2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
valla ne iyi olur biliyomusun ufff allah yardımcımız olsun

iremcim raporu nasıl alıyorsun tatlım yapılabiliyor mu

canım sağlık ocağından gittiğin doktordan falan alcan olmadı psikolojim bozulur benim kesin çocuğu bırakacam diye psikologdan alacan

burda 2 seneden önce her kreşede veremiyorsun özel kreşler 600 den başlıyo birde ekstra masrafı var bunun o kadar para versem zaten evde otururum , 2 sene baksam daha ne isterim ki işe de dönersin nolcak ben 2 hafta tatil yapsam zaten adaptasyon zorluğu yaşıyom sonra hepsi düzeliyo hiç problem değil bana .............

Burda da öyle canim her krese veremiyorsun, ve yerler de cok kisitli yani zamaninda basvurman lazim. Ücretlerden hic haberim yok bi arastirmam lazim. Allah verir herhalde bir kolayligini. Cocukta yapariz kariyerde :)

aynen benim annem, zaten 63 yaşında,, 2 dizinden ameliyatlı, bel fıtığından ameliyatlı, şimdi de tansiyon ve şeker çıktı. kendine bile yemek yapamıyor, kalkıp çocuk altı temizlemek falan imkansız
bizim de 1 sene max.izin ama ücretsiz 6 ayı, 6 ayı anca ücretli işte.
2 yıl olsa iyiydi en azından da bakıcıya ne para yeter ne bişey benim maaşım kadar para istiyorlar

birde o dert var fiyatlar öyle ucuk ki çalışmasam daha iyi diye düşünüyorsunda ödenecek krediyi düşününce aşağıda yukarıda yasayı çıkaranada tükürüyom valla

Kv yokmu canim, bizim
Babaane türkiyede maalesef, burda olsa hic gözüm arkada kalmazdi. Doguma gelir belki bana yardimci olmaya.

birde o dert var fiyatlar öyle ucuk ki çalışmasam daha iyi diye düşünüyorsunda ödenecek krediyi düşününce aşağıda yukarıda yasayı çıkaranada tükürüyom valla

canım daha yasa kesinleşmedi, görüşmeye göndermişler. inşallah artar.

Kv yokmu canim, bizim
Babaane türkiyede maalesef, burda olsa hic gözüm arkada kalmazdi. Doguma gelir belki bana yardimci olmaya.

kv yok, antalyada yaşıyor o biz istanbulda.
zaten olsa da bakmazdı

kızlar ben çıkıyorum, mesai bitmek üzere...
p.tesi çarşamba 2 günlük annemle tatile gideceğim bakalım eşim olmadan ne yapacağım
sonra gene iş
cepten girmeye çalışırım
hepinizin güzel yavrularını öpüyorum.

ucretlı ızınler konusulmus.17 hafta olsa benım ne ısıme yarar kı.ben onlara vereyım 1 hafta 15 e dusursunlerkızlar benım kv sehırdısında annem rahatsız zaten bız ona yardımcı olmaya calısıyoruz.ozel bır sırkette 11 senedır calısıyorum.16 hafta ızınden sonra 6 aylık ucretsız ızın hakkımı ıstesem kesın ısten cıkarcaklar onca emegıme karsılık.benım durumum sızden de vahım.en azından memur olsaydım catır catır ucretsız ıznımı kullanırdım.ev borcumuz ınsallah bu sene bıtıyor allah ın ıznıyle.bunları dusunmek ıstemıyorum uzun vadelı olanlar yapmak ıstemıyorum aslında.bebısımız benı yonlendırecek zaten

kızlar ya yuzumdekı tuylerle bas edemez oldum onceden lazer yaptıgımdan jıletle alıyoduk sımdı fırlıyolar resmen.doktoruma sordum yuz bolgesıne yaptırabılırsın bısı olmaz dedı. 15 dakıka falan suruyor en fazla.gıtsemmı acaba.cok cırkın oldu cunku semsert cıkıyorlar:S

