Na aşısı canmm?? Hayirdir insaallaahhh
annişlerr günaydınn hepinizee nasılsınızz ?
beni hiç sormayınn sabah eşime sorucaktım gece senmı benı tartakladın diee. Dün gece 9.30 da yattım zaten uyku desen zarr zor uyunuyo 4ten sonra hiç uyuyamadım rüya görmeler sıcak wc derken zaten 6 da kalkıyorum. sanki bütün gecee dövmüşler beni ya ayaklarım ağrıyoo böle tepeye kaldırmak istiyorum. Baş ağrısı desen bide o var .Ölmüşüm ağlayanım yok şuan :))) Çalışmakk istemiyoırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
oğlunu ne güzel ggormussun maşallah sımdıye kadar hıc hıssetmemısmıydın ?benımde haftaya randevum var hareket olmayınca esım dıyo bugun gıdelım yok dedım doktora gıdınce bebek hareket etmıyo desem kızar bana cunku ancak hazıran sonu hıssedersın demısdı
oğlunu ne güzel ggormussun maşallah sımdıye kadar hıc hıssetmemısmıydın ?benımde haftaya randevum var hareket olmayınca esım dıyo bugun gıdelım yok dedım doktora gıdınce bebek hareket etmıyo desem kızar bana cunku ancak hazıran sonu hıssedersın demısdı
Günaydın minik yavrular ve anneleri :)) aşıya gidiyorum bugün inşallah şişme yada ateş yapmaz en son lise 1 de olmuştum aşı :)))
herkese öncelikle günaydnlarr
duş alıpta git canım sıcak su değdi mi şişiyo ağrı ve şişme olduğundada buz koy soğuk suyla yıka biraz
Tahmin ettim duşa girme der şimdi bunlar diye duşumu aldım doktorum buz koy dedi aşıdan sonra bakalım ne olacak saol önerilerin için
canım benim ultrasyona girmeden önce çikolata ye, o zaman bebek daha cok hareket ediyormuş
Hissediyodum canmm yaaa iki gun hissedemeynce telaslandm iste.. erkek cocugu erken kimildarmis zaten
günaydın kızlarrr ya benm bacaklarıma gece kramp giriyo habire sizdede oluyomu çok feci gece uyurken
günaydın kızlar.bu sıcak ne böyle yaaa.38 derece burası bugün,dün de 38 yarın da 38 olacakmış.ayyyy gece uyudum mu naptım bilemedim valla.dün tam 5 kere duş aldım,ikindin de denize gittim yine ferahlayamadım.eşim cuma günü memlekete gidecek kayınvalidelerin yanına,orası serin oluyor eşimde yalvarıyor bana sende gidelim diye ama hiç gitmek istemiyorum.sıcakta yanmak da istemiyorum.
aslıda ultrasonda hareketlı oluyodu hep ama dışarıdan pek hıssedemıyorum.bide bu tekmelrı sız tam olarak nerde hıssedıyorsunuz kasıkdame gobekde mı .günde kac kere vuruyolar
serinliyecegın bıyer varsa kac derım bende antalyadayım bılıyosun ve zaıraat muhendısyım seranın ıcı yanıyo ama ben hemen ıcerı gırıp kaçıyorum valla :)
gitmek istemememin sebebi hiç dinlenmeme müsade etmez benim kv,sürekli hazır ve nazır hizmet için bekleyeceksin yanlarında.ne zaman döneceğimiz de belli değil, yani ağustos sonuna kadar da kalabiliriz.gideceğim ben de ama 15 gün kalıp dönmek istiyorum.ama ne zaman karar veremedim en azından ağustos ayı girsin diyordum.haftaya da detaylı randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?