selam kızlar..
çok kötü grip oldum burun akıntısı öksürük hapşırık boğaz ağrısı hepsi var doktorumu aradım pastil al dedi ama hiçbir işe yaramıyor ne yapabilirirm önerisi olan var mı acaba?
kuzenim ankarada başkent hst. gidiyordu. Filiz hanıma... çok memnundu ayrıca ayrıntılı ultrason konusunda bana önerdi. ben izmirdeyim, bu ultrason için izmire kadar geliyor demişti. artık zor oluyor diye izmire gelmiyor galiba ama o bana tavsiye etmişti açıkçası. kuzen çok sorunlu bir hamilelik geçirdi vücudu bebeği kabul etmediğinden böbrekleri iflas aşamasına gelmişti hastanede yattı. bukadar soruna rağmen doktorum çok iyidi dedi...
bende izmir başkent hst. prof. mesut beye gidiyorum. çok ama çok memnunum...
Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi - Organ Nakli Merkezi, Tüp Bebek Merkezi, Havacılık Tıp Merkezi, Uyku bozuklukları Merkezi, Sigarayı bıraktırma merkezi
denersin istersen?
aynen benimde aklımda olan bir konu bu şimdi ben göğüs ucumu neye göre
kıyaslıycam aynı ürünleri bende netten gördüm ve merak ettim
bide ben emziren 2 kişiyi gördüm kocamandı yani böyle büyük
düğme kadardı ama sonlara doğru büyüyor dediler
Selam kızlaaaaaaaaarr bizim de ayrıntılımız yarınnnnnn çoookkk heyecanlıyım inşallah hayırlı haberlerle geliriz. Kimlerin yarın başka??
Bereeeeeeeeennn geçen ay da birlikteydi randevumuz hadi bakalım güzel güzel haberlerle gelelim
bu arada kızlar H&M'de çocuk kıyafetleri oldukça uygun geldi bana fiyatları, keşke enerjim olsa da işten çıkışta gidip bakabilsem ikea ve H&M'ye...
bana eşlik etmek isteyen varsa zaranın ve H&m nin çocuk kısmına bakmak istiyorum 5 gibi forum istanbulda
zara biraz daha pahalı ama indirim günlerini de öğrenmek lazım
canım h&m bakmıstım cocuk kıyafetı 49.99 tulum cok pahalı geldı
keske 2 vesaıt olmasa in bin et cok yoruyor yada hava bu kadar sıcak olmasa gelırdım
evet cnm bende h&m ye bayılıyorum hem çok güzel şeyler var hemde uygun oluyor. valla ne güzel git gez. zaranın indirimini bize de haber ver. bende zarar baby tarzına bayılıyorum ama ateş pahası. indirim zamanını kaçırmayalımmm
filizcim internette uygun gördüm fiyatları bir de ordan bak istersen ama online satış yok diyor, dedim gidip gezmeli de işte bu sıcakta üşeniyorum hem de iş çıkışı çok acıkıyorum artık dışarıda da pek bişey yiyemiyorum ay ne yapsam bilemedim
aksam esınle gıt bence canımmm cok sıcak bugun ıstanbul yanıyor dısarı cıktım geldım sımdı yandı kollarım basım
ben yıyorum valla dısardan oh missnetten bakmadım ama magazasında begenmıstım
buarada zara bugun ındırımde trendyolda :))
kızlar selamm
Geçmişe şöyle baktım bir problem yok sanırım. ne güzell... benim 2 gündür göbeğime bişiy oldu. sanki koca bir karpuzu yutmuşum gibi bir göbek çıktı noldusa???bel ağrısından çok çekiyorum uyku bile tutmuyor...
kızlar selamm
Geçmişe şöyle baktım bir problem yok sanırım. ne güzell... benim 2 gündür göbeğime bişiy oldu. sanki koca bir karpuzu yutmuşum gibi bir göbek çıktı noldusa???bel ağrısından çok çekiyorum uyku bile tutmuyor...
hoşgeldin asyaeren dünyama, bende de koca bir dünya vardı sanki neden bilmiyorum akşamları artıyor ve akşam sıırf salata yiyorum ona rağmen
bel ağrım da çok, yataktan kalkamaz oldum, uyku desen gece 15 kez kalkıyorum sonra da gün aydınlanır aydınlanmaz uyanıveriyorum
zaten sonra iş...
asyaerencim bende de son 10 gündür ara ara kuyruksokumu ağrısı oluyobizde de göbüş kavun misali
yaaa seni çok iyi anlıyorum... sabah 5 te gözlerimi açıyorum. bel ağrısından nasıl yatacağımı şaştım. Eren'imde maşallah kayak yapıyor içeride, onun keyfi yerinde görünüyor. hoop b,r oraya hhoop bir burayabazen daha düz oluyor ama bazen nefes bile alamıyorum üstelik açlıktan midem kazınırken?
sanırım süt beni şişiriyor. laktozu sindiremiyorum, aslında laktozsuz süt içmem lazım yada yoğurt ...
selam canımkıslar benım yasakları doktor kaldırdı.artıkın özgurummm...
bu arada benımde karnım 2 gunde kocaman oldu yaaaa bıde kasınıyor.doktor lıerac verdı çatlak önleyici bide bebe yagı alıp surcegım kuruluk ıcın sızın tavsıyenız varmı
lımango canım pardoneşim geç geliyor, yoksa onunla giderdim
bu arada trendyola girdim ama zara yok kampanyalarında
kıslar benım yasakları doktor kaldırdı.artıkın özgurummm...
bu arada benımde karnım 2 gunde kocaman oldu yaaaa bıde kasınıyor.doktor lıerac verdı çatlak önleyici bide bebe yagı alıp surcegım kuruluk ıcın sızın tavsıyenız varmı
asyaerencim bende de son 10 gündür ara ara kuyruksokumu ağrısı oluyobizde de göbüş kavun misali
eren mı olcak adı canım
selam canımaz görünüyorsun ama iyi olmana sevindim. benimde arada göbeğim kaşıyor tatlı tatlı ama ben duştan sonra bebek yağı sürüyorum. henüz sıkıntı yok... doktorlar çatlağı engelleyemezsiniz dediğinden çok kasmıyorum yapacak bişey yok galiba??
bızım dr da vermıo yaaa bebeyagı sur dıyor bende kakao yagı ıle acıbademı karstırıp surucem yada susam yagını
nemlı tutmak gerekırmıs bıde bol bol su baska yapıcak bısey yokmusve ben catladım
selam canımaz görünüyorsun ama iyi olmana sevindim. benimde arada göbeğim kaşıyor tatlı tatlı ama ben duştan sonra bebek yağı sürüyorum. henüz sıkıntı yok... doktorlar çatlağı engelleyemezsiniz dediğinden çok kasmıyorum yapacak bişey yok galiba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?