bende en azından gece uykuya dalmakta sorun yaşamıyorum ama sabahın erken saatinde uyanıyorum. demek ki yetiyor??
Allah hepimizin yardımcısı yardımcısı olsun kendinize çok dikkat edin hamişler bol bol su içelim
kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımıhafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi tasıycaz aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.
dıkkat et ama klımaya carpar canım ben bı kere felaket grıp olmustum
kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımıhafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi tasıycaz aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.
Beni gören dışarda allah yardımcın olsun diyor bende AMİNNNN diyorum :)) geceleri dışarıya çıkıcam artık :))
Allah yardımcın olsun canım ya ben burda yanıyorum dememeliyim üç öğün yemek gibi duşa giriyorum yoksa çarpıntım oluyor(
Beni gören dışarda allah yardımcın olsun diyor bende AMİNNNN diyorum :)) geceleri dışarıya çıkıcam artık :))
Allah yardımcın olsun canım ya ben burda yanıyorum dememeliyim üç öğün yemek gibi duşa giriyorum yoksa çarpıntım oluyor(
saç boyatma konusunda doktorlar bile 2ye ayrılıyor. o yüzden ben hamilelik planladığımda kendi saçıma dönmüştüm. boya dese de kimyasaldan uzak durmak adına ben tercih etmezdim. Ama kestirme olayı farklı tabi. ben hamileyken saçımı kestirdim, kesilmemesi ile ilgili mantıklı bir açıklama yok sonuçta hurafe olarak görüyorum kendimce.
mıde bulantıları benım de devam hala.sımdı bırde yanmalar cıktı.dun doktora dedım mıdem yanıyor dıye.cıkolata hamur ısı yeme soda ıc dedı.bı de ben sankı bogazıma kadar doluyum dedım.e normal cunku oylesın dedırennie kullanabılırsın dedı yanmalar ıcın.senın de mıden sorun cıkarıyor bılıyorum.kac haftalık oldum hala adam gıbı dıs fırcalayamıyorum ogurmekten
teşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için ve duan için.
nerde yaptırdın acaba? bu arada hadi gözünaydın sevindim sorunsuz geçmesine. kaç dakika sürdü?
gop kadın saglıgı merkezı.benım doktorum baska yerde calısıyor.bunu orada yaptı.yaklasık 30 dk surdu.ama coookk eglencelıydı.muhakkak esın de gelsın.hatta annenler gormek ısteyen herkes.4 boyutlu oldugu ıcın bakmaya doyamıyorsun
gop yakın bana ben de orda yaptırayım olmadı. çok iyi ya çok sevindimm ama bu gop istanbul gop mu ?:)
cd, dvd v.s verdiler mi?
ewet ılk gıttgımde yasaktı gecen gıttgımde artık boyatabılırsın dedı ama ben yınede uzak durmak ıstyorum gene gerek var sonucta kımyasal bebsımı o rıske atmak ıstemyorum.sacımı kestırmek ıstıyorum ama hurafe oldugunu bıldıgım halde cesaret edemıyorum bı turlu.saclarımda acayıp uzadı:26:
canım ben de hurafe oldugunu bildiğim halde cesaret edemiyordum, ilk 3 ay yok 16 hafta çıksın derken sonunda geçen hafta kestirdim müthiş rahatladım. çok dökülmeye başlamıştı hamilelikle, bir de uzun olunca, rahatladım ya, bir de fön çektirdim, eşim de 4.5 aydır bakımsız görünce dedi saçını mı boyattın :))) yok sadece kestirip fön çektirdim, o kadar fark etti.
oyyy mıdem de bırde gaz var ıste yanma var oyyy oyy bende sureklı tok gıbıyım agzıma kadar sıskınlık var.gavıscon ıcyorum bende.bıde kabızlık var duphalaca basladım yanı mıde mıde degıl haaa baslı basına bı afet oldu
canım sabah armut incir ye şimdi çıktı bunlar, kayısı ye su iç hemen üstüne
bende de oluyor o, akşam öptürmüyorum bile kocamı sırf sanki herşey ağzımdaymış gibi hissettiğimden
çalışmasam sabah kalkamam canım ole tatlı gelyorkı uyku bana.
