2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aa bende üniversiteyden hafta sonları fuarlarda çalışırdım bi keresinde
anne bebek fuarında e bebekte görev almıştım tabi o zmn daha yenilerdi
kadın halka ilişkiler müdürümü neydi bana kartını verdi mezun olunca
mutlaka bize başvur seni aramızda görmek isteriz fln demişti
şimdi e bebeğin sitesine girdikçe o günler geliyo aklıma

cnm 13 haftadan beri yoktu taki geçen hafta kahverengi geldi pazar gene geldi
ama bebek kıpır kıpır maşallah ben hala prolutondan ve progestandan kurtulamadım
bu hafta gitcez gene kontrole bakalım inş.herşey yolundadır yüreğim hep ağzımda
hep yatıyorum deniz 10 dk mesafede ama gidemiyorum
herşey yasak,ama seneye bebeğimizle çıkarcaz acısını inş.

neharın yazdığı gibi o markalar güzel canım. bana bebitoftan hastane çıkışı , alt açma filan hediye geldi. kalitesi gerçekten iyi.

evet canım haklısınız en iyisi ben gidip gözümle görüp alayım ankarada mağazası varmış e-bebek in baktım az önce beğendiğim olursa oradan alırım artık

Arkadaşlar ben de ateşölçer konusunda fikrimi paylaşmak isterim. Çünkü artık masterını yaptım diyebilirim bu işin.
Malumunuz bebeklerimizin her döneminde ateşle haşır neşir olcaz. Ve bebeklerin ateşini ölçmek de bi o kadar zor olcak. Biz bunun için uzaktan ateş ölçer tercih ettik. Bu konuda araştırmalar yapıyorum bi süredir.Koltuk altından ölçerleri hiç anlatmıyorum bile çünkü malumunuz onlar 1 dakikaya yakın bir sürede ölçüyor ve bebek için pek tercih edilmiyor. Kulaktan ateş ölçer ise okuduğum yorumlar ve kullanan arkadaşlarımın deneyimlerine dayanarak pek tercih edilmediğini gördüm. Çünkü bebek uyurken ölçeceğinizi düşünürseniz rahatsızlık vererek uyandırabilirsiniz ayrıca yine her ölçmede ayrı aparat kullanacaksınız yani bir de sık sık aparat almak zorunda kalacaksınız. İşte tüm bu ayrıntılara dayanarak biz alından ölçer tercih ettik. Bebeği rahatsız etmeden 5 cm uzaktan 1 saniyeden ölçmek mümkün. Aynı zamanda yine alından tercih edecekseniz oda ısısını, mamasını,banyo suyunu ve yüzeyleri de ölçebilir olmasına ayrıca üst üste ölçümlerde aynı sonucu verebilmesini dikkate alın. Braun ve Medisana arasında kaldık.Aylarca araştırdıktan sonra Medisana uzaktan ateş ölçerde karar kıldık. Medisana ALman malı ve medikal bir ürün. Aynı zamanda Hepsiburada da ve diğer sitelerdeki yorumlara da bakarsanız bir tane bile olumsuz yorumu yok.E-bebekte 109 tl olan bu ürünü ben indirim kodumla 65 tl ye almış oldum.
Eki Görüntüle 742042
Özellikleri:

Klinik onaylı çok fonksiyonlu uzaktan ölçen (kontak free) infrared termometre,
Ateş ölçme, ortam sıcaklığını, sıvıların ve yüzeylerin sıcaklığını ölçme,
Ölçüm aralığı 0 ºC / 100ºC *1 saniyede ölçüm,
1 dakika sonra otomatik kapanma,
Sesli ve görsel yüksek ateş alarmı,
Son 12 ölçümü hafızada tutma özelliği,
Yeni teknoloji sayesinde bebeği hiç rahatsız etmeden yaklaşık 5 cm mesafeden ölçüm yapabilme imkanı vardır.

Umarım yardımcı olurum.

sabamed demişken, şampuanında indirim vardı ama her yerini okudum göz yakmaz ibaresi yoktu. daha önce kullanan yada bilgisi olan var mı acaba? eğer bilen yoksa nıvea almayı düşünüyorum...

canım benim abimin oğlunun bebeklikten beri alerjisi vardı bi çok şeye bi sürü doktora götürdüler hep sebamedi tavsiye ettiler şimdi 14 yaşında hala ondan başka birşey kullanamıyo. bende sebamed hepsinden güzel yeğenim bebeklikten beri kullanıyo

peki göz yaktı mı canım? adamlar böyle bişeyi nasıl yazmazlar şaştım. dalin , Johnson fiyatları çok farklı ister istemez insan ucuz olunca da huylanıyor ama sebamed - Nivea arasında kaldım. sebamed mutlaka daha iyidir ama göz yakarsa bebek suyu gördü mü çığlık basar valla.. sonra banyo yaptırcam diye dört döneriz
ben yeğenime prima yeni doğan almıştım, kullanamamışlar. sanırım her bebeğin cilt yapısı farklı? o yüzden bir kaç bebek bezi deneyeceğiz galiba.

sabamed demişken, şampuanında indirim vardı ama her yerini okudum göz yakmaz ibaresi yoktu. daha önce kullanan yada bilgisi olan var mı acaba? eğer bilen yoksa nıvea almayı düşünüyorum...
göz yakmaz canım için rahat olsun. Sebamed çok hassas, doktorlar da onu öneriyor. Ben ilk ürünlerini sebamed alcam, zaten 6-7 ay belki daha da fazla gider, sonrasında daline geçerim. Çünkü ben de bi dalin çocuğu olarak kokusuna bayılıyorummmm

rica ederim canım, yardımcı olabildiysem ne ala, sana tavsiyem bu kıyafet vs gözünle görerek al

kızlar ben şimdi netten sipariş vericektimde bide emzik alayım dedim. ama hangisinden alacapıma karar vermedim.Siz hangisinden alıcaksınız? AVENT FREE FLOW : 16 tl idi ondan almayı düşündümde karar veremedim.