kızlarrrrrr gittigidiyorda 20 tl hediye çekim vardı .bende bunları aldım nevresim takımı merinos marka normal fiyatı hepsiburadada 60 liraydı. chicco tarakları zaten biliyosunuz oda normal fiyatı 17-18 civarı.
ben toplanda ikisine kargo hariç 24,90 verdim:))) hadi kargoda eklersek 30 tl diyelim. Ayyy çok karlı bi alışveriş yaptım aferinn banaa:))

filizcim merhaba
2 gündür benimde sağ böbreğime doğru agrı var sızı şeklinde çok sık idrara çıkmaya başladım kasıklarımda baskı olmaya başladı dün doktora gittim hemen çağırdı idrar tetkiki yapıldı lökosit varmış kültür de istedi onun sonuçlarını pazartesi alıcaz.ultrasonla böbreklerime baktı şişme yokmuş öyle söyledi pazartesi kültür sonucuna göre tedaviye karar vericek dün tek kullanımlık ilaç verdi yatmadan önce içip uyu dedi duramıyorum ki içtim yarım saat sonra wc ye çıktım halbuki en az 3 saat wcye gitmemem gerekiyomuşneticede hala wc ye koşuyor sag tarafım da agrıyo bol su içip ayaklarımı sıcak tutuyorum üşütmüş olabilirsin yada toplu kullanılan wclerden kapmış olabilirsin dediçok zor ya her gün yeni bişi çıkıyo enfeksiyon önemli atlamamak gerek umarım en kısa zamanda gecer iyileşiriz

canım 1 hafta oldu ıdrar verdım enfeksıyon yok dedi ebe .. ama hastaneye gıdıp tekrarlıcam ıdrar tahlılını..
kultur daha once yaptırdım ama hamıle deıldım ozaman off ama o kulturu alırlarken nasıl olcak bana ılıskı bıle yasakken
evet 3 saat wc cıkılmaması gerek ama sanırım sen cok sık cıkıyorsan sıstıt olmayasın? bende bol su ıcıyorum suan ..ayaklarımada corap gıydım sıcak tutuyorum

merhaba kasim anneleri,

nasilsiniz? gecmisi okuyacagim simdi. hep guzel haberleriniz vardir insallah.

biz dun aniden disciye gittik, cok agrim vardi iki gundur. kadin dogumcumu aradim acilden git hemen hamileyken dis onemli dedi. gittik Allahtan onemli bir sey degildi, tartar ilerlemis bir diste iltihap yapmis hemen temizlediler. dis ipi kullan bol bol dedi. agiz calkalama suyu verdi. hamilelikte dis ve dis eti bakimi cok onemli, hormonlardan oturu de bol sorun yasanir. ikinci donemde mutlaka disciye gorunmeli her hamile dediler. az daha x-ray yapacaklardi asistanlar hangi diste sorun var diye, gobegime kalkan falan koydular, Allah'ima dua ettim yapmasinlar diye..x-ray icin olan iletici aleti agzima koyarken ben ogurdum. iyi ki de ogurmusum profesoru cagirdilar koyamiyoruz agzi cok kucuk oguruyor diye, hoca geldi bakti, x-ray'e gerek yok sorun olan disi gordum dedi :))))) Allah'ima sukrettim.

bizden boyle simdi sizleri okuyacagim, kizimla dunyanin bir ucundan opuyoruz sizleri ve kizimin kardeslerini :)

Kv yokmu canim, bizim

benim anne de kv de Turkiye'de. annem simdi pasaportunu cikartiyor, ekimde o gelecek insallah bir sure kalir. o dondukten sonra da kv gelecek yanimiza yardima.

hamileyken hic bosuna yaptirtmayin cunku hormonlardan gene cikiyorlar dogumdan sonra yapin diyorlar ama sen bilirsin tabii canim cok rahatsiz olduysan

gecmis olsun Filiz!!

Kızlar kapı süsünü bitirdim netten beğendiğim bir modeldi . İlk işim becerebildim sanırım sonta çeşitli hayvanlarla bebek şekerlerini de yapıcağım. Bakalım siz beğenicekmisiniz.

simdi gecmisi okudum da kizlar..annesinin evine hirsiz giren, kayan dusenler (( gecmis olsun vallahi nazar mi geldi gecti hepimizden nedir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…