selamün aleyküm öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun. Kızlar benim önceden kasıklarım ağrırdı ama 3 gündür alt tarafım ağrıyor ayağa kalkınca acıyor sizde de oluyor mu alt tarafa baskı gibi sanki doğum yapavakmışım gibi geliyor.
Canim bilirim mide yanmalarini cok kötü oluyor.
Doktorum bana rennie kullanabilirsin demisti.
Bu arada hepimizin beraat kandili mübarek olsun. Allahim dualarimizi kabul etsin insallah.
canımcım bu tek taraflı ama bilgin olsun
benım zaten mıgdemde gastrıt reflu vardı rennıe evde dolu var ozaman ıcıyımmm cok fena sekılde yanıyorum suan
senınde beraat kandılın mubarek olsun canım
Canim insallah rahatsizliklarini biran once atlatirsin ..
Diger agrin nasil oldu ????
Birgul38 iyi olmus canim tatili ertelemeniz :)..
Vahsihatun bugun kuran okumadan once butun hamileler icin dua ettim ve senin icinde ozellikle nickini belirterek ettim duanin arasinda vahsihatun nicki biraz tuhaf kacti :)
sorma yaa mıgde yanmam hıc gecmedı bugun cok fena renıne ıctım fayda etmedı sut ıctım fayda etmedı gavıscon alıcaz yarında doktoru arıycamm saclANIYORDUr dıyor annem ama bu kadar anıden nasıl yansın cayır cayır yanıo sankiiCanim insallah rahatsizliklarini biran once atlatirsin ..
Diger agrin nasil oldu ????
Birgul38 iyi olmus canim tatili ertelemeniz :)..
Vahsihatun bugun kuran okumadan once butun hamileler icin dua ettim ve senin icinde ozellikle nickini belirterek ettim duanin arasinda vahsihatun nicki biraz tuhaf kacti :)
günaydınnnnnn cumartesi kontrolümüz vardı çok şeker bir dra denk geldik bu 5. dr ama kayseride yaşasaydım kesinlikle tercih ederdim ama malesef doğum için kırşehirden kayseriye2 saatlik yol gidemem hadi gittim ben sezeryanım dönüşte zorlanırım ama bazen delilik yapsammı diyorum :ha bu arada çin takvimi yanıldı kesin kız
günaydın canlarım benimde bugün deteylı usg var çok heyecanlıyım inş iyi geçer hazırlanıp birazdan çıkıcam dönüşte yazarım haberlerimi hepiniz öpüldünüz dua edin bizim için lütfen.
evet ya ben zaten hep kız hissediyordum ama emin olamamak çok kötü ya değilse falan. ama dr pembe alışverişe başlayabilirsiniz dedi.bakalım inşllh 5-6 aylık olsunda öyle alalım diyorum önceden alıp evde bekletmeye gerek yok.zaten herşey yavaş yavaş alınıyor ilk başta lazım olacaklar alınsa yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?