teşekkür ederim kızlar.İlk defa olduğu için panikledim sanırım. Neyseki içimi rahatlattınız. Sinemcim oğluşun da hayırlı olsun
canım randevu bilgi almadaki kız dedi ama bence seninki daha iyi beklemene gerek kalmadan hemen gösterirsin zaten en fazla 20-25 dk sürer
saol kuzum dikkat ettim ona, denizden çıkar çıkmaz değiştirdim üstümü kalmadım öyle sanırım gece oldu.idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye de geçiyo aklımdan valla:18:
2238 Ciccim Penye Dümen Ayı Nakışlı 11 Li Zibın Set - Ürün Kategorileri
ay kızlar ben buna bayıldım alacağım bunu.
çok güzel ama yaz çocuğuna göre gibi. uzun kolluları tercih etkız kıyafeti galiba ama olsun içinin atletini kim görecek dimi,banane alcam banane
kızlar merhaba,dün baş ağrılarım için nörolojiye gittim doktor emar istedi,bugün gidip çektircem artık,çünkü hayatım kabusa döndü bu ağrıdan.
Neharcım denizden çıkınca üstünü değiştir,en azından bikinin altını değiştir,idrar yollarımızı üşütürüz valla.
Nage senin beğendiğin bebek arabasını eşime gösterdim çok beğendi,bizim için önemli olan hafif olması ve bagajda yer kaplamaması.özellikleri öyle gibi.netten biraz araştırdık e-bebekte chicco ürünlerinde 300 tl alışveriş yapınca 100 tl indirim çeki veriyorlarmış.araba orda 350 tl,bu akşam gidip bakacağız görüncede beğenirsek alacağız.100 tl hediye çekiylede başka şeyler alırız oğluşa.
Filizcim ve rahatsızlığı olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
Bu arada cinsiyetler öğrenilmiş yine,Allah prenses ve prenslerinize hayırlı ömürler nasip etsin
CANIM benım baya yogun gelıo akıntım buaralar hatta dun cok geldı baya baya ama ıltıhap vardır dıye onemsemedım cunku ıdrarda zaten cıktı antıbıyotık ıctım.bende rüyamda oğlumu gordum kızlar ağzı kucucukdu su yutuyordu ağzını açıp kapıyordu dedım ağzı bana benziyor.
size bırsey sorcam kızlar hanı akıntı oluyrya hamılelıkde benım krem renklıdır normalde ama bazen 2 damala falan su gıbı berrak gelıyo her zaman degıl ama bugünde oldu peçete koyuyorum ben bakıyorum her gıttıgımde damla seklınde böylede gelebılırmı bazaen dıyorum amnıyon sıvısı olmasın cunku netten bakdım bazen amnıyon sıvısı damla damlada gelır dedı. daha öncede olmusdu doktora dedım gelebılır su gbı senın suyun gayet ıyı dedı ama ben sıze sorayım dedım sızınde oyle su gıbı berrak geldıgı oluyomuydu
canım cok saol sanada gecmıs olsun basagrısı mıgren falan varsa ondandır sık sık agrıması ?kızlar merhaba,dün baş ağrılarım için nörolojiye gittim doktor emar istedi,bugün gidip çektircem artık,çünkü hayatım kabusa döndü bu ağrıdan.
Filizcim ve rahatsızlığı olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
kız kıyafeti galiba ama olsun içinin atletini kim görecek dimi,banane alcam banane
CANIM benım baya yogun gelıo akıntım buaralar hatta dun cok geldı baya baya ama ıltıhap vardır dıye onemsemedım cunku ıdrarda zaten cıktı antıbıyotık ıctım.
canım cok saol sanada gecmıs olsun basagrısı mıgren falan varsa ondandır sık sık agrıması ?
emar nasıl cektırıceksın hamıleler cektıremıokı :44:
canım yoğun gelmesi dedıgın gıbıı ıltıhapdandır benım hep yoğun ama su gıbı berrak geldıgıde oluyomu sizin onu merak edıyorum ben amnıyon sıvısı olmasında
benımde ole canım yogun ve beyaz baya yogun gelıyor korkma bısey olmaz ostrojen hormonu hamılelıkte cok salgılandıgı ıcın normal yani gelmesı akıntının.
bizde hafif diye cok begendık canım .zaten arakdaslarımda arabalr cok agır ıtılmıyor dıyo benımde gucum yokdur zaten sevındım beğenmenize evet bende bugun facede reklamı gordum 300 tl alısverıse 100 tl ındırım dıye bende almayı dusunuyrorum az daha bekleyeyim dıyorum su ayrıntılı ultrasonuda atlatsak
CANIM benım baya yogun gelıo akıntım buaralar hatta dun cok geldı baya baya ama ıltıhap vardır dıye onemsemedım cunku ıdrarda zaten cıktı antıbıyotık ıctım.
canım cok saol sanada gecmıs olsun basagrısı mıgren falan varsa ondandır sık sık agrıması ?
emar nasıl cektırıceksın hamıleler cektıremıokı :44:
bende rüyamda oğlumu gordum kızlar ağzı kucucukdu su yutuyordu ağzını açıp kapıyordu dedım ağzı bana benziyor.
size bırsey sorcam kızlar hanı akıntı oluyrya hamılelıkde benım krem renklıdır normalde ama bazen 2 damala falan su gıbı berrak gelıyo her zaman degıl ama bugünde oldu peçete koyuyorum ben bakıyorum her gıttıgımde damla seklınde böylede gelebılırmı bazaen dıyorum amnıyon sıvısı olmasın cunku netten bakdım bazen amnıyon sıvısı damla damlada gelır dedı. daha öncede olmusdu doktora dedım gelebılır su gbı senın suyun gayet ıyı dedı ama ben sıze sorayım dedım sızınde oyle su gıbı berrak geldıgı oluyomuydu
Biz geldik Aalahıma şükür herşey yolundaymış bütün ölçümleri iyi ben 2 kilo almışım doktor dikkat etdedi sinir ediyor beni sonuçta ben çok zayıf hamile kaldım hayatımda ilk defa bu kiloya geldim sonuçta kızlar detaylıya giren doktoru eşimde bende çok beğendik değiştiriyim diyorum eşim ayıp olur diyor, bir de aynı katta yan yana odaları şaşırdım ne yapıcağımı benin doktorda iyiyde sadece ben konuşma tarzını beğenmiyorum biraz ukala bir de. Ama işini iyi yaptığına inanıyorum ne biliyim
sen iyi almışsın ben 1 kilo almışım oda kesin çocuk su vslidirbugün sağlık ocağında tahlillerim vardı kandeğerimçok düşük çıktı şekerim tavan yapmış moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?