benımkı baya dolu sanırım:)
yok canım nıye yanlıs anlıyım bulantı kusma bunlar bende cok oldu uzunda suryor sanırım vucdum yoruldu beynımde bı yandan da işte çalısyorum bunun etkısı cok tabı bıde yalnızlıkta var ailem uzakta hepsı ust uste gelınce benım bole bır bunalım aldı ıste
canım sizin cinsiyet daha belli olmadımı??
Kizlarrr doktordan geldikkk :))
oglum kipir kipirdi masallah.. boyu 24cm olmus kilosu da artmiss ... 1 hafta onden gidiyomusuz, galiba ekim annesi olucaaammm....
hareket etmiyo diye endiselenmistimm rahatladim cok sukurrr :)))
maşallah canımdoğum için hakkınızda hayırlısı olsun
oglum kipir kipirdi masallah.. boyu 24cm olmus kilosu da artmiss ... 1 hafta onden gidiyomusuz, galiba ekim annesi olucaaammm....
sağol canım. bizde geçen pazartesi öğrendik prenseslerin geleceğini:) ben bişey almadım henüz. bizde tam tersi eşim ısrar ediyor. hadi yavaştan başlayalım diye ona kalsa geçen hafta doğum çantamı bile hazırlayacaktı:) ama ben acele etmiyorum. bu arada benim 10 yıldır çalıştığım işyeri taşınıyor. uzak mesafe olduğu için gidemeyeceğimi söyledim. bu hafta tazminatımı alıp, ayrılacağım. önümüzdeki haftadan itibaren artık evde olacağım için bol bol vaktim olacak yavaş yavaş başlarım artık alışverişe. bu arada sen bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben bir kez hisseder gibi oldum ama bi daha yakalayamadım. bu sabah da proluton iğnemi vurulmaya aile hekimliğine gittim. takip zamanım gelmiş. bebişlerin kalp atışlarını dinledik iyi de oldu:)
Canmm sen dusunuon da bakalm kizlarini verecekmi babasi :)) kiyamaz babalarr
burcagim cifter cifter pembelerin geliyormus tebrik ederim ,ayy ne güzel olacaklar yaaaa, kiyafetleri falan hayal etmesi bile güzel..
i
cnm bende tam net 18 19 haftalarda hıssettım hem bana dr hısedemezsın 20 21 de hıssedersın dedı korkma endıse etmefilizcim benım bu oğlum nıye hareket etmıyo ya ben 17. haftamda bıkac kere pıtpıt duydum nazarmı ettım ya doktoru arasam böyle bısey ıcın ben sana hazıran soonunda hıssedersın dedım dıycek uffffff
Kızlar ebebek ten alışveriş yaptım ilk defa saat 4 ten sonra verdim siparişi ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?
burcakcığım aldığın saklama kapları tek kullanımlık diye biliyorum ben ama :44:kızlarrrrrrrr prenseslerim için ilk alışverişimi yaptım bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/604449-2013-kasim-annelerinin-kiymetlileri-icin-yapilan-alisverisleri-9.html#post30858555
Philips Avent Anne Sütü Kapları Saklama SCF612/10 VE Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60
arkadaşlar aylarca araştırdım ve biberon da buna karar verdim. kimsenin kafası karışmasın herkes içine sineni alsın. biberon avent olunca anne sütü saklama kabınıda avent aldım. biberona uyumlu oluyor ağızları. ikiz çocuk ve çalışan anne olunca bol bol süt sağıp bu kaplara koyucaz. sonrasında da mama kapları fln olacarak kullanıcaz.
canım ben pazar günü sipariş verdim bugün geldi. Ki ben Antalyadayım seninki daha kısa sürede gelir istanbul içi nede olsaKızlar ebebek ten alışveriş yaptım ilk defa saat 4 ten sonra verdim siparişi ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?
burcakcığım aldığın saklama kapları tek kullanımlık diye biliyorum ben ama :44:
Kızlar oğluma bu tulumu aldım ama sonra da olur mu diye tereddütte kaldım kız tulumu gibi mi sizce değiştirıyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?