canım ne kadardıki bebişinin gr benim 21+1 günlükken 440 gr olmuştu benim oğluşumda
Bugün 22+0 tambu arada kardeşinede maşallah annen normal doğum mu yapmış?
Birsey olmaz canim bencede , uc gun once bende oyle bozulmus sutten sutlu kahve yapmisim , sutu bir yudumladim böoooog igrencti ..
Sana bazen kiziyorum biliyormusun birgullll :)))
Nasil sorun cikarayimda kafama takayim diyorsun anacim ..
Masallah tosununa doktorun iyi dems , her bebegin ölcusu boyu kilosu farkli
Zaten kiloyu sirf kemiklerin uzunlugunu olcerrk tahmini yapiyorlar ..
Bence boy ve kiloyu burda birbirimizle olcmememiz gerekir yani kiyaslama olmamali her bebek her gen farkli dedigim gibi ...
Takma kafana yani :))
Kurtlukirazinda bugun kontrolu vardi insallah iyi gecmstir ..
Birsey olmaz canim bencede , uc gun once bende oyle bozulmus sutten sutlu kahve yapmisim , sutu bir yudumladim böoooog igrencti ..
Sana bazen kiziyorum biliyormusun birgullll :)))
Nasil sorun cikarayimda kafama takayim diyorsun anacim ..
Masallah tosununa doktorun iyi dems , her bebegin ölcusu boyu kilosu farkli
Zaten kiloyu sirf kemiklerin uzunlugunu olcerrk tahmini yapiyorlar ..
Bence boy ve kiloyu burda birbirimizle olcmememiz gerekir yani kiyaslama olmamali her bebek her gen farkli dedigim gibi ...
Takma kafana yani :))
Kurtlukirazinda bugun kontrolu vardi insallah iyi gecmstir ..
Canım senın işin daha sormuş valla Allah yardımcımız olsun
Birgül sagol canim online cok kullandim :))
Ama 6 eur kargo ücreti .. Is yerimin hemen yaninda hm var oraya bakacagim sIk sIk :)
Tombis bebekler gok tatli oluyor sa oglumda sumo gurescinin yavrusu gibiydi :))) pufudik :))
Nagecim iyi bari yardim eden birini olmasi cok iyi..
Nesleecim haklisin sutu sabahlari selime vermeden once kontrol ediyorum
Birgül sagol canim online cok kullandim :))
Ama 6 eur kargo ücreti .. Is yerimin hemen yaninda hm var oraya bakacagim sIk sIk :)
Tombis bebekler gok tatli oluyor sa oglumda sumo gurescinin yavrusu gibiydi :))) pufudik :))
Nagecim iyi bari yardim eden birini olmasi cok iyi..
Nesleecim haklisin sutu sabahlari selime vermeden once kontrol ediyorum
aman kurabiyemize dikkat et annesi, bizim topigin yildizi o, masallah nazarlar degmesin en son burcak kizlardan biri icin talipti kurabiyeye yanlis degilsem :))
Albumumde afro amerikali peruklu resmini gördunmu teyzesi :)))
Evet evet burcakkta kiz cok :))))
Topikte kiz cok daha dogrusu ogluslarim baksin cocuklar aralarinda anlasmislar deriz artik :))
Kızlar sağ tarafımda kasığımın üstü kaburgamın aşağısında yani aradaki boşlukta yemekten sonra ağrı oluyor.
Sanki dalak şişerde batar ağrır ya öyle.
Sizlerden yaşayan var mı aceba?Normal mi?
canim artik bebekler yukari cikiyor ya yemek borumuz,midemiz hepsi etkilendi tum o bolgeler, bende de garip garip agrilar oluyor arada. dalak sismesi gibi olmadi ama bende de gogus sikismasi oldu 2 kere.
Malesef burda parali canimYok canim getirtme parasida bedava , hm banada cok yakin ama magazasinda bebek ürünlerinde yüzde 50 indirim yoktu gecenlerde 6 li bodyde aldim 9 euroya geldi ..
Evt tombis bebekler gercekten cok tatli oluyor tam isirmalik :)
Sagol bianem ya :))Selayhus oyyy simdi gordum afro kurabiyeyi :)) ay masallah yaaa gecenlerde o kardesi icin cok guzel bir seyler demisti, ikimizi de sev anne gibi, o zaman esime anlatmistim. esim de "ne altin kalpli bir cocuk insallah bizim kizimiz da oyle olur" demisti. dilimi isirarak yaziyorum valla, masallah. :)
Kızlar sağ tarafımda kasığımın üstü kaburgamın aşağısında yani aradaki boşlukta yemekten sonra ağrı oluyor.
Sanki dalak şişerde batar ağrır ya öyle.
Sizlerden yaşayan var mı aceba?Normal mi?
Allahu teala razı olsun canım. Sanki göğüs kafesimide vuruyo arada bazan geçiyo bazan birden giriyo. i kere solda oldu artık hep sağda oluyor gün içinde 2-3 kere.İnşallah bebeğime bişey olmasında.cümleninkine de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?