2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

geçmiş olsun :26:

haklısın canım valla hiç öyle dememeli...
ben de şikayetlerimi ablamlara saklıyım bari :) onlar halden anlar
erkek milletinin yanında demeye gelmez.

ben kv lere gittiğimde hep aç kalıyorum, çünkü yemek hiç olmuyor, ay ne yapayım ne yapayım der durur, ben de ha yaptı ha yapacak sanırım ama yok. ben de pek bişey beceremediğimden yemek konusunda mutfağa girip yemek yapamıyorum.
ay neyse

takılıyorum tatlım aşermedim allahtan olsa yerdim dedim sadece Benim öğle arası dışarda yiyecek olsam hep harala gürele vakit yetmiyo, cok canım istese yoksa atlar giderim yerim sıkıntı yok yani , bende eşim bir haftalığına yine gitti göreve başka bir fabrikaya dönünce pratik bir tarif buldum geçen tv de görmüştüm onu yedircem onun planlarını yapıyordum

geçmişi yeni okuyorum da ancak yazabildim.

herkesin kendi tercihi tabiki ama ayrıntılı diğer testler gibi değil. ben arkadasımdan biliyorum. midesinin cıkıs kapalıymış bebeğin ve eger ayrıntılı da gorulmemiş olsaydı doğdugunda bebekleri utrasonla bakılmıyor sonucta ve boyleyken emzirdiğinde ölümle sonuclanıyormuş Allah korusun. arkadasım doğumu ameliyat yapılacak hastanede yaptı ona göre onceden doktor ayarlandı ve cocuk ameliyata alındı.

yegenimi de biz bu sekilde kaybettik denebilir. kötü seyler yazmak istemem ama yegenim ayrıntılıya girmiş olsa kalbindeki problem onceden biliniecek ve ona göre istanbulda doğum olabilecekti ameliyat yapabilecek doktorlarla. samsundan ist a gonderemediler bebek enfeksiyon kaptı sonrasında vs ve kaybettik.çok çok zor bi durum tahmin edersiniz ki. ben 1000 lira deselerdi de yaptırırdım acıkcası.

yine de herkesin kendi fikri tabiki.

kızlar tunaydın..fılızcım gecmıs olsun sımdı gordum kum doktugunu cok sancılı olur bılırım ama kuzun rahatlatıyor heralde senı.bu bebısler nazlı olucaklar baya..

ben 2 gundur cok aglıyorum esımle cok tartıstık durduramıyorum kendımı...kuzum ıyıdır ıns dun resmne ben agladıkca o tekmeledı benı anne uzulme der gıbı...ıns onu sıkıntıya dusuurucek bısı yapmamısımdır...

Kizlar gunaydiinn ...
saglik ocaklarinin yaptigi aşilari yaptrmak zorundamiyiz?? nedir ne degildir ne zamna kadar yapilir bi bilgi verseniz.. benm herhangi bir saglik ocagina kaydm yok da

canım sistem artık eskisi gibi değil gebeleri yakından takip etmek istiyorlar. ben yaptırdım tatanoz aşımı 20. haftamdayım bence sende geç olmadan br sağlık ocağına git kayıt işi okadar zor değil.

Nasılsınız annişlerrrr biz yoğun tempo çalışmaya çalışıyoruz bi yandan klasik müzik dinletiyorum oğluma bi yandan iş yapıyorum bende O değilde iş yerindekilerde mayısıcak bizim yüzümüzden açtım sesi herkes dinliyo

canımm sebep herneyse artık toparlamaya çalış kendini kuzun için onu sıkıntıya sokmasanda bilki oda seninle üzülüyodur hissediyolar bizi bitanem belki sinir boşalması yasadın tutamıyosun kendini ama açılırsın inşallah biran önce

saol canımmm orta derecedeymıs benımkı sıddetlı bır agrım yok ama genede ara ara agrı gırıyor tabı
ınsallah hemen gecer..
canımmm uzulme sende aglama hepımızde oluyor emın ol tartısma ama uzatmamak gerek napıcaksın kendınıde bebısınıde uzme annesi

günaydın yawruşummmm nasılsınnn oğluş nasıll

1 ay oldu oğluşumu görmeyeli hiç bu kadar dayanamamıştım ama o kadar güzel hissediyorumki kıpırtılarını içim çok rahat, belki bugün görmeye giderim göbeğimin dışından bile görünüyor tekmeleri, toplanması falan artık. Senin oğluşun nasıl, kız neler almışın sen öyle ne ciciler solladın hepmizi topiğimizin en iştahlısı sensin maşallah, aldın koydun sonra rahat etceksin.

kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl biz dün gidemedik doktora fiş bitmişti bugünde sabahtan aldım fişi ama öğleden sonrayı gösteriyordu muayene saati çook kalabalıktı öğleden sonra görcem kızımı. Filiz bu arada geçmiş olsun dikkat edin kendinize ve bebeklerinizeee

cok güzelll, maaalsaaalllah. Sagligi devam etsin insaallah... ayaklarda sisme olyuor mu? ben dün doktora gittim söyledim normal, diet yap dedi:))

OOOYYYY BEN YERİM SENİN OĞLUŞUNUUU BENDE HİSSEDİYORUM YA O YÜZDEN RAHATIM BİRAZ DAHA HAFTAYA C.TESİ BİZİMDE RANDEVUMUZ ÖNCEDEN BENDE DAYANAMAZDIM AMA ŞİMDİ HİSSEDİYORUM YA O BAĞ BAMBAŞKAAAA

VALLA ALDIK YARINDA KISMETSE ODA TAKIMI GELİCEK DAHA EKSİĞİMİZ VAR AMA ONLARIDA ARTIK AY AY BÖLÜP ALICAZ YOKSA HERŞEYİ HAZIR BEKLİYCEZ SIKILMAYALIM ÖYLE UĞRAŞ ÇIKSIN DİE SONA BIRAKTIĞIM ŞEYLER DE VAR

KUZU NAPIM BAK BEBEK ARABASINI 3. AYA GİRMEDEN ALMIŞTIM ÖDENDİ BİTTİ ŞİMDİ MOBİLYALARIDA DOĞUMA KADAR ÖDERİZ HEPSİ BİR GELİNCE ZORLIYCAKTI ÖYLE DÜŞÜNDÜK BİZDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…