2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yoruluncada hıssedılmeye bılıyormus bende devamlı hıssdetmıyordum ama sankı ıkı gun once pıt dıye bırsey oldu dun ve bugun yok sanırım benımkı gazdı

kizlar korkmayin ben de cok yorulunca 2 gun duruyor sonra dinlenince basliyor icerde edepsiz :) su anda her gun hissetmezmisiz merak etmeyin.

her doktorun tarzi farkli, kimi 2li iyi olunca digerlerini yaptirtmiyor. ic organlarina bakacagiz dedigi de aynrintili ultrasondur :)

işin hamileliğime denk gelmesi süper oldu evet. aslında onu da düşündüm hatta onlar teklif etti doğum parası alabilmem için bu süreyi raporla geçirmemi. ama doğum izninde pek bir artış yok. sigortam asgari ücretten ödendiği için doğum parası da öyle pek dişe dokunur bir şey tutmuyor. aynı parayı hatta fazlasını pekala işsizlik sigortasından alabiliyorum. hem tazminatta haketmiş oluyorum. bir de 10 yıl dile kolay sıkılıyor insan artık çocuklarım için 1-2 yıl ara verip, başka bir yerde devam etmek istiyorum. bende bir kez bebişlerin hareketini uykuda hissettim rüya gibiydi gerçekten:) tam hissetsek harika olacak. isim konusunda biz eşimle nişanlıyken bundan 8 yıl önce karar vermiştik. ilk çocuğumuza ben ikinciye eşim karar verecekti. ben yıllar önce hatta çocukluğumda karar vermiştim kızım olursa adını Nisan koymaya. hala aynı fikirdeyim. diğer bebişe eşim karar vermedi henüz. siz düşündünüz mü isim?

İyi geceler kızlar eskisi gibi giremiyorum artık elimden geldiğince geçmişi okudum umarım herkes iyidir okullar tatil olunca eşim evde pek giremiyorum o yüzden

Yarın aşı olmaya gidicem bakalım ateş yapacak mı perşembe günüde ayrıntılı ultrasona giricem

Veeeeee bugün şükürler olsun ki hissettim yavrumu fokur fokur fokurdadı sanki karnımda önce gaz sandım ama çok farklı bir yerdeydi dedim elifim senmisin devam etti :)) çok değişik bir duyguymuş darısı isteyen herkesin başına

Burcu ilk kez hissettin de mi? ben de 17. haftaya giriyorum ve sağ tarafta sürekli pıt pıt bir şeyler hissediyorum. Acaba doğru his mi? ama farklı bir his gerçekten..

Günaydın minik yavrular ve anneleri :)) aşıya gidiyorum bugün inşallah şişme yada ateş yapmaz en son lise 1 de olmuştum aşı :)))

annişlerr günaydınn hepinizee nasılsınızz ?

beni hiç sormayınn sabah eşime sorucaktım gece senmı benı tartakladın diee. Dün gece 9.30 da yattım zaten uyku desen zarr zor uyunuyo 4ten sonra hiç uyuyamadım rüya görmeler sıcak wc derken zaten 6 da kalkıyorum. sanki bütün gecee dövmüşler beni ya ayaklarım ağrıyoo böle tepeye kaldırmak istiyorum. Baş ağrısı desen bide o var .Ölmüşüm ağlayanım yok şuan :))) Çalışmakk istemiyoırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Günaydın minik yavrular ve anneleri :)) aşıya gidiyorum bugün inşallah şişme yada ateş yapmaz en son lise 1 de olmuştum aşı :)))

şimdiden geçmiş olsun bende iki gün önce olmuştum ateş yapmadı ama ağrı yaptı sadece hala biraz daha var ama korkulcak bişey yok için rahat olsun

geçmiş olsun tatlım artık akşam iyice dinlen uzat ayaklarını

canım bende oyle ya artık her gecen gun ıse gelmek zorlaşıyor sanırım yaz hamılesı olduğumuz ve calısdıgımız ıcın zor geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…