2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Na aşısı canmm?? Hayirdir insaallaahhh

oğlunu ne güzel ggormussun maşallah sımdıye kadar hıc hıssetmemısmıydın ?benımde haftaya randevum var hareket olmayınca esım dıyo bugun gıdelım yok dedım doktora gıdınce bebek hareket etmıyo desem kızar bana cunku ancak hazıran sonu hıssedersın demısdı

hepinize günaydın kızlar ekımde doğum olcak gıbı diyenlere bende katılıyorum bende ekımde olcak dıyorum kasımı bulmaz bence

maalesef öyle ya herkes için geçerli artık hem sıcak hem hamilelik sabah kalkınca daha bir yorgun oluyorum 10 kere wcye gidiyorum resmen hep bir yana yatınca karnım ağrılar giriyor şu kasım hemen gelse de rahatlasak

canım benim ultrasyona girmeden önce çikolata ye, o zaman bebek daha cok hareket ediyormuş

Hissediyodum canmm yaaa iki gun hissedemeynce telaslandm iste.. erkek cocugu erken kimildarmis zaten

günaydın kızlarrr ya benm bacaklarıma gece kramp giriyo habire sizdede oluyomu çok feci gece uyurken

Günaydın minik yavrular ve anneleri :)) aşıya gidiyorum bugün inşallah şişme yada ateş yapmaz en son lise 1 de olmuştum aşı :)))

herkese öncelikle günaydnlarr
duş alıpta git canım sıcak su değdi mi şişiyo ağrı ve şişme olduğundada buz koy soğuk suyla yıka biraz

canım benim ultrasyona girmeden önce çikolata ye, o zaman bebek daha cok hareket ediyormuş

aslıda ultrasonda hareketlı oluyodu hep ama dışarıdan pek hıssedemıyorum.bide bu tekmelrı sız tam olarak nerde hıssedıyorsunuz kasıkdame gobekde mı .günde kac kere vuruyolar

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım bir bakayım size dedim umarım hepniz iyisinizdir, benim için birazdan temizlik başlayacak ve önümüzdeki 3 4 saat sürecek diye tahmin ediyorum havalar cok sıcakkk artık yandık sanırım bu aylardan itibaren, Kasım değil eylülü bekliyorum şyle sonbahar gelse bana yeter

günaydın kızlar.bu sıcak ne böyle yaaa.38 derece burası bugün,dün de 38 yarın da 38 olacakmış.ayyyy gece uyudum mu naptım bilemedim valla.dün tam 5 kere duş aldım,ikindin de denize gittim yine ferahlayamadım.eşim cuma günü memlekete gidecek kayınvalidelerin yanına,orası serin oluyor eşimde yalvarıyor bana sende gidelim diye ama hiç gitmek istemiyorum.sıcakta yanmak da istemiyorum.

serinliyecegın bıyer varsa kac derım bende antalyadayım bılıyosun ve zaıraat muhendısyım seranın ıcı yanıyo ama ben hemen ıcerı gırıp kaçıyorum valla :)

aslıda ultrasonda hareketlı oluyodu hep ama dışarıdan pek hıssedemıyorum.bide bu tekmelrı sız tam olarak nerde hıssedıyorsunuz kasıkdame gobekde mı .günde kac kere vuruyolar

KiZ cocugu kasik ve kasik cevresnde erkek de yukarda gobek ve kursak civarnda canmmm

serinliyecegın bıyer varsa kac derım bende antalyadayım bılıyosun ve zaıraat muhendısyım seranın ıcı yanıyo ama ben hemen ıcerı gırıp kaçıyorum valla :)

gitmek istemememin sebebi hiç dinlenmeme müsade etmez benim kv,sürekli hazır ve nazır hizmet için bekleyeceksin yanlarında.ne zaman döneceğimiz de belli değil, yani ağustos sonuna kadar da kalabiliriz.gideceğim ben de ama 15 gün kalıp dönmek istiyorum.ama ne zaman karar veremedim en azından ağustos ayı girsin diyordum.haftaya da detaylı randevum var.

gunaydın kızlar nasılsınız bugun?benım hıc keyfım yok ya butun gece kabuslarla ugrasıp durdum kendımı halsız hıssedıyorum.

Anlayamyrm boyle kv leri yaa .. hamilesn soncta dinlenmen lazm senin.. bende yeni dondum yillik izinden elimi hicbiseye surdurmedi annem.. ben utancmdan arasira erken kalkip kahvltiyi hazrliyodm yat dinlen kizim diyodu.. cok sasiryrm cidden cnm yaa

slm kızlar nasılsınız herşey yolundamı bir kaç gündür giremiyorum. Dün sağlık ocağına gittim tatanoz aşımın ilk dozunu yaptırdım kolumda hafif bir ağırlık var . başka yaptıran varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…