isimleri de çok güzelmiş maşallah isimleriyle büyüsünler. derin ismini bende çok beğeniyorum. asya, masal, derin ve nehir var şu an aklımda diğer bebiş için bakalım eşimi ikna etmeye çalışıyorum:) bende %100 mü diye sordum. %95 dedi doktorumuz:) hatta eşim ve ben bebişlerin kız olduğunu anladık ama doktor hala inceliyordu dayanamayıp eeee orda bişey yok ki dedim valla. sonra kız dedi:) ben kız çok istiyordum. o yüzden ilk bebişi duyunca dayanamayıp ağladım. sen bebişlerin bakımı konusunda ne düşünüyorsun canım. doğum izninden sonra bakacak biri var mı yoksa bakıcı mı tutacaksınız?
Bebişlerinize ne kadar güzel ciciler almışsınız öyle
Ben de alıyım bari daha da ağırlaşmadan, bebek odası alıp almamakta hala kararsızım , 2300 e bi takım begendim kocaman dolabı şifonyeri var güzelce sığar eşyaları, ama bizim 2 oda bir salon oturma odasını bozcaz öyle olursa, sizler naptınız, hea bide ark ım bebek odası ve telsizi aldı hiç yatak odasına götürmedi bebek odasında büyüdü , park yatak vb gibi taşınabilir bir beşik alıp yatak odasına bile götürmemiş hiç nasıl alıştırırsan öyle gider diyooo :26: napsak acaba
Ben de alıyım bari daha da ağırlaşmadan, bebek odası alıp almamakta hala kararsızım , 2300 e bi takım begendim kocaman dolabı şifonyeri var güzelce sığar eşyaları, ama bizim 2 oda bir salon oturma odasını bozcaz öyle olursa, sizler naptınız, hea bide ark ım bebek odası ve telsizi aldı hiç yatak odasına götürmedi bebek odasında büyüdü , park yatak vb gibi taşınabilir bir beşik alıp yatak odasına bile götürmemiş hiç nasıl alıştırırsan öyle gider diyooo :26: napsak acaba
daha hıcbırsey almadım bebısıme.bıkac parca hedıye geldı o kadar.oda yapacagım ama ona da hıc bakmadım.zamanı gelınce cıkar alırız allah ın ıznıyle.yatakodama da kucuk bır yatak dusunuyorum.aman kızlar hata yapıp da sepet almayın.arkadasım 1 gece bıle yatmadı dedı.ona gore park yatak bıle daha ıyıymıs
ilk zamanlr bebek yanımızda kalmalı dıye düşünüyorum ben sonra ayrılır zaten be park yatak alıcam sonra oğlumun zevkine gore ona oda yapıcaz
Aşımı oldum geldim eve korkulacak birşey yok sadece ilaç dağılırken yakıyor sadece aşıya gitmişken kalp atışlarını da dinledik güm güm dü kızım yine onun sesini duyunca ne aşı telaşı ne de korkusu kaldı şimdilik hiç bir sorun yok
çok şükür kayınvalide yönünden şanslıyım yada ben çok umursamaz biri olduğum için yaptıklarını söyledikelrini hiç umursamam eşimde benide tanıyor nasınıda sadece bi kaç defa canımı çok sıktılar ondada eşime dedim bu onuda tek kelime ederse direkt anneme söyleyecem o da arasın beni savunsun. o anne oğlunu çok düşünüyorsun benimkide anne öyle deyince annemden de çekinir tabi gitti anasıyla konuştu yine çok canımı sıkarlarsa ki ufak şeyleri dert etmem eşime söylerim eşim gerekeni yapar. ben ne kavga edecem eşime dedim sen karışmak istmezsen ben konuşayım neyse dedi ben konuşurum.ana oğul halletsinler sonuçta
Aşımı oldum geldim eve korkulacak birşey yok sadece ilaç dağılırken yakıyor sadece aşıya gitmişken kalp atışlarını da dinledik güm güm dü kızım yine onun sesini duyunca ne aşı telaşı ne de korkusu kaldı şimdilik hiç bir sorun yok
Zamanı gelince de ağırlaşırız alışverişe falan çıkamayız diye düşünüyorum, şimdi baktım herşeye ama almadım, gerekirse eşim gider alır ben beğendim yaEvet ya o sepetlere ben de heveslendim ama kullanışlı olmadıgı için vazgeçtim.
