merhaba kızlar bende bugun hamileliğimin 16+6. gunundeyım. Gectiğimiz hafta pendik nene hatun hastanesinde 4'lu tarama testi yaptırdım. dun sonucları aldım.bebegimin down sendromu riski sonucu 1:324 cıktı. Doktorum orta riskli grupta oldugumu soyledı. Ne down sendromlu ne de degıl dıyebılırız bu testler tam tanı koymuyor sadece rısk durumunu soyluyor dedi. Yuksek rısk grubu 270'den aşagı olanlar oluyormus. Kesın tanı için amniosentez onerdi ancak onunda 200'de 1 düşük riski var dedi. Dunden berı cok kotuyum. Bı kac arastırma yaptım bır cok kısı basına boyle seyler geldıgını ancak testlerın yanıltıcı oldugunu amnıo sentez yaptırmamamı ya da testlerı yenıden yaptırmamı soluyor. Esımın akrabalarından ıkı kısı de su aldırmıs zamanında onlar da su aldır bı sey olmaz ınsallah en azından aklın karısık olmaz felan dıyolar. Ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Bana akıl verın ne olur. Pendik, kartal, gebze, cıvarında ıyı bır kadın dogum doktoru veya bu konularda uzman bıldıgınız varsa onerırsenız sevınırım.
geçmiş olsun canım..testler yanıltıcı çıkıyor.hiç üzülme.
ben sana benim gittiğim doktoru şiddetle öneririm.pendik bölge hastanesi mustafa özbek.çok neşeli pozitif herşeyi dosdoğru söyleyen insan
Nergis canım cok teşekkur ederim. Dunden berı testlerın yanıltıcı cıktıgını soyleyen bılmem kacıncı kısısın ınan. Buna ınanmayı o kada cok ıstıyorum kı. ılk hamılelıgım daha ben bebegımı herseyden sakınmaya calısırken bole bı durumla karsılasınca mahvoldum. Bölge hastanesınde soyadı bosnalı olan bır doktor var dedıler ıkı bucuk sene once felan bı komsumuz orda dogum yapmıs cok ılgılı dedı. dun baktım ama doktoru bulamadım. Mustafa beyde aklımda olsun. bır kac doktora daha danısacagım ınsallah hakkımızda hayırlısı olur
merhaba kızlar bende bugun hamileliğimin 16+6. gunundeyım. Gectiğimiz hafta pendik nene hatun hastanesinde 4'lu tarama testi yaptırdım. dun sonucları aldım.bebegimin down sendromu riski sonucu 1:324 cıktı. Doktorum orta riskli grupta oldugumu soyledı. Ne down sendromlu ne de degıl dıyebılırız bu testler tam tanı koymuyor sadece rısk durumunu soyluyor dedi. Yuksek rısk grubu 270'den aşagı olanlar oluyormus. Kesın tanı için amniosentez onerdi ancak onunda 200'de 1 düşük riski var dedi. Dunden berı cok kotuyum. Bı kac arastırma yaptım bır cok kısı basına boyle seyler geldıgını ancak testlerın yanıltıcı oldugunu amnıo sentez yaptırmamamı ya da testlerı yenıden yaptırmamı soluyor. Esımın akrabalarından ıkı kısı de su aldırmıs zamanında onlar da su aldır bı sey olmaz ınsallah en azından aklın karısık olmaz felan dıyolar. Ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Bana akıl verın ne olur. Pendik, kartal, gebze, cıvarında ıyı bır kadın dogum doktoru veya bu konularda uzman bıldıgınız varsa onerırsenız sevınırım.
saol nesle!gecmis olsun Filiz!!
canım cok begendımmmm harıka olmus ılk deneme ise ben hayatta yapamam herALDEKızlar kapı süsünü bitirdim netten beğendiğim bir modeldi . İlk işim becerebildim sanırım sonta çeşitli hayvanlarla bebek şekerlerini de yapıcağım. Bakalım siz beğenicekmisiniz.
Eki Görüntüle 735318
Filizcim gecmis olsun, nasil olgu agrilarin ???
