artık konuşmak bile istemiyorum...o kadar fazla ki bu yaptıkları bazen alıp başımı gitmek istiyorum,konuştuğumuz zaman hemen kavga etmeye başlıyor çekemiyorum biyerden sonra
Kadıköy sana aynen katılıyorum, bunu ben de daha önce dile getirmiştim, heleki şimdiden bu tür kıyaslara girmek çok yanlış.
nahoşşş naptınn kuzummm ev işleri ne alemde..canımcım ben de Allahın izniyle epidural normal düşünüyorum. Arkadaşım epidural normalle doğurdu an be an yanındaydım, 15 dk da 2 defa ıkındı pıt doğdu çocuk. Şiddetle tavsiye ediyor hala şuan 2 yaşında kızı var hiç bir sıkıntısı da yok ne bel ağrısı ne bacak ağrısı. Bakalım ben de önümüzdeki ay konuşmak istiyorum doktorumuzla doğumu.
kurtlucum çok sevindim yüzde yüz pipilimiymiş.Benim de ayrıntılıya kadar acabalarım vardı ama gördük pipiyi bizim oğlan da pek utangaç çıktı zar zor bir resim aldık. Cd yi henüz izleyemedik. sen izledinmi kaç saniye sürüyor. bi de kaç foto verdiler. bize 2 tane verdiler biri renkli diğeri siyah beyaz ertuşla nasıl geçti randevu, biz resmen sohbet ettik, harika bi insan
kızlarr...
ben hamile depresyonuna girdim galiba.Eşim işi gereği hafta içi birgün izin kullanıyor.o gündede birbirimizi göremiyoruz bile.daha hiç benimle hastaneye gelmiş değil.hep yalnız gidiyorum ya kontrollerimeorada bakıyorum başkaları eşleriyle beraber gelmiş ben hep tekim yalnızım,kv desen hak getire hayatta gelmez
dün eşimin yine izinli günüydü...zehir ettiler bize ya..öğlen geldiler akşama kadar kaldılar,insan hiç mi demez başbaşa kalsınlar zaten bir günleri var diye..her hafta aynı bıktım artık yagece saat birde gittiler,görümcem yerinden kalkmadı hep ayağa hizmet...ille tutturdular bizi bırak diye evleri 2 yan sokakta...sonra eşim orda uyumuş!
saat 3 oldu aradım en sonunda seni bekliyorum diye,kv çıktı uyudu burda kalacak bu gece diye...1-2 saat önce uğradı eşim bağırdım onada bi güzel..sonrada ağladım işte...çok mutsuzum kızlar resmen tek başıma hamilelik geçiriyorum kimsenin umurunda bile değil
hele bide geçen gün nerden bulduysa kullanılmış eşyalar getirmiş al bebeğine giydir diyo kv bozuntusu....onada kızdım
kızlar ben haksızmıyım sizce ya
kızlarr...
Ben hamile depresyonuna girdim galiba.eşim işi gereği hafta içi birgün izin kullanıyor.o gündede birbirimizi göremiyoruz bile.daha hiç benimle hastaneye gelmiş değil.hep yalnız gidiyorum ya kontrollerimeOrada bakıyorum başkaları eşleriyle beraber gelmiş ben hep tekim yalnızım,kv desen hak getire hayatta gelmez
Dün eşimin yine izinli günüydü...zehir ettiler bize ya..öğlen geldiler akşama kadar kaldılar,insan hiç mi demez başbaşa kalsınlar zaten bir günleri var diye..her hafta aynı bıktım artık yagece saat birde gittiler,görümcem yerinden kalkmadı hep ayağa hizmet...ille tutturdular bizi bırak diye evleri 2 yan sokakta...sonra eşim orda uyumuş!
Saat 3 oldu aradım en sonunda seni bekliyorum diye,kv çıktı uyudu burda kalacak bu gece diye...1-2 saat önce uğradı eşim bağırdım onada bi güzel..sonrada ağladım işte...çok mutsuzum kızlar resmen tek başıma hamilelik geçiriyorum kimsenin umurunda bile değil
Hele bide geçen gün nerden bulduysa kullanılmış eşyalar getirmiş al bebeğine giydir diyo kv bozuntusu....onada kızdım
Kıyamadım sana canım ya ailenden uzaksın sanırım, eşin hiç mi merak etmiyor bebeğini? sıkıntı veren ne varsa sana açık açık konuş tatlım içine atarsan daha kötü olur eşine karşı açık ol. inşallah herşey düzelir.
