mutlu yıllar canım
yoruluncada hıssedılmeye bılıyormus bende devamlı hıssdetmıyordum ama sankı ıkı gun once pıt dıye bırsey oldu dun ve bugun yok sanırım benımkı gazdı
merhaba kasım anneleri ben aralık annelerine takılıyorum ama muhtemelen kasım annesi olurum. usgde kasım çıkıyor doğum tarihimiz neyse bir sorum olacak. 3 lü ve 4lü testlerden bahsedilmiş doktrum bana birşey demedi. bir sonraki randevum da 20. haftamda neredeyse 1 ay var. ne zamn yapılıyor. ya da ikili test iyi çıktı diye mi gerek görmedi acaba.. bir sonraki görüşmemizde bebeğin iç organlarına bakıcaz dedi.
cnm bnde buzamana kadr korktum almaya ama artık yavaş yavaş başlayım diyorum çünkü 2tane çocuk bianda almak zor olacak. iş konusunda hamileliğine gelmesi denk gelmiş aslında. hiç riske etmeden dinlenirsin evinde negüzel olur. cnm aslında doktorundan heyet raporu alsaydın doğuma kadar. sgk dan maaşını alırdın. doğum iznini flnda kullandıkdn sonra ayılırdın. daha iyi olmazmıydı? bu sürede de maaş alırdın.
ya bende ilk defa dün gece uykudan uyandım hisseettimm. ama rüya gibiydi valla:))) hissetmiyorum hiç. karnımı açtığımda içerden nefes alıp verme gbi hareketler gelyor. çok güzel bi duyguuuu tam hissetsekk. isim düşündünüz mü prenseslerinizeeee
heeççç yaniii ben öle konuşuyorumm babasının kıymetli kızlarıııııı)))
saoll canımcımmm valla ilk başta keşke biride erkek olsaydı diye üzülmedik desem yalan olur ama ikiz olunca aynı cinsde güzel oluyor. alıştık bile şimdiden
doğum gününü kutlamıştım gördün mü bilmiyorum hayatım görmediysen tekrar tekrar kutluyorummmmmmm
İyi geceler kızlar eskisi gibi giremiyorum artık elimden geldiğince geçmişi okudum umarım herkes iyidir okullar tatil olunca eşim evde pek giremiyorum o yüzden
Yarın aşı olmaya gidicem bakalım ateş yapacak mı perşembe günüde ayrıntılı ultrasona giricem
Veeeeee bugün şükürler olsun ki hissettim yavrumu fokur fokur fokurdadı sanki karnımda önce gaz sandım ama çok farklı bir yerdeydi dedim elifim senmisin devam etti :)) çok değişik bir duyguymuş darısı isteyen herkesin başına
Burcu ilk kez hissettin de mi? ben de 17. haftaya giriyorum ve sağ tarafta sürekli pıt pıt bir şeyler hissediyorum. Acaba doğru his mi? ama farklı bir his gerçekten..
ACİL!
Arkadaşlar Ankara'da hangi hastane ve hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Günaydın minik yavrular ve anneleri :)) aşıya gidiyorum bugün inşallah şişme yada ateş yapmaz en son lise 1 de olmuştum aşı :)))
Günaydın minik yavrular ve anneleri :)) aşıya gidiyorum bugün inşallah şişme yada ateş yapmaz en son lise 1 de olmuştum aşı :)))
annişlerr günaydınn hepinizee nasılsınızz ?
beni hiç sormayınn sabah eşime sorucaktım gece senmı benı tartakladın diee. Dün gece 9.30 da yattım zaten uyku desen zarr zor uyunuyo 4ten sonra hiç uyuyamadım rüya görmeler sıcak wc derken zaten 6 da kalkıyorum. sanki bütün gecee dövmüşler beni ya ayaklarım ağrıyoo böle tepeye kaldırmak istiyorum. Baş ağrısı desen bide o var .Ölmüşüm ağlayanım yok şuan :))) Çalışmakk istemiyoırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Na aşısı canmm?? Hayirdir insaallaahhh
annişlerr günaydınn hepinizee nasılsınızz ?
beni hiç sormayınn sabah eşime sorucaktım gece senmı benı tartakladın diee. Dün gece 9.30 da yattım zaten uyku desen zarr zor uyunuyo 4ten sonra hiç uyuyamadım rüya görmeler sıcak wc derken zaten 6 da kalkıyorum. sanki bütün gecee dövmüşler beni ya ayaklarım ağrıyoo böle tepeye kaldırmak istiyorum. Baş ağrısı desen bide o var .Ölmüşüm ağlayanım yok şuan :))) Çalışmakk istemiyoırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?