2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aman ben tvda gordum koca adalmalr mayolarını pembe gıymısler :) neolcak her tarafı pembe olmadıkdan sonra

cok tatlılar dımı demek odasını degıstırmek ıstıyor bak sen

oy yerim ben o kuzuyuuu. valla öyle şimdiki çocuklar çok fena canımm

büyüyünce görceksiniz kizlar insallah sizlerde :))) hangi cizgi film moda oluyorsa onun odasi isteniyor..
simdilerde angry birds :)) modamiz var ama akillandi artik büyüyünce alacagim diyor

bence muhtaç olmasınlar gene kızcağızın başına kalacaklar ayrı bir eziyet o da, gene elden ayaktan düşürmesinde kızın başına kalmasınlar

amin canım amin,zaten istemem kimseyi kimseye muhtaç etmesin allah.düşünemiyorum bile,arad bir beni gıcık edecek ya,gelip sizin yanınızda yaşayacağım artık diyor

kızlar yaa,bir şey itiraf etsem size,kızmayın ama olur mu.?
ben halen umutluyum doplere girince belki kız der dr diye,aslında kabullendim sayılır ama bir umut bekliyorum kız olur mu diye.hatta hiç bir şey almadım bebeğe

Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı hayırlı ömürler versin inş. güle güle kullanın

ogluna dogunca burdan mesaj yazacagim o pipiyle annenin sende yüzüne islat diyecegim
birde saclarini cek
rabbim saglik sihat versin kurtlucum.....
rabbim hayirli evlat nasip etsin kizi erkegi hic önemli degil..
bende yarin ögrenecegim insallah, ikinci oglum gelecek diye düsünüyorum.....

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, bugun heyecanlı bir gündü bekle , et hazırlan hastaneye gitamaben randevuye giremedim doktorun sezaryanı uzun sürmüş nerdeyse iki saat beklemek zorunda kalıcaktık bşzde çok sinirlendiksonuçta bir hestayi bekletmemeleri lazım bütün randevular kaymış sormasan kimse açıklama da yapmıyacak bu olay heryerde oluyor aslında çözüm basit bu işi organizasyonu düzgün yapılsa lıste önünde doktorun işi uzadıysa arıyacan hastayı bilgi vericen sinir olduk.
cumaya aldım bende. Yavrumu görücem derken hayalkırıklığı yaşadım.

kızlar erkek iyidir iyi anneye daha düşkün oluyorlar kızlarda baba hastası oluyor :)

Kızlar bir de benim mide bulantılarım geri geldi sanki çok nadir sabah öğürüyordum iki gün önc e oldu bugun sabah ve kahvaltıdan sonra da canım çıktı kendimi çok kötü hissediyorum doktoru bugun ayaküstü konuştukmo da şaşırdı çıkartıyorum deyince bazı kokular hale tetikliyor galiba ben doğurana kadar böyle devam edecek.

canım ben hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı ama bazı çirkin kokular midemi bulandırıyor herhalde doğuma kadar sürecek sadece kokudan bulanıyor ben dikkat etmeye çalışıyorum kokulara karşı resmen siper aldım

cnm malesef tüm iyi doktorlar böyle. benim doktorda öyle aylardır gidip geliyorum daha beklemeden alındığımı hatırlamıyorum. randevu 2 ise 4e kdar beklediğim oluyor. acil doğum çıkıyor ameliyat çıkıyor falan filan. onlarada hak vermek lazım yetişemiyorlar. ne çok hasta var. geçen baktım da şöyle bi herkesin umudu doktor olmuş. tüm hastaları adamın gözünün içine bakıyor. herkes ondan medet umuyor. kutsal meslek. ama tabi bizim açımızdan da dediğin doğru heves güves gidiyoruz sonra tam bi hayal kırıklığı.neyse bitanem vardır bunda da bi hayır. belki bebişin annesine cuma günü daha güzel pozlar verecektir.

Oda konusunda kesinlikle ben yapıcam ama öyle bebek odası takımı almıcam güzel uzun zaman kullanılacak düz beyaz bir dolap birde altı çekmeceli üstüne portatif alt açma ünştesi koyucam bşrde karyola 4-5 sene bu odayı rahatlıkla kulllanacağını düşünüyorum bir tek karyolasını büyünce çıkrtıp istediği yatağı alırım. Bebek odası ggörüntüsünü eşyalarla değil ayrıntılarda yapıcam işte aydınlatması ufak tefek süsüler gibi.. Öyle icili , bicili oda bende istemiyorum.

