kizlar ayrintili ultrasondan geldik. Cok sukur her sey yolunda cikti. Ve bebegimiz erkekmis parmagini emiyordu :) FL boyu 30.67 cikti 19+5 iyi sanirim degil mi? Plasenta icin bir sey demedi ama raporda onde yaziyor.
maşallah canım tebrikler.
benimki geriden geliyor, ama herşey normal dedi doktorumuz.
degerler ii mi canim bilmiyorum da. Senin de dr normal diyorsa sorun yoktur insallah canim
Ben evde esımın tshırtlerını gıyıyorummmm Bol bol yapısmıo rahatsızda etmıo tshırtlerım oluo hala bana alt hıc bıseyım olmuo 5 6 taytım var ama hamıle taytı deıl 2 3 esofman aldım okadar ben daha hıc pant falan almadım dar paca ıstıom lcw baktım cok kotu modeller hep sıyah ıspanyol paca ebru hamıle gıyıme baktım 119 tl pant okadarda vermem sonra napcam onu
Ben kasım aynını saymıomm zaten hazıranıda saymazsak dıyorum esıme4 ay kaldı surda
benimde evde rahatım bol zaten genelde kıyafetlerimde işte oyle salaş giyinilmeyince hepsi daraldı , sen beni dinle dar paça istediğin ucuz bir pantolon al ver 10 lira yaptır inan terziler hazırlardan daha güzel yapıyolar ,
zaten kız erken doğar diyolar ben ekim sonu bekliyom yiyecek benim doğum izinleriniOnları saymasamd 18 hafta var var daha varrr
bakalım cnm ole yapıcam artık..
ınsallah zamanında dogarlarr tek korkum erken dogurmak zaten
demeyim dedim de o eltinin ağzını carrrtt diye ayırasım geldi inan...nedir ya bu hamile kalana baskı yapmak,çirkinleşmekte nedir ya?bir can daha besliyorsun tabiki gözlerinin feri sönecek yorgun görüneceksin.bende kilo veriyorum diye hamileyken beni tefe koyuyorlar sıska olmuşum güya valla ben döverim bunları doğurmadan
bende erken doğurmaktan korkuyorum canım bide böyle karnım büyüdükçe de nedense içimi bir korku sarıyor.
güle güle kullanın canım
ALLAH kurtarsın inşallah sağlıcakla hepimizi,kötü şeyler düşünmeyelim iyi diyelim iyi olsun inşallah.
bende arkadasta gordum cok guzel olmuss baya begendm yaa atarım hatta resmınıkızlar geçen gün bebiş mevlüdüne katıldım. hediye olarak kutunun içinde kokulu tesbihlerden dağıttılar ama süslememişlerdi kutu süslenirse belki daha güzel olur aklınızda fikir olsun doğruyu söylemek gerekirse kalıcıklık açısından anlam açısından bence çok güzel ve değişik bir hediyeydi.
hehehe cok gezersen olucagı o canımmmm..Teşekkürler teyzesi
Filiz canım evet bugün gezdim bayagı mesaim erken başladı eve gelince de pilim bittiacayip tekmeler yiyorum korkmaya başladım doğunca yaramaz bişey olursa diye az kaldı yakında sizde tekmeyi yiyip oturcaksınız aşağı
slm kızlar 4'lü sonucum çıktı ama,dr muayenedeymiş hemşire baktı o söyledi sonucumu.normal dedi.değerim 2'li de 1/10.000 çıkmıştı.4'lü sonucu 1/3246 çıkmış.ne bileyim işgillendim.yaptıranlar var mı aranızda.
merhaba kızlar. az sonra doktora gidicem. hayır dualarınızı eksik etmeyin olur mu?? hayırlı haberlerle dönerim inş.. öpüldünüz..
madamtusot normalde yenidogan boyutu 56cm. ama 3 kilo doğan bebeklere o bile biraz büyük geliyor. ben kızıma 50 cm almıştım. o tam olmuştu ama cok kısa süre giydirerebiliyosun.. 44 de benim almam gereken boyearly baby
kızlar bugün ne geldı basıma bılemezsınız
merdivenden düstüm bı kapaklandım kı yere anlatamam
aklım cıktı nasıl akıyo goz yaslaırm
soluğu doktord aldım odaa gırdım nasıl akıyo gozumden doktara gıderken ettığım duaları ben bılıyorum
cok sukur kuzular ıyıymıs kıpır kıprlarmıs
Alahım kımseye yasatmasın boyle bı panık
tek duam bebıslere bısey olmasındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?