İyi geceler kızlar bugun seker yuklemesı ve ıdrar verdım seker yuklemem ıyı cıktı 75 lık şeker yuklemesınden oldum. ıdrarımda kansız cıktım kan hapımı doktorum sabah aksama cıkardı. bıde balıkyagı hapı verdı bana ısmı EFAdaily dıye doktoru balıkyagı veren var mı kızlar ?
İyi geceler kızlar bugun seker yuklemesı ve ıdrar verdım seker yuklemem ıyı cıktı 75 lık şeker yuklemesınden oldum. ıdrarımda kansız cıktım kan hapımı doktorum sabah aksama cıkardı. bıde balıkyagı hapı verdı bana ısmı EFAdaily dıye doktoru balıkyagı veren var mı kızlar ?
günaydın annişler ve minnakları ben bugün çok yorgunum akşamda misafirim var kolay geçmeyecek sanki gel hafta sonu gelQUOTE=Su_MiSaLi;31311695]sag ol canim fikrin icin evet turkuazin baska modelden resmini ekleyim buda cok hosda sanki tekerlekleri plastik gibi geldi bana kullanirken iyi olmaz sanirim ses yapar
Eki Görüntüle 763996
ben bu rengi beğendim ama bütün modeller aynı markanın değilmi tekerlek olayını anlamadım o yüzden ....
Günaydın herkese,benim doktorum balık yağı yada kapsulu kullanmamı istemedi.ben hergün mutlaka ceviz,badem yiyorum.birkaçhaftada birde balık yemeye çalışıyorum.ara arada semizotu.neyapalım kış olsa haftada ıkı kez balık yerdik ama yaz hamileliği böyle oldu.
Burcuhayal buralardamisin kuzum ... Ruyamda doktor senin oglusun cinsiyetinde yanilma olmus :))) megerse kizmis :))
Nerden ruyama girdi bilemiyorum ..
Gordugum ruyalarin haddi hesabi yok sizde nasiplendiniz :))
Ben ciktim doktordan sukur kalp atislarimiz iyi .. Rahim agzi kapali dedi hersey yolunda ...
Doktorumla konuşmadan alsam omega takviyesi .balıkla hiç aram yok benimde.ceviz semizotu seviyorum amabilginiz olsun; bitkilerde bulunan ve hayvanlarda bulunan omega3 aynı değilmiş... bende bunu bir yerde okudum, okuduktan sonra omega3 takviyesi almaya karar verdim. yani bitkiden aldığın gibi balıktan da karşılamak gerekiyormuş ama işte yaz ayında da balık insanın aklına bile gelmiyor.
Burcuhayal buralardamisin kuzum ... Ruyamda doktor senin oglusun cinsiyetinde yanilma olmus :))) megerse kizmis :))
Nerden ruyama girdi bilemiyorum ..
Gordugum ruyalarin haddi hesabi yok sizde nasiplendiniz :))
Ben ciktim doktordan sukur kalp atislarimiz iyi .. Rahim agzi kapali dedi hersey yolunda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?