2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ohh sevindim senin adına canım
ben de lierac kullanıyorum ama hergün sürmüyorum aslında sürmek lazım da yaz sıcağında terleyince müthiş yanık kokusu gibi kokutuyor, bir de sarı sarı leke yapıyor kıyafetleri, iç çamaşırlarını
susam yağım da var ama niyeyse üşeniyorum

benim de öyle açlıktan midem kazınıyor gibi ama şişlikten ölüyorum ağzıma meyve bile koymuyorum akşamları,
süt için de yöntem buldum, gündüzleri içiyorum 2 gündür akşamki kadar kötü yapmıyor.
bende hamilelikten önce de laktoz toleranssızlığı vardı, sindiremiyordum, şimdi daha da artmıştır kesin ama normal süt içiyorum soğuk olması şart

kızlar benim mesaim bitiyor, zara ve h&m ye cumartesi bakmaya karar verdim, nasılsa eşim çalışıyor, ben de bir başıma yapacak bişey bulamıorum, bari oraları gezeyim diyorum.
öpüldünüz hepiniz.
angaranın bağlarııııııııııııııııııııı büklüm büklüm yollarııııııııııııııııııı

ben hıc bısey demeden kedı yazdı canım lieracı aldım bende suruyorum.bıde yag alıcam ıste hangısını alsam ona karar veremedım

yok badem yagı kıllanma yapıomus bende kakao yagını alıcam zaten kıllandı gobegım yaaa epılasyonumda yalan oldu neyse bıdaha gıderız artık saglıkla gelsınlerde yeter bıze

ben hıc bısey demeden kedı yazdı canım lieracı aldım bende suruyorum.bıde yag alıcam ıste hangısını alsam ona karar veremedım

ben nıvea aldım canımmm

Saol canım
ben daha cok seyahat yasagı kalktıgına sevındım acıkcası..esım duymasın ama

kremi aksam suruyorum canım iş dönüşünde

kızlar eczanemizde..com sitesinden sebamed bebek şampuanı filan aldım. kendi ihtiyaçlarımda vardı baya iyi indirimler vardı bir göz atın isterseniz.
biberonları incelerken de bişey daha öğrendim, bebeğin dişi çıkana kadar silikon, diş çıktıktan sonra kauçuk alınırmış. dün muhabbeti olmuştu da...

Saol canım

kız bıze yasak kalktı vs dıye bısey demedı dr zaten kanama yok 2 aydır nerdeyse ama ben genede yapamam korkuma
eşimde yapmaz zaten hıc teklıf bıle etmedı

yasa çıkacaktı şu gezi parkı olaylarında ötürü kalda inşallah çıkar

eğer bir hafta uzatırlarsa ben gezi parkını basıp doğum izni için olay çıkarcam bu gidişle

canım ekim annelerinde bir arkadaş demişti medacassol için kullanmaya başlayınca çatlakları bile iyileşmiş , hamileler kullanabiliyo bu arada bende başlamadı ama bende onu alcam alınca

Saol canım

hadi bakalım göbiş iyice büyümeden gez biraz. bende eşime çok duygu sömürüsü yaptım, tatili kaptım inşallah aksilik çıkmazsa perşembe bir kaç günlüğüne deniz kenarına gideriz arkadaşlarla.
Ahhh hamile olunca duygu sömürüsü yapmak ne kadar güzel ve kolay oluyorrr.....

bende seba med ınrımdeydı gecen gun 13 lıraydı alsmmı dıye dusundum ama teyzemde otacı al bıtkısel dedı karasız kaldım.Jhanson baby aleoverlısı bana alerjı yaptı ondan almıcam

aaa 13 TL? kaç ml? ben 500 ml yanlış hatırlamıyorsam 19 TL den aldım. sebamed kullananlar memnunmuş canım dün kızlardan tecrübe edenler söyledi

kız bıze yasak kalktı vs dıye bısey demedı dr zaten kanama yok 2 aydır nerdeyse ama ben genede yapamam korkuma
Eşimde yapmaz zaten hıc teklıf bıle etmedı

bizde korkan eşim adam usg resimlerinde bebiş tiplendikçe çekildi en son 3. Ayda görmüştüm adamı Orda bebeğim varken yapamam dedi zaten bir kerede

doktordan yasak yok ama benden var adam bana sarıldığında bile mızırdanmaya başlıyorum valla. üzülüyorum ama elimde değil

Canım belkı unutmussundur ben ilk topiğe gırıp ılk kontrolume gıtııgımde burda yazmıstım mıyomum oldugundan ve yerının hemen bebgın altında olmasından dolayı doktorum doguma kadar ılıskı ve seyahat yasak demıstı Rabbıme cok sukur mıyom hıc buyumedı.bu gıttgımde doktor yasakların kalktı artık tehlıke yok dedı ben seyahat kısmına esımde obur kısma sevındı herkes nasıbını almıs oldu

bizde korkan eşim adam usg resimlerinde bebiş tiplendikçe çekildi en son 3. Ayda görmüştüm adamı Orda bebeğim varken yapamam dedi zaten bir kerede

canım o kremı vahsıhatun arkadasımızda demıstı evet duydum onuda catlasın bakalım dogumdan sonra alırız artık napalım...
kızzzz sormaaaaaa sen gene 3.aydan sonra gormemıssın ben 5 aydır gormuyorum
zaten kanama vardı yasaktı.. şimdi yasak kalktı desede bız yapamayız korkumuza 2.bucuk sene bekleyınce korkuyor ınsan nolur nolmaz dogumdan sonra artık

aaa 13 TL? kaç ml? ben 500 ml yanlış hatırlamıyorsam 19 TL den aldım. sebamed kullananlar memnunmuş canım dün kızlardan tecrübe edenler söyledi

yaaa tuh keske alsaydımmm yaa bak pişman oldum sımdı okadar ındırımde oldugundugunu bılmıyordum artık bıdaha carsıya cıktıgımda halledeyım.

madecassol muhteşem bir krem yara, yanık herşeye sürerim ama tüylenmen de bir o kadar azar bilgin olsun canım. veterinerde çalışırken ameliyat olmuş minnoşlara sürdürüyorduk, 10 gün sonra kontrole geldikerinde tüy yumağı oluyordu resmen...

doktordan yasak yok ama benden var adam bana sarıldığında bile mızırdanmaya başlıyorum valla. üzülüyorum ama elimde değil
yaa ben uzulmuyorum benmkı zaten ole bı teklıfte etmedı yasak dıye arada sor bana dıo yasak kalktımı dıye dedım soramam sen sor yıyosa

evet canım bılıyorummmm mıyomun oldugunu ıyı buyumemıs sevındım.
valla evet almıs oldu herkez nasıbınıde ıste genede ınsan korkuo kanama olur vs dıye odum cıkıo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…