2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
artık konuşmak bile istemiyorum...o kadar fazla ki bu yaptıkları bazen alıp başımı gitmek istiyorum,konuştuğumuz zaman hemen kavga etmeye başlıyor çekemiyorum biyerden sonra

anlıyorum canım seni konuşmakta yoruyor seni demek ama
konuşmadan da sen kendini içten içe yiyorsundur buda seni yıpratır tatlım,

canim bizim Amerika topigindeki herkes epidural normal dogurdu, burda bir komplikasyon olmadikca sezaryeni secenek olarak sunmuyorlar zaten. ne bel agrilari kalmis ne bacak,cok rahatti dediler, ben de doktorumla konusacagim insallah her sey yolunda giderse epidural normal dusunuyorum.

Kıyamadım sana canım ya ailenden uzaksın sanırım, eşin hiç mi merak etmiyor bebeğini? sıkıntı veren ne varsa sana açık açık konuş tatlım içine atarsan daha kötü olur eşine karşı açık ol. inşallah herşey düzelir.

canim ben de dunyanin bir ucundayim ne ailem burda ne bir sey...esim su son 1 ayda 3. kez is sehayatine yolladi hocasi. ustelik doktorasini da verdi 10 gun once ama gene bir laboratuara deneye gitti pazartesi aksamina kadar, 3 gundur de yok...bu 3. gecen hafta cok kotuydum, her gun agliyordum, tutamiyordum artik kendimi. gitmeden once son gun iyice bosaldim asabim bozuldu. "artik agirlasmaya basladim yeter hocanla ben konusacagim beni yanliz birakma burda" diye... kayinvalidem bile cok kizgin hocaya baska adam mi yok diyor...esim de "sen Elif Safak'in bahsettigi siyah sut sendromuna basladin galiba cok hassassin" diyor.
zaten cok daha hassasiz, insanlar dikkat etsinler istiyoruz.
cok haklisin ne diyeyim...

canım o bahsettıgın depresyona bende gırdım mağlesef uzun bır sure once sımdı yenı yenı toparlanıyorum benımkıde yalnızlıktan ve sureklı bulanan mıdedmden dolayı

aile dediğin şeye o kadar uzak kaldımki ben...
babam ben daha 2 yaşındayken öldü,taksiciydi katlettiler..annem beni anneanneme verdi orada büyüdüm.sonra bi baktım annem başkasıyla evlenmiş..sonra üvey baba zulmü çektim gençliğimin en güzel zamanları mahvoldu...çalıştım okulu bırakıp dişimi tırnağıma taktım,annemi o adamdan boşadım..sonra abimi askere yolladım sonrada sıra bana geldi şükür ben evlendim...
abim zaten askerde arayıp arada bir soruyor..annem çalışıyor diye pek benimle ilgilenemiyor..dün arayıp anlattım olanları ağladım...baştan ağlayacaktın iş işten geçti artık dedi...

yani ben yalnızım,hep ailesizim ne yazıkki...eşim tek sığınağımdır her zaman..beni sevdiğini bilirim içten içe...ama sağolsun ailesi birgün istemedi mutlu olalım...
başınızı ağrıttım sizinde..öyle işte...

canım yasadıkların gercekten zor benımde annemle babam ayrıldılar ben kucukken annem de ankarada yasıyor arada bır gelıyor yanıma bakmaya yarın yıne gıdecek benı sımdıden uzuntu bastı esımde gec cıkıyor işten bende evde yalnız kalıyorum uzun bı sure ıs cıkısında zaten hamılelıkten berı yemekte yapamıyorum okdar zorkı yalnızlık

sende bendensin demektir canım benim eşimde saat 10 da geliyor yemek yiyip sonrada yatıyor zaten...sonrada haksız ben oluyorum...

sende bendensin demektir canım benim eşimde saat 10 da geliyor yemek yiyip sonrada yatıyor zaten...sonrada haksız ben oluyorum...

ya ewet bı pazarımız var onu da tv karsında gecırmeyı tercıh edıyor yatana kadar bazen cok sıkıstıryorum ole dısarı cıkıyoruz.teyzem var burda ara bı onunla gorusyrdum oda tasınıyor baska bır sehre helekı bu hamılelıkte dahda cok hassas olyoruz daha cok destege ve yardıma ıhtıyacımız var bıde sen nasıl gecıryorsun bılmıyorum ama ben aylardır bulantı ve kusmayla ugrasuyorum