aile dediğin şeye o kadar uzak kaldımki ben...
babam ben daha 2 yaşındayken öldü,taksiciydi katlettiler..annem beni anneanneme verdi orada büyüdüm.sonra bi baktım annem başkasıyla evlenmiş..sonra üvey baba zulmü çektim gençliğimin en güzel zamanları mahvoldu...çalıştım okulu bırakıp dişimi tırnağıma taktım,annemi o adamdan boşadım..sonra abimi askere yolladım sonrada sıra bana geldi şükür ben evlendim...
abim zaten askerde arayıp arada bir soruyor..annem çalışıyor diye pek benimle ilgilenemiyor..dün arayıp anlattım olanları ağladım...baştan ağlayacaktın iş işten geçti artık dedi...
yani ben yalnızım,hep ailesizim ne yazıkki...eşim tek sığınağımdır her zaman..beni sevdiğini bilirim içten içe...ama sağolsun ailesi birgün istemedi mutlu olalım...
başınızı ağrıttım sizinde..öyle işte...
canım yasadıkların gercekten zor benımde annemle babam ayrıldılar ben kucukken annem de ankarada yasıyor arada bır gelıyor yanıma bakmaya yarın yıne gıdecek benı sımdıden uzuntu bastı esımde gec cıkıyor işten bende evde yalnız kalıyorum uzun bı sure ıs cıkısında zaten hamılelıkten berı yemekte yapamıyorum okdar zorkı yalnızlık
sende bendensin demektir canım benim eşimde saat 10 da geliyor yemek yiyip sonrada yatıyor zaten...sonrada haksız ben oluyorum...
kızlar bu arada göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz.Benim ihtiyacım olacağı için almayı düşünüyorum ama kullanan tanığım falan yada hangisi iyidir bir fikrim yok.Sizlerin bilgisi yada deneyimi olan var mı bu konuda ?
kızlarr...
ben hamile depresyonuna girdim galiba.Eşim işi gereği hafta içi birgün izin kullanıyor.o gündede birbirimizi göremiyoruz bile.daha hiç benimle hastaneye gelmiş değil.hep yalnız gidiyorum ya kontrollerimeorada bakıyorum başkaları eşleriyle beraber gelmiş ben hep tekim yalnızım,kv desen hak getire hayatta gelmez
dün eşimin yine izinli günüydü...zehir ettiler bize ya..öğlen geldiler akşama kadar kaldılar,insan hiç mi demez başbaşa kalsınlar zaten bir günleri var diye..her hafta aynı bıktım artık yagece saat birde gittiler,görümcem yerinden kalkmadı hep ayağa hizmet...ille tutturdular bizi bırak diye evleri 2 yan sokakta...sonra eşim orda uyumuş!
saat 3 oldu aradım en sonunda seni bekliyorum diye,kv çıktı uyudu burda kalacak bu gece diye...1-2 saat önce uğradı eşim bağırdım onada bi güzel..sonrada ağladım işte...çok mutsuzum kızlar resmen tek başıma hamilelik geçiriyorum kimsenin umurunda bile değil
hele bide geçen gün nerden bulduysa kullanılmış eşyalar getirmiş al bebeğine giydir diyo kv bozuntusu....onada kızdım
ahh canım kyamam sana canım bolbol dua et eşin ve yuvan için eşini boşlma benimde kimsem yok eşim den başka :) bilirim çok zor ben çok çektim ama hep sabrettim canım sabır ve dua herşeyin üstesinden geliyo inan bana dönüp dolaşıp başlkarına kalıyo herkesin yaptığı kazanan sen oluyosun inşallah okadar çok çektimkii allahıma binlerce kez şükürler olsun elhamdülillah yuvam sabrım ve dua sayesinde kurtuldu eşim desen beni şuanda elinin üzerinde gezdirşiyor hee bazen ihmall etmiyormu ediyor ama olsun bukadarına şükür diyorum gene sabrımla üstesinden gelirim elhamdülilllah allah yardımvın olsun inşallahaile dediğin şeye o kadar uzak kaldımki ben...
babam ben daha 2 yaşındayken öldü,taksiciydi katlettiler..annem beni anneanneme verdi orada büyüdüm.sonra bi baktım annem başkasıyla evlenmiş..sonra üvey baba zulmü çektim gençliğimin en güzel zamanları mahvoldu...çalıştım okulu bırakıp dişimi tırnağıma taktım,annemi o adamdan boşadım..sonra abimi askere yolladım sonrada sıra bana geldi şükür ben evlendim...
