2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Merhaba arkadaşlar bende sata göre 16+2 ultrasona göre 17+6 haftalık hamileym
Sata göre aralık annesi, ultrasona göre kasım annesiym
Yani aranıza yeni katıldım =)))

öncelikle hoşgeldin , bu önden gitmesi ile ilgili doktorun bişey dedi mi benim kide bir hafta önden gidiyo ama doktor olabilir günüyle uyumlu doğum tarihini değiştirmez dedi, bende galiba uzun boylu olacak diye yordum olayı

teşekkür ederim canım
Kendi dr uma henüz gitmedim enfeksiyon şüphesiyle gittiğim dr muayene de söyledi birşey demedi ama arkadaşlarm gelişimi önden gidiyor erken doğurursun dediler bakalım ne olacak=))))
İlerleyen zamanlarda zamanını tamamlar diyorlar ama bakalım nasıl bakıyorsak artık maşallah fırladı gidiyorlar

zararı konusunda bişey diyemeycem ama ben kahveyi hiç içmiyorum kahvaltıyı çaysız yapamadığım için sabahları açık bir çay içiyorum ki lokmam bitiyo dolu bile olsa çayı bırakıyorum cipsi de acayip canın çekerse mısır cipsi varya fıstıklı cheetosun onu yiyorum o tuzlu patates cipslerini falan hiç yemiyorum, sende alternatif bişeyler bulsan kahve yerine çikolatalı süt falan iç cipse bişey diyemeycem ben bile dayanamıyom .....

Ya kızlar neredeyse 18haftalık olduk ama benim göbeğim henüz disardan belli olmuyor
Hamile olduğum belli olsun bebeğimi hissedebileyim istiyorum...
Sizde durum nasıl...benim göbek şekil A da gözüktügü gibi

Eklentiler

• $IMG_20130617_212914.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 54

cinsiyeti belli mi bana kız dediler herkesin söylediği kız erken doğar sen 38. haftanda bekle diyorlar belkide o yüzden önden gidiyo ama doktor o etkilemez dedi bende anlamadım :44::44:

canım benim bir tane şifonyerim var onu küçük hanıma tahsis etmeyi düşünüyorum yeterde artar onun için inş.

evdeki hesap çarşıya uymaz ama uydurmaya çalışcaz ev almayı düşünüyoruz o yüzden fazla masraf yapmak istemiyorum

bende park yatağını aldım kendi yatak odamın takımının bir dolabı vardı şifonyerden uzun üstü aynalı onu tahsis etcem kızçeme

en son 12+4 ken kontrolm vardi onda da ultrasonda 13+1 gözüküyordu dr gelişimi önde gidiyor birşey olmaz demişti ama benim sipa bu sefer arayı iyice açti fark 4 günken 10güne çikti o zaman kiza benziyor ama kesin diyemem demişti pazartesi kontrolm var bunda kesin belli olur herhalde...

Ya kızlar neredeyse 18haftalık olduk ama benim göbeğim henüz disardan belli olmuyor

Şekerim sen benim ki ni görsen bende de hiç yok nerdeyse düşün senden daha az ve ben 21. Haftadayım kimisinin ki sonrada çıkıyormuş annem beni 7. Aydan itibaren anlıyorlardı diyor herhalde ben ona çektim.

şekerim sen benim ki ni görsen bende de hiç yok nerdeyse düşün senden daha az ve ben 21. Haftadayım kimisinin ki sonrada çıkıyormuş annem beni 7. Aydan itibaren anlıyorlardı diyor herhalde ben ona çektim.

iç karın dış karın genişliği diye bişey varmış ya hemen çıkana iç karnı dar diyolar genelde, benim arkadaşın 5. Aydan sonra belirginleşmeye başlamıştı benim 12. Haftada ama ben zayıf olunca kıyafet bol olduğu sürece belli olmuyordu ama şimdi saklanamıyo

aynen canım bende turk kahvesıne bayılırım.ılk zamanlar tıksınmıstım.sımdı arada bır cay da kahve de ıcıyorum.ben kahvenın faydalı olduguna ınananlardanım.bebısımız zekı olur.abartmadıkca sorun olmaz.cıps olayı arada bende de oluyor.onu da cooook severım tuzlu tuzlu.ama az ye canım.nefsın korelsın yeter.haftada bır mesela.

dün prenseslerimi kutlamaya halası geldi. gelirkende ilk hediyelerini almış. çok mutlu oldum yaaa. bebeklrimin ilk defa bişileri oldu

resimleri ekledim http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-9.html#post30868481

2 oyuncağı ben almıştım. uyku arkadaşları olacak. ikisine de ayrı ayrı aldım. doğumdan önce bikaç gün göğüste kalınca anne kokusu siniyormuş ve çocuk uyku arkadaşıyla daha rahat uyuyormuş. kuzenlerim çocuklarına kullanmıştı. 5 yaşına geldiler hala onlarsız uyumazlar. bakalım bende bu alışkanlığı kazandırabilcekmiyim. ben en çok pembe saten ayakkabılarına bayıldmmmm tam prenses olacaklar

bende hıc zamanında bulamam doktoru yerınde.hep gec kalır.asıstana kızsaydın bak bır dahakıne nasıl arıyor senı.organızasyon eksıklıgı tamamen.ben calısıyorum ustelık zorla ızın alıyorum zaten

Yaaa aynen ben de senin gibi düşünüyorumm :112::112::112::112::112::129::129::129::129::128::128::128:

hadi bakalım hayırlısı bebek kısmetiyle gelir burda birkaç kişi ev aldı, ben de çok istiyorum darısı başımıza inşallah evinizi de alırsan güzelce yaaprsın odasını

Göbek topiğimizde var herkesin göbeğini görebilirsin

hevesle gidip görememen kötü olmus canim ama üzülme annesi cumaya 2 gün kaldi ... insallah ozaman doya doya hasret giderirsin

valla canim günlük 1 fincan nescafe veya makina kahvesi iciyorum...
veya latte machiato.... doktorumda günde 2 fincan icebilirsin demisti..
asiriya kacmadigim sürece ben sakinca görmüyorum
gecmis olsun kuzum tekrardan..
eskiden göbegin nasildi bilemedim ama masallah fotoda gayet belli olmus..
bizim normalde 12.11 dogum tarihi ama 1 hafta geriden geliyoruz yani 19.11 göbegim seninki kadar.. kendime büyümüs geliyor :))
bende 2 kilo aldim...
ayrica hoslgedin aramiza :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…