ayy adam kafayı yer.evden kacar dıye korkuyorum.yoksa ben naz yapmasını ıyı bılırım
Saol canım şükür artık daha iyi kızım saolsun babasını o ayakta tutuyorCanim cok gecmis olsun simdi gordumkizin tekmelere baslayarak moral vermis anasina babasina, aferin minik pembeye!
günaydın arkadaşlar dün gittim bebişime 2 tane bere 2 eldiven 1zıbın ve 1 emzik aldım ve eşimin dolabına gömleklerinin arasına astım ilk kıyafetlerimiz ya eşim sabah dolabını açıp kıyafet değişicek ya bende kapıyı araladım bakalım oğluşunun kıyafetlerini görünce neyapıcak diye onu izliyordum dolabını açtı baktı gülümsedi alıp eline sevmeye başladı ama onun o anki tepkisi görülmeye değerdi bana sarılıp oğlumuda sevip bizede teşekkür etti öptü ve işe gitti sürprizimiz işe yaradı sabah sabah şımardık ee 7 yıl sonra olunca bizim için çok daha başka bir duygu.rabbime sonsuz şükürler olsun bana ve eşime böylesine güzel tarifsiz bir mutluluk yaşattığı için çok şükür rabbim allahım dileyen isteyen hasretle yolunu bekleyen herkese nasip etsin inş.
günaydın annecikler ve onların ballı lokma tatlıları....
kızlar benim sorum şu detaylı ultrasonla ilgili
fiyat aldım 170-250 tl arasında sigortalıya bile değişiyormuş, cd isterden v.s artıyormuş.
siz kaça nerde yaptırmıştınız?
istanbul avrupadan özellikle varsa daha uygun olan bana da söyleyebilir mi ordan randevu alayım????:44:
canım be istanbulda eğilim tekirdağda özel bir hastanede yaptırdım 250 tl deteylı usg sgk karşılamadı bu konuda hastanenenin anlaşması yokmuş özel yaptılar ama ist yaptıran arkadaşlar vardır mutlaka inş sorunsuz atlatırsın.
dun 150 tl ye yaptırdım.recorder bozuk oldugu ıcın cd veremedıler
canım bende gece yatarken çıkarıyorum ama gün içinde çıkarma alışkanlığım olmadığı için 1-2 saat gözümde uyuyakalıyorum. hamile kaldığımdan beri ilk kez kızarıklık oldu. cuma günü göz doktoruma gidicem. gözlük kullanmak da istemiyorum ama sanırım kısa süreliğine gözlük önerecek.
canım çarşamba gunu doktoruma gıttgımde artık sacını boyatabılırsın dedı.ben yınede dogumdan sonra dusunuyorum
herşey dozunda ıyı dımı
ben su anakadar bulantı kusma kı hala deam edıyor naz yapamadım bı turlu kendı derdımle ugrasmaktan
teşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için ve duan için.
nerde yaptırdın acaba? bu arada hadi gözünaydın sevindim sorunsuz geçmesine. kaç dakika sürdü?
gop kadın saglıgı merkezı.benım doktorum baska yerde calısıyor.bunu orada yaptı.yaklasık 30 dk surdu.ama coookk eglencelıydı.muhakkak esın de gelsın.hatta annenler gormek ısteyen herkes.4 boyutlu oldugu ıcın bakmaya doyamıyorsun
günaydınnnn canım. ben anlaşmalı olan bir yerde 100, TL yaptırdım, eğer özel gelsem fiyatınız nedir dedim, 150 TL dedi.
saç boyatma konusunda doktorlar bile 2ye ayrılıyor. o yüzden ben hamilelik planladığımda kendi saçıma dönmüştüm. boya dese de kimyasaldan uzak durmak adına ben tercih etmezdim. Ama kestirme olayı farklı tabi. ben hamileyken saçımı kestirdim, kesilmemesi ile ilgili mantıklı bir açıklama yok sonuçta hurafe olarak görüyorum kendimce.
teşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için ve duan için.
nerde yaptırdın acaba? bu arada hadi gözünaydın sevindim sorunsuz geçmesine. kaç dakika sürdü?
baharınkızı canım ben de lens kullanıyorum ve bir tek gece yatarken çıkarıyorum, gündüz bazen uyuyakalınca gözümde lensle kızarıklık, batma, yanma olabiliyor. suni gözyaşları alıp, bir süre, bir kaç gün veya 1 hafta gibi lensi takmaman lazım. benim gözlüğüm de var ama pek kullanmıyorum, ben öyle batma falan olunca gözlüğümle dinlendiriyorum
mıde bulantıları benım de devam hala.sımdı bırde yanmalar cıktı.dun doktora dedım mıdem yanıyor dıye.cıkolata hamur ısı yeme soda ıc dedı.bı de ben sankı bogazıma kadar doluyum dedım.e normal cunku oylesın dedırennie kullanabılırsın dedı yanmalar ıcın.senın de mıden sorun cıkarıyor bılıyorum.kac haftalık oldum hala adam gıbı dıs fırcalayamıyorum ogurmekten
kızlar bu imza alanında yazanlar gerçekten tutuyor. ''bebeğiniz düzenli olarak uyuyor uyanıyor'' demiş gerçekten öyle. daha dün eşime Eren sabahın köründe kıpır kıpır akşam oldu mu pili bitiyor inşallah doğunca da böyle olur dedim
Herkese günaydın sıcak bir gecenin ardından güne erebildim ama gün daha da sıcakmış antalyadakiler izmirdekiler nasıl dayanıyorsunuz ben gece havale geçiyordum kızımda saolsun tekmeleriyle uyutmamaya başladı:))
çok kolay; dünden beri klima çalışıyorgerçekten sıcak... ben aslında çok üşüyen biri olduğumda yaz ayları rahatsız olmam ama hamilelikte başka oluyor belli ki...
ewet ılk gıttgımde yasaktı gecen gıttgımde artık boyatabılırsın dedı ama ben yınede uzak durmak ıstyorum gene gerek var sonucta kımyasal bebsımı o rıske atmak ıstemyorum.sacımı kestırmek ıstıyorum ama hurafe oldugunu bıldıgım halde cesaret edemıyorum bı turlu.saclarımda acayıp uzadı:26:
burcu bende biraz inat var aslında. bana böyle bişeyi yapma dediklerine sırf bende yer etmesin diye yapıyorum. mantıklı bir açıklama yoksa tabi... Babam çok severdi herşeye böyle gereksiz yorumlar üretmeye ondan bana böyle ters tepti
Ben 2 yada 3 aylıkken kestirdim saçımı. şimdi boyaları baya aşağıda kaldı, uzatmaya başladım. İçin nasıl rahat ederse öyle yap. ben kestirmesem rahat etmezdim , kestirdim.
kızlar bu arada saç boyatan var mı ya da kestiren.bizim dr 26. -27. hafta da izin veriyor.siz de durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?