Bence korrkma talim dun bendede sag kasigimda agri oldu tum gun otursamda yatsamda agirdi bugun yok bisi yorulunca falan yada rahimle alakali olubiliyormus gecer yani kafaya takmaSelam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdanSabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı
canım hayırlı olsun oglusun
teşekkür ederım buarada saol canımmm amin ınsallah hemen gecerde agrılarım gecer
hiç aklıma gelmemişti cevşen nerden temin edebilirim bazıları sahte oluyo içinde bişey yazmıyo
saol canimm benimm resmen gorduk pipilisinicok utangac yavrum bacaklarini acip kapatioo dr hanim cok ugrastii gorunce o bile sevindii yaa yuppii dedii kadin hahah..yok canim hayirlisiyla haftaya cumartesi gidioruz canim buarada benim sag ayagim sisti 1 haftadirr dr bugun varis corabi verdi onun giyinicekmisim haftaya cuma tekrar gidicez ayagima bakicak demirimde dusuk cikti ya bakalim ne olucak benden bu kadarr haberler:))
hiç aklıma gelmemişti cevşen nerden temin edebilirim bazıları sahte oluyo içinde bişey yazmıyo
degıstrıdım canımmayyy sinemcim cok sevindimm. Hayirli ugurlu olsun oglusunn. Bende bugün sana yazacaktim... Tr ye gimedin mi ondan yazmiyordum... Bu arada ben de dün doktordaydimmm. Buradaki doktor da kiz dedii. Filiz cim bi zahmet benimkini degistiriver:))
saol canimm yavrularimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip eylesin yuce rabbimm(aminn) gecer canim gecer sen guzel dusun guzel olsunn buarada ben halaa olee sizin hissettiginiz gibi yavrumu hissedemiorum hareketlerini yaa nie acabaa
Geçmiş olsun canım öyle anlık ağrılar bence de normal , devam ederse gidersin
endise etme canim arada banada oluor ama sonradan gecior gecmis olsun canim dikkat et kendine
Selam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdanSabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı [/Q
geçmiş olsun neharım,korkma ben de oluyor arada bir,ama kanamam olmadı çok şükür,sen de dikkat et oturup kalkarken.denizden olsa ben mayısın 20 sinden beri giriyorum sıklaşırdı benim de ama olmadı.
kuzum saol yaa içimi rahatlattın gaz sancısı gibi ama kasığımda çok fena batıyor, bugün bol bol dinleneyim inşallah bişe olmaz. Denize girmeyeyim mi acaba dedim de doktorum yok girmeye devam et ama çok yorulmadan dedi.
tşkler..
canım evet maalesef agrılarım vardı ıdrar verdım kum dokuyormusumcok sancılı deıl suan antıbıyotık aldım dun .
ara ara sancı gırıyor ıste .inşallah canım
günaydın kızlar nasılsınız ben kötüyüm( bi kaç gündür sürekli kötü rüyalar görüyorum bi yerden atladığımı düştüğümü yada boğulduğumu görüyorum geceleri çok sık uyanıyorum yatarken okuyorum ama faydası yok korkuyla uyanıyorum sürekli dayımın eşi biyerden atladığını görmüştü rüyasında ve o sabahı 3 aylık bebeğini düşürdü sanırım korkudandı :18: artık yatmaya korkar oldum varmı aranızda benim gibi hamilelik psikolojisindemi bu rüyalar anlamadım :18:
Selam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdanSabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı
canim benimm benim de sag ayagim cok sis.. ama sol ayagimda katildi artik. bana diet yap dedi dün doktor.. :) ama r de daha cok sisiyor sicaktan sana söyleyim.. yürüyemiyorsun bile... ayaklarini yüksege koy agrisi haifiliyor...
bende dün uzun uzun izledim kizimi... habire amniyo sivisi yutuyordu... cok rahatsiz oldu ultrasasondan, hic durmadi kipirdadi durdu.. yumruk salladi resmen doktora:))) doktor esine cok benziyor onun kopyasi olucak dedi. Esim delirdi:))
Amin canım sağolasın hepimizin inşallah . Evet benim 2 haftadır başladı ayaklarda ve elde şişme , ellerim gece şişiyor gündüz normale dönüyor, ayaklarımda sabit oturdugumda ayaklarım aşağıda oldugunda oluyor. Oturdugunda ayaklarını uzat diyorlar öyle yapcam.
Haklısın hepsi birden çok masraflı kısım kısım aldın planlı bir şekilde ilerliyosun bakalım, bir an önce benimde plan yapmam lazımoda takımının resmi var mı merak ettim, ya bende alcaktım oda takımı annem alma diyo kafam allak bullak oldu
Selam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdanSabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı
saol canimm yavrularimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip eylesin yuce rabbimm(aminn) gecer canim gecer sen guzel dusun guzel olsunn buarada ben halaa olee sizin hissettiginiz gibi yavrumu hissedemiorum hareketlerini yaa nie acabaa
Slm kızlar
dün öglen uykusundan kalktım kahverengi kanama geldi cok kokrktum tabi ztn istirahat halindeyim herşeyim kısıtlı neyse proluton vurdur dedi dr bişey degil kv.demlerdeyiz burdan da dr uzak neyse devamı gelmedi full yatıyorum sanırım benim gebeligim yatarak gecicek bende alışveriş hayalleri kuruyordum bebegime daha hiç bişey alamadım
aman onlar iyi olsunda gerlsi hallolur
teşekkür ederim kızlar.İlk defa olduğu için panikledim sanırım. Neyseki içimi rahatlattınız. Sinemcim oğluşun da hayırlı olsun
sanirim turkiyede terlikle gezicemvalla dugunde var kimse tutamaz beni turkiyede esim ben seninle orda nasil bas edicem dioo ahaha surekli uzatiorum esim saolsun ovalior ayagimi:)) buarada ben hipp in anneler icin olan yagini aldim cok guzel yapiior heryerime suruorum valla kremide varr cok guzel de kokuorrr ise yarar ins. tr de mustela yada lierac alim diorum hangisini alsam bilmiorum da bizimkide hareketliydi canim yumruklar ayaklar filann ole icim rahatladi ben zaten kalbini dinliorum hergun 5 dk cihazini aldimm yer degistirio surekli dinlerken o sesi bile gelio bizimkide babaya benzicek sanirim 9 temmuzda ayrintilimiz var orda daha net belli olur yavrumun yuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?