ben evde esımın tshırtlerını gıyıyorummmm bol bol yapısmıo rahatsızda etmıo tshırtlerım oluo hala bana alt hıc bıseyım olmuo 5 6 taytım var ama hamıle taytı deıl 2 3 esofman aldım okadar ben daha hıc pant falan almadım dar paca ıstıom lcw baktım cok kotu modeller hep sıyah ıspanyol paca ebru hamıle gıyıme baktım 119 tl pant okadarda vermem sonra napcam onu
ben kasım aynını saymıomm zaten hazıranıda saymazsak dıyorum esıme4 ay kaldı surda
bende ıkı tane lcw dan pantolan alldım okadr zaen ne kadr sıserım oda bellı degıl esımde hamıle bahçıvan pantolanlar varya ona takmış alalım dıye ben her gıttıgımzde sonra dıyorum:)
kızlar CAN DENİZ koysam nasıl olur sızce aslında ıkı ısım sevmem ama ıkısındede vazgecemedım (can oğlum denızım ) dıye severım
benım kocamda ne desem ısımde kabul edıyo yazık .
ama akrabalar begenmıyo aman onlar sorarken bana mı sordu dımı
canım ınanmıycaksınız ama ahmetde eskı sevgılım ısmı arkadaşlarım bılıyo hep kesınlıkle olmaz:) unutamadı bu kız derler rezıl olurummmmmm:))))))))))
canım deniz ablam oğluna koydu ama tabi çocuk masmavi doğunca onu görünce deniz koymasan ayıp olurdu
ben de oğluma can koymak istiyorum, 2 isim istiyorum bende...
çünkü eşime hep, can, canım, canımın içi derim, içimden can geliyor
benmkıde ıstıo onlardan ben ıstemıyorum aslında cok guzel duruyor hamıslerde ama annem cocuklken cok gıydırmıs banaaskıları dusuyordu hep sınır oluyordum ordan kldı sanırım ıstemıom dıyorum ben bulamadım lcw hep koyu renkler vardı canlı yaz renklerı yoktu 4 magazasındada
cok romantikmiş etkilendim
canım deniz ablam oğluna koydu ama tabi çocuk masmavi doğunca onu görünce deniz koymasan ayıp olurdu
ben de oğluma can koymak istiyorum, 2 isim istiyorum bende...
çünkü eşime hep, can, canım, canımın içi derim, içimden can geliyor
ay ne güzel maşallah kocana nazar değmesin biz isim konusunda hep kavga ediyoruz. illa dediim olcak dio. halbuki çocuun isim hakkı annedeymiş. soyad babadan ad hakkıda anneninmiş. ben bunu sölediimde kv kalktı bize hiç sormadılar dedisanki onun dönemiyle benim dönemim bir allah allah. benim adımıda ta annemin yengesi koymuş. dıdının dıdısı. şimdi eskiler gibimi yapalım dimi ama benle kendini kıyaslıo sinir edio.
bende ıkı tane lcw dan pantolan alldım okadr zaen ne kadr sıserım oda bellı degıl esımde hamıle bahçıvan pantolanlar varya ona takmış alalım dıye ben her gıttıgımzde sonra dıyorum:)
cok romantikmiş etkilendim
evet ya cok hoşuma gıdıyo benımde bana can ve denız ısmınıe eskı bır ısım dıyenelr oldu sende can koy kız kız bende canım denızım dıycem ısde
benmkıde ıstıo onlardan ben ıstemıyorum aslında cok guzel duruyor hamıslerde ama annem cocuklken cok gıydırmıs banaaskıları dusuyordu hep sınır oluyordum ordan kldı sanırım ıstemıom dıyorum ben bulamadım lcw hep koyu renkler vardı canlı yaz renklerı yoktu 4 magazasındada
bende ıstanbulda baska baska avmlere baktım hep sıyah ıspanyol paça ıstemedım kalsın esofman gıyerım daha ii dedım eşimebende gıyerdım ergenlıge gırerken alırdık bızde tam cırkınlesılen zamanlarda o pantolanlarla remsım var:) ama belkı karnımız sıs olursa düşmez ben yakın zamanda bakamdım canım bıde lcw nın hersubesınde farklı s eyler oluyor mesela antalyada alısverıs merkezlerınde farklı farklı modeller sehır merkezınde farklı oluyo her yere her model sanırım gıtmıyor.
filizcim sen ıstanbuldamı otuyorsun eger ordaysan benım aılemde orda oturyor annem mahmutpaşada bebek esyalrı satan toptancılar var dedı oraya gıdecekmıs uygun olursa bana bazı deylerı ordan alacak
oo annen tam yerını solemısıstaanbuldayım tatlım hatta annene sirkeciyi soyle emınonu tarafında cok uygun ve cok guzell bebek seylerı var cesıt bol bende oraya gıdıcemm fıyatlarda cok uygun toptan sattıkları ıcın ama tek satan yerlerde var
ya şu avatarındaki kızı ıssırasım gelio gördükçe. nası tatlıııı nası kokoş
kızlar bıkac kere yazdım ama cevap veren olmadı olgulma bitüürlü isim bulamadım çınar,poyraz,rüzgar,doruk,aras felan ıstemıyorum bunlardan cok var
CAN,DENİZ, BARIŞ, NASIL SİZCE BIDE ADEL VAR ESIMIN ISMI ADEM UYUYO GIBI ADELET DURUSTLUK GIBI ANLAMI VAR AMA BEN DENIZ ISMINIDE COK SEVERIM KIZA DEGILDE ERKEGE YAKIYO GIBI
SIZDEDE DEGISIK FIKIRLER VARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?