Merhaba arkadaşlar bende sata göre 16+2 ultrasona göre 17+6 haftalık hamileym
Sata göre aralık annesi, ultrasona göre kasım annesiym
Yani aranıza yeni katıldım =)))
teşekkür ederim canım
kızalar ben 1 aydır kahve ıcteye basladım yadr yasaklamadı bana ıcebılırsın dedi ama ne bılımmmm bazen 3 gunde 1 bazen 2 gunde bır bazende hergun bıde lanet olası cıps yıyorum her gece canım cok ıstıyor yaaa delırcem yememem lazım ama dayanamıom 3 paketı oturup yıyesım gelıo :44:
teşekkür ederim canım
Kendi dr uma henüz gitmedim enfeksiyon şüphesiyle gittiğim dr muayene de söyledi birşey demedi ama arkadaşlarm gelişimi önden gidiyor erken doğurursun dediler bakalım ne olacak=))))
İlerleyen zamanlarda zamanını tamamlar diyorlar ama bakalım nasıl bakıyorsak artık maşallah fırladı gidiyorlar
Sanırım bebeğin huyuna bağlı birazda akıllı uslu bi bebiş olacagını bilsem hiç düşünmem hemen alırım odasını :)))
Ben de bize alışmasın istiyorum, sonra ayrılması zor olur, dediğin gibi hareketli mi uslu mu bebek arabasını bile kullanamamış bak
bende çok düşündüm de eşyalarını nereye koycaksın ? şifonyer tarzı bişey falan mı alcaksın
amanınnn bizim isteklerimizle onlarınki çakışıcak desenealırsam oda mecbur onda yatacak istemeye bizde neler istiyorduk ama söylemiyorum bile çoğunu dediğin gibi şimdikiler tam fırlama
canım benim bir tane şifonyerim var onu küçük hanıma tahsis etmeyi düşünüyorum yeterde artar onun için inş.
evdeki hesap çarşıya uymaz ama uydurmaya çalışcaz ev almayı düşünüyoruz o yüzden fazla masraf yapmak istemiyorum
en son 12+4 ken kontrolm vardi onda da ultrasonda 13+1 gözüküyordu dr gelişimi önde gidiyor birşey olmaz demişti ama benim sipa bu sefer arayı iyice açti fark 4 günken 10güne çikti o zaman kiza benziyor ama kesin diyemem demişti pazartesi kontrolm var bunda kesin belli olur herhalde...
Ya kızlar neredeyse 18haftalık olduk ama benim göbeğim henüz disardan belli olmuyor
Hamile olduğum belli olsun bebeğimi hissedebileyim istiyorum...
Sizde durum nasıl...benim göbek şekil A da gözüktügü gibi
şekerim sen benim ki ni görsen bende de hiç yok nerdeyse düşün senden daha az ve ben 21. Haftadayım kimisinin ki sonrada çıkıyormuş annem beni 7. Aydan itibaren anlıyorlardı diyor herhalde ben ona çektim.
siz kac haftalıksiniz canım merak ettim şimdi gobuşünu=)))))
siz kac haftalıksiniz canım merak ettim şimdi gobuşünu=)))))
Ya kızlar neredeyse 18haftalık olduk ama benim göbeğim henüz disardan belli olmuyor
ben toplam 3kilo aldım
kızalar ben 1 aydır kahve ıcteye basladım yadr yasaklamadı bana ıcebılırsın dedi ama ne bılımmmm bazen 3 gunde 1 bazen 2 gunde bır bazende hergun bıde lanet olası cıps yıyorum her gece canım cok ıstıyor yaaa delırcem yememem lazım ama dayanamıom 3 paketı oturup yıyesım gelıo :44:
Merhaba kızlar, bugun heyecanlı bir gündü bekle , et hazırlan hastaneye gitamaben randevuye giremedim doktorun sezaryanı uzun sürmüş nerdeyse iki saat beklemek zorunda kalıcaktık bşzde çok sinirlendiksonuçta bir hestayi bekletmemeleri lazım bütün randevular kaymış sormasan kimse açıklama da yapmıyacak bu olay heryerde oluyor aslında çözüm basit bu işi organizasyonu düzgün yapılsa lıste önünde doktorun işi uzadıysa arıyacan hastayı bilgi vericen sinir olduk.
cumaya aldım bende. Yavrumu görücem derken hayalkırıklığı yaşadım.
bizde çok düşündük yanımıza park yatak alalım diye ama en son oda yapmaya karar verdik, mecburen bebeğin eşyalarını düzenli bir şekilde olması için dolap, çekmece, şifonyer vs gerekiyor.. birde odasına alışsın istiyorum, yanımızda uyumaya alışırsa, sonrasında ayırmak zor oluyor.. zaten odasına bir çekyat atıp, yanında uyumayı düşünüyorum. çünkü eşim erken saatlerde uyanıyor zaten bi de gece oğlumla uyutmazsak işi zor :) ben nasılsa doğum izninde olacağım, bebişimle birlikte uyuruz odasında rahat rahat emziririm inşallah:)
canım benim bir tane şifonyerim var onu küçük hanıma tahsis etmeyi düşünüyorum yeterde artar onun için inş.
evdeki hesap çarşıya uymaz ama uydurmaya çalışcaz ev almayı düşünüyoruz o yüzden fazla masraf yapmak istemiyorum
Merhaba arkadaşlar bende sata göre 16+2 ultrasona göre 17+6 haftalık hamileym
Sata göre aralık annesi, ultrasona göre kasım annesiym
Yani aranıza yeni katıldım =)))
hevesle gidip görememen kötü olmus canim ama üzülme annesi cumaya 2 gün kaldi ... insallah ozaman doya doya hasret giderirsinMerhaba kızlar, bugun heyecanlı bir gündü bekle , et hazırlan hastaneye gitamaben randevuye giremedim doktorun sezaryanı uzun sürmüş nerdeyse iki saat beklemek zorunda kalıcaktık bşzde çok sinirlendiksonuçta bir hestayi bekletmemeleri lazım bütün randevular kaymış sormasan kimse açıklama da yapmıyacak bu olay heryerde oluyor aslında çözüm basit bu işi organizasyonu düzgün yapılsa lıste önünde doktorun işi uzadıysa arıyacan hastayı bilgi vericen sinir olduk.
cumaya aldım bende. Yavrumu görücem derken hayalkırıklığı yaşadım.
valla canim günlük 1 fincan nescafe veya makina kahvesi iciyorum...kızalar ben 1 aydır kahve ıcteye basladım yadr yasaklamadı bana ıcebılırsın dedi ama ne bılımmmm bazen 3 gunde 1 bazen 2 gunde bır bazende hergun bıde lanet olası cıps yıyorum her gece canım cok ıstıyor yaaa delırcem yememem lazım ama dayanamıom 3 paketı oturup yıyesım gelıo :44:
eskiden göbegin nasildi bilemedim ama masallah fotoda gayet belli olmus..Ya kızlar neredeyse 18haftalık olduk ama benim göbeğim henüz disardan belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?