Günaydın kızlar :)
Bebeğimi bi iki gündür daha iyi hissediyorum. Hatta şu an göbeğimin yanında tekme atıyor sanırım. Başlarda arada oluyordu ama anlayamıyordum. Şu an art arda oldu. E heralde Oğlumun tekmeleridir artık bunlar
Kadıköy canım çok beğendim tulumları ben. Benimde oğlum olucak. İnternetten aldıysan hangi siteden aldın acaba? Bizde hastane çıkışının birini beyaz üzerine hayvanları kırmızı işlemişler öyle almıştık. Gelenler diyor aa niye pembe aldın erkek çocuğa olur mu hiç bilmem ne diye. Sinir oluyorum. Pembe değil desemde ı-ıh yok herkes keni bildiğini okuyor. Ayrıca denildiği gibi pembe olsa nolur şimdi böyle şeylere takılmıyor.
cok tatlılar dımı demek odasını degıstırmek ıstıyor bak sen
oy yerim ben o kuzuyuuu. valla öyle şimdiki çocuklar çok fena canımm
bence muhtaç olmasınlar gene kızcağızın başına kalacaklar ayrı bir eziyet o da, gene elden ayaktan düşürmesinde kızın başına kalmasınlar
kızlar ben oğluma geçen yaz aldım arabalı yatak,çilekten alacaktık siyahını istemişti 1-2 ayda ancak getirebiliriz dediler ilçeye o yüzden bizde bellonadan aldık kırmızı.ama fazla yer kaplıyor.bu yaz oda yapacağız ona artık,bebeği alacağız bizim odaya inşallah.ikici oğlana şifoniyer alacağım,beşiğnde 4 tane çekmece var zaten.ilk oğluma da gardrop alacağım.hatta beşik kahveli kremli beyaza boyayacağım diğer lerini de beyaz alacağım nasib olursa.oğlanlar çoğaldı artık
kızlar yaa,bir şey itiraf etsem size,kızmayın ama olur mu.?
ben halen umutluyum doplere girince belki kız der dr diye,aslında kabullendim sayılır ama bir umut bekliyorum kız olur mu diye.hatta hiç bir şey almadım bebeğe
Kızlar bir de benim mide bulantılarım geri geldi sanki çok nadir sabah öğürüyordum iki gün önc e oldu bugun sabah ve kahvaltıdan sonra da canım çıktı kendimi çok kötü hissediyorum doktoru bugun ayaküstü konuştukmo da şaşırdı çıkartıyorum deyince bazı kokular hale tetikliyor galiba ben doğurana kadar böyle devam edecek.
Merhaba kızlar, bugun heyecanlı bir gündü bekle , et hazırlan hastaneye gitamaben randevuye giremedim doktorun sezaryanı uzun sürmüş nerdeyse iki saat beklemek zorunda kalıcaktık bşzde çok sinirlendiksonuçta bir hestayi bekletmemeleri lazım bütün randevular kaymış sormasan kimse açıklama da yapmıyacak bu olay heryerde oluyor aslında çözüm basit bu işi organizasyonu düzgün yapılsa lıste önünde doktorun işi uzadıysa arıyacan hastayı bilgi vericen sinir olduk.
cumaya aldım bende. Yavrumu görücem derken hayalkırıklığı yaşadım.
Günaydın kızlar :)
Bebeğimi bi iki gündür daha iyi hissediyorum. Hatta şu an göbeğimin yanında tekme atıyor sanırım. Başlarda arada oluyordu ama anlayamıyordum. Şu an art arda oldu. E heralde Oğlumun tekmeleridir artık bunlar
Kadıköy canım çok beğendim tulumları ben. Benimde oğlum olucak. İnternetten aldıysan hangi siteden aldın acaba? Bizde hastane çıkışının birini beyaz üzerine hayvanları kırmızı işlemişler öyle almıştık. Gelenler diyor aa niye pembe aldın erkek çocuğa olur mu hiç bilmem ne diye. Sinir oluyorum. Pembe değil desemde ı-ıh yok herkes keni bildiğini okuyor. Ayrıca denildiği gibi pembe olsa nolur şimdi böyle şeylere takılmıyor.
valla hatunummm benim yiğenim doğmadan kız kardeşim odasını yaptı. dünya para harcadılar öyle şirin bi oda oldu ki. sonra yni doğduğunda zorlandı geceleri çok emiyordu gitgel odasına zorlandı. sepet beşik aldı yanına. sonra çocuk büyüdü şimdi 3 yaşında. bu ne biçim oda ben bu odayı istemyorum hiç güzel değil. ben barbyli oda istiyorm diye tutturdu. şimdiki çocuklar böyle malesef. benim zaten şuan ev borcundan dolayı oda yapacak durumum yok. birde yiğenimi görünce böyle hiç gerek yk die düşündüm. bebekken bişi anlmıyorlar odalarında çok vakit geçiremiyrlar gnelde uyuyorlar. onun için şimdilik yatak odasına beşiklerini alcam. 1-2 seneye de akılları erince oda yapıcam. benim nacizane fikrim bu. herkese göre göreceli bi konu bitanem
canım alıştırmak da varsa,biri birini tutmuyor,hepsi farklı,benim oğlum ancak 11 ay yattı beşiğinde ahşap beşik almıştım 7 sene önce 450 tlye.bir gün bir baktım yere atmış kendini,ama şükür bir şey olmadı.bir de ayağında çok salladı annem uyku problemi vardı ayağından indirince hemen uyanırdı.gece yatırabiliyordum beşiğine ancak.zaten sonra da annemle babamın arasında uyudu 4 yaşına gelinceye kadarçok hareketliydi,bebek arabasını bile kullanamadım doğru dürüst.ama kuzenim kızı hem portatif beşikte yattı hem park beşikte ve 1,5 yaşında halen usluca oturuyor bebek arabasında.
bende oda almıcam gereksiz gibi eliyor bana onun yerine park yatak alıcam büyük ihtimalle okul cağına gelirse oda alırım diye düşünüyorum hem kendiside beğenir
canım zaten park yatakda 3-4 yasına kadar yataıcaklar ondan sonra bana arabalı ,siperdermanlımı oda yapın derse ona gore yaparız canım :) şimdikiler bilmiş canım hersey den haberleı var
kızlar yaa,bir şey itiraf etsem size,kızmayın ama olur mu.?
ben halen umutluyum doplere girince belki kız der dr diye,aslında kabullendim sayılır ama bir umut bekliyorum kız olur mu diye.hatta hiç bir şey almadım bebeğe
Bebişlerinize ne kadar güzel ciciler almışsınız öyle
Ben de alıyım bari daha da ağırlaşmadan, bebek odası alıp almamakta hala kararsızım , 2300 e bi takım begendim kocaman dolabı şifonyeri var güzelce sığar eşyaları, ama bizim 2 oda bir salon oturma odasını bozcaz öyle olursa, sizler naptınız, hea bide ark ım bebek odası ve telsizi aldı hiç yatak odasına götürmedi bebek odasında büyüdü , park yatak vb gibi taşınabilir bir beşik alıp yatak odasına bile götürmemiş hiç nasıl alıştırırsan öyle gider diyooo :26: napsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?