2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bana mınoset vermıstı cok zorda kalırsanda taylot ıc demıstı

cnm bnde başkent üniv.ne gidiyorum hocam prof.dr hulusi zeyneloğlu. filiz hnmla birlikte çalışıyor. 2li teste filiz hnm baktı. detay ultrasonada filz hnm bakıcak. doktorum başkabiyere göndermem filize güvenirim sadece dedi. bende çok memnun kaldım filiz hnmdan.

kızlar göğüs ucnu konuşmuşsunuz. filizim özellikle sen dinle. benim göğsüm küçüktü ucu hiç yoktu. hep derdim benm çocuğum olsa nası emzircem diye. ama son 1 ayda göğüslerim bir büyüdüü ağzıma gircek diye korkuyorum. parmağımın yarısı kadr da ucu çıktı. inanamazsınız ama evrim geçirdi resmen. kıyfatelerde çok sorun oluyor. yani rahat olun sizinde son haftalarda kesin çıkar.

neharım benimde yrn doktor kontrolüm var 4buçukda. ama bnm detay ult.12temmuzda bu normal kontrolümüz. testleri tekrarlıcaz ve rahim uzunluğu ölçülcek yatış için sürekli bakıyor.inş. hepimiz güzel haberlerle geliriz.

evet cnm bende h&m ye bayılıyorum hem çok güzel şeyler var hemde uygun oluyor. valla ne güzel git gez. zaranın indirimini bize de haber ver. bende zarar baby tarzına bayılıyorum ama ateş pahası. indirim zamanını kaçırmayalımmm

merhaba arkadaşlar ve minik yavrucakları

ben çok iyim bebişimle beraber büyüyoruz, nasıl tekmeliyo görseniz harika birşey gözümlee görebiliyorum bazılarını, babasıa hissetti
geçengün tekmeliyo yine oğlumu çağırım gel bak kardeşin sana dokunucak dedim koydu elini beklemeye başladı bi sağlam tekme
ayyyyy iyerek geri geri bi kaçtı görmelisiniz nasıl hoşuna gitti ve çok heycanlandı

yarım saat önce karnıma feci bir ağrı girdi ama hemen geçti çok korktum şimdi iyim ama
giip biraz yatıcam
4 kilo almışım bu arada kızlar

öpüyorum hepinizi

canım h&m bakmıstım cocuk kıyafetı 49.99 tulum cok pahalı geldı
keske 2 vesaıt olmasa in bin et cok yoruyor yada hava bu kadar sıcak olmasa gelırdım

filizcim internette uygun gördüm fiyatları bir de ordan bak istersen ama online satış yok diyor, dedim gidip gezmeli de işte bu sıcakta üşeniyorum hem de iş çıkışı çok acıkıyorum artık dışarıda da pek bişey yiyemiyorum ay ne yapsam bilemedim

burcakçım gidip öğrenirsem haber veririm. mesai bitişine yakın uyku bastırıyor, eve zor atıyorum kendimi. gündüz evde olsam, gidip gezmek daha kolay da, çalışınca, bir de sıcakta üşeniyorum sanırım.

burcak canım bnımde kucuktu 75 takıyordum ama suan baya buyudu ama ucu hıcte cıkmadı sanmıyorumda cıksın bakalım artık bakıcaz caresıne annemınde yokmus 2 yasına kadar emmısız sonradan cıkmıs suan gene mınıcık ucu

aksam esınle gıt bence canımmm cok sıcak bugun ıstanbul yanıyor dısarı cıktım geldım sımdı yandı kollarım basım
ben yıyorum valla dısardan oh miss netten bakmadım ama magazasında begenmıstım
buarada zara bugun ındırımde trendyolda :))

Son düzenleme:
kızlar selamm
Geçmişe şöyle baktım bir problem yok sanırım. ne güzell... benim 2 gündür göbeğime bişiy oldu. sanki koca bir karpuzu yutmuşum gibi bir göbek çıktı noldusa??? bel ağrısından çok çekiyorum uyku bile tutmuyor...

eşim geç geliyor, yoksa onunla giderdim
bu arada trendyola girdim ama zara yok kampanyalarında

hoşgeldin asyaeren dünyama, bende de koca bir dünya vardı sanki neden bilmiyorum akşamları artıyor ve akşam sıırf salata yiyorum ona rağmen
bel ağrım da çok, yataktan kalkamaz oldum, uyku desen gece 15 kez kalkıyorum sonra da gün aydınlanır aydınlanmaz uyanıveriyorum
zaten sonra iş...

kıslar benım yasakları doktor kaldırdı.artıkın özgurummm...

bu arada benımde karnım 2 gunde kocaman oldu yaaaa bıde kasınıyor.doktor lıerac verdı çatlak önleyici bide bebe yagı alıp surcegım kuruluk ıcın sızın tavsıyenız varmı

asyaerencim bende de son 10 gündür ara ara kuyruksokumu ağrısı oluyo bizde de göbüş kavun misali

yaaa seni çok iyi anlıyorum... sabah 5 te gözlerimi açıyorum. bel ağrısından nasıl yatacağımı şaştım. Eren'imde maşallah kayak yapıyor içeride, onun keyfi yerinde görünüyor. hoop b,r oraya hhoop bir buraya bazen daha düz oluyor ama bazen nefes bile alamıyorum üstelik açlıktan midem kazınırken?
sanırım süt beni şişiriyor. laktozu sindiremiyorum, aslında laktozsuz süt içmem lazım yada yoğurt ...

eren mı olcak adı canım

selam canım az görünüyorsun ama iyi olmana sevindim. benimde arada göbeğim kaşıyor tatlı tatlı ama ben duştan sonra bebek yağı sürüyorum. henüz sıkıntı yok... doktorlar çatlağı engelleyemezsiniz dediğinden çok kasmıyorum yapacak bişey yok galiba??

eşim geç geliyor, yoksa onunla giderdim
bu arada trendyola girdim ama zara yok kampanyalarında
lımango canım pardon

canım bebeyagı onerıyor bızım dr vermıyor krem catlıcaksan zaten engel olamassın dıyor bende mustela alıcaktm .
lıeracta sanırım paraben var ıcerıgınde bır bak ona gore al kuzum

bızım dr da vermıo yaaa bebeyagı sur dıyor bende kakao yagı ıle acıbademı karstırıp surucem yada susam yagını
nemlı tutmak gerekırmıs bıde bol bol su baska yapıcak bısey yokmus ve ben catladım

annemde bir sürü karışım vermek istedi yok o yağı bu yağı diye... göbeğimdeki tüyler coşar istemem dedim benim henüz çatlamadı ama göğüs ve göbek damarlarım baya belirginleşmeye başladı. sağlık olsun canım napalım???

bundan sonra sık gırerım artık canım bıras daha toparladım işlerimi.
lierac aldım da bebeyagı ne alsam ona karar veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…