2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Cnm biz annem yakın biryeden ev aldık. babamda emekli annemle birlikte onlar igilenecekler. zaten sırf bebeişlerin bakımı için yakınlarına taşındık. annem kendini çok enerjik hissediyor ben bakarım ikisine de diyor. zaten ilk zamanlar kaynvalde de destek olur ona. sonrasında çocukların durumuna göre çok ihtiyaç olursa annemin yanına bi yardımcı tutarız. sen neyapacaksın tek mi olacaksın?[/QUOTE]

annenlere yakın olması süper olmuş canım. benim annemlerde 5 dk mesafede. inan çok büyük rahatlık. kayınvalidemle de aynı semtte oturuyoruz. ben kısmetse doğumdan sonra 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum. ama annem hep yanımda olacak. benim annem de çok enerjik. bir yıl birlikte bakarız. sonra ben yavaş yavaş iş arayışına başlarım diye düşünüyorum.

valla hatunummm benim yiğenim doğmadan kız kardeşim odasını yaptı. dünya para harcadılar öyle şirin bi oda oldu ki. sonra yni doğduğunda zorlandı geceleri çok emiyordu gitgel odasına zorlandı. sepet beşik aldı yanına. sonra çocuk büyüdü şimdi 3 yaşında. bu ne biçim oda ben bu odayı istemyorum hiç güzel değil. ben barbyli oda istiyorm diye tutturdu. şimdiki çocuklar böyle malesef. benim zaten şuan ev borcundan dolayı oda yapacak durumum yok. birde yiğenimi görünce böyle hiç gerek yk die düşündüm. bebekken bişi anlmıyorlar odalarında çok vakit geçiremiyrlar gnelde uyuyorlar. onun için şimdilik yatak odasına beşiklerini alcam. 1-2 seneye de akılları erince oda yapıcam. benim nacizane fikrim bu. herkese göre göreceli bi konu bitanem

çok şükür kayınvalide yönünden şanslıyım yada ben çok umursamaz biri olduğum için yaptıklarını söyledikelrini hiç umursamam eşimde benide tanıyor nasınıda sadece bi kaç defa canımı çok sıktılar ondada eşime dedim bu onuda tek kelime ederse direkt anneme söyleyecem o da arasın beni savunsun. o anne oğlunu çok düşünüyorsun benimkide anne öyle deyince annemden de çekinir tabi gitti anasıyla konuştu yine çok canımı sıkarlarsa ki ufak şeyleri dert etmem eşime söylerim eşim gerekeni yapar. ben ne kavga edecem eşime dedim sen karışmak istmezsen ben konuşayım neyse dedi ben konuşurum.ana oğul halletsinler sonuçta

canım alıştırmak da varsa,biri birini tutmuyor,hepsi farklı,benim oğlum ancak 11 ay yattı beşiğinde ahşap beşik almıştım 7 sene önce 450 tlye.bir gün bir baktım yere atmış kendini,ama şükür bir şey olmadı.bir de ayağında çok salladı annem uyku problemi vardı ayağından indirince hemen uyanırdı.gece yatırabiliyordum beşiğine ancak.zaten sonra da annemle babamın arasında uyudu 4 yaşına gelinceye kadar çok hareketliydi,bebek arabasını bile kullanamadım doğru dürüst.ama kuzenim kızı hem portatif beşikte yattı hem park beşikte ve 1,5 yaşında halen usluca oturuyor bebek arabasında.

Zamanı gelince de ağırlaşırız alışverişe falan çıkamayız diye düşünüyorum, şimdi baktım herşeye ama almadım, gerekirse eşim gider alır ben beğendim ya Evet ya o sepetlere ben de heveslendim ama kullanışlı olmadıgı için vazgeçtim.

ilk zamanlr bebek yanımızda kalmalı dıye düşünüyorum ben sonra ayrılır zaten be park yatak alıcam sonra oğlumun zevkine gore ona oda yapıcaz

oğlunun zevkine göre olsun diyosun bayagı bi bekliyceksin, (oğluşunun zevkini yesinler)

bende oda almıcam gereksiz gibi eliyor bana onun yerine park yatak alıcam büyük ihtimalle okul cağına gelirse oda alırım diye düşünüyorum hem kendiside beğenir

