2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım benim 3 değil 4lü tarama oldu ve down sendromu riski yüksek çıkmıştı. amniyo oldum ve sonuç çok şükür temiz çıktı. amniyosentezin düşük riski %1 gibi bişey aslında ama doktorun dediği gibi karar senin. 2li testin nasıl çıktı? 3lü testte bu tarzı yüksek risk problemi çok fazla çıkıyor, bende bunu yaşayınca çevremdeki insanların anlattıklarından anladım ve içim çok rahatladı aslında... ben değerlerden anlamıyorum ne yazık ki...

nehar bende derece konusunda cok kararsızım bu markayıda duydum cok ii dıye.bıde braun cok ii dedıler ama nerden olculur nasıl olculur hıc anlamıyorummmmm

abimler braun kulaktan ölçer aldı, 2-3 sn de ölçüyor çok kullanışlı memnunuz demişti. ama fiyatı yüksekmiş...

canım benım 2 li sonucum 1.8450 3lü sonucum 1.750 ama doktorum ıyı dedı sonucda rsık bölgesınde yazmıyor bu değer senınde 686 nın risk bolgesınde olduğunu sanmıyorum benıma rkadasımın 3lü sonucu 1:250 ıdı ama hıc bısy olmadı bebeği cin gibi

fikir için çok sağol canım. ilk sebamed deneyeyim ozaman. inşallah bize de görmek nasip olur. hayırlısı olsun

evet canım çocuklarda ölçmek gerçekten zor ve çok iyi fiyata almışsın. İnşallah sık kullanmak durumunda kalmazsın

Hastanelerde hepkulaktan ölçüyorlar . Evet güzel bir ürün ama benim aklımı karıştıran çalışma prensipi sonuçta uzaktan algılıyor ve ölçüyor bunu nasıl bir teknolojıyle yapıyor mallum son dönemde özellikle kablosuz çaloşan cihazların daha çok zararlı olduğu konuşuluyor bu konuda aklım karıştı.

abimler braun kulaktan ölçer aldı, 2-3 sn de ölçüyor çok kullanışlı memnunuz demişti. ama fiyatı yüksekmiş...

banada braun onerdıler ama neharın aldıgınıda duydum cok ii dıye netten kararsız kaldım braun cok iimiş ama cok pahalıymıss evet cnm kulaktan olculuyor bıde basından olcnıde varmıs bende karar versem ah bı alıcam e bebekten ındırımle

Çalışan anneler hariç niye biberon almayı düşünüyorsunuz ben anlamadım eğer emme de ve sütte bir sorun yoksa kucağımıza alıp emzirmiyormuyuz ben almayı hiç düşünmüyorum doğumdan sonra ihtşyacım olursa alıcam bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum benim bilmediğim bir şey de varsa bilgi verirseniz sevinirim.

bütün kasım annelerine selamlar ...ayrıntılı usg için forumlarda gezinirken burası dikkatimi çekti bende bir kasım annesi olarak sayfaları atlaya hoplaya okudum sizleri hepimizin yaşadıkları birbirinin aynı çok farklı ve güzel heyecanlar sizlerden farkım ben hala bebeğin hareketlerini tam hissetmiyorum (bunuda kafaya takmıyor değilim hani ) yada hareketten ne bekliyorsam bilemedim :) sizler alışverişede başlamışsınız maşallah ...ben alışveriş işini son 2 aya bırakmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun ...

evde klasik dijitali var. bebeklik döneminde kullanmak çok sorun olmaz, 30 sn de filan ölçüyor. biraz büyüdüğünde ölçmek sorun olursa alırım dedim...

hastene çantasında ne olu ne olmaz 1 tane bulundurmak lazım dediler bana ama? ben 1 tane cam alırım dedim. olur ya süt gelmez yada sorun olur? el altında olsun diye yani... ilerde ek gıda meyve suyu için lazım olur nasılsa dimi? yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama?

hep içimden gecen bir seyi yazmışsın canımm emzirmek öyle güçlü bir bag ve oyle keyifli ki.. biberon zorunlu olmadıkça emen bebeklere tavsiye edilmiyor..

Her ihtimale karşı o zaman alıyım bende bir tane benim iki yiğenimde hiç kullanmayınca su bile bardakta içiriyorduk o yüzden sanki ben hiç ihtiyaç yokmuş gibi düşündüm

hoş geldin alışveriş için erken sayılır ama son aylara da kalsın istemedim bazı hamilelikler son aylarda sıkıntılı oluyor ben aradan çıkartayım bir kısmını dedim. yatağı filan son aya bırakacağım, ufak tefek süsleme vs bu dönemler yapayım, keyfim henüz yerindeyken
ben hareketlerini 19. haftamda hissetmeye başladım. küçük bi balık yüzermiş gibi.. şimdi maşallah bi koyuyor karnıma gözle görülür bir çıkıntı oluşuyor. her bünyede farklı sanırım dert etme zamana bırak

bende aynen böyle düşünüyorum cnm allah kısmet ederde bol bol sütümüz olursa hiç gerekmez
görümcemde sadece o da dogumdan sonra 1 tane aldı arada rezene çayı fln verdi
gazı olunca onuda başta çay kaşıgıyla verdi sonra biberon aldı
bende ne olur olmaz die 1 tane en iyisinden alırım özellikle dr .browns kullananalar çok memnunmuş

Her ihtimale karşı o zaman alıyım bende bir tane benim iki yiğenimde hiç kullanmayınca su bile bardakta içiriyorduk o yüzden sanki ben hiç ihtiyaç yokmuş gibi düşündüm

ihtiyaç olmadıkça bende kullanmayı düşünmüyorum, sonra memeyi kabul etmeyebiliyormuş galiba? ama her ihtimale karşı işte...

bilmem insan heyecanla bekliyor işte eşim kulağını bile yaslıyoda bişi duymuyo bende bi sızlanma ağrı gibi bişiler hissediyorum harekettenmi genişledenmi bilmiyorum bu bi kaç gündür ayrıntılı usg için hastane araştırıp duruyorum bakalım hayırlısıyla ne olcak...burada ankara kasım anneleri varmı bana tavsiyede bulabilirlermi??
bu arada aldığınız cicileri görünce bende heveslendim hepsini hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…