsallah yarına kalmazda gıtmem dr :18:Bebek toplanmış olabilir, hep aynı pozisyonda kaldıysan olabilir, sola yat dinlen. Bende de çok sık oluyor, yürüyüş yapınca da rahatlıyorum. Rahim büyümesine bağlı olarak bağlardaki gerginleşme ve kasılmalar da olabilir. Normal bu tür ağrılar ama çok şiddetlenir durdurmazsa gidersin.
ya canım tam yerınıde anlatamıyorum kı gobek delıgının 5 parmak altında baskı gıbı bole elleyınce baskı dahada artıo agrı benımde ara ara oluyordu ama bugun hıc gecmedı suan yatıom pc yanımda ama ara ara bole cok tuaf baskı var gıbı aradada agrı gırıyor yarına beklıcem gecmesse gıdıcem mecbur ıdrar testıde yaptırdım sorun yok dedı saglık ocagında ama bakalım beklım yarına kadargeçen gün benimde şöle oldu sanki bebiş içerde sıkışmış da geriniyomuş gibi oldu epey sürdü baskı hissettim karnımda .sonra biraz uzandım geçti .öle bişey mi acaba
hem bunu yapmıs hemde mevlutte bebek sekerı dagıtmıs bencede mevlutte hos olur bende bole dusundummtesbıhlerın tanesı 1 tl annem umreye gderken almıstık bılıyorum ordan
sabah yataktan kalktım başladı hala var agrı 10 dk gecıyor sonra gene baslıyor agrı elımı deyıyorum taş gıbı agrıyor elım bıle degmıyor bende evde yurudum belkı gecer dıye ama yok hala agrı var afedersın ıdrarımı yaparkende oldu bugun hep .ınsallah yarına kalmazda gıtmem dr :18:
ya canım tam yerınıde anlatamıyorum kı gobek delıgının 5 parmak altında baskı gıbı bole elleyınce baskı dahada artıo agrı benımde ara ara oluyordu ama bugun hıc gecmedı suan yatıom pc yanımda ama ara ara bole cok tuaf baskı var gıbı aradada agrı gırıyor yarına beklıcem gecmesse gıdıcem mecbur ıdrar testıde yaptırdım sorun yok dedı saglık ocagında ama bakalım beklım yarına kadar
evt bu tesb,hte çok güzel fikirmiş tuttum bunuEki Görüntüle 734601
bı bu tespıgı dagıtmıs bıde seker yaptrmıss bencede hoş fıkır.
mrb sılacım :) ALLAHIM yardımcın olsun inşallah güsel haberlerle gelirsin. benim de kontrolüm dündü :) çok şükür bir sorun yok ama ben kendimi ii hissetmiorum sanki git gide psikolojim bozuluo gibi herşeye ağlayasım var iice alınganlaştımmide bulantılarım geçmio karım ağrım çok arttı doktorum normal dio halsizlik baş dönmesi çabası doktorum çalışmamı yasakladı rapor alıp çıkıcam galiba. bu arada bebeklerimin cinsiyeti belli diğil yine birine erkek dedi ama diğer ikisi belli diğil. sen nasılsın cnm senin nasıl gidio :)
bende bole bısey yapıcaM CAnım mevlutte cokta ii olur hatta ..yanınada gene bebek sekerı yaptırıcam hazır alıcam yanı onuevt bu tesb,hte çok güzel fikirmiş tuttum bunuyanına birde bebek kurabiyesi yapılabilir :44:
kızlar biz geldiikkk. cok sukur hersey yolundaymışş.. bebişler kocaman olmuşlar.. cinsiyetlerine baktı bir tanesi göstermedi inatla. diğer ikisi erkekmiş.. 2 tane oglusum olucak inş..
bende bole bısey yapıcaM CAnım mevlutte cokta ii olur hatta ..yanınada gene bebek sekerı yaptırıcam hazır alıcam yanı onu
canımmm hayırlı olsun cok sevındımmm herseyın yolunda olmasına.. hadı bakalım 1 kızın vardı 2 erkek bırıde kız olursa ohhh vallabasta saglık tabıykı
çok güzelmiş ben çok beğendim, bebişini sağlıklı günlerde uyutursun inşallah içindeKizlar gunlerdir besik dusunuyoduk bugun tesaduf gezerken almis bulunduk.belis bebenin dora diye bi besigi beyaz altinda 4 cekmecesi var 70*130boyutlari.icinin ortopedik yatagi uyku seti dahil 450 tl ye aldik.hen kademeli hemde sallanabiliyor istersek sabitlemek mumkun.ayni ozlliklerde baktigim dgerleri kuru mobilyaya 500 600 fiyat vermislerdiki yatak ta 150 tlden basliyor.rusununce iyi bir alisveris oldu benim icin.icimede sindi.dusunen olursa dukkalin yrini adini falan soylerim gider bi bakrsiniz.normalde bu 450 fiyati 60*120 ye vermisti ben istemem diyince bir buyugu oldu.cok yardimci oldular.izmitte belisin urublerini en uygun burasi veriyor her yeri gezdim:)Beşik 4 Çekmeceli Asansörlü 70*130 Beyaz TR704A | Karyola | E-Belis - Bebek Odası,Bebek Karyolası bunun aynisi rewmi yukleyemedim ondan link yazdim
dikkat et canım, benim ilk hamileliğim öyleydi şimdide şişiyorum, son aylar hele hiçbirşey olmuyordubiz de bugün ayrıntılı ultrasona gittik .doktor erkeğe benziyor ama en iyi ayrıntılıda görürürm dedi..bugün de %100 erkek dedi.hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah..
düne kadar çok iyiydim ama dün elim ayağım balon gibi şişti kilom normal gidiyordu birden tartıldım 3 kilo almışım zaten kilolu başlamıştı hamileliğim doktor tuzu meyveyi pilavı makarnayı ekmeği yasakladı .salata ve proteine devam..
bugün daha iyiyim ama hiç böyle şişmemişti elim ayağım..
geçmiş olsun canım, geçmesse yarın git bence, en azından için rahat etsinkızlar benımde sabah berı gobek delıgımın 5 parmak altında cok baskı varya duramıyorum ıcıme kurt dustu eşime desem olse goturmez dr'a afedersınız ıdrarı yaparken bıle baskı oluyor oturdugum yerden kalkarken baskı oluyor
çok geçmiş olsun Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasınnasıl olduğunu anlamadım
Allah korudu baska bısı dııl
Rabbim kımseye yasatmasın
saglık versın hepimizin kuzucuklarına
hazır ol ozaman peşinde koşmalara :)Teşekkürler teyzesi
Filiz canım evet bugün gezdim bayagı mesaim erken başladı eve gelince de pilim bittiacayip tekmeler yiyorum korkmaya başladım doğunca yaramaz bişey olursa diye az kaldı yakında sizde tekmeyi yiyip oturcaksınız aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?