2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bence korrkma talim dun bendede sag kasigimda agri oldu tum gun otursamda yatsamda agirdi bugun yok bisi yorulunca falan yada rahimle alakali olubiliyormus gecer yani kafaya takma

canım hayırlı olsun oglusun
teşekkür ederım buarada saol canımmm amin ınsallah hemen gecerde agrılarım gecer

saol canimm yavrularimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip eylesin yuce rabbimm(aminn) gecer canim gecer sen guzel dusun guzel olsunn buarada ben halaa olee sizin hissettiginiz gibi yavrumu hissedemiorum hareketlerini yaa nie acabaa

canim benimm benim de sag ayagim cok sis.. ama sol ayagimda katildi artik. bana diet yap dedi dün doktor.. :) ama r de daha cok sisiyor sicaktan sana söyleyim.. yürüyemiyorsun bile... ayaklarini yüksege koy agrisi haifiliyor...

bende dün uzun uzun izledim kizimi... habire amniyo sivisi yutuyordu... cok rahatsiz oldu ultrasasondan, hic durmadi kipirdadi durdu.. yumruk salladi resmen doktora:))) doktor esine cok benziyor onun kopyasi olucak dedi. Esim delirdi:))

hiç aklıma gelmemişti cevşen nerden temin edebilirim bazıları sahte oluyo içinde bişey yazmıyo

canım ben ankara da hacıbayramdan almıştım böyle dini kitaplar felan satan yerlerde oluyor hemen al bence boynundan hiç çıkarma Allahın izniyle hiç birşey olmaz bir daha

ayyy sinemcim cok sevindimm. Hayirli ugurlu olsun oglusunn. Bende bugün sana yazacaktim... Tr ye gimedin mi ondan yazmiyordum... Bu arada ben de dün doktordaydimmm. Buradaki doktor da kiz dedii. Filiz cim bi zahmet benimkini degistiriver:))
degıstrıdım canımm
saol canimm yavrularimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip eylesin yuce rabbimm(aminn) gecer canim gecer sen guzel dusun guzel olsunn buarada ben halaa olee sizin hissettiginiz gibi yavrumu hissedemiorum hareketlerini yaa nie acabaa

canım 1 2 haftaya hıssedersın korkma Kendını dınlıyormusun ben yatıyorum mesela cok dınlıyorum vurdugu zaman hıssedebılıyorum karın yapım dar oldugu ıcınde kolay hıssedebılıyorum belkı ıc karnın genıstır senın

Slm kızlar
dün öglen uykusundan kalktım kahverengi kanama geldi cok kokrktum tabi ztn istirahat halindeyim herşeyim kısıtlı neyse proluton vurdur dedi dr bişey degil kv.demlerdeyiz burdan da dr uzak neyse devamı gelmedi full yatıyorum sanırım benim gebeligim yatarak gecicek bende alışveriş hayalleri kuruyordum bebegime daha hiç bişey alamadım
aman onlar iyi olsunda gerlsi hallolur

denizden bisi olmaz da cikinca mi üsüttün acaba... yüzmeyi hep öneriyorlar... ama sen cikinca dikkat et, ayaklarini sicak tut hemen gecer merak etme..sen sagol insalllah..

tşkler..

canım evet maalesef agrılarım vardı ıdrar verdım kum dokuyormusum cok sancılı deıl suan antıbıyotık aldım dun .
ara ara sancı gırıyor ıste .inşallah canım

filizcim geçmiş olsun bizim bu idrar yolları enfeksiyonu geçmedi geçmedi kuma çevirdi demek sende...
rabbim şifa versin hepimize

canım ben üst üste 3 rüya gördüm 3ü de birbirinden kötü... yok köpekler kovalıyor, yok denizde boğuluyorum... yok eşim..
hamileliğimin başından beri denizde boğulma v.s var... hepsi hamilelik sıkıntıları falan..
hiç dert etme.
rabbim yar ve yardımcımız olsun, güzel rüyalar görelim inşallah

neharım geçmişler olsun.
ben de denize girdim, hapşurunca giren sancı gibi ise sanırım üşüttün. ama çok da önemli değil diyor doktorlar belli ki.
inş.önemli değildir. çok dert etme doktoruna güven.