Ebebk sitesinden aynı ürünün lacivertlisini almiştım mağazasından çok beğendim kalitesini ebebekte bu renkleri görünce bayıldım eşim benim aklımı karıştırdı erkek milleti çocuğu şimdiden delikanlı yaptı oğluma böyle şeyler giydırme diye .

Sanırım bebeğin huyuna bağlı birazda akıllı uslu bi bebiş olacagını bilsem hiç düşünmem hemen alırım odasını :)))

Ben de bize alışmasın istiyorum, sonra ayrılması zor olur, dediğin gibi hareketli mi uslu mu bebek arabasını bile kullanamamış bak

bende oda almıcam gereksiz gibi eliyor bana onun yerine park yatak alıcam büyük ihtimalle okul cağına gelirse oda alırım diye düşünüyorum hem kendiside beğenir

bende çok düşündüm de eşyalarını nereye koycaksın ? şifonyer tarzı bişey falan mı alcaksın

canım zaten park yatakda 3-4 yasına kadar yataıcaklar ondan sonra bana arabalı ,siperdermanlımı oda yapın derse ona gore yaparız canım :) şimdikiler bilmiş canım hersey den haberleı var

amanınnn bizim isteklerimizle onlarınki çakışıcak desene alırsam oda mecbur onda yatacak istemeye bizde neler istiyorduk ama söylemiyorum bile çoğunu dediğin gibi şimdikiler tam fırlama

selam kızlar nasılsınız??? sabah gene kasık agrısı basınc ıdrar torbama o sekılde kalktım aksamdan konustuk esımle sabah 8 de ıdrar vermeye gıdıcektık kiii eşim saolsun uyanamadı uyandırdım kalktı dusa gırdı namaz kılım derken ben tutamadım dahada agrı gırdı gırdım wc yarına kaldı artık ınsallah tutabılırımde sabah ılk ıdrarla daha net sonuc verıyormus.. suan agrı yok ama arada cok kotu bır agrı oluyor allh korusun ıltıhap varsa erken doguma sebeb oluyor ...
eşimin arkadası 34 haftasında dogurdu ama 1 gun bıle kuvezde yatmadı bebek sukur kılosu yerrındeydı...
sımdıde ıkızlerıne hamıle bır arkadas var oda 32 haftasında dogurucak oda 2 hafta kuvezde yatıcakmıs dusunun her gun kuvez parası 2.500 tl imiş acıbademde dogumda 10 bınmı 40 50 mılyara cıkıcaklarmıs allahım yardımcıları olsunnn valla ne zor seyler.. rabbım hepımıze saglıkla sıhhatle eksıksız tam nasıp etsın bebeklerımızı ınsallahhhhhhhhhhhh

Merhaba annecikler ben bebeğimi görmeye gittim bugün çok şükür sağlıklı 200 gr civarı olmuş, cinsiyeti için de doktor dedi ki kıza benziyor ama pipi sonradan büyüyebiliyor erkek de olabilir dedi ben nasıl dayanacağım bir dahaki görüş gününe

ay canım kıyamam ya ablam da doğana kadar kız mı diye umutla beklemişti üstelik üçüncü çoçuk da oğlan oldu. doğar doğmaz cinsiyetini sormuştu eniştem erkek olduğunu bile bile.

bizde çok düşündük yanımıza park yatak alalım diye ama en son oda yapmaya karar verdik, mecburen bebeğin eşyalarını düzenli bir şekilde olması için dolap, çekmece, şifonyer vs gerekiyor.. birde odasına alışsın istiyorum, yanımızda uyumaya alışırsa, sonrasında ayırmak zor oluyor.. zaten odasına bir çekyat atıp, yanında uyumayı düşünüyorum. çünkü eşim erken saatlerde uyanıyor zaten bi de gece oğlumla uyutmazsak işi zor :) ben nasılsa doğum izninde olacağım, bebişimle birlikte uyuruz odasında rahat rahat emziririm inşallah:)

kızalar ben 1 aydır kahve ıcteye basladım ya dr yasaklamadı bana ıcebılırsın dedi ama ne bılımmmm bazen 3 gunde 1 bazen 2 gunde bır bazende hergun bıde lanet olası cıps yıyorum her gece canım cok ıstıyor yaaa delırcem yememem lazım ama dayanamıom 3 paketı oturup yıyesım gelıo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…