emtu cnm çok sagol netten bakıyordum bende
elim ayagım boşalınca bişey var sandım bende stres içersindeydim
ama ben açlığa gelemiyorum ondan oldu demekki
ben hastane çıkışı özellikle mini mouselu olanlara bayılıyorum
çok özendim valla kışlıkları gelsin alıcam
kirlenirsede ne yapalım canı sağolsun
çok bekledik bu günleri boklu kıyafetlerini çitilemek bile güzeldir
al bendende o kadar canim :) hala kararsisiz
enes demistik ama nasil desem ,enes ismi güzel hos ama bana yalin geliyor birazcik..
böyle agzi dolduracak birseyler olsun istiyorumanlatabildimmi bilmiyorum...
Tolga, Yasin , toygar gibi
birde yabanci ülkede biraz düsnüyorsun isimlerin okunusunu falan..
hazal ve derin cok hoslar...
Bizimki hastane çıkışlarını annemle kayınvalidem alıcak sen alma beğen biz alalım dediler bende 5li setlerden alıcam artık
Şeker yüklemesini benimseme doktorum yapmadı bir dahaki kontrolde yapılacak geç değilmi dedim yok dedi aç olmanada gerek yok dedi bakalım ne olacak
Eki Görüntüle 763307
Eki Görüntüle 763308
arkadaslar bende bu modelden istiyorum ama kirmizi cok kullanildigindan etrafta morlu biseyler olsun diyorum sevdigim renk oldugu icin ama sizce alttaki araba koltugunun renginden siparis versem nasil olur hem kiza hem oglana gider mi sizce ? yoksa turkuaz mi olsa rengi? burda fiyatlari 500 civari oldugundan ben ileriye yönelik almak istiyorum belki ikinci cocuk oglan olursa diye
teşekkür ederim canımmm şimdi tamam oldu
ben çoookk beğendimmm, acaba kullanıcı yorumları nasıl? Hemen incelemeye almalıyım :))
annişkolar nasılsınız epeydir yoktum iş yerinde yerime bi eleman yetiştiriyorum malum iş öğretme olunca masalar suan için bir burdada benim bi özelim olduğunuz için yanında siteyi açmak istemedim biz oğluşumla iyiyiz sizlerde iyisinizdir umarım en kısa sürede masaları ayırıp yanınızdayımmm bütün yiğenlerimi tek tek öperimmmmm
günaydın güzel annecikler ve minnak davşanları :) hepinize güzel günner diliorum. ben magnorma başlamıştım. doktor günde iki tane verdi ama tek içebiliorum çünkü çok afedersiniz acaip gaz yapıobu arada temmuz sonuna kadar kilo almamam lazım die şartlamıştım kendimi. çok şükür şu ana kadar hala 7 kilo sabit :) bir hafta daha sıkarsam dişimi sonrasında haftada 500 gr a normal diolar yani kalan 3 ayımda 6 kilo daha alıp 13 le kapatırsam süper olur
Günaydin , canim aklima ilk sen geldin sormak icin , lidlin reklamina baktinmi canim orda bebek yataklari musikmobile var , bir tanesi chiccodan biriside lidlin markasi , aradada fazla fark yok , sence chicco nasildir ? Fiyati ucuz olunca kafam karisti , kizimdayken fischerprice almistik ..
hayırlı günler.bebek arabası almada çok acele etmeden yana değilim zaten kış bebesi olacak kışın nereye gideceğiz gidincede arabayla falan gidilir yaza doğru alırsak hem madden daha rahatlamış olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?