oğlunun zevkine göre olsun diyosun bayagı bi bekliyceksin, (oğluşunun zevkini yesinler)
valla hatunummm benim yiğenim doğmadan kız kardeşim odasını yaptı. dünya para harcadılar öyle şirin bi oda oldu ki. sonra yni doğduğunda zorlandı geceleri çok emiyordu gitgel odasına zorlandı. sepet beşik aldı yanına. sonra çocuk büyüdü şimdi 3 yaşında. bu ne biçim oda ben bu odayı istemyorum hiç güzel değil. ben barbyli oda istiyorm diye tutturdu. şimdiki çocuklar böyle malesef. benim zaten şuan ev borcundan dolayı oda yapacak durumum yok. birde yiğenimi görünce böyle hiç gerek yk die düşündüm. bebekken bişi anlmıyorlar odalarında çok vakit geçiremiyrlar gnelde uyuyorlar. onun için şimdilik yatak odasına beşiklerini alcam. 1-2 seneye de akılları erince oda yapıcam. benim nacizane fikrim bu. herkese göre göreceli bi konu bitanem
canım zaten park yatakda 3-4 yasına kadar yataıcaklar ondan sonra bana arabalı ,siperdermanlımı oda yapın derse ona gore yaparız canım :) şimdikiler bilmiş canım hersey den haberleı var
ah sorma artık,öyle vicdansız ki,oğluma hamileyken ne çektirdi bilsen,aldırcaksın diye bile geçti karşıma o derece yani.ama allah iyi etmesin inşallah hakkımı helal etmiyorum onlara,bir sene aynı evde kaldık o da hamileliğme denk geldi.düşün ki moralimi bozardı hep sabahtan akşama aç durduğum günlerden biriydi yine,akşam saat 21 de canım tost istedi,tost makinası da yoktu tavada peyniri koydum ekmeğin arasına tosta benzer bişey yaptım,mutfağa bir girdi bu peynir herkes yesin diye alındı seni tost yapsın diye değil dedi,daha ilk lokmayı yutamadan öylece kalakaldım tabi yiyemedim onu da.allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.
Inanamyrm yaaa neleri varmisss .. Rabbim zulmedenleri helak eder zulmettiklerine muhtac eder.. gorursun
yalan mı söylim ben bile özeniyorum o arabalı yataklara, barbieli dolaplara içim gidiyor çok güzeller en mantıklısı onun seçmesi
böyle birseydi benim odama koydugum sey..
üzerinde rahat rahat altini degistirdim.. 1 seneden sonrada o üstündeki fonksiyonu cikartip normal dolap tahtasini takiyorsun .. cok kullanisliydi..
Eki Görüntüle 738935
bir kac kez yüzüme cis yapti ama ilk baslarda yukarda oldugu icinde tam yüzüme geldi
yalan mı söylim ben bile özeniyorum o arabalı yataklara, barbieli dolaplara içim gidiyor çok güzeller en mantıklısı onun seçmesi
bende oglum dogdugunda besigini ve alt degistirme fonksiyonlu dolabini bizim odamiza koymustum o koyus 3 yasina kadar sürdü :)))
sonra odasini yaptim formel 1 araba temali yatagini dolabini aldik kendisi secti hatta :))
simdi onu begenmiyormus cars arabalar var onun yatagini istiyormus istiyor....
allah alla dedim :) bu odayi atarim ozaman yerde yatarsin diye saka yaptim kabullendi tamam deyip :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?