ya nedıycem kıslar ben sabah kahvaltı yapamıyorum yanı bı parca ekmek recel yıyorum sadece ole peynır yuurta sut ıcemıyorum sabah erken kalkıyorum o satte tobe yıyemem yanı bı sakıncası olurmu acaba bebıs ıcın
aslında boyamak biraz hurafelik dışında bişey. ben hamilelikten sonra genel olarak kimyasallardan biraz uzaklaştım. zaten eldivensiz bulaşık yıkamam ama çamaşır suyu gibi kokan maddeleri da az kullanmaya başladım. e boyanın da kokusu az değil hani... yani 1 kere boyamaktan bişey çıkmaz bence de ama kıllatıyoruz işte
ok eklerım.
sımdı yenıdoganmı almalıyım pekı ben yoksa dıer serılerdenmı?? karar veremedımde:)) 1 tane yenı dogan naturel bıtanede dıerınden almak mantıklı aslında gıbı
ben de geçen hafta sonu kestirdim, 3 ayım bitsin dedim bir de felaket dökülüyor ve uzamıştı, çok şükür rahatladım oh be.
benim midem hep problemliydi, kendi doktorum rennie dışında bişey vermedi ama başka doktora gidiyorum artık o pulcet verdi ve ALLAH binkere razı olsun 2 haftadır onun sayesinde rahatım. doktorum da yeni doğum yapmış, 11 aylık bebeği var, ben de kullandım hamileliğimde dedi.
diş fırçalama işi için de tek kokusuz, az köpüren doğal ersağ marka var, onunla fırçalayabiliyorum, tavsiye ederim.
gop yakın bana ben de orda yaptırayım olmadı. çok iyi ya çok sevindimm ama bu gop istanbul gop mu ?:)
cd, dvd v.s verdiler mi?
canım ben de hurafe oldugunu bildiğim halde cesaret edemiyordum, ilk 3 ay yok 16 hafta çıksın derken sonunda geçen hafta kestirdim müthiş rahatladım. çok dökülmeye başlamıştı hamilelikle, bir de uzun olunca, rahatladım ya, bir de fön çektirdim, eşim de 4.5 aydır bakımsız görünce dedi saçını mı boyattın :))) yok sadece kestirip fön çektirdim, o kadar fark etti.
canım sabah armut incir ye şimdi çıktı bunlar, kayısı ye su iç hemen üstüne
bende de oluyor o, akşam öptürmüyorum bile kocamı sırf sanki herşey ağzımdaymış gibi hissettiğimden
bende kestıcem yaaa cok uzadı...
denıyım canım suruba basladım bıde karnım grul gurul
kıslar sıze nedıycem bu bır olay benım ıcın bu oğlan aklımı basımdan aldı resmen bulantı kusma derken haytta atlamıycam seyı yaptım ve evlılık yıldonumumuzu unuttum gecen hafta
canım sabah benimde içim almıyor, öğlen kahvaltı yapıyorum. midene 2 lokma giriyorsa dert yapma sonra rahatlayınca yersin.
bebegın ıcın endıselenme tatlım bende gecen gun cok agladım cok huzursuzlastım ve duzgun bırsey yıyemedım kusup bır ıkı gun cok azcık hareket ettı ama sukur sımdı ben duzene gırınce oda gırdı benı cezalandırdı aklı sıra benden onemlı senden onemlı degıl ya ne uzuluyorsun dedı aklınca:)
su kıra olayına gelınce ne zamn tasındınız kontrat yapamısmıydınız ole kafasına gore zam falan yapamaz zamnı gelmeden 1 yıllık pesın falan talep etmesı mumkun degıl kontratta odeme tarıhlerı aydan aya yapıldıysa.sızınde haklarınız var.ne cınsmıs yahu.nerde oturuyodun sen ne kadardıkı kıranız ?
Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz
benımde carpıntım cok bu aralar doktor sıklasırsa mutlaka kardıyolojıye gıt dedı.çarpıntıdan sonra ben genelde kusuyorum sızdede olyormu?
ayy canım senin doktorda benimki gibiymiş cinsiyeti öğrenmeye gittim pazartesi günü kız dedi inanmadım tekrar bakın eminmisiniz ablamında kızdı erkek dediler dedimbenden daha mı iyi bilceksin gibisinden bakış attı ama tekrardan tekrardan baktı doktor teyzemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?