2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende ıkı tane lcw dan pantolan alldım okadr zaen ne kadr sıserım oda bellı degıl esımde hamıle bahçıvan pantolanlar varya ona takmış alalım dıye ben her gıttıgımzde sonra dıyorum:)

bende ıkı tane lcw dan pantolan alldım okadr zaen ne kadr sıserım oda bellı degıl esımde hamıle bahçıvan pantolanlar varya ona takmış alalım dıye ben her gıttıgımzde sonra dıyorum:)

benmkıde ıstıo onlardan ben ıstemıyorum aslında cok guzel duruyor hamıslerde ama annem cocuklken cok gıydırmıs bana askıları dusuyordu hep sınır oluyordum ordan kldı sanırım ıstemıom dıyorum ben bulamadım lcw hep koyu renkler vardı canlı yaz renklerı yoktu 4 magazasındada

canım deniz ablam oğluna koydu ama tabi çocuk masmavi doğunca onu görünce deniz koymasan ayıp olurdu
ben de oğluma can koymak istiyorum, 2 isim istiyorum bende...
çünkü eşime hep, can, canım, canımın içi derim, içimden can geliyor

cok romantikmiş etkilendim

bende gıyerdım ergenlıge gırerken alırdık bızde tam cırkınlesılen zamanlarda o pantolanlarla remsım var:) ama belkı karnımız sıs olursa düşmez ben yakın zamanda bakamdım canım bıde lcw nın hersubesınde farklı s eyler oluyor mesela antalyada alısverıs merkezlerınde farklı farklı modeller sehır merkezınde farklı oluyo her yere her model sanırım gıtmıyor.

evet ya cok hoşuma gıdıyo benımde bana can ve denız ısmınıe eskı bır ısım dıyenelr oldu sende can koy kız kız bende canım denızım dıycem ısde

yaa bak bunu bilmiyordum, soyad babadan isim hakkı anneden ne güzel.
benim eşim de hamile kalmadan karar verdiğimiz ismi, şimdi kıvırıyor, yok başka bişey olsun, yok o pek güzel değil, şu mu olsun.
gıcık oluyorum, sonra bakıyor kavga cıkıyor ses çıkarmıyor sinsi sinsi plan yapıyor sanırım.
:18:

bende aynı senın gıbı yaptım canım.tek fark esımın ısrarıyla tulumu da aldım.hee arkadasımın bol dedıgı tulum.ben karar verdım manyak bu ınsanlar

filizcim sen ıstanbuldamı otuyorsun eger ordaysan benım aılemde orda oturyor annem mahmutpaşada bebek esyalrı satan toptancılar var dedı oraya gıdecekmıs uygun olursa bana bazı deylerı ordan alacak

bende ıstanbulda baska baska avmlere baktım hep sıyah ıspanyol paça ıstemedım kalsın esofman gıyerım daha ii dedım eşime

Son düzenleme:
filizcim sen ıstanbuldamı otuyorsun eger ordaysan benım aılemde orda oturyor annem mahmutpaşada bebek esyalrı satan toptancılar var dedı oraya gıdecekmıs uygun olursa bana bazı deylerı ordan alacak

oo annen tam yerını solemıs ıstaanbuldayım tatlım hatta annene sirkeciyi soyle emınonu tarafında cok uygun ve cok guzell bebek seylerı var cesıt bol bende oraya gıdıcemm fıyatlarda cok uygun toptan sattıkları ıcın ama tek satan yerlerde var

söylerim canım orayada baksın

agah ismini koyacaktım ben oğlum olsaydı agah efendi derlerya hep belki efendi bir çocuk olurdu nebilim benim gibi anası varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…