2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın annecikler nasılsınız? herkese iyi günler diliyorum bebeğimle
dün eşlerle ilişki konuşulmuş benim nacizane fikrim bir sorun yoksa eşinizi ihmal etmemeniz daha bunun son ayı var lohusası var artı lohusa sonrası bazı eşler arasında sorunlar da olabiliyormuş bebekten sonra eşler birbirinden soğuyabiliyormuş,eşlerimize güven tamdır ama aldatmaların çoğu da hamilelik sürecinde oluyormuş. bu benim fikrim az da olsa ucundan gösterin tabi sorun yoksa

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.her miyomu oluna yasak olcak dıye bırsey yok canım onemlı olan bır noktada mıyomun yerı benım kı hemen bebsın altında oldugundan dolayı yasakladı doktor bana

amin maşallah sizede

kız ben adamı ihmal etmiyom da o beni ediyo

günaydın annecikler ve onların ballı lokma tatlıları....

kızlar benim sorum şu detaylı ultrasonla ilgili

fiyat aldım 170-250 tl arasında sigortalıya bile değişiyormuş, cd isterden v.s artıyormuş.
siz kaça nerde yaptırmıştınız?
istanbul avrupadan özellikle varsa daha uygun olan bana da söyleyebilir mi ordan randevu alayım????:44:

saol canım tavsıyen ıcın banada jhanson yaptı alerjı hamıs degıldım ozman ama

canım çarşamba gunu doktoruma gıttgımde artık sacını boyatabılırsın dedı.ben yınede dogumdan sonra dusunuyorum

canım bende lens kullanıyorum.gozumde sabaha kadar uyumadım gun ıcınde uyudugum oldu zor cıkıyordu gozumden.kızaryordu kendıgınden gectı.ama bı goz doktoruna sor ıstersen buyuk olasılıkla havsız kaldıgından ole oldu

canım senın kız erkegemı dondu:26:

bu arda bende 3 ısım arasında kaldım yagız ayaz deniz

canım be istanbulda eğilim tekirdağda özel bir hastanede yaptırdım 250 tl deteylı usg sgk karşılamadı bu konuda hastanenenin anlaşması yokmuş özel yaptılar ama ist yaptıran arkadaşlar vardır mutlaka inş sorunsuz atlatırsın.

benımde oğlum ıstemıyor babsının sırnasmasını hemen mıdemı bulandıryor ıcerde paylaşmıyor şimdiden anneciğini.
ayyyyyyyy zaten hava sıcak adam aylardır yasak yuzunden havadan sıcak ınan el bıle degsın ıstemıyorum gece

gunaydın mınısler ve annısler.dun kuzumu gorduk cok sukur.ayrıntılı ultrasonumuz ıyı gectı masallah.bunu da atlattık.2 hafta sonra seker yuklemesı var.onu da ıyı gecırırız ınsallah.bugun kayınvalıde kayınpeder gelıyor esımın memleketınden.bakalım nasıl gececek

Maşallah canım...

deplasmana gelıyorlar yaniiiiiii

sağol canım. çok korktum bebeklere bi zararı olucak diye. cuma günü için randevumu aldım. göz doktoru da gözlük önerir sanırım. doğuma kadar gözlük kullanırım.

evet iyi olur tatlım önce kendine sonra bebeğine dikkat et senden etkilenir o miniğimizde

dun 150 tl ye yaptırdım.recorder bozuk oldugu ıcın cd veremedıler

canım bende gece yatarken çıkarıyorum ama gün içinde çıkarma alışkanlığım olmadığı için 1-2 saat gözümde uyuyakalıyorum. hamile kaldığımdan beri ilk kez kızarıklık oldu. cuma günü göz doktoruma gidicem. gözlük kullanmak da istemiyorum ama sanırım kısa süreliğine gözlük önerecek.

lenslerın hava gecırgenlığı normalden az ya buyuk olasılıkla oyuzden olyor cunku benımkıde gozumden zor cıktı acımıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…