2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benım arkadaş yenı doğum yapdı sayılır oğlunun sacı peruk gıbı masllah ama onun mıdesı hıc yanammsı canım

bu arada yedıklerı ağzına gelenler ve mıde yanması cok normalmıs arkadaslr mıdemızı bebıs sıkıstırıyor

hosgeldın canım aramıza..
evde klasik dijitali var. bebeklik döneminde kullanmak çok sorun olmaz, 30 sn de filan ölçüyor. biraz büyüdüğünde ölçmek sorun olursa alırım dedim...

hangısı daa ii acaba yanı kulaktan olcmekmı yoksa basından olcmekmı bende karar veremedım ayrıntılım var persembe sonra baslıcam alısverıse yavas yavas :26:

bende cok saclı dogmusum eşimde ama suan saclarım cok az
ınsallah ondandır yaa dedım acaba kummu etkılıoo yedıklerımde gelıo agzıma cok erken sandım ben ama demekkı normalmıs

kızalr bebşin hareketleri dısardan belli oluyor demıssınızya sıze nasıl ımrenıyorum ya hıc daha böyle bırseye shaıt olmadım

kuzenim ankarada başkent hst. gidiyordu. Filiz hanıma... çok memnundu ayrıca ayrıntılı ultrason konusunda bana önerdi. ben izmirdeyim, bu ultrason için izmire kadar geliyor demişti. artık zor oluyor diye izmire gelmiyor galiba ama o bana tavsiye etmişti açıkçası. kuzen çok sorunlu bir hamilelik geçirdi vücudu bebeği kabul etmediğinden böbrekleri iflas aşamasına gelmişti hastanede yattı. bukadar soruna rağmen doktorum çok iyidi dedi...
bende izmir başkent hst. prof. mesut beye gidiyorum. çok ama çok memnunum...
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi - Organ Nakli Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Havacılık Tıp Merkezi, Uyku bozuklukları Merkezi, Sigarayı bıraktırma merkezi

denersin istersen?

herkese merhaba kızlar nasılsınız bebegın hareketlerınden bahsetmışsınız ben kızımı çok rahat hıssedıyorum kıpır kıpır masallah tekmelerımızde cok fazla karnıma bakınca dalgalanıyo esımde elını koydugunda cok rahat hıssedıyo bırde bıberon demışsınız hastanede hemen sut gelmeyebılıor bende eltımın dogumunda gördum sut gelmedıgınden bıraz mama verdırmışlerdı lazım olluyo yanı

kızlar bende sıze bısey sorucam tecrubelıler varsa yada bılenler yardımcı olsnnn.
dun cok arastırdım ama nebılım cok korkuyorum benım gogus ucum cok az ve bebek nasıl emıcek dıye dusunmekten kendımı alamıyorum..cıkar falan dıyorlar ama cıkmayanlarıda okudum cok zorlanmıslar ve hep kanamıs ben kelebek uc alırım dıyorum ama baska bır onerı varmı bıde avent gogus ucu cıkartıcı buldum 89.99 fıyatıda baya pahalı ama elım hep gıdıyor almaya .

hangısı daa ii acaba yanı kulaktan olcmekmı yoksa basından olcmekmı bende karar veremedım ayrıntılım var persembe sonra baslıcam alısverıse yavas yavas :26:

çok teşekkürler :) bakalım sizler benden 2-3 hafta ilerdesiniz sizin tecrübelerinizi paylaşımlarınızı takip edicem benim doğum 21 kasım gibi gözüküyor allahtan bir mani olmazsa keşke 27 ye sarksa diyorum bazen bende 27 kasım doğumluyum da bizimde cinsiyet kız hayırlısıyla kendini çok iyi göstermesede 2 defa kız gibi dediler

asyaeren ben demin sana yazdım mesajı ama kendi kendimi alıntılamışım
sen daha önce kullandın mı bu makinalardan ve hangi markadan memnun kalmadın
bu arada bende izmirdeyim

kızlar bebek ismine karar veren var mı aranızda? biz eşimle ahmet mirza olsun diye düşündük herkes tek isim koyun diyo ama ben iki ismi çok seviyorum ne yapmalıyım bilemedim bebeğe zorluk olur diyorlar büyüyünce. isim önerisi olan var mı birde sizler neler düşünüyorsunuz?

ilk doğduğunda direk mama verilen bebekler sonrada emme hususunda çok sorun yaşıyorlar çevremde bir kaç örneği oldu inş. sütümüz doğumdan sonrada hemencik gelirde bebişlerimiz ilk anne sütü ile dooyarlar...

kulaktan da pratik aslında. yeğenim 2 yaşında mız mız olduğunda bile ateş ölçere problem yaratmıyordu. yani canını acıtmayacağını bildiği için sorunsuz kullanıyorlardı. önemli olan 1-2 sn de ölçmesi. ama daha fazla bilgim yok açıkçası?

hayırlı olsun canım kızın bılgılerını tam yazarsan lısteye eklerım 1.cı sayfaya bak ıstersen

bende cok saclı dogmusum eşimde ama suan saclarım cok az
ınsallah ondandır yaa dedım acaba kummu etkılıoo yedıklerımde gelıo agzıma cok erken sandım ben ama demekkı normalmıs

filizcim benimde gastrik reflüm var ve midem yanıyo senin gibi. bence bizim bebekten değil olağan reflü asidi yapıyo bunu. ben gaviscon içiyorum doktor içebilirsin dedi

anladım kuzum hıc bılgım yok bende netten arastırdıgım kadarı ıle bılıyorum bunları
ılk cocuk oluncada ne zor oluyor yahu
neyse bakalım tecrubelı annısler yazar artık

çocuklara çift isim vermek sünnettir ahmet en sevdiğim isimlerden biri güzel bir seçim ve uzun isimler değil...benim oğlum olsa yusuf eymen düşünüyordum kız çocuğu için ise rumeysa adını lisedendir çok seviyorum kızım olsa adını koycam derdim inş. o günleride görürüm :)

aynen benimde aklımda olan bir konu bu şimdi ben göğüs ucumu neye göre
kıyaslıycam aynı ürünleri bende netten gördüm ve merak ettim
bide ben emziren 2 kişiyi gördüm kocamandı yani böyle büyük
düğme kadardı ama sonlara doğru büyüyor dediler

kızalr bebşin hareketleri dısardan belli oluyor demıssınızya sıze nasıl ımrenıyorum ya hıc daha böyle bırseye shaıt olmadım

sırt üstü yattığımda yada oturduğumda daha çok tekmeliyor. ozaman karnımı açıp bakıyorum tam vurduğu sırada minik bir titreme oluyor ben çok şahit oldum ama eşim 1 kere görebildi. bazen tüm gün kıpırtı olmuyor, tam endişelenecekken uyarı veriyor yavrum
sırt üstü yattığımda sanırım dönme ihtiyacı hissediyor daha çok hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…