2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cok güzel güle güle kullansın

kızlar size bırsey sorucam doğum konusunda ne dusunyorsunuz ben hamıle kalmadan once bı doktora gıtmısdım. normalde benım ilişki sırasında vajına kısmım da agrı olurdu dardı yanı doktora gıtmsıdım elle catı muaynesı yapar gıbı bakdı doktor senın catın cok dar ılerde hamıle kalırsan sakın normal doğurmaya kalkma ıster bana gel ıster gelme dedı . bende buyuzden korkarım hep . kuzenımn esı epidural normal doğum yapdı acıbademde cok kolay oldu dedı ama hanı epiduralde sancı olmuyorya bıde ben rahat ıkınamazsam sancıda olmazsa çatımda gercekden darsa bebeğe zararı olurmu bıde benım oramda sanırım varis var ıcerde sımıdıden acıyor doktorda varis olabılır dedı. bidahakı mauynede bakıcak .oda normal doğumda kanama cok yaparmış .damar patlayabılırmiş. nasıl yapsak acaba ınsallah hepimiz için ne sekılde olursa olsun kolay doğum olur

gunaydın herkese ....

oğlumla tatlı uykumuzdan kalkıp işe geldik mıssss gebeyyy uyumak varken

günaydın canımmm.... aynen bizde kızımla öyleyiz kalktık geldik işe ama bizim pztsi son erken kalkışlarımız pztsi günü yarım gün çalışıp işi bırakıyorum artık evimizde hazırlık yapçaz kızım için

Herkeze günaydın iyi haftasonları kızlar ay sabah sabah magazin izliyorum tatile gidesm geldi

canım ben normal dogumdan cok korkuyorum fobım var resmen...
oyuzden epidural veya sezeryan dusunuyorum tabı doktorumlada konusmam lazım

nageecim benim doktorum normal düşünüyorum sana dedi bende normal istiyorum allahtan bişey çıkmazsa epidural normalide sordum ama doktorum önermedi bana çocuğun kendi kanala girmesini bekliyorsun normale göre uzun sürüyor sen zaten sabırsızsın beni de kendinide çürütürsün dedi ben normali ağrılarla normal olarak öneriyorum dedi dünde ameliyathaneye girdim doktora reçete göstermek için sezaryendeydi kapıda durdum ama çok etkilendim kızlar buzzz gibiydi ve hiç doğumdan korkmuyordum hafifçe tırsmaya başladım ama sezaryen istemiyorum beni sezaryen korkutuyor normal allahın izniyle daha kolay sancılarıda çekcez artık doğru nefes alışı ve ıkınma tekniğiyle herşey daha kolaylaşıyor bakalım bende yaz yaz bitiremedim zaten son aylara doğru çatı muayenesi yapılıyor diye biliyorum doktorun söyler darsa sezaryen olur canım hayırlısı olsun varis varsa normal olmaz muhtemelen

hayırlısı olsun canım ya ama ınsanın kenıdını sımdıden doğuma hazırlaması gerek dımı en guxelı doğal olanıdır ama kısmet

hayırlısı olsun canım ya ama ınsanın kenıdını sımdıden doğuma hazırlaması gerek dımı en guxelı doğal olanıdır ama kısmet

hayırlısı canım yaa ben normal istiyorum sezaryenden korkuyorum allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsinn inşaallahhh

çatısı dar olanlara önerilmiyormuş canım seninkide çok darmış ve variste varmış bence normal yapamazsın gibi tabi sağlıklı olanı normal ama snn ve bebeğinin sağlığı içinde hangisi uygunsa onu yapman lazım.. ben henüz bilmiyorum hangisi olur kafam karman çormann istiyorum kii ikimiz için hangisi sağlıklı olcaksa öle olsun ama bakalım kısmett daha erken birşeyde soramıyorum doktora biraz cadı Allahın izniyle hepimizz sağlıklı doğumlar yapıp bebeklerimizi kucağımıza alırız..

canım senin ve bebeğin için hangi şekilde risk az olacaksa öyle yapman daha iyi tabi..
benim sezeryan olacak büyük ihtimalle..kan ıhtılaşmam var..onun dışında genetik 2 sorun daha var artı bebeğimde 5 yıl sonunda uğraştan sonra olunca doktorumda bende riske girmek istemiyoruz.Doktorum normal doğum senin için riskli dedi..o yüzden epidural sezeryan..bende korkmuyor değilim..birde biraz meraklıyımdır normal doğumuda sezeryanıda önceden izlemiştim biraz etkiledi o beni..inşAllah doğuma kadar korkuyu atarım üzerimden..

bende de kan pıhtılaşması var canım

günaydın kızlar,dün çok yorgundum oyüzden yazamadım.çok şükür iyi geçti ayrıntılımız.cd de verdiler foto da.ama yüzünü göstermedi sıpa yaaa,elleriyle kapatmış,bi açacak gibi yapıyor tekrar kapatıyor.dr kandırıyor bu bizi diyor :).ama çok güzel bir duygu renkli görmek.başkasının yanıda elimi tutmayan kociş bile ellerimi sıkı sıkı tuttu.o da çok duygulandı.rabbim olmayan herkese nasib etsin inşallah evlat sahibi olmayı.350 gr olmuş herifçik.

ceee oynuyordur annesı senınle...
hay Maşallahhhhhh nazar degmesin

gozun aydın canım hayırlı olsun...renklı gormek derken:)) sıyah beyaz deılde normal ten rengı gıbı deılmıydı

kızlar bu arada sadece 1 kilo almışım 6 hazirandan beri.dr çok iyi dedi.zaten kilolu olunca korka korka çıkmıştım tartıya ama,galiba haftada 4 kez yüzmenin faydasını görmüşüm.öyle çok yiyordum ki,herhalde 5 kilo almışımdır diyordum. çok şükür allahıma,ama çok dua ettim,sağlık sorunumuz olmadan ilkiyle aldım kiloyu ikinciyle sen verdir yarabbim diye.doğum yapar yapmaz da hemen spor salonuna koşacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…