2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende en azından gece uykuya dalmakta sorun yaşamıyorum ama sabahın erken saatinde uyanıyorum. demek ki yetiyor??

çalışmasam sabah kalkamam canım ole tatlı gelyorkı uyku bana.

ya nedıycem kıslar ben sabah kahvaltı yapamıyorum yanı bı parca ekmek recel yıyorum sadece ole peynır yuurta sut ıcemıyorum sabah erken kalkıyorum o satte tobe yıyemem yanı bı sakıncası olurmu acaba bebıs ıcın

Vicdansız ev sahibi hay ben senin prensibine... Allah yardımcınız olsun canım inşallah daha iyi bir evi uygun bir fiyata bulursunuz üzülmenden etkilenmişdir ama birşey olmamıştır canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun

bebegın ıcın endıselenme tatlım bende gecen gun cok agladım cok huzursuzlastım ve duzgun bırsey yıyemedım kusup bır ıkı gun cok azcık hareket ettı ama sukur sımdı ben duzene gırınce oda gırdı benı cezalandırdı aklı sıra benden onemlı senden onemlı degıl ya ne uzuluyorsun dedı aklınca:)

su kıra olayına gelınce ne zamn tasındınız kontrat yapamısmıydınız ole kafasına gore zam falan yapamaz zamnı gelmeden 1 yıllık pesın falan talep etmesı mumkun degıl kontratta odeme tarıhlerı aydan aya yapıldıysa.sızınde haklarınız var.ne cınsmıs yahu.nerde oturuyodun sen ne kadardıkı kıranız ?

benımde carpıntım cok bu aralar doktor sıklasırsa mutlaka kardıyolojıye gıt dedı.çarpıntıdan sonra ben genelde kusuyorum sızdede olyormu?

görecem yakında kısmetse ikimizde birbirimize Allah kurtarsın deriz artık

ben de geçen hafta sonu kestirdim, 3 ayım bitsin dedim bir de felaket dökülüyor ve uzamıştı, çok şükür rahatladım oh be.

benim midem hep problemliydi, kendi doktorum rennie dışında bişey vermedi ama başka doktora gidiyorum artık o pulcet verdi ve ALLAH binkere razı olsun 2 haftadır onun sayesinde rahatım. doktorum da yeni doğum yapmış, 11 aylık bebeği var, ben de kullandım hamileliğimde dedi.
diş fırçalama işi için de tek kokusuz, az köpüren doğal ersağ marka var, onunla fırçalayabiliyorum, tavsiye ederim.

kıslar sıze nedıycem bu bır olay benım ıcın bu oğlan aklımı basımdan aldı resmen bulantı kusma derken haytta atlamıycam seyı yaptım ve evlılık yıldonumumuzu unuttum gecen hafta

canım sabah benimde içim almıyor, öğlen kahvaltı yapıyorum. midene 2 lokma giriyorsa dert yapma sonra rahatlayınca yersin.

bende öle düşünüodum canım. hatta bana oje bile sürme aseton çok zararlı dediler. bende doktoruma sordum. oda git sor bakalım o söyleyenlere kaç tane çocuk doutturmuşlar dedi normal yaşantına devam et dedi. bende öle yaptım çamaşır suyunu çok kullanırım. kaç kere ellerim delindi yandı falan inşallah bişi olmamıştı bebişe. doğuma kadar bi kere daha boyayabilirim saçımı :) kendimi kötü hissediorum beyazlar çıkınca :26:

ok eklerım.

sımdı yenıdoganmı almalıyım pekı ben yoksa dıer serılerdenmı?? karar veremedımde:)) 1 tane yenı dogan naturel bıtanede dıerınden almak mantıklı aslında gıbı

canım yenidoğan dönemi çok kısa. 1 tane alsan yeter. ama sonrakileri alırsın yazık parana.bak burda hangi ayda hangisi olur var: http://www................../2012/02/08/biberonla-ilgili-her-sey-2/
haaa hangi seri diyorsan ben olsam tüm biberonlarını avent natural seri alırdım. aynı anne memesi gibi. koliğe çok etkili.

kıslar sıze nedıycem bu bır olay benım ıcın bu oğlan aklımı basımdan aldı resmen bulantı kusma derken haytta atlamıycam seyı yaptım ve evlılık yıldonumumuzu unuttum gecen hafta

canım dalgınlık unutkanlık çok normal. bide çalışıyorsun yani... ben unutmamak için her yere not kağıdı yapıştırmaya başladım. hamilelik hali bu

olmaz canım merak etme. annesi üzülüo die rahatsız etmek istemiodur. allah yardımcın olsun en kısa zamanda bulursunuz evinizi inşallah. herşeyde bir hayır vardır. üzülme sakın. daha ii bir ev olur daha huzurlu olursun böle ev sahiplerinide allaha havale ediorum o neymiş öle 1 yıllık peşinistermişmiş. kesin çıkın die yapmıştır başka hesapları vardır ayaına dolansında görsün

canım benım kiramın sözleşmesş bugun ıtıbarıyle doldu .kiramız 650 ıdı. kontratta bu yıl için 700 yazıyordu. kendısı ben sıze evı gecen sene cok ucuza verdım benım evımn degerı 750 dıyor. kendısı karı koca ogretmen emeklısı 8 tane dairesi var kendıde villada oturuyor. ben antalyada yasıyorum canım . ya canımı sıkmasamda sankı kasıtlı yapıyorlar. bide evını bir güzel boyattık . Mahkemeye verelim dedık ama Allahından bulsunda dıyorum annemler çıkmayın çıkaramaz onun hakkı yokdıyo ama korkuyorum huzursuzluk çıkarır kapıma dayanır felan dıye.
saolun destegınız ıcın

Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz

Benim kalp atışlarım 140 ın altında ve oğlum olacak Allah nasip ederse canım.

benımde carpıntım cok bu aralar doktor sıklasırsa mutlaka kardıyolojıye gıt dedı.çarpıntıdan sonra ben genelde kusuyorum sızdede olyormu?

Kusma olmuyor sıcaktan nefes alamıyorum diye oluyor birde troid hastasıyım o da yapıyor çarpıntı ( bayramı atlatınca bizim buralar o kadar sıcak olmaz sabredicem artık

bizimkinede soru sorulmuo :) sorarken korkuyorum. ben pipirikliydim sayesinde hiçbişeyi umursamaz oldum :) eşimde o yüzden çok sevio doktorumuzu. senin hakkındanda anca bu gelir zaten dio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…