sinirden ağlıycam şimdi kızlar yaaa , doğum izni sadece bir hafta arttırılmış
kızlr bu arada benım kusma ve bulantılar hala devam edyor ne zman bıtcek cogu kısının bıtıı bıle ya hıc bıtmezse:18::18::18:
sinirden ağlıycam şimdi kızlar yaaa , doğum izni sadece bir hafta arttırılmış
Saol kuşum çok detaylı anlatmışsın.
Yalnız sorun şu ki bu dediğin yerlerin hiç birini bilmiyoruzBizim yön bulma olayımız 5M'e sırtını ver olarak başlıyor
Neyse kuzum buluruz şimdi sorarım burdaki arkadaşlara onlar da anlatır.
kızlar ya kafama takıldı sımdı benım takvımım 19.hafta dıyor 4.aylık hamılesınız dıyor.ama 5.ayın ıcınde degılmıyız bız ya? yas hesabınıda bunuda hıc sevmedım ben
kızlar biz geldiikkk. cok sukur hersey yolundaymışş.. bebişler kocaman olmuşlar.. cinsiyetlerine baktı bir tanesi göstermedi inatla. diğer ikisi erkekmiş.. 2 tane oglusum olucak inş..
canımm sagolasınn.. aslında ben de gereğinden fazla alınganım. hic ağlamayan biriyim nerdeyse ama su an tvde gördüğüm bişeye yada bir sarkıya hemen ağlayıveriyorum. mide bulantılarıyla basetmek gerçekten cok zor benim için de. bence psikolojiyi bu da cok bozuyo. bence de canım ya calısma yat bebişlerini büyüt.. ben ev hanımı olduğun halde cok yoruluyorum seni düşünemiyorum. sonuna kadar sağlıkla kavuşalım inş. güzel haberlerimizi paylaşalım birlikte inş..
Yalnız kızlar şu anne-oğul, anne-kız pijamalarında dikkat etmeniz gereken nokta şu: Bebek için olan 0-3 ay, anne için olan da kısa kollu yazlık bir pijama, oysa bizimki kışa geliyor, bu hususu dikkate alın
bence yalan haberdir artıra artıra bir haftamı artıracak bütün gazetelere baktım ben hemen telaş etmeyelim kızlarr aslı nesli çıkar ortaya
nerden okudun canım ben aradım bulamadım ya inş. yalan haberdir ya cok kötü olur bu bir hafta ne ki ya
havalaını yolu portaklallı kavsak dersen tarıf ederler canım umarım begenırsın bıdaha bıyere gıtmene gerek kalmaz hem nete Antalya bebeji yaz ordada ıletısım adersı var canım
Yalnız kızlar şu anne-oğul, anne-kız pijamalarında dikkat etmeniz gereken nokta şu: Bebek için olan 0-3 ay, anne için olan da kısa kollu yazlık bir pijama, oysa bizimki kışa geliyor, bu hususu dikkate alın
canım sana güveniyorum o zaman yarın direk oraya gitcez. Hastane çıkışları felan nasıldı, kıyafet yönünden fiyatlar ve kalite? Bi de genel olarak hangi markalar vardı? Ayy çok sordum kuzum,kusura bakma malum biz uzak olunca sık gelemiyoruz
bence yalan haberdir artıra artıra bir haftamı artıracak bütün gazetelere baktım ben hemen telaş etmeyelim kızlarr aslı nesli çıkar ortaya
geçen gün tasarıdan bahsetmiştiler..1 hafta arttıracaz sonra esnek çalışma saatleri getirecez diye..ama inşallah 6 ay olur yaa..o kadar diyolar 3 doğu 3 doğur.:)).daha bi tanesinde kim bakacak nasıl yapacaz telaşı sardı ver o zaman ücretli izini üç tane doğuralım:))
1 hafta ne ki ya ben cok heveslenmiştim zaten kaç yıldır artırılacak denilip artırılmıyor haksızlık bu bence 3. çocuğa kadar kim öle kim kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?