bende gittim geçen :)
dr. 28. haftadan sonra hareketlerini say dedi şimdilik önemli değil filan dedi..
ama senin için rahat etsin git..
inan ki kuzun keyif yapıyodur :)
bizi korkutmak hoşlarına gidiyo
günaydnnlarr hamişlerrrbizde bugün doktora gidicez cinsiyetimizi öğrenicez artık gösterir inşallah bebeğimm çin takvimine göre erkek ama bilemiyorum hayırlısı olsun
çatı muayenesi doğuma 2 hafta kala yapılıyo..
dr. eliyle muayene ediyo..
genelde son haftada bebeğin kilosu,kordonun yeri, bebeğin duruşu ve çatının genişliğine göre normalmi sezaryenmi karar veriliyo..
şimdi bişey anlamazlar..
kıslarr bizim bugün kontörlümüz varda doğum hakkında bilgi alıcam doktor teyzemizden ama bir şey sormak istiyorum.. normal doğum için bilgi alıcam yapabilirmiyim diye bu çatı olayı var ya dar falan oluyomuş onun için alttan mı bakıyolarlar??
canım mesane tam bosalmadıgı ıcın hapsururken oksururken azıcık kacabılırgunaydın annısler ve bebılermıde bulantım hala devam edıyor.kızlar bısy sorcam sabahları ogururken alt taraftan su gıbı bısey cıkıyor.ne olabılır?acaba ıdrar torbam tam bosalmıyor da o mu cıkıyordur?
kızlar ya cok canım sıkılıyor ıkı gundur bebegım sankı cok az oynuyor hatta bazen saatlerce kımıldamıyor endıse etsemmı etmesemmı bılemedım:s cok zayıf hıssedıyorum hareketlerini.
bana çatı geniş dar ie igili yorum yapılmamıştı 37. haftalarında dr açılman varmı onu kontrol ediyor eğer varsa doğuma kadar yeterli açıklığa ulaşıp norma doğum yapma olasılığın yüksek oluyor hareketli olmak yürümek açılmayı kolaylaştırıyor son 1 ay kala başlamak gerekli
teyzoşu onu yesin kuzum benimmm tlf hala bozuk oyyy kuzum yaaa git sağlıklı haberleri al inşallah
canım mesane tam bosalmadıgı ıcın hapsururken oksururken azıcık kacabılırEndse etme bazen benımde oluyorr
canım tam net hareketlerını 28 haftadan sonra say sımdı herzaman hareket edemezlermıs. Bende hergun hıssedemıyorum bazen 2 3 kere bazen de hıc durmuyor zilli
ayy bakalım daha neler gorecegız
Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
Canım çok geçmiş olsun ..bol bol dua et ve canını sıkmamaya calıs.
Allah ın izniyle tosunun iki damarla da cok gzuel beslenecek ki bi sorun olsaydı simdiye dek te olurdu ve detaylıda cıkardı bence..
beslenmene cok dikkat et ve bol bol dua et.
ben de iki hafta once aynı endişeleri yasadım. 9 ay 99 esma diye bir kitap var onda her hafta için bebek gelişimi ve okunması gereken esmaül hüsnalar var. kendi haftamı acıp okudum ve öyle rahatladım ki..
herkese tavsiye ederim cok guzel bir kitap. Rabbe emanet yavrularımız. inşallah sağlıkla kucaklayacagız merak etme..
kızlar mıgde yanmasından ölücem okadar fena bısekılde yanıyorkı gavıscon deılde renıne ıcsem olurmukı acaba bılen varsa ?
Slm kizlar , hepinizin Berat Kandili Mübarek olsun ..
Bende arada yazilanlari okuYorum ama fazla girip cvb yazamadim
Filizcim cok gecmis olsun cnm , insallah en kisa zamanda atlatirsin canim
Vahsihatun , canim arkadaslarinda dedigi gibi hic internet sayfalarina bakma insanin kafasini karistirmaktan baska ise yaramiyor insallah hep birlikte sagliklica bebeklerimizi kucagimiza alacagiz canim
Selayhus emar a hic üzülme canim benim teyzemin gelinide hamileligin ilk aylarinda girmis , hic bie sorun olmadi diyor
Bu arada bizde izine gitme isini iptal ettik .. Cünkü araya ramazan giriyo biz yola cikalim demeye biz bebegimle 27 haftalik oluyoruz , okadar yolu göze alamadik .. Artik nasipse seneye
Kizlar bu arada berat ismini düsünüyoruz sizce nasil ??
günaydın canlarım benimde bugün deteylı usg var çok heyecanlıyım inş iyi geçer hazırlanıp birazdan çıkıcam dönüşte yazarım haberlerimi hepiniz öpüldünüz dua edin bizim için lütfen.
kızlar havalar sıcaklıyor insan iyice bunalmaya başlıyor.dünden beri kaçkez soğuk suyun altına girdim hatırlamıyorum valla
sıcaktanmıdır nedir ne zaman bişeler yesem midem ağzıma geliyor ya...
sizde durumlar nasıl
Sağol canım benim annesi yer onun minik damarlarınıinşallah 2 damarlada beslenir normal bir şekilde, dün hepinize çok dua ettik, bu dediğin kitaba da bakıyım merak ettim bulursam alır okurum çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?