kıslar benım yasakları doktor kaldırdı.artıkın özgurummm...
bu arada benımde karnım 2 gunde kocaman oldu yaaaa bıde kasınıyor.doktor lıerac verdı çatlak önleyici bide bebe yagı alıp surcegım kuruluk ıcın sızın tavsıyenız varmı
yaaa seni çok iyi anlıyorum... sabah 5 te gözlerimi açıyorum. bel ağrısından nasıl yatacağımı şaştım. Eren'imde maşallah kayak yapıyor içeride, onun keyfi yerinde görünüyor. hoop b,r oraya hhoop bir burayabazen daha düz oluyor ama bazen nefes bile alamıyorum üstelik açlıktan midem kazınırken?
sanırım süt beni şişiriyor. laktozu sindiremiyorum, aslında laktozsuz süt içmem lazım yada yoğurt ...
lımango canım pardon
canım bebeyagı onerıyor bızım dr vermıyor krem catlıcaksan zaten engel olamassın dıyor bende mustela alıcaktm .
lıeracta sanırım paraben var ıcerıgınde bır bak ona gore al kuzum
evet canım :))) daha kendi yokken ismi vardı
bundan sonra sık gırerım artık canım bıras daha toparladım işlerimi.
lierac aldım da bebeyagı ne alsam ona karar veremedım
yok badem yagı kıllanma yapıomusannemde bir sürü karışım vermek istedi yok o yağı bu yağı diye... göbeğimdeki tüyler coşar istemem dedimbenim henüz çatlamadı ama göğüs ve göbek damarlarım baya belirginleşmeye başladı. sağlık olsun canım napalım???
ben hıc bısey demeden kedı yazdı canım lieracı aldım bende suruyorum.bıde yag alıcam ıste hangısını alsam ona karar veremedım
ohh sevindim senin adına canım
ben de lierac kullanıyorum ama hergün sürmüyorum aslında sürmek lazım da yaz sıcağında terleyince müthiş yanık kokusu gibi kokutuyor, bir de sarı sarı leke yapıyor kıyafetleri, iç çamaşırlarını
susam yağım da var ama niyeyse üşeniyorum
benim de öyle açlıktan midem kazınıyor gibi ama şişlikten ölüyorum ağzıma meyve bile koymuyorum akşamları,
süt için de yöntem buldum, gündüzleri içiyorum 2 gündür akşamki kadar kötü yapmıyor.
bende hamilelikten önce de laktoz toleranssızlığı vardı, sindiremiyordum, şimdi daha da artmıştır kesin ama normal süt içiyorum soğuk olması şart
kızlar benim mesaim bitiyor, zara ve h&m ye cumartesi bakmaya karar verdim, nasılsa eşim çalışıyor, ben de bir başıma yapacak bişey bulamıorum, bari oraları gezeyim diyorum.
öpüldünüz hepiniz.
angaranın bağlarııııııııııııııııııııı büklüm büklüm yollarııııııııııııııııııı
gel tabi görelim seniben dalin indirimdeydi ben onu aldım canım.
yok badem yagı kıllanma yapıomusbende kakao yagını alıcam zaten kıllandı gobegım yaaa epılasyonumda yalan oldu neyse bıdaha gıderız artık saglıkla gelsınlerde yeter bıze
ben nıvea aldım canımmm
Saol canım
ben daha cok seyahat yasagı kalktıgına sevındım acıkcası..esım duymasın ama
kremi aksam suruyorum canım iş dönüşünde
yasa çıkacaktı şu gezi parkı olaylarında ötürü kalda inşallah çıkar
bızım dr da vermıo yaaa bebeyagı sur dıyor bende kakao yagı ıle acıbademı karstırıp surucem yada susam yagını
Nemlı tutmak gerekırmıs bıde bol bol su baska yapıcak bısey yokmusVe ben catladım
Saol canım
ben daha cok seyahat yasagı kalktıgına sevındım acıkcası..esım duymasın ama
kremi aksam suruyorum canım iş dönüşünde
bende seba med ınrımdeydı gecen gun 13 lıraydı alsmmı dıye dusundum ama teyzemde otacı al bıtkısel dedı karasız kaldım.Jhanson baby aleoverlısı bana alerjı yaptı ondan almıcam
kız bıze yasak kalktı vs dıye bısey demedı dr zaten kanama yok 2 aydır nerdeyse ama ben genede yapamam korkuma
Eşimde yapmaz zaten hıc teklıf bıle etmedı
kız bıze yasak kalktı vs dıye bısey demedı dr zaten kanama yok 2 aydır nerdeyse ama ben genede yapamam korkuma
eşimde yapmaz zaten hıc teklıf bıle etmedı
eşimde yapmaz zaten hıc teklıf bıle etmedı
bizde korkan eşim adam usg resimlerinde bebiş tiplendikçe çekildi en son 3. Ayda görmüştüm adamıOrda bebeğim varken yapamam dedi zaten bir kerede
aaa 13 TL? kaç ml? ben 500 ml yanlış hatırlamıyorsam 19 TL den aldım. sebamed kullananlar memnunmuş canım dün kızlardan tecrübe edenler söyledi
eğer bir hafta uzatırlarsa ben gezi parkını basıp doğum izni için olay çıkarcam bu gidişle
canım ekim annelerinde bir arkadaş demişti medacassol için kullanmaya başlayınca çatlakları bile iyileşmiş , hamileler kullanabiliyo bu arada bende başlamadı ama bende onu alcam alınca
doktordan yasak yok ama benden varadam bana sarıldığında bile mızırdanmaya başlıyorum valla. üzülüyorum ama elimde değil
Canım belkı unutmussundur ben ilk topiğe gırıp ılk kontrolume gıtııgımde burda yazmıstım mıyomum oldugundan ve yerının hemen bebgın altında olmasından dolayı doktorum doguma kadar ılıskı ve seyahat yasak demıstı Rabbıme cok sukur mıyom hıc buyumedı.bu gıttgımde doktor yasakların kalktı artık tehlıke yok dedı ben seyahat kısmına esımde obur kısma sevındı herkes nasıbını almıs oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?