2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım sizin cinsiyet daha belli olmadımı??

Kizlarrr doktordan geldikkk :))
oglum kipir kipirdi masallah.. boyu 24cm olmus kilosu da artmiss ... 1 hafta onden gidiyomusuz, galiba ekim annesi olucaaammm....
hareket etmiyo diye endiselenmistimm rahatladim cok sukurrr :)))

oglum kipir kipirdi masallah.. boyu 24cm olmus kilosu da artmiss ... 1 hafta onden gidiyomusuz, galiba ekim annesi olucaaammm....

maşallah canım doğum için hakkınızda hayırlısı olsun

maşallah ona ya koca adam olmuş:)bu gece artık rahat bir uyku çekersin:)

cnm bnde buzamana kadr korktum almaya ama artık yavaş yavaş başlayım diyorum çünkü 2tane çocuk bianda almak zor olacak. iş konusunda hamileliğine gelmesi denk gelmiş aslında. hiç riske etmeden dinlenirsin evinde negüzel olur. cnm aslında doktorundan heyet raporu alsaydın doğuma kadar. sgk dan maaşını alırdın. doğum iznini flnda kullandıkdn sonra ayılırdın. daha iyi olmazmıydı? bu sürede de maaş alırdın.

ya bende ilk defa dün gece uykudan uyandım hisseettimm. ama rüya gibiydi valla:))) hissetmiyorum hiç. karnımı açtığımda içerden nefes alıp verme gbi hareketler gelyor. çok güzel bi duyguuuu tam hissetsekk. isim düşündünüz mü prenseslerinizeeee

Canmm sen dusunuon da bakalm kizlarini verecekmi babasi :)) kiyamaz babalarr

heeççç yaniii ben öle konuşuyorumm babasının kıymetli kızlarıııııı)))

burcagim cifter cifter pembelerin geliyormus tebrik ederim ,ayy ne güzel olacaklar yaaaa, kiyafetleri falan hayal etmesi bile güzel..
i

saoll canımcımmm valla ilk başta keşke biride erkek olsaydı diye üzülmedik desem yalan olur ama ikiz olunca aynı cinsde güzel oluyor. alıştık bile şimdiden

doğum gününü kutlamıştım gördün mü bilmiyorum hayatım görmediysen tekrar tekrar kutluyorummmmmmm

kızlarrrrrrrr prenseslerim için ilk alışverişimi yaptım bakabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604449-2013-kasim-annelerinin-kiymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-9.html#post30858555

Philips Avent Anne Sütü Kapları Saklama SCF612/10 VE Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60

arkadaşlar aylarca araştırdım ve biberon da buna karar verdim. kimsenin kafası karışmasın herkes içine sineni alsın. biberon avent olunca anne sütü saklama kabınıda avent aldım. biberona uyumlu oluyor ağızları. ikiz çocuk ve çalışan anne olunca bol bol süt sağıp bu kaplara koyucaz. sonrasında da mama kapları fln olacarak kullanıcaz.

filizcim benım bu oğlum nıye hareket etmıyo ya ben 17. haftamda bıkac kere pıtpıt duydum nazarmı ettım ya doktoru arasam böyle bısey ıcın ben sana hazıran soonunda hıssedersın dedım dıycek uffffff
cnm bende tam net 18 19 haftalarda hıssettım hem bana dr hısedemezsın 20 21 de hıssedersın dedı korkma endıse etme

benımkıde 1 hafta onden gıdıo bende ekım annesı olurum sanırsam

Kızlar ebebek ten alışveriş yaptım ilk defa saat 4 ten sonra verdim siparişi ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?

bende bunu begenmıstım e bebekten cok guzel..buarada her pazar merhaba bebek programı var showda 12.45 de baslıo orda kod verılıo o kodu gırıosun ve e bebekten 125 tl 50 tl ındırım kazanıosun aklında olsun
urunlerınde 2 3 gun ıcınde ulasır elıne cnm

burcakcığım aldığın saklama kapları tek kullanımlık diye biliyorum ben ama :44:

Kızlar ebebek ten alışveriş yaptım ilk defa saat 4 ten sonra verdim siparişi ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?
canım ben pazar günü sipariş verdim bugün geldi. Ki ben Antalyadayım seninki daha kısa sürede gelir istanbul içi nede olsa

Kızlar oğluma bu tulumu aldım ama sonra da olur mu diye tereddütte kaldım kız tulumu gibi mi sizce değiştirıyim mi?

Aynı sorunu ben de yaşadım canım Beğendim aslında ama kız işi olur mu diye tereddütte kalınca bıraktım. Aslına bakarsan bu kıza da olmaz, ilginç renkler yapmışlar,alakasız. Ama yine de güzel.

merhaba kizlar nasilsiniz? benim esimin yarin doktora savunmasi var ondan giremedim cumadan beri, bilgisayari o kapti, merak ettim herkesi, simdi doner okurum yazilanlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…