günaydın kızlar dün ben merdivenden düşüyordum eşim beni yakamdan yakalamasaydı baya yuvarlanacaktım ilk defa çocuğumu kaybetme korkusu yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ya :18::18::18::18:
Ayy allah korusun..Allah eşinden razı olsun..dikkat et..hep trabzanlardan tut..dibine dibine bas merdivenlerin..anam kuzucuğunu allah korusun
günaydın kızlar dün ben merdivenden düşüyordum eşim beni yakamdan yakalamasaydı baya yuvarlanacaktım ilk defa çocuğumu kaybetme korkusu yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ya :18::18::18::18:
herkese selam..bende kasım annesiyim topiğinizin listesindeyim sizi takip ediyorum ama çok aktif değilim..
şimdi ben 17. haftamın içindeyim ve sanki hareketleri hisseder gibiyim.. kasığımın yukarısında vuruyomuş gibi oluyo ama acılı..yani hareket eğil..son 1 haftadır dinliyorum kendimi..bu gece de uykudan uyandım sanki kayıp geçti gibi geldi ama hep ağrıya benzer hareketşer bunlar..ama artık emin oldum gaz felan değil..fakat yinede kafam bulanık..szlerden rica etsem kendinizde gözlemlediğiniz hareketleri benimle paylaşırmısınızç..??
yani sizin hissettikleriniz neler? belkide konuştunuz bu konuyu bilmiyorum ama son 1 haftadır taktım kafaya gece uykudan uyanacak kadar:))artık anlayın:) paylaşırsanız sevinirim:))
herkese selam..bende kasım annesiyim topiğinizin listesindeyim sizi takip ediyorum ama çok aktif değilim..
şimdi ben 17. haftamın içindeyim ve sanki hareketleri hisseder gibiyim.. kasığımın yukarısında vuruyomuş gibi oluyo ama acılı..yani hareket eğil..son 1 haftadır dinliyorum kendimi..bu gece de uykudan uyandım sanki kayıp geçti gibi geldi ama hep ağrıya benzer hareketşer bunlar..ama artık emin oldum gaz felan değil..fakat yinede kafam bulanık..szlerden rica etsem kendinizde gözlemlediğiniz hareketleri benimle paylaşırmısınızç..??
yani sizin hissettikleriniz neler? belkide konuştunuz bu konuyu bilmiyorum ama son 1 haftadır taktım kafaya gece uykudan uyanacak kadar:))artık anlayın:) paylaşırsanız sevinirim:))
ay canım çok geçmiş olsun allah korumuş meleğini çok dikkat etmek gerekli onlar bizim herşeyimiz
kızlr bu arada benım kusma ve bulantılar hala devam edyor ne zman bıtcek cogu kısının bıtıı bıle ya hıc bıtmezse:18::18::18:
Selamlar guzellikler...
Bilgecebuk , nergisyasemin ikinizede cok gecmis osun kizlar ..
Rabbim miniklerimizi korusun insallah .. Ve beterinden korusun ..
Madamtusot seninde annecigine ve size gecmis olsun ..
Dilekdlk canim bobreklere ultrason ile bakiliyor .. Iki hafta once bel agrimdan hastaneye yattigimda bobreklerden suphrkenip bakilmisti.. Gecmis olsun antibiyotik neden vernedi ???
Dun sirke gittik kizlar oglumun yogun istegi uzerine .. Eglendik geldik :))
Hepinize hayirli cumalar olsun ...
günaydın canım hanı çevre yolundan havaalanına gıtmek ıcın portakallı kavsak varya ordan donuyosun hatta depoya gıdıyor oyol kavsagı donduğun gıbı sağda kosede kalıyor.yanında tac magazasıda var. tedasda oyulun tam karsısında kalıyor hanı bulamazsan kıme tedas desen gosterır. portakallı kavsagı donunce sağda cep gıbı bıyolu var ordan gırıyorsun yıne tarıf ederım sana bulamazsan
tatlım ayni zamnda doğumumuz gözüküyor bende pek hissetmiyorum açıkcası bazen patpat oluyor ama ben bağırsak mı diyorum bide dediğin gibi ağrımsı oluyor sanki ittiriyor beni oğluşum dün doktordaydım 20. hafta gidi hissedersin endişelenme dedi
sende içini rahat tut sağlıla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah
sinirden ağlıycam şimdi kızlar yaaa , doğum izni sadece bir hafta arttırılmış
burcuhayalcim yediklerin neler? idrar yolu enf. var mı? akşamları çok hafif şeyler ye, benim de acıkmışsam midem bulanıyor, sadece salata ve sade makarna pilav yiyebiliyorum azar azar akşamları.
oo sirke hiç gitmedim ne güzel iyi etmişsiniz.
çok sağol tatlım rabbim kimseye yaşatmasın
canım ağrılı, sancılıysa o enfeksiyon veya böbreklerden olabilir
slm kasım anneleri. :)) ben 11+3 hamileyim. doktorum ikili test zamanın geldiğini söyledi. ben yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim.. izler yaptırdınız mı? önerir misiniz?
amin..doktorlar tecrübeliler 16. haftada hisseder ama genelde ilk gebelikler 18-20 arası anlaşılır diyolar.bende kendimi dinliyorum:)
ay yaaaaaaaaa olamaz..hani 6 aydı..kesin mi bu bilgi..yaaa off..
yok öyle dayanılmaz bişey değil..hani darif ederken hareket gibi değilde ağrı gibi diyorum..
nete düşmüş yakında resmi gazeteyede düşerbütün planlar alt üst oldu ya ben birine bıraksam bile bir 6 altı aylık olacak ek besine başlanmış ele gelmiş olur diye seviniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?