bu arada geçen cumartesi hareketlerini hissetmiyorum diye fırladım bizim ordaki tıp merkezine gittim, 3lü test için kan verdirdi bişeye bakacakmış 20tl aldılar, sanırım tamamı değil testin anlamadım.
neyse kendi doktorum %90 erkek demişti
bu doktor %100 erkek dedi.
bu c.tesi sonuçlarımı alıp tekrar gideceğim inş.
sağlıklı hareket ediyor bak oğlun dedi, hissetmiyorum hiç diyince normal dedi.
o zaman içim rahatladı, hareket edişini görüp hiç hissetmediğimi fark edince....

sanirim turkiyede terlikle gezicem valla dugunde var kimse tutamaz beni turkiyede esim ben seninle orda nasil bas edicem dioo ahaha surekli uzatiorum esim saolsun ovalior ayagimi:)) buarada ben hipp in anneler icin olan yagini aldim cok guzel yapiior heryerime suruorum valla kremide varr cok guzel de kokuorrr ise yarar ins. tr de mustela yada lierac alim diorum hangisini alsam bilmiorum da bizimkide hareketliydi canim yumruklar ayaklar filann ole icim rahatladi ben zaten kalbini dinliorum hergun 5 dk cihazini aldimm yer degistirio surekli dinlerken o sesi bile gelio bizimkide babaya benzicek sanirim 9 temmuzda ayrintilimiz var orda daha net belli olur yavrumun yuzu

VAR BEBEĞİM BAK BU Julian | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası

GELİP YERLEŞİNCE RESMİNİDE ÇEKER YOLLARIM

NEDEN KAFANI KARIŞTIRDILAR Kİ :44::44::44::44:

NEHARIM GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM KORMA OLUYOMUŞ BU ARILAR BUKADARLA KALSIN İLERLEMESİN İNŞALLAH BENDE GECE KALKINCA UYUŞYORUM ZOR BASIYORUM YERE

Bende de oluyor canım o bıçak saplanır gibi oluyor, ben daha bebişimi hissetmiyorum ne güzel sen hissediyorsun en azından iyi olduğunu bilirsin,rahim büyüdüğü için bu tür ağrıların normal olduğunu biliyorum ben de bebeğin kendine yer açıyor annesi

canım ben de bir iki kez hissettim sonra 2 haftadır hissetmiyorum yani gayet normalmiş.
daha ileriki haftalarda daha çok hissedeceksiniz dedi doktor.
bir de ultrasonda gördüm hareket ediyor bizim oğlan kıpır kığır ama hiç hissetmiyorum demek ki normal

geçmiş olsun canım sen iğnelerini ihmal etme.
bişey almaya da gerek yok aslında.
ben dün eminönü'nü gezeyim dedim, baktım alınacak şey çok ama daha erken dedim.
en azından ağustos eylül olsun öyle almayı düşünüyorum.
ama yine de 1-2 body zıbın alabilirsin hoşuna gideni.

teşekkür ederim kızlar.İlk defa olduğu için panikledim sanırım. Neyseki içimi rahatlattınız. Sinemcim oğluşun da hayırlı olsun

saol canim tesekkur ederimm seninde ilkten kizin oluordu ama oglusun olucakmis hayirli olsun seninde tekrardann yuzmek de hem senin icin hemde bebek icin cok iyi o yiuzden sorun olmuo ama tavsiyem denizden ciktiktan bikini giyiniosan yaninda bir bikini alti daha getir ve cikinca degistir ben ole yapiorumm cunku hem enfeksion kapmasin hemde islak kalmior

maaasalllahhhhhh... 9 temmuzda benimde ayrintilim var hannover de... özel bir yerde yapilmali dedi.. iki ayri uzman olmali dedi. amannn ahayirlisi.

hipp in mi aldin bende aldimm bir cok cesit.. bütün bebek ürünlerinin anneler icin olani varmis hepsinden aldim..:))) benim catlama olacak gögüslerde, cünkü cok kücüktü eskiden. rengi degisti aynada bakamiyorum bile yaa..:))) Rabbim yardim etsin ne diyim...

yaa gittiginde dügün dernek oynaaa. bol bol sebze ye, mis gibi taze balik ye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…