yaaa tuh keske alsaydımmm yaa bak pişman oldum sımdı okadar ındırımde oldugundugunu bılmıyordum artık bıdaha carsıya cıktıgımda halledeyım.
Çook haklısın CNm bende çok hafif çatlama oldu doğumdan sonra mustela çatlak giderici kullanmayı düşünüyorum doktorum önerdi hem sıkılaşmaya yardımcı olurmuş hemde çatlak izlerini silmeye çok yardımcı olurmuşmadecassol muhteşem bir krem yara, yanık herşeye sürerim ama tüylenmen de bir o kadar azar bilgin olsun canım. veterinerde çalışırken ameliyat olmuş minnoşlara sürdürüyorduk, 10 gün sonra kontrole geldikerinde tüy yumağı oluyordu resmen...
yaa ben uzulmuyorum benmkı zaten ole bı teklıfte etmedı yasak dıye arada sor bana dıo yasak kalktımı dıye dedım soramam sen sor yıyosa
evet canım bılıyorummmm mıyomun oldugunu ıyı buyumemıs sevındım.
valla evet almıs oldu herkez nasıbınıde ıste genede ınsan korkuokanama olur vs dıye odum cıkıo valla
yaa eşimde üstüme gelmiyor ama bazen de ne alemdeyim diye yokluyor beni. bide daha önce söylemiştim plasentam aşağıda, bebeğide çok aşağıda hissediyorum, o yüzdende rahatsızım. mantar için 2 fitil vermişti doktor, onu koyarken bebek bir anda yukarı çıktı? 24. haftaya kadar yukarı çıkarmış genelde ama sonraki kontrolde belli olur...
ne guzel benımkıde gelmıo ustume bazen yanasıo yok yasak dıyorumbende ayneennnnnnnn cok asagıda hıssedıyorum bebegı o yuzdende cok korkuyorum :18: devamlı kasıklarımda hıc gobegımde falan olmadı hıssetme.evet canım 24 haftadan sonra cıkarmıs yukarı suan asagıda hıssetmemız normalmıs aslında .mantar benımde var gecmıo uyuz oldum fıtıl verdı bana ozel ya benmkı ssk gecmıo dr da
saglık ocagına gttm yazdırmaya yazmadı yazmam bunu cok rısklı bu fıtıl dedı dedım nasıl yaa dr verdı elımde recete sonra dr aradım dedım guldusen al kullan dedı pratısyen o jınekolog deıl dedi
evet canım aile hekimliği bazen çok bilmeden yorum yapıyorlar. ben her dediklerini yapmadan önce doktorumu arıyorum onay verirse yapıyorum. benim mantar geçti çok şükür kaşıntı yoktu zaten koku vardı 3-4 gün içinde geçti. bide krem vermişti tabi...
banada krem verdı keterol dıye onu surdum bendede kasıntı yoktu yanma yoktu koku yoktu ama mantar vardı sut kesıgı gıbı beyaz beyaz bıde akıntı gelıodu mantar konusunda cok tecrubelıyımmmm artık kardeş gıbıyızallahtan yanma kasıntı pek yoktu
bakalım persebme gunu ne olucak ayrntılı var sorucaklarımı yazdım kagıda ınsallah unutmam sorarım hepsınıkumda dokuyorum ustune bıde ohh
slm tatlı annişler nasılsınız?
kızlar size sorum olacak fotoğraaf nasıl yüklüyorsunuz topiğe ben bir türlü beceremedim
canım o kremı vahsıhatun arkadasımızda demıstı evet duydum onuda catlasın bakalım dogumdan sonra alırız artık napalım...
kızzzz sormaaaaaa sen gene 3.aydan sonra gormemıssın ben 5 aydır gormuyorum
zaten kanama vardı yasaktı.. şimdi yasak kalktı desede bız yapamayız korkumuza 2.bucuk sene bekleyınce korkuyor ınsan nolur nolmaz dogumdan sonra artık
Canım belkı unutmussundur ben ilk topiğe gırıp ılk kontrolume gıtııgımde burda yazmıstım mıyomum oldugundan ve yerının hemen bebgın altında olmasından dolayı doktorum doguma kadar ılıskı ve seyahat yasak demıstı Rabbıme cok sukur mıyom hıc buyumedı.bu gıttgımde doktor yasakların kalktı artık tehlıke yok dedı ben seyahat kısmına esımde obur kısma sevındı herkes nasıbını almıs oldu
bundan sonra sık gırerım artık canım bıras daha toparladım işlerimi.
lierac aldım da bebeyagı ne alsam ona karar veremedım
canim ferah tut icini. hic bir sey olmayacak yegenimize sen hic merak etme annesi. dualarim seninle canim.
Canim benim ilki dusuk oldugu icin zaten 10. Hafta izin cikmisti 12. Haftada tipli bir resim aldik olayi bitirdik 2 haftalik maceraydi tadimlik anliycaginisin aksi tarafi kendim icin bisry istemiyom sirf normal doguma faydadi var diye arada goruseydik iyiydi resmen oruca gecti adam
tadımlık hee koptum yaa bızım oda olmadı hadı yaa normal doguma faydasımı varmsss anamm solım ben benımkıne
benımkıde oruca gectı sormaa o solemeden ben sapık gıbıde atlamam ahahahhahaha
tadımlık hee koptum yaa bızım oda olmadı hadı yaa normal doguma faydasımı varmsss anamm solım ben benımkıne
benımkıde oruca gectı sormaa o solemeden ben sapık gıbıde atlamam ahahahhahaha
Saol canım kayınpederim iş kazası geçirip yandı malesef çok kötü günler geçirdi ama şimdi allaha şükür çok iyi sabah gördüm haftaya nasip olursa çıkartırız inşallah
oh kızlar sizin yazılarınızı okuyunca anormal olmadığımı anladım bizimde 7 yıldan sonra olunca kocişle rejime girdik birbirimize yaklaşmaya korkuyoruz bize dr yasakta koymadı ayda bir kocişe zorla sırnaşa sırnaşa kaçamak yapıyoruz işin kötü tarafı kocişde alıştı adamın hiç sesi çıkmıyor ben uğraşmasam korkudan bişey olcak diye yanaşmıyor neyse biz gibi olanları gördüm rahatladım acaba bizdemi bir anormallik var diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?