valla ne iyi olur biliyomusun ufff allah yardımcımız olsun
iremcim raporu nasıl alıyorsun tatlım yapılabiliyor mu
canim ayligin yüzde 67 sini ödüyorlar bir sene ama istersen iki seneye de böldürebilirsin ayligi. üc sene evde otursam is hayatina geri dönemem herhalde. Bir sene ücretli oturmayi düsünüyorum sonrada krese veririm herhalde. Annem var ama yasli bakabilirmi bilmiyorum.
canım sağlık ocağından gittiğin doktordan falan alcan olmadı psikolojim bozulur benim kesin çocuğu bırakacam diye psikologdan alacan
burda 2 seneden önce her kreşede veremiyorsun özel kreşler 600 den başlıyo birde ekstra masrafı var bunun o kadar para versem zaten evde otururum , 2 sene baksam daha ne isterim ki işe de dönersin nolcak ben 2 hafta tatil yapsam zaten adaptasyon zorluğu yaşıyom sonra hepsi düzeliyo hiç problem değil bana .............
benim annecim var ama yazık kadıncağız artık kendine yetemiyor. belinde bel fıtığı dizi ağrıyo tansiyon kalp şeker ne istersen var. ben nasıl diyim anne sen bak diye bakıcıya nasıl bırakayım şimdiinşallah öyle olmaz
aynen benim annem, zaten 63 yaşında,, 2 dizinden ameliyatlı, bel fıtığından ameliyatlı, şimdi de tansiyon ve şeker çıktı. Kendine bile yemek yapamıyor, kalkıp çocuk altı temizlemek falan imkansız
Bizim de 1 sene max.izin ama ücretsiz 6 ayı, 6 ayı anca ücretli işte.
2 yıl olsa iyiydi en azından da bakıcıya ne para yeter ne bişey benim maaşım kadar para istiyorlar
aynen benim annem, zaten 63 yaşında,, 2 dizinden ameliyatlı, bel fıtığından ameliyatlı, şimdi de tansiyon ve şeker çıktı. kendine bile yemek yapamıyor, kalkıp çocuk altı temizlemek falan imkansız
bizim de 1 sene max.izin ama ücretsiz 6 ayı, 6 ayı anca ücretli işte.
2 yıl olsa iyiydi en azından da bakıcıya ne para yeter ne bişey benim maaşım kadar para istiyorlar
birde o dert var fiyatlar öyle ucuk ki çalışmasam daha iyi diye düşünüyorsunda ödenecek krediyi düşününce aşağıda yukarıda yasayı çıkaranada tükürüyom valla
Kv yokmu canim, bizim
Babaane türkiyede maalesef, burda olsa hic gözüm arkada kalmazdi. Doguma gelir belki bana yardimci olmaya.
kızlar agrı gece gectı ama sabah gene başladı ara ara gırıyor koltuktan kalkınca baskı oluyor wc oturup kalkamıyorum agrıdan batma gıbı bısey oluyorr acaba bebekmı yer degıstırıyor artık cok net hıssedıyorum cunku..daha gecen hafta ıdrar testı yaptırdım saglık ocagında hıcbısey yoktu..ama ayrıntılı ıdrar tahlılı yaptırıcamm pazar gunu eşim musaıt olursa gıdıcem zaten mantar var suan bende..kasıntı yanma yok ama bellı mantar cok cektıgım ıcın mantarı bılıyorum dr krem verdı onu suruyorum .dr aramadım ıdrar tahlılınden sonra arıycam bıde kultur de yaptırıyım ozaman.
randevuma daha cok var ayın 27 sınde..
filizcim merhaba
2 gündür benimde sağ böbreğime doğru agrı var sızı şeklinde çok sık idrara çıkmaya başladım kasıklarımda baskı olmaya başladı dün doktora gittim hemen çağırdı idrar tetkiki yapıldı lökosit varmış kültür de istedi onun sonuçlarını pazartesi alıcaz.ultrasonla böbreklerime baktı şişme yokmuş öyle söyledi pazartesi kültür sonucuna göre tedaviye karar vericek dün tek kullanımlık ilaç verdi yatmadan önce içip uyu dedi duramıyorum ki içtim yarım saat sonra wc ye çıktım halbuki en az 3 saat wcye gitmemem gerekiyomuşneticede hala wc ye koşuyor sag tarafım da agrıyo bol su içip ayaklarımı sıcak tutuyorum üşütmüş olabilirsin yada toplu kullanılan wclerden kapmış olabilirsin dedi çok zor ya her gün yeni bişi çıkıyo enfeksiyon önemli atlamamak gerek umarım en kısa zamanda gecer iyileşiriz
Kv yokmu canim, bizim
Babaane türkiyede maalesef, burda olsa hic gözüm arkada kalmazdi. Doguma gelir belki bana yardimci olmaya.
kızlar ya yuzumdekı tuylerle bas edemez oldum onceden lazer yaptıgımdan jıletle alıyoduk sımdı fırlıyolar resmen.doktoruma sordum yuz bolgesıne yaptırabılırsın bısı olmaz dedı. 15 dakıka falan suruyor en fazla.gıtsemmı acaba.cok cırkın oldu cunku semsert cıkıyorlar:S
canım ayıptr solemesı tam kılların cıkıs yerı gobek delıgının 5 parmak altında tam ortada bole acayıp bır baskı var benım dun butun gun oldu bugunde ARA ARa oldu bende gecen hafta yaptırdım ıdrar temızdı ama bıdaha yaptırıcam ayrıntılı
sıcaklarda cok oluo mantar yaa gecen sene ben kac sefer oldum
Kızlar kapı süsünü bitirdim netten beğendiğim bir modeldi . İlk işim becerebildim sanırım sonta çeşitli hayvanlarla bebek şekerlerini de yapıcağım. Bakalım siz beğenicekmisiniz.
Eki Görüntüle 735318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?