2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kizlar ayrintili ultrasondan geldik. Cok sukur her sey yolunda cikti. Ve bebegimiz erkekmis parmagini emiyordu :) FL boyu 30.67 cikti 19+5 iyi sanirim degil mi? Plasenta icin bir sey demedi ama raporda onde yaziyor.

kizlar ayrintili ultrasondan geldik. Cok sukur her sey yolunda cikti. Ve bebegimiz erkekmis parmagini emiyordu :) FL boyu 30.67 cikti 19+5 iyi sanirim degil mi? Plasenta icin bir sey demedi ama raporda onde yaziyor.

maşallah canım tebrikler.
benimki geriden geliyor, ama herşey normal dedi doktorumuz.

benimde evde rahatım bol zaten genelde kıyafetlerimde işte oyle salaş giyinilmeyince hepsi daraldı , sen beni dinle dar paça istediğin ucuz bir pantolon al ver 10 lira yaptır inan terziler hazırlardan daha güzel yapıyolar ,
zaten kız erken doğar diyolar ben ekim sonu bekliyom yiyecek benim doğum izinlerini Onları saymasamd 18 hafta var var daha varrr

bakalım cnm ole yapıcam artık..
ınsallah zamanında dogarlarr tek korkum erken dogurmak zaten

kızlar kpss sınavına çok az kaldı çalışmam lazım ama kafamı veremiiyorum sürekli burayı takip etmek istiyorum, hamişlerin duası kabul olurmuş benim için dua edin ne olur (

canım ben yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. kan pıhtılaşması ve dua paylaşım alanına gelirsen oradan sohbet edebiliriz.

kızlar geçen gün bebiş mevlüdüne katıldım. hediye olarak kutunun içinde kokulu tesbihlerden dağıttılar ama süslememişlerdi kutu süslenirse belki daha güzel olur aklınızda fikir olsun doğruyu söylemek gerekirse kalıcıklık açısından anlam açısından bence çok güzel ve değişik bir hediyeydi.

slm kızlar 4'lü sonucum çıktı ama,dr muayenedeymiş hemşire baktı o söyledi sonucumu.normal dedi.değerim 2'li de 1/10.000 çıkmıştı.4'lü sonucu 1/3246 çıkmış.ne bileyim işgillendim.yaptıranlar var mı aranızda.

güle güle kullanın canım

Teşekkürler teyzesi

Filiz canım evet bugün gezdim bayagı mesaim erken başladı eve gelince de pilim bitti acayip tekmeler yiyorum korkmaya başladım doğunca yaramaz bişey olursa diye az kaldı yakında sizde tekmeyi yiyip oturcaksınız aşağı

bende arkadasta gordum cok guzel olmuss baya begendm yaa atarım hatta resmını
hehehe cok gezersen olucagı o canımmmm..

canım korkma bence ii sonuc benımde 2 lı testım 4.400/1 cıktı dr gayet ii dedi

mrb sılacım :) ALLAHIM yardımcın olsun inşallah güsel haberlerle gelirsin. benim de kontrolüm dündü :) çok şükür bir sorun yok ama ben kendimi ii hissetmiorum sanki git gide psikolojim bozuluo gibi herşeye ağlayasım var iice alınganlaştım mide bulantılarım geçmio karım ağrım çok arttı doktorum normal dio halsizlik baş dönmesi çabası doktorum çalışmamı yasakladı rapor alıp çıkıcam galiba. bu arada bebeklerimin cinsiyeti belli diğil yine birine erkek dedi ama diğer ikisi belli diğil. sen nasılsın cnm senin nasıl gidio :)

kızlar bugün ne geldı basıma bılemezsınız
merdivenden düstüm bı kapaklandım kı yere anlatamam
aklım cıktı nasıl akıyo goz yaslaırm

soluğu doktord aldım odaa gırdım nasıl akıyo gozumden doktara gıderken ettığım duaları ben bılıyorum

cok sukur kuzular ıyıymıs kıpır kıprlarmıs
Alahım kımseye yasatmasın boyle bı panık
tek duam bebıslere bısey olmasındı

canım ben bilmiyorum dediğin Bebeji mağazasını, Tedaşı da bilmiyorum. Daha ayrıntılı tarif edebilirsen hafta sonu bi bakalım.

Amanın çok geçmiş olsun canım ya tahmin edebiliyorum bide ikiz taşıyosun, melekler korumuş bebişleri, sadaka falan verseydin çok şükür yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…