2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın kızlar dün ben merdivenden düşüyordum eşim beni yakamdan yakalamasaydı baya yuvarlanacaktım ilk defa çocuğumu kaybetme korkusu yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ya :18::18::18::18:

günaydın kızlar dün ben merdivenden düşüyordum eşim beni yakamdan yakalamasaydı baya yuvarlanacaktım ilk defa çocuğumu kaybetme korkusu yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ya :18::18::18::18:

Ayy allah korusun..Allah eşinden razı olsun..dikkat et..hep trabzanlardan tut..dibine dibine bas merdivenlerin..anam kuzucuğunu allah korusun

herkese selam..bende kasım annesiyim topiğinizin listesindeyim sizi takip ediyorum ama çok aktif değilim..
şimdi ben 17. haftamın içindeyim ve sanki hareketleri hisseder gibiyim.. kasığımın yukarısında vuruyomuş gibi oluyo ama acılı..yani hareket eğil..son 1 haftadır dinliyorum kendimi..bu gece de uykudan uyandım sanki kayıp geçti gibi geldi ama hep ağrıya benzer hareketşer bunlar..ama artık emin oldum gaz felan değil..fakat yinede kafam bulanık..szlerden rica etsem kendinizde gözlemlediğiniz hareketleri benimle paylaşırmısınızç..??
yani sizin hissettikleriniz neler? belkide konuştunuz bu konuyu bilmiyorum ama son 1 haftadır taktım kafaya gece uykudan uyanacak kadar:))artık anlayın:) paylaşırsanız sevinirim:))

ay canım çok geçmiş olsun allah korumuş meleğini çok dikkat etmek gerekli onlar bizim herşeyimiz

canım bende sanki kasık tarafımda pıt pıt diye atıyor bir onu hissediyorum

tatlım ayni zamnda doğumumuz gözüküyor bende pek hissetmiyorum açıkcası bazen patpat oluyor ama ben bağırsak mı diyorum bide dediğin gibi ağrımsı oluyor sanki ittiriyor beni oğluşum dün doktordaydım 20. hafta gidi hissedersin endişelenme dedi
sende içini rahat tut sağlıla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah

ay canım çok geçmiş olsun allah korumuş meleğini çok dikkat etmek gerekli onlar bizim herşeyimiz

evet ya dün ultrasyonda gördüm ve geldim saatlerce ağladım o kadar güzel bir şey ki Allah herkese yaşatsın bütün gece herkese dua ettim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

kızlr bu arada benım kusma ve bulantılar hala devam edyor ne zman bıtcek cogu kısının bıtıı bıle ya hıc bıtmezse:18::18::18:

burcuhayalcim yediklerin neler? idrar yolu enf. var mı? akşamları çok hafif şeyler ye, benim de acıkmışsam midem bulanıyor, sadece salata ve sade makarna pilav yiyebiliyorum azar azar akşamları.

oo sirke hiç gitmedim ne güzel iyi etmişsiniz.
çok sağol tatlım rabbim kimseye yaşatmasın

canım ağrılı, sancılıysa o enfeksiyon veya böbreklerden olabilir

Saol kuşum çok detaylı anlatmışsın.
Yalnız sorun şu ki bu dediğin yerlerin hiç birini bilmiyoruz Bizim yön bulma olayımız 5M'e sırtını ver olarak başlıyor
Neyse kuzum buluruz şimdi sorarım burdaki arkadaşlara onlar da anlatır.

kızlar ya kafama takıldı sımdı benım takvımım 19.hafta dıyor 4.aylık hamılesınız dıyor.ama 5.ayın ıcınde degılmıyız bız ya? yas hesabınıda bunuda hıc sevmedım ben

amin..doktorlar tecrübeliler 16. haftada hisseder ama genelde ilk gebelikler 18-20 arası anlaşılır diyolar.bende kendimi dinliyorum:)

sinirden ağlıycam şimdi kızlar yaaa , doğum izni sadece bir hafta arttırılmış

ay yaaaaaaaaa olamaz..hani 6 aydı..kesin mi bu bilgi..yaaa off..

yok öyle dayanılmaz bişey değil..hani darif ederken hareket gibi değilde ağrı gibi diyorum..

slm kasım anneleri. :)) ben 11+3 hamileyim. doktorum ikili test zamanın geldiğini söyledi. ben yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim.. izler yaptırdınız mı? önerir misiniz?

günaydın kızlar canım bence ikiliyi yaptırmalısın çocuğun down sendorumu riski olup olmadığına filan bakıyoılar önemli bi test yaptır derim

enfeksiyona gelince bendede vardı gecen bir kaşıntı doktor krem bide sıvı sabun gişbi bişey verdi gecti ismini şuan hatırlamıyorum soracak arkadaşlar olursa msj atsınşlar iki günde gecti kasıntım doktor hamilelikte sık olan bişey dedi

nete düşmüş yakında resmi gazeteyede düşer bütün planlar alt üst oldu ya ben birine bıraksam bile bir 6 altı aylık olacak ek besine başlanmış ele gelmiş olur diye seviniyordum

nete düşmüş yakında resmi gazeteyede düşer bütün planlar alt üst oldu ya ben birine bıraksam bile bir 6 altı aylık olacak ek besine başlanmış ele gelmiş olur diye seviniyordum

yyaaa bende öyle düşünmüştüm..ne güzel olur toparlaır dedimm..:)) öfff şuan çok sinirliyim..

Günaydın kızlar ve minikmelekleri, herkez şyidır umarım beni şukeçe işi fenasardı elde dikiliyormuş denedim güzel oldu bştince göstericem size.
Filizcim geçmiş olsun bende hırsızdan çok korkarım sırf o korkumdan oturduğum evş ona göre seçtim. Yşne Allaha emanetiz tabi . Allah fırsat vermesin.

bence yalan haberdir artıra artıra bir haftamı artıracak bütün gazetelere baktım ben hemen telaş etmeyelim kızlarr aslı nesli çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…