ahh canım kyamam sana canım bolbol dua et eşin ve yuvan için eşini boşlma benimde kimsem yok eşim den başka :) bilirim çok zor ben çok çektim ama hep sabrettim canım sabır ve dua herşeyin üstesinden geliyo inan bana dönüp dolaşıp başlkarına kalıyo herkesin yaptığı kazanan sen oluyosun inşallah okadar çok çektimkii allahıma binlerce kez şükürler olsun elhamdülillah yuvam sabrım ve dua sayesinde kurtuldu eşim desen beni şuanda elinin üzerinde gezdirşiyor hee bazen ihmall etmiyormu ediyor ama olsun bukadarına şükür diyorum gene sabrımla üstesinden gelirim elhamdülilllah allah yardımvın olsun inşallah

canım allah yardımcın olsun .çok haklısın canımmm eşin nasılda gıdıp 5 dk uyuyormus anlamadım o kısmı.asıl sana daha cok sarılması gerekırken kayınvalıdenın nıe ole yapıyorkii sonucta aılenden uzaktasın ..
eşin işi dolayısıyla sanırım gec gelıo maalesef benm eşimde ole sabah 9 aksam 9 kendı işi olması dert olmaması dert genede allaha hamd olsun...ustelık bızım pazar gunumuzde yok kendınıde uzme bebegıde uzme hepımız zaman zaman bole sıkıntılar yasadık canımmm ama eşinle konusmayı dene yoksa bu iş susarak hallolmaz

kurtlucum çok sevindim yüzde yüz pipilimiymiş. Benim de ayrıntılıya kadar acabalarım vardı ama gördük pipiyi bizim oğlan da pek utangaç çıktı zar zor bir resim aldık. Cd yi henüz izleyemedik. sen izledinmi kaç saniye sürüyor. bi de kaç foto verdiler. bize 2 tane verdiler biri renkli diğeri siyah beyaz ertuşla nasıl geçti randevu, biz resmen sohbet ettik, harika bi insan[/QUOTE]

canım bize 1 foto verdiler,bir de cd.eve gelir gelmez kardeşim hemen açtı izledi.o benden çok heyecenlı.evet yüzdeyüz pipiliyiz canım.benim ev pipili doldu arkadaş . ertuşla evet biz de sohbet ettik.

yerden göğe kadar haklısın canım ama üzme kendini napcen bazısı böyle oluyor.benim eşimde annesigilin yanına gitmişti konyaya,oradan zorla getirttim.gelmeyecek oldu çok uzak sen zaten geleceksin dedi ama büyük çabalarım sayesinde.ama çok ağladım zırladım da kıyamadı.benim kv de göndermezdi ya,bu sefer ben baskın çıktım hamile olunca.düzelir canım üzme talı canını.bebiş bi doğsun hele.

benim kide 22. hafta 500 gr 27 cm idi. sorun yok doktor cok iyi dedi:))

Arkadaşlar bende clexane 0,4 kullanıyorum günde 1 kez. Ben bir haftadır göbeği bıraktım koldan (arkaya tarafına doğru) vuruyorum. Karnım çok şiştiği için zorlanmaya ve korkmaya başlamıştım. Koldan acımıyor fazla.

doğumla ilgili konuşulmuş benimde normal doğum oldu 5 cm açılmam vardı doğum sancıları başladığında doğumu yarılamıştım 10 cm olana kadar sancı çekiyorsunuz 5 dk da 1 gelen belden kasıktan 2büklüm kalıyorsunuz diğer 4 dk rahat geçiyor 5.dkda tekrar inanılmaz bir ağrı bugune kadar duymadığım bi ağrı gözünüz korkmasın dişinizi sıkıp çekiyorsunuz bence doğumun en zor tarafı 10 cm açılmanızın olmasını beklemek doğum anı zaten 5 dkda bitiyor büyük tuvaletiniz gelmişcesine bi his geliyor bütün gücünüzle ıkınıyorsunuz 3. denemede doğmuştu benim kızım o an herşey duruyor sancılarınız bitiyor dr dikim işlemine başlıyor ve herşey bitiyor, yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz allaha şükrederek ,benimle beraber bir arkadaşın açılması olmamıştı suyu gelmişti sunni sancı verildi ağrıları dayanılacak gibi değildi sancıları daha sık ve dayanılmazdı yeri göğü yıktı desem yeridir sunni sancı verilmesi gerekirse düşünün derim ama herşey yolunda ise normal doğumdan korkulacak bi durum yok arkadaşlar

arkadaşlar gebelikte canı çemen çeken oldumu, ya ben reklamlarda gördüm aldık biraz yedim ama sonra pişman oldum, aacaba bir zararı varmıdır, yiyen oldumu hiç

çok morardı benim koldan ve bacaktan.o nedenle bilmiyorum hep karından oldum bugüne kadar.çok şişersem kola geçerim artık :)

Oyy canım Allah razı olsun ne kadar içten yazmışsın inşallah canım ya inşallah sağ salim ... hepimiz cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…