2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
cok haklısın maaşın yarısı zaten dadıya gidiyor ne kalıyo geriye hem el kadar çocuğu bırakıp işe gelmek kolay sanki şimdiden onun üzüntüsü içindeyim ya

benim daha 1.5 yıllık kredi borcum var ücretsizi düşünemiyorum bile tek tesellim kv. aynı binada bakıcı bile tutsam bakıcıya bakacak biri var

Canım geçmiş olsun,özellikle idrar yaparken baskı yada yanma varsa dr una söyle derim,tlf la sorma imkanın yok mu acaba?

canım ben de de çok oluyor şu günlerde hatta dün sabah wc ye gitmek için yataktan eşim kaldırdı o derece batıyor yani.,ama bebek kıpırdadıkça içim rahat.sorun yoktur bence çok sıkıntı yapma.

filizcim iyi misin merak ettım

kızlar agrı gece gectı ama sabah gene başladı ara ara gırıyor koltuktan kalkınca baskı oluyor wc oturup kalkamıyorum agrıdan batma gıbı bısey oluyorr acaba bebekmı yer degıstırıyor artık cok net hıssedıyorum cunku..daha gecen hafta ıdrar testı yaptırdım saglık ocagında hıcbısey yoktu..ama ayrıntılı ıdrar tahlılı yaptırıcamm pazar gunu eşim musaıt olursa gıdıcem zaten mantar var suan bende..kasıntı yanma yok ama bellı mantar cok cektıgım ıcın mantarı bılıyorum dr krem verdı onu suruyorum .dr aramadım ıdrar tahlılınden sonra arıycam bıde kultur de yaptırıyım ozaman.
randevuma daha cok var ayın 27 sınde..

cok gecmis olsun canim..dikkat et kendine..mantarin varsa da bol bol yika derim ilik suyla iyi geliyor sonra da kremini sur..bende de arada kramp girior kalcama ama su siralar yok allahtan..

canım uzun zamndır aksam yemek yıyemıyorum zaten sabah kahvaltı bı parca ekmek recel acık cay ogelnde ya kahvaltı ya sandvıc onuda aksam uzerı cıkarıyorum akasmlarda bısey yıyemıyorum kusmaktan bıtap dusuyorum bazen meyva ıste bu kadar.sureklı bulantı halım var kafayı yıcem artık

enfeksıyonum yok canım çok şükür

Son düzenleme:
cok haklısın maaşın yarısı zaten dadıya gidiyor ne kalıyo geriye hem el kadar çocuğu bırakıp işe gelmek kolay sanki şimdiden onun üzüntüsü içindeyim ya

zaten asıl bende ona sinir oluyorum..belkide benimkine kv baksa tecrübeli olduğundan benden daha iyi bile bakabilir(ilk zamanlar telaş yaparım diye düşünüyorum) ama el kadar bebeği bırakacak olmak beni sinir ediyo..offf

slm kızlar oğlum bugün karne aldı teyzeleri.ama velinin biri ebe ve 4'lü sonucumu söyleyince riskli dedi,çok moralim bozuldu yaaa.

cok gecmis olsun canim..dikkat et kendine..mantarin varsa da bol bol yika derim ilik suyla iyi geliyor sonra da kremini sur..bende de arada kramp girior kalcama ama su siralar yok allahtan..

saol canımmm kramp ıcın magnezyum eksıklıgınden oluyor dıye bılıyorum ama ıstersen dr sor bı

Kızlar benim uzun süredir çok fazla akıntım vardı. hem su gibi hem de yoğun hafif sarı oluyordu. son 1 haftadır kokuda başladı. Ben kaşıntı olmadığından hamileliktendir herhalde dedim ama her gün yıkansam da resmen balık gibi kokmaya başladım. Dün eşime sordum daha yeni yıkandım ama sanki hep kokuyorum deyince bana gerçekten koktuğumu söyledi
Bugün bu kadarı normal değildir diye düşünüp doktorumu aradım, sen mantar olmuşsun bugün hemen gel ilaç yazacağım onu kullanacaksın dedi.

Eğer aynı durumu yaşayanınız var kaşıntı beklemeden doktora danışın kızlar...

Son düzenleme:
selam kızlar hepinize çok geçmiş olsun ne oluyor böle herkes dökülüyor kendinize haraketlerinize çok dikat edin.

filizcim kuzum o bendede oluyor yaa ama sonra geçiyor çok rahatsız olursan doktorunu ara sor tatlım.

yaa şu doğum iznine çok moralim bozuldu bütün ümitlerim hayallerim yıkıldı resmen rabbim yardımcımız olsun naparız bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım

canım mantarda kasıntı yanma akıntı ve beyaz beyaz sut kesıgı gıbı olur. ıdrarda koku olur. balık gıbı nasıl kokma tum vucudda olmaz yani tahlıl yaptır ıdrar ona gore ılac kullan bencee

kızlar ben kasık ağrısı ve aşırı idrar yapma idrarda koku gibi şikayetlerle doktora gitmiştim tahlil falan yaptılar idrarda iltihap çıktı suya katılan bir ilaç verdi tek kullanımlık antibiyotik doktorum birdaha hiç olmadı hemen kesti söyliyim dedim filizcim seninkide böyle birşey olabilir zor oluyor bilirim birde kızlar biliyorsunuz kaçgündür diş ağrısından çıldırmak üzereydim neyaptıysam geçiremedim doktor bir jel verdi bana bebekler diş çıkartırken ağrılarını falan azakltırken kullanılıyorya öyle birşey iltihaplar ve diş ağrıları için okadar rahatlattıki anlatamam dişi ağrıyan arkadaşlara tavsiye edim dedim 20 g dentinox jel yeşil renkli sağlıcakla inşallah mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…