flyrey den haberim yok canim , ama nesle 3-4 gün önce yazmisti esinin is meselesi yüzünden laptopu cok kullanamiyorum demisti...
iyiymis ...
bugun durgun bir is günündeyim , o yüzden buraya yazma firsati buldum :))
oglusum yolda aksama evde keyfim yerinde, diger oglusumda göbüste hareket halinde yedigi pizzadan sonra :))
senin disin nasil oldu ?? gectimi agrin ?
hayırlı günler.bebek arabası almada çok acele etmeden yana değilim zaten kış bebesi olacak kışın nereye gideceğiz gidincede arabayla falan gidilir yaza doğru alırsak hem madden daha rahatlamış olurum.
herkese merhaba kıslarrr,
bugun oğlusumu gormeye gıdıcem cok mutlyum heycanlıyımmm dua edın bıze hayırlı haberler alalım İnşallah
Selayhus , evet lidlin mallari benimde cok hosuma gidiyor , simdi lidlin online shopundan bakabilirsin canim, hatta hamile pantolonuda var , bir sende bak bakalim hangisi hosuna gidecek hem banada fikir olmus olur
herkese merhaba kıslarrr,
bugun oğlusumu gormeye gıdıcem cok mutlyum heycanlıyımmm dua edın bıze hayırlı haberler alalım İnşallah
hayırlı günler.bebek arabası almada çok acele etmeden yana değilim zaten kış bebesi olacak kışın nereye gideceğiz gidincede arabayla falan gidilir yaza doğru alırsak hem madden daha rahatlamış olurum.
sayfa almanyaya özelmis bizim burda yok gelmemisler henüz.... baktim canim..
aralarinda nerdeyse hic fark yok, lidl deki daha egimli bebegin yataginin üstüne gelecek sekilde digeri daha dikey...
ama chicconun hayvanlari daha sevimli geldi nedense :)))
valla karari kendin ver derim baska fark yok cünkü...
bu sayfayi ilk defa gördüm arastiracagim simdi bizim burayada gönderiliyormu diye..
biz sizden 1 hafta gerideyiz sanirsam.. belki bizim burda haftaya gelir bebek ürünleri...
kuşumm bana kilo deme valla yaaa okadar çok yememe rağmen 50 kilodan 60 kiloya nasıl tırmandım halen anlamış değilim ama bu ay bende kilo almadım sanırım umarım yavaşlar :) gerçi pek kiloyu göstermiyorum amann hem göstersemde bebişime feda olsun
hilalcim ben 100lük şeker ile ölçüm yaptırdım. sonuç 80 civarı çıktı. yani sonuç aralığını bilmiyorum tabi ama, aile hekimim şekerin düşük, aç kalma sürekli bişeyler ye dedi. zaten aç kurt gibi dolanıyorum evdedoğal şeker olarak meyve tüketmeni tavsiye ederim. ben her açlık hissimde bir meyve yiyorum
canım bana mor da kırmızıda çok koyu gibi geldi gözümde canlandırdım emin değilim ama turkuaz daha güzel olurmuş gibi ..........
Su misali canim benimkide kirmizili birseylerdi ,nerde baktin toys ur us dami ..
Ben ilkinde bilincsiz davranip kombi almadim herseyi ayri ayri almistim cok pismanim ...
Bordo rengini oneririm hem kiza hem erkege gider ...
Birde bebek esyalarini yikamayi sormusun canim , yumusatici kullanmadim , sivi deterjan bebek icin olan sensitive aldim 60 da yikamistim oglumun camasirlarini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?