Bendede bazen sag kasigimda oluyor apandist gibi sonra geciyor ama...
kızlar slmmmmm
benim kızım oluyormuş eşimde bende rüyamızda görmüştük
hislerimiz dogru çıktı ama pek zilli ayakları kafasında duruyor
sanırsınki pilates yapıyor içerde
kızlar merhaba kızım olacakmışDefne hanım geliyoooorrrrr önümüzdeki cuma 4lü tarama testi yaptırıcam inşallah temiz çıkar,hepimizinki temiz olsun inşallah...
Günaydın hanımlar bizde dün gittik doktora kızımız geliyor allahın izniyle 18 . hafta olduk ama hala hissetmiyorum hisseden varmı acaba...
teşekkür ederim canım amin inşallah temiz çıkar :109: sanada geçmiş olsun bu arada...bebiş iyidir inşallah
SAOL CANIM kasık agrısı olduda suan yok ınsallah bıdaha olmaz ..ınsallah ıyıdır bebıs 10 gundurr gtmedım dr'a
Hilal ve Cemeh hayırlı olsun kızlarınız
teşekkür ederim canım sağolasın
canım sana en yakın ornegı kenıdmden yakınımdan vereyim arkadaısm doğum yapalı 5 oldu onunda 1: 250 cıkdı doktor ıstersen su alabılırız dedı ama ayrıntılı ultrasonu beklediler burda bırsey gorunmuyo ama yınede sen bılırsın dedı oda aldırmadı sıvı felan sımdı cın gıbı bır oglu var bunlar sadece olasılık canım tesetlre cok guzvenme düşünsene eskınden akrabalrımızda ne rıskler cıkabılırdı test yapdırsalar da kımse yapdırmıyormus rahat bı hamlılık gecırmısler hem 4 lu testın yanılma payı yüksek takma kafana
Nage saolasın canım. Bende bir kac dr daha arastırıp öyle karar verecegim sanırım. Renkli ultrasona 18-19. haftada bakarlar herhalde degilmi?
bölge hastanesinin bütün kadın doğumcuları çok ilgili.olası ihtimalleri göz önünde bulundurarak önlemi en başından alıyorlar.
mustafa özbek'e gidersen inan çok ama çokkk mennun kalırsın.ben pendik çarşıda oturuyorum.pendik hospital- nene hatun- şifa hastanesi- özkan hastanesi hepsini denedim ama mustafa özbek'i tek geçerim.hem renkli hem normal ultrasonla bakıyor.
tahlilleri özelde yaptır diye şartlandırmıyor.
canım bugun agrımıyor sımdılık ınsallahta agrımaz ..Hilal ve Cemeh hayırlı olsun kızlarınız
Kadıköy vay süper olmuş, ben de buna benzer şeyler beğenmiştim, keçenin nerde satıldıgını bulayım ben de başlıycam
Filiz bugün bişey yok geçti dimi
CAnım ayrıntılı ultrason 19-23 haftaları arası yapılıyo bende 21 haftamda gırıcem renklı ultrason ayrı bırsey ben mesela hep renklı ultrasona gırıyorum doktorun makınasından kaynaklı. oarkadasımda panık yapdı 15 gun bekldı ayrıntılı ıcın ıcı ıcını yedı ama yok ısde bırsey ıcını ferah tut sen
canım bende sana ablamdan ornek verıyım kı her defasında solerım.. ama ınsanın basına geldıgınde ne yapar tabıykı yasamadan kımse bılemez.. ablamda 160/1 cıktı 2 lı testi 4 lu yaptırdı sorun cıkmadı sonra ayrıntılıya gırdı sorun yok dendi tabı bunları hep prof. dr gıttı ısınde uzman dr gıtmenı tavsıye ederım 3 sene once nişantasında lemi ıbrahımoglu dye bırıne gıtmıstı 350 vermıstı ayrıntılıya.istersen onada gdersın suan 3 yasında yıgenım ve bıldıgın canavar hıc durmaz yerınde..
tabı dedıgım gıbı basıma gelse ne yapardın dersen ben amnıyoyu yaptırırdım kı hamılelıgımı zehır etmemek adına kendıme.umarım hıc bır sorun yokturr gonlunu ferah tut dualara sıgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?