canım pıyeloseptyl daha once kullanmıstım hamıle kalmadaN benım dedıgım ılac 1 kullanımlık antıbıyotık şaşe seklınde ınsallah ıyı gelır ama mutlaka ıc ıcmessen daha beter ılerler allah korusun erken doguma sebeb .ben ıctım dun eger gecmesse 1 hafta sonra gene ıcıcem dr gıdıcem zaten haftaya persembe
hepınıze tek tek teşekkür ederımm guzel dıleklerınız ıcın
benım allahtan orta derecedeymıs agrılarım ara ara oluyor zaten cok fazla agrım olsa duramam bende .
ınşallah bıran once kumları dusururum gunde3 3.5 lıtre su ıcıyorummm
bence kocalarınızın yanında öyle söylemeyin benimde acayip göbek çıktı eşime diyorum aşkım bak ne kadar büyüdü bebişimiz. yani göbeği asla benimle alakası varmış gibi düşünmüyorum o bebek göbek değil sonuçta. o bebeğide kendim yapmadım. ve eşimde çok seviyor göbeğimi yani bebeği seviyor.
ben hergün kayınvalideme gidiyorum ve akşam yemeğine kalıyoruz genelde ama oradada hiç kendimi kabullendirmek gibi bi derdim yok yemeği beğenmezsem pizza söylüyorum . yada olamdı başka yemek yaparım kendime . hergün gidiyorum sonuçta misafir gibi davranamam 1-2 günlük bişey olsa eyvallah
ay kusura bakma benim işyerinde öğlen yemeği bugün güzelde o yüzden umruma gelmedi
Kurtlukiraz bence mazeretlerin kabul görür cinsten. Ama ben şimdi anneme gideceğim ramazanın sonunda o yüzden yol bahanesini kullanamam.
ben doktora sormuştum peki allah korusun herhangi bir durum söz konusu olduğunda müdehale edilebilinirmi diye yok doğduktan sonra çocuk doktorları müdahele edebilir biz değil dediee neanlamaı var ki çocuk doğduğunda zaten çocuk doktoruna hemen muayeneden geçicek:26:
tşkler..geçmiş olsun :26:
Canım kum mu döküyorsun çok çok geçmş olsun Allah yardımcın olsun..
tez zamanda geçer inşallah.
Kizlar gunaydiinn ...
saglik ocaklarinin yaptigi aşilari yaptrmak zorundamiyiz?? nedir ne degildir ne zamna kadar yapilir bi bilgi verseniz.. benm herhangi bir saglik ocagina kaydm yok da
kızlar tunaydın..fılızcım gecmıs olsun sımdı gordum kum doktugunu cok sancılı olur bılırım ama kuzun rahatlatıyor heralde senı.bu bebısler nazlı olucaklar baya..
Ben 2 gundur cok aglıyorum esımle cok tartıstık durduramıyorum kendımı...kuzum ıyıdır ıns dun resmne ben agladıkca o tekmeledı benı anne uzulme der gıbı...ıns onu sıkıntıya dusuurucek bısı yapmamısımdır...
kızlar tunaydın..fılızcım gecmıs olsun sımdı gordum kum doktugunu cok sancılı olur bılırım ama kuzun rahatlatıyor heralde senı.bu bebısler nazlı olucaklar baya..
ben 2 gundur cok aglıyorum esımle cok tartıstık durduramıyorum kendımı...kuzum ıyıdır ıns dun resmne ben agladıkca o tekmeledı benı anne uzulme der gıbı...ıns onu sıkıntıya dusuurucek bısı yapmamısımdır...
günaydın kızlar
günaydın yawruşummmm nasılsınnn oğluş nasıll
1 ay oldu oğluşumu görmeyeli hiç bu kadar dayanamamıştımama o kadar güzel hissediyorumki kıpırtılarını içim çok rahat, belki bugün görmeye giderim göbeğimin dışından bile görünüyor tekmeleri, toplanması falan artık. Senin oğluşun nasıl, kız neler almışın sen öyle ne ciciler solladın hepmizi topiğimizin en iştahlısı sensin maşallah, aldın koydun sonra rahat etceksin.
1 ay oldu oğluşumu görmeyeli hiç bu kadar dayanamamıştımama o kadar güzel hissediyorumki kıpırtılarını içim çok rahat, belki bugün görmeye giderim göbeğimin dışından bile görünüyor tekmeleri, toplanması falan artık. Senin oğluşun nasıl, kız neler almışın sen öyle ne ciciler solladın hepmizi topiğimizin en iştahlısı sensin maşallah, aldın koydun sonra rahat etceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?