çok sevindim iyi geçtiğine evet banada dinlettiler kalp atışını oğluşumun maşallah diyelim teyzoşları bir ay sonra tekrar var aşımız sizede söylemişlerdir

bizimkilerde durum farklı hayatımi,eşim ve 2 kardeşini resmen sindirmişler karşılarında öyle çok konuşamazlar anne babalarının,ama işte dediğim gibi zorlamıyor gitmem için,şubat tatilinde gitmedim oğlan hastalanıyor antalyanın havasına alışkın konya çok soğuk olduğu için kendisi gitti geldi.onu bile sorun yaptılar.e şimdi gitsem yine hastalanacak,her sene ateşleniyor 3 gün yatıyor yavrum.

maşallah size canım değmesin o ses herşeyi unutturuyo insana bende salı günü kontrole gidicem heyecanlıyım cinsiyeti öğrenicez

canım zaten park yatakda 3-4 yasına kadar yataıcaklar ondan sonra bana arabalı ,siperdermanlımı oda yapın derse ona gore yaparız canım :) şimdikiler bilmiş canım hersey den haberleı var

bende oglum dogdugunda besigini ve alt degistirme fonksiyonlu dolabini bizim odamiza koymustum o koyus 3 yasina kadar sürdü :)))
sonra odasini yaptim formel 1 araba temali yatagini dolabini aldik kendisi secti hatta :))
simdi onu begenmiyormus cars arabalar var onun yatagini istiyormus istiyor....
allah alla dedim :) bu odayi atarim ozaman yerde yatarsin diye saka yaptim kabullendi tamam deyip :))

canım zaten park yatakda 3-4 yasına kadar yataıcaklar ondan sonra bana arabalı ,siperdermanlımı oda yapın derse ona gore yaparız canım :) şimdikiler bilmiş canım hersey den haberleı var

yalan mı söylim ben bile özeniyorum o arabalı yataklara, barbieli dolaplara içim gidiyor çok güzeller en mantıklısı onun seçmesi

Günaydın kızlar :)

Bebeğimi bi iki gündür daha iyi hissediyorum. Hatta şu an göbeğimin yanında tekme atıyor sanırım. Başlarda arada oluyordu ama anlayamıyordum. Şu an art arda oldu. E heralde Oğlumun tekmeleridir artık bunlar

Kadıköy canım çok beğendim tulumları ben. Benimde oğlum olucak. İnternetten aldıysan hangi siteden aldın acaba? Bizde hastane çıkışının birini beyaz üzerine hayvanları kırmızı işlemişler öyle almıştık. Gelenler diyor aa niye pembe aldın erkek çocuğa olur mu hiç bilmem ne diye. Sinir oluyorum. Pembe değil desemde ı-ıh yok herkes keni bildiğini okuyor. Ayrıca denildiği gibi pembe olsa nolur şimdi böyle şeylere takılmıyor.

Inanamyrm yaaa neleri varmisss .. Rabbim zulmedenleri helak eder zulmettiklerine muhtac eder.. gorursun

böyle birseydi benim odama koydugum sey..
üzerinde rahat rahat altini degistirdim.. 1 seneden sonrada o üstündeki fonksiyonu cikartip normal dolap tahtasini takiyorsun .. cok kullanisliydi..

bir kac kez yüzüme cis yapti ama ilk baslarda yukarda oldugu icinde tam yüzüme geldi

cok tatlılar dımı demek odasını degıstırmek ıstıyor bak sen

yalan mı söylim ben bile özeniyorum o arabalı yataklara, barbieli dolaplara içim gidiyor çok güzeller en mantıklısı onun seçmesi

kızlar ben oğluma geçen yaz aldım arabalı yatak,çilekten alacaktık siyahını istemişti 1-2 ayda ancak getirebiliriz dediler ilçeye o yüzden bizde bellonadan aldık kırmızı.ama fazla yer kaplıyor.bu yaz oda yapacağız ona artık,bebeği alacağız bizim odaya inşallah.ikici oğlana şifoniyer alacağım,beşiğnde 4 tane çekmece var zaten.ilk oğluma da gardrop alacağım.hatta beşik kahveli kremli beyaza boyayacağım diğer lerini de beyaz alacağım nasib olursa.oğlanlar çoğaldı artık

oy yerim ben o kuzuyuuu. valla öyle şimdiki çocuklar çok fena canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…