abim zaten askerde arayıp arada bir soruyor..annem çalışıyor diye pek benimle ilgilenemiyor..dün arayıp anlattım olanları ağladım...baştan ağlayacaktın iş işten geçti artık dedi...
yani ben yalnızım,hep ailesizim ne yazıkki...eşim tek sığınağımdır her zaman..beni sevdiğini bilirim içten içe...ama sağolsun ailesi birgün istemedi mutlu olalım...
başınızı ağrıttım sizinde..öyle işte...
kızlarr...
kızlarr...
Slm kizlar gecmisi okuyamadim
Doktordan ciktim az önce hersey yolundaymis cok sükür bebek biraz büyük oldugu icin seker testini haftaya yapacagiz bebegim
28 cm ve kilosu 580 mis sizce normalmi ?
Cokmu iri acaba kafam cok karisik doktor normal dedi ama ben yine kafaya takacak birsey buldum(
ah canııımm sendemi pıhtıdaşsın :)
bende clexane 0,4 vuruluyorum hergün...karından oluyorum,zaten başka yerler hem acıyor hemde morarıyor.dik açı ile vurduğun zaman iğnenin acısı hissedilmiyor bile,rabbim tamamına erdirsin
Arkadaşlar bende clexane 0,4 kullanıyorum günde 1 kez. Ben bir haftadır göbeği bıraktım koldan (arkaya tarafına doğru) vuruyorum. Karnım çok şiştiği için zorlanmaya ve korkmaya başlamıştım. Koldan acımıyor fazla.
cnm allah kolaylık versinn şimdilik idare etde gelinlerin yardım eder ilerde) yavrum zaten selime bayılıyorumm gözüm yok değil kuzucukta
canımmm ohhh yaa ne güzelll bende rahatladım valla darısı bizlere inş. git gide gerilmye başladım detay ultrason için. buarada magnezyum direk ishal yapıyor cnm. senin için iy olur aslında bağırsakları hızlı çalıştırıyor. ama bana çok sıkıntı oldu şimdi haftada bir alıyorum
nergisimmm valla koyayım resim nereye koyacaksam. yada face var onu verim bitanem isteyenlere
hatunum yaa bişi çıkmıcakkkk gönlünü ferah tutt. vallahi bakkk içime doğuyor süreklide dua ediyorum. sen söleyince çook arştırdım; herkes aslan gib de doğurmuşş yok bi sıkıntııı
cnm şimdi bahar yazmışda tüp bebek old. için yapılıyomuş sanırım. bilmiyorum korkmaya başladım. acaba bişi mi gördü de doktorum randevu al dedi?? off şimdi geçmez günlerrrr banaa
sümeyye okuyunca çok ama çok üzüldüm. rabbim yar ve yardımcın olsun. rabbim kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez. çok sevdiği kullarınıda evlat acısıyla sınarmış sende ölesin dmek ki. veren o alan o. nasıl isyan edelim ki. bizler inançlı insanlarız zaten böyle olmasak sen bukdar erdemli yazmazdın. hayran kaldım sabrına ve şükrüne. allahım en kısa sürede tekrar kucağını doldursun inş. dualarım seninle
cnmmm allah kavuştursunnnn eşineeee. bende de çk ağrı ve kramplar oluyor. bana da doktorum çok normal dedi. e artık kuzularımız büyüyorrr yer açılıyolar kendilerine annesi
saol bitanemm senin fıstıklara da maşallahhh. ya bahar benim detay ultrasonum 12 temmuzda ama kendi doktorum dün baktı muayneden çıkınca da fetal eko randevusu aldırdı. o an hiç kötü düşünmedim. nasıl detay ult. zamanı ise fetal eko da öle bişi diye düşündüm. ama bgn biraz araştırım dedim yokişte doktor kalpte sorun görürse fetal eko ister flngbi şeyler okudum. içime sinmedi şimdi bişi gördü de bana mı sölemedi acaba:18: ama tam aksii süper süper süper diyip durdu muaynede heşey mükemmel dedi. ne bilm ya kafam çok karıştı.inş. kötü bişi yoktur. şimdi senin tüp bebek hikayesini okyunca bi nebze rahatladım. mantıklı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?