bendede miyom var cnım 5 cm den 8e çıktı bayabi büyüdü bebekten çok yer kaplıyo ama bana seyahat yasağı koymadı bize iki haftalığına gidicez ama ilişki kısmını her defasına sormayı unutuyoruz onlara şiiye kaar yasak filan demediler durum ne bilmiyoruz yani ama biz yinede mesafeyi koruyoruz
bu arada gebiş mayosuyla ilgili fikri olan varmı yaaa birkez giyip bida giymicem birşeye para vermekte çok koyuyo bana kenimi suçlu hisseiyorum ama almadana olmaz
günaydın arkadaşlar dün gittim bebişime 2 tane bere 2 eldiven 1zıbın ve 1 emzik aldım ve eşimin dolabına gömleklerinin arasına astım ilk kıyafetlerimiz ya eşim sabah dolabını açıp kıyafet değişicek ya bende kapıyı araladım bakalım oğluşunun kıyafetlerini görünce neyapıcak diye onu izliyordum dolabını açtı baktı gülümsedi alıp eline sevmeye başladı ama onun o anki tepkisi görülmeye değerdi bana sarılıp oğlumuda sevip bizede teşekkür etti öptü ve işe gitti sürprizimiz işe yaradı sabah sabah şımardık ee 7 yıl sonra olunca bizim için çok daha başka bir duygu.rabbime sonsuz şükürler olsun bana ve eşime böylesine güzel tarifsiz bir mutluluk yaşattığı için çok şükür rabbim allahım dileyen isteyen hasretle yolunu bekleyen herkese nasip etsin inş.
günaydın annecikler nasılsınız? herkese iyi günler diliyorum bebeğimle
dün eşlerle ilişki konuşulmuş benim nacizane fikrim bir sorun yoksa eşinizi ihmal etmemeniz daha bunun son ayı var lohusası var artı lohusa sonrası bazı eşler arasında sorunlar da olabiliyormuş bebekten sonra eşler birbirinden soğuyabiliyormuş,eşlerimize güven tamdır ama aldatmaların çoğu da hamilelik sürecinde oluyormuş. bu benim fikrim az da olsa ucundan gösterin tabi sorun yoksa
canım ben önce dalinin bebe yağını almıştım ama göbeğimde küçük kırmızı kırmızı birşeyler çıktı, hem de her gün sürmeme rağmen yine de göbeğim çok geriliyordu.. sonra onu bıraktım bübchen'in bebe yağını aldım göbeğim düzeldi kırmızılıkları gitti yine aynı şekilde her gün sürüyorum ve göbeğim daha da büyümesine rağmen eskisi gibi gerilmiyor hiç birşey hissetmiyorum gayet memnun kaldım şu an için sıfır çatlak ama tabi olacaksa yine de olacaktır
Günaydın biricik anneleri ve onların melek bebişleri nasılsınız keyifler nasıl sabah uykularını özledim çalışmk istemiyorum artık
saç boyatma işini ben ilk zamanlar sormuştum doktoruma olmaz demişti artık sormadım kestirme işini de yapmam zaten ama boya olsa ii olcak saçım bembeyaz oldu oğluşum doğduğunda dile gelse anneanne dicek sanırımneysee onlar sağlıklı olsunlarda biz boyatıp kestirmesekte olur dimi :))
kızlar lens kullanan var mı aranızda? ben yıllardır lens kullanıyorum. son günlerde birkaç defa lens gözümde uyuyakaldım. bu sabah kalktığımda sol gözüm kıpkırmızıydı. ne yapacağımı bilemedim. daha önce göz doktorum gözdeki enfeksiyonların bebeğe geçebileceğini söylemişti. böyle bi durum yaşayan var mı aranızda? doktorumu mu arasam yoksa göz doktoruna mı gitsem? hafif de ağrı var. ne yapsam bilemedim. kısa süreliğine doğuma kadar gözlük mü kullansam?
Kızlar bu arada ben kuaföre gittim, totomu kaldırabilirsem duşumu alıp yatcam yarın büyük gün Yağız'ımla buluşcaz çok heyecanlıyım, en son eşimle buluşurken bu kadar heyecanlanmıştım, sanırım tekrar aşık oluyorummmmmmmm
günaydın annecikler ve onların ballı lokma tatlıları....
kızlar benim sorum şu detaylı ultrasonla ilgili
fiyat aldım 170-250 tl arasında sigortalıya bile değişiyormuş, cd isterden v.s artıyormuş.
siz kaça nerde yaptırmıştınız?
istanbul avrupadan özellikle varsa daha uygun olan bana da söyleyebilir mi ordan randevu alayım????:44:
günaydın kızlar,akşam güzel sohbet etmişsiniz.okurken öldüm gülmekten .biz mi anormaliz diyordum,herkes aynıymış.normal doğuma evet çok faydası var bence de ilk oğlumda gerçekten faydasını görmüştüm,ama bunda sağolsun kociş,yatağa girer girmez arkasını dönüp uyuyor,alıştı adamcık,ben de uykumdan feragat etmeyi hiç sevmem zaten.
gunaydın mınısler ve annısler.dun kuzumu gorduk cok sukur.ayrıntılı ultrasonumuz ıyı gectı masallah.bunu da atlattık.2 hafta sonra seker yuklemesı var.onu da ıyı gecırırız ınsallah.bugun kayınvalıde kayınpeder gelıyor esımın memleketınden.bakalım nasıl gececek
sağol canım. çok korktum bebeklere bi zararı olucak diye. cuma günü için randevumu aldım. göz doktoru da gözlük önerir sanırım. doğuma kadar gözlük kullanırım.
günaydın annecikler ve onların ballı lokma tatlıları....
kızlar benim sorum şu detaylı ultrasonla ilgili
fiyat aldım 170-250 tl arasında sigortalıya bile değişiyormuş, cd isterden v.s artıyormuş.
siz kaça nerde yaptırmıştınız?
istanbul avrupadan özellikle varsa daha uygun olan bana da söyleyebilir mi ordan randevu alayım????:44:
canım bende lens kullanıyorum.gozumde sabaha kadar uyumadım gun ıcınde uyudugum oldu zor cıkıyordu gozumden.kızaryordu kendıgınden gectı.ama bı goz doktoruna sor ıstersen buyuk olasılıkla havsız kaldıgından ole oldu
Maşallah canım...
deplasmana gelıyorlar yaniiiiiii
canım bende gece yatarken çıkarıyorum ama gün içinde çıkarma alışkanlığım olmadığı için 1-2 saat gözümde uyuyakalıyorum. hamile kaldığımdan beri ilk kez kızarıklık oldu. cuma günü göz doktoruma gidicem. gözlük kullanmak da istemiyorum ama sanırım kısa süreliğine gözlük önerecek.
evet aynen deplasmankw cok alıngandır oglusu bısey dedı mı kırılır aglar.bende aynı trıbe gırsem mı
aynen sende yap ben hamıleyımmm de ac muslukları karsılıklı ağlaşınnn artıkın adamcağız napacağını şaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?