canım inş diyorum ama bu 6 ay işine milletvekilleri bütçeyi zora sokar diye itiraz etmişlerdi en son 17 hafta olsun demişlerdi şimdi yine 6 ay mı diyorlar son durum ne
bende fatma şahin tatilden sonra ekimde ki ilk iş doğum yasası demiş diye duydum o zaman çıksa baride doğurmadan iç rahatlığıyla gitsek doğuma
bizide bilgilendir olurmu bu kadar hızlı kilo almam normal bişi değil yememde bi artış olmamasına rağmen
Benim kızçem durdu durdu geç tekmeleye başladı beni ama tam oldu eşimde hissediyor elini koyunca ilk defa hissettiğindeki yüz ifadesii hiç unutmucam benimde içimde birşeyler kaynıyor gibi geliyor :))Kızlar bu arada benim sıpam tekmeliyo, eşime bak elini karnıma koy diyorum hissedemiyorum diye sinirleniyo, niye ben görmüyorum elime tekme atmıyo diye trip atıyo devamlıhalbuki ben de içe içe hissediyorum daha dışardan görünen bişey yok. Sanki içimde koca koca balonlar patlıyo gibi. Sizin eşleriniz hissediyo mu??
ay kıyamam çok geçmiş olsun canım. allah acil şifalar versin inşallah. yanık çok zor olur. ne derecede ki. suni deri yapıştırıolar o hem iz falan bırakmıo hemde çabuk iyi oluyor diye biliyorum. biraz pahalı ama şu an belki devlet karşılıyordur.
benim en son okuduğum 6aya çıkmasıydı torba kanunla... şu an için bunu bilmiyorum ama sözleşmeli kamu çalışanları artık memur
inşallah, belki bu sözleşmelilerin kadroya geçmesinden sonra ya da aynı anda yapabilirler gibime geliyor.
bende öyle canım o 6 kiloyu 1 haftada aldımve kesin ödem var çünkü elim ayaım yüzüm şiş. bol su tüketmeye çalışıyorum. maydonozuda yemeye başlıcam doktorumada sorarım olumsuz birşey demezse sizlede paylaşırım. dediğim gibi o doğum yapıcak arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz. o maydonoz yiyerek atmış şişliğini bende ona güvenip yeniyo heralde diye düşündüm.
bilmem inşallah ama nette açıklamaları 2 haftaya başbakana sunulacak ekimde meclis açılınca yasalaşacak şeklinde , 6 ay lafıda etmemiş kadın yasa paketi diye geçiyo detay yok azalttılar mı naptılar bilmem içeriği başbakan açılayacakmış yuvarlak ifadeler anlıycağın , google ye fatma şahin doğum izni açıklaması yaz son dediklerini görürsün
doktorum izinde olduu için başka bi doktora muayene oldum canım ona söledim yutamıyorum diye. oda demir hapı yazayım dedi. yok dedim beni asıl mahveden elevitin içindeki demir. daha önce demir hapından acillik olmuşluum var :) ben böle ısrar edince madem kullanma şeker yüklemesine geldiinde deerlerine bakılır ona göre karar verilir dedi. bende heralde kan tahlilide yapıcaklar die düşündüm. yapmazlarsada isterim ona göre solgar alırım artık. daha önceden solgarın b12 sini ve çinkosunu kullanmıştım yan etki yapmamıştı demirinide denerim deerlerim düşük çıkarsa
Çok sevindim sizin adınıza:) Darısı bizim başımıza. Ben de oğlumun ilk tekmesini bekliyorum bu haftalarda. Bakalım canı ne zaman isteyecek:)Kızlar nasılsınız biz kızımla tekmeleşip duruyoruz :)) dün gece eşim ilk defa hissetti çok heycanlandı inannamadı kötü günlerin ardından ilk defa eşim bu sayede gülümsedi kızım hepimize moral oldu mucizemiz o bizim
canım bak iremnevayada aç gel dememişler bence bi arayıp sor az da olsa bişeyler atıştırıp git. ben normaldede bayılırım ki hamileyken kesin bayılırım. yada yaptıran varsa bizle tecrübelerini paylaşsın. benim görümcem yaptırmış çok kötü olduunu söledi. ki onun bünyesi falanda kuvvetlidir. o bile bayılmış :26:
Çok sevindim sizin adınıza:) Darısı bizim başımıza. Ben de oğlumun ilk tekmesini bekliyorum bu haftalarda. Bakalım canı ne zaman isteyecek:)
canım ben daha yeni cuamrtesi gittim doktora, dedim maydanozu ayıklıyorum salatadan falan, dedi ayıklama, oturup demet demet yemediğin sürece, suyunu kaynatığ içmediğin sürece bir sorun olmaz, hatta ayıklama sakın c vitamini çok fazla var onda dedi.
Ben de 1 haftada 2 kilo almış gibiydim geçen doktora gittiğimde ama şimdi eski halime geri döndüm, sanırım ilaçlar, tuvalet, yediklerimiz hepsi etkili...
Ya geçen haftalarda burda paylaşmıştık gene 6 ay olacak yasayı sunacak fatma şahin diyordu, neyse artık ya nasip
olacak olacak ben inanıyorum.
4 ay değil ki canım aktarsan bile 3 ay bir haftaevet ya şu yasa inşllh bize kavuşur 6 ayda az aaslında ama yinede 4 aydan iyidir.keşke 6 aydan sonrada ayrım gün çalışabilsek isteğe bağlı yoksa 1 yaşına kadar ücretsiz izin alacağım .ama umutluyum bu yasadan
Selam kızlaaaaaaaaarr bizim de ayrıntılımız yarınnnnnn çoookkk heyecanlıyım inşallah hayırlı haberlerle geliriz. Kimlerin yarın başka??
Bereeeeeeeeennn geçen ay da birlikteydi randevumuz hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelelim
Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz
bilmem inşallah ama nette açıklamaları 2 haftaya başbakana sunulacak ekimde meclis açılınca yasalaşacak şeklinde , 6 ay lafıda etmemiş kadın yasa paketi diye geçiyo detay yok azalttılar mı naptılar bilmem içeriği başbakan açılayacakmış yuvarlak ifadeler anlıycağın , google ye fatma şahin doğum izni açıklaması yaz son dediklerini görürsün
bu arada kızlar H&M'de çocuk kıyafetleri oldukça uygun geldi bana fiyatları, keşke enerjim olsa da işten çıkışta gidip bakabilsem ikea ve H&M'ye...
bana eşlik etmek isteyen varsa zaranın ve H&m nin çocuk kısmına bakmak istiyorum 5 gibi forum istanbulda
zara biraz daha pahalı ama indirim günlerini de öğrenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?