free flowların kenarında hava halkası var canım, tahriş etmiyor. iyi bence.

arkadaşlar bencede nıvea pek iyi bir marka değil hele bebek cildi gibi hassas
bir konuda bütün kimyasallar var içinde ben kimyager oldugum için önce ürünün
içeriğine bakarım ben ne kendi vücuduma sürmediğim şeyi bebeğinkine hiç sürmem
bence daha doğal veya doğala yakın içerikli ürünler tercih edin
bide bnm görümcem de geçen sene dogum yaptı mesela ona dr yazdırdı tek tek neyi hangi
marka kullanabilirsin die sonra elinizde kalmasın bide

ben niveayı kendim için aldım her ürününden memnun kaldım. sanırım bende niveadan alırım.
bende suan nıvea kullanıyorm vazelınde aldım catlak kremınıde drum tavsıye etmıo vucud elverıslıyse catlcıaksın dıo bok su ıcıp cıltı nemlı tutucakmısım yoksa mustele alıcaktm

canım bende kurtulamadım 3 tane alıyorummmmmmmmmmmm
gırme gırme bsver bebek dogunca acısını cıkartırsn
e bebek babyjeemede ortak oldu banyo aksesuraları ıcın ordan bakıcam ındırım yapcıaklar
benımde bu hafta persembe sabah:18:ıns sorunsuz gelırız ve bırakırız su lanet ılacıııııııııııııı

Kızlar bu aventin biberonlarında PES olanı mı yoksa Natural olanlardan mı almalıyız? Hangisi daha iyi acaba?

canım natural yeni seri. anne memesine benziyor aynı. malzemesi pp. pes olan biberonlar balsarısı. her ikisi de iyi. ben olsam natural alırdım cunku su an kolige karsı en etkili biberon muhtemelen bu. bebeğin memeyle biberonu birleştirmesini kolaylaştırıyor bir de.

evet canım çocuklarda ölçmek gerçekten zor ve çok iyi fiyata almışsın. İnşallah sık kullanmak durumunda kalmazsın

yani sebamed dermatolojik olarak kuşkusuz daha iyidir ama işte o göz yakmaz yazısını görmeyince tereddüt ettim. eşim bebek şampuanı yakmaz heralde? dedi ama...
valla alıp, ilk kendimde deneyeceğim belli oldu. ahh annelik işte... ben kendim için bioxcin kullanıyorum o bile göz yakmıyor

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var moralim cok bozuk.3lu tarama testimde 1:686 cikti 3.56 mom 28 yasindayim birkac doktor hep yuksek ciktigini soyledi.miyomlarim oldugu icin amniyosentezdede dusuk riskim cok fazla.sizin 3taramaniz nasil cikti.doktorlar sana kalmis diyor.napicam bilemiyorum

sağol canım aradım az önce iptal edicez dediler bakalım inşallah

ne demek tatlım birbirimize bildiklerimizi aktaralım ki faydalı olsun topiğimiz...

canım yazdıklarını okudum da çok mantıklı demişsin bende senin gibi düşünüyorum kısmetse bende bu ürünü alıcam eline ulaşınca da nasıl olduğunu anlatabilirmisin?

nehar bende derece konusunda cok kararsızım bu markayıda duydum cok ii dıye.bıde braun cok ii dedıler ama nerden olculur nasıl olculur hıc anlamıyorummmmm

cnm öncelikle gönlünü ferah tut,daha önce 2li yapıldımı sonuçtra bunların hepsinin bi ortak sonucuna
göre amniyosenteze gerek var veya yok deniyor
bnm durumum şöyle ben daha önce 2 düşük yaptıgım için(kromozom boz.sebebi ile)bana mecburen amnio
yapılcaktı daha gebe kalmadan biliyorduk ben kendimi hazırlamıştım psikolojik olarak sonra bu yeni yöntem
çıktı anne kanından fetal karyotipleme bizde onu yaptırdık maliyeti vardı ama riski yoktu
çok şükür temiz çıktı .sana tavsiyem başka doktorada bütün testlerinle git özellikle bir perinataloğa
onunda fikrini al

canım benımde polıkıstlık kıstlerm var dr bunların kuculmesı lazım demıstı tedavı ıle hamıle kaldıgım ıcın buyultulmustu onlarda..
kuculmesse teslerımızı etkıleyebılır demıstıı bence senınde o sekılde olmustur mıyomlarda etkıleyebılıyormus testi ayrıca amnıyosentezde 200/1 dsuk rıskı var ılla dusucek dıye bakma kuzum nasıbınde varsa zaten yasıycak ınsallah.saglıkla gelır bebısın

üzerinde yazanlara hic dikkat etmemiştim ben. kızım yaz bebeğiydi.. her gün yıkardık. hic ağlamazdı. cok mutlu olurdu yıkanınca kuzummm benim yaa.. özledim o günleri.. bugun okula yazdırdım kızımı. ne cabuk geciyo zaman...

Son düzenleme:
nehar bende braun nu sorcaktım onun aynı kalitedeki
ürünü kaç tl di?bu markada bende buhar mak.gördüm indirimdeydi
kararsız kalmıştım

Merhaba kızlar bende ilk önce e- bebek mağazaında aldım ürürnü çok memnun kalınca markadan netten de aldım bazı ürünler çok uyduruk dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…