2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Canim cok gecmis olsun simdi gordum kizin tekmelere baslayarak moral vermis anasina babasina, aferin minik pembeye!
Saol canım şükür artık daha iyi kızım saolsun babasını o ayakta tutuyor

Bende aynısını yaptım elbise almıştım onu gömleklerinin arasına astım sabahları çok asabi olur onu görünce gülümsemeye başladı :)))

günaydınnnn canım. ben anlaşmalı olan bir yerde 100, TL yaptırdım, eğer özel gelsem fiyatınız nedir dedim, 150 TL dedi.

teşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için ve duan için.

dun 150 tl ye yaptırdım.recorder bozuk oldugu ıcın cd veremedıler

nerde yaptırdın acaba? bu arada hadi gözünaydın sevindim sorunsuz geçmesine. kaç dakika sürdü?

baharınkızı canım ben de lens kullanıyorum ve bir tek gece yatarken çıkarıyorum, gündüz bazen uyuyakalınca gözümde lensle kızarıklık, batma, yanma olabiliyor. suni gözyaşları alıp, bir süre, bir kaç gün veya 1 hafta gibi lensi takmaman lazım. benim gözlüğüm de var ama pek kullanmıyorum, ben öyle batma falan olunca gözlüğümle dinlendiriyorum

Herkese günaydın sıcak bir gecenin ardından güne erebildim ama gün daha da sıcakmış antalyadakiler izmirdekiler nasıl dayanıyorsunuz ben gece havale geçiyordum kızımda saolsun tekmeleriyle uyutmamaya başladı:))

canım çarşamba gunu doktoruma gıttgımde artık sacını boyatabılırsın dedı.ben yınede dogumdan sonra dusunuyorum

saç boyatma konusunda doktorlar bile 2ye ayrılıyor. o yüzden ben hamilelik planladığımda kendi saçıma dönmüştüm. boya dese de kimyasaldan uzak durmak adına ben tercih etmezdim. Ama kestirme olayı farklı tabi. ben hamileyken saçımı kestirdim, kesilmemesi ile ilgili mantıklı bir açıklama yok sonuçta hurafe olarak görüyorum kendimce.

herşey dozunda ıyı dımı

ben su anakadar bulantı kusma kı hala deam edıyor naz yapamadım bı turlu kendı derdımle ugrasmaktan

mıde bulantıları benım de devam hala.sımdı bırde yanmalar cıktı.dun doktora dedım mıdem yanıyor dıye.cıkolata hamur ısı yeme soda ıc dedı.bı de ben sankı bogazıma kadar doluyum dedım.e normal cunku oylesın dedırennie kullanabılırsın dedı yanmalar ıcın.senın de mıden sorun cıkarıyor bılıyorum.kac haftalık oldum hala adam gıbı dıs fırcalayamıyorum ogurmekten

kızlar bu imza alanında yazanlar gerçekten tutuyor. ''bebeğiniz düzenli olarak uyuyor uyanıyor'' demiş gerçekten öyle. daha dün eşime Eren sabahın köründe kıpır kıpır akşam oldu mu pili bitiyor inşallah doğunca da böyle olur dedim

ewet ılk gıttgımde yasaktı gecen gıttgımde artık boyatabılırsın dedı ama ben yınede uzak durmak ıstyorum gene gerek var sonucta kımyasal bebsımı o rıske atmak ıstemyorum.sacımı kestırmek ıstıyorum ama hurafe oldugunu bıldıgım halde cesaret edemıyorum bı turlu.saclarımda acayıp uzadı:26:

teşekkürler canım. ben izmirdeyim, Alsancak izemar diye bir yer. İzmirli arkadaşlar var en azından onlarda bilsin... bebeğin pozisyonuna göre değişiyormuş ama Eren çok hareketliydi önce biraz uğraştırdı ama sonra yorulunca teslim olmuş gibi kaldı öyle sanırım 20 dk kadar sürdü bizim ki. kafa tası ve kalbi özellikle çok inceledi sonrada tüm vücudu kontrol etti. çok şükür iyi geçti darısı başınıza inşallah

oyyy mıdem de bırde gaz var ıste yanma var oyyy oyy bende sureklı tok gıbıyım agzıma kadar sıskınlık var.gavıscon ıcyorum bende.bıde kabızlık var duphalaca basladım yanı mıde mıde degıl haaa baslı basına bı afet oldu

kıs benımkıde genelde akşamları tepınıyor gece uyumucakmı yoksa

okudugum kıtapta bebeklerın genelde anne karnında gecelerı uyanık oldugu yazıyordu oyuzden dogumdan sonrada sık sık gece uyandıklarından bahsetmıs.

çok kolay; dünden beri klima çalışıyor gerçekten sıcak... ben aslında çok üşüyen biri olduğumda yaz ayları rahatsız olmam ama hamilelikte başka oluyor belli ki...

çok kolay; dünden beri klima çalışıyor gerçekten sıcak... ben aslında çok üşüyen biri olduğumda yaz ayları rahatsız olmam ama hamilelikte başka oluyor belli ki...

O kadar terlemez yanmayan biriyim ama ! zaten burası sıcak bir memleket değil en fazla 1.5 ay olsun sıcaklar ama gebelikdenmidir nedir nefes alamıyorum sanki eeee kiloda var

Son düzenleme:

burcu bende biraz inat var aslında. bana böyle bişeyi yapma dediklerine sırf bende yer etmesin diye yapıyorum. mantıklı bir açıklama yoksa tabi... Babam çok severdi herşeye böyle gereksiz yorumlar üretmeye ondan bana böyle ters tepti
Ben 2 yada 3 aylıkken kestirdim saçımı. şimdi boyaları baya aşağıda kaldı, uzatmaya başladım. İçin nasıl rahat ederse öyle yap. ben kestirmesem rahat etmezdim , kestirdim.

bende cok ınatcıyım kıs ama takıntılıyım ıste pefffffff kestırcem sanırım bende kezbanlar gıbı olucam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…