2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selayhus bende bir Burak tanıyorum yıldız teknik üni bitirdi şuan doktora falan yapıyo acayip kafalı sakin dinini düşkün bir çocuk tanıdığım tek Burak o ama tabi böyle şeylerin isime etkisi nedir bilemem yetiştirme ve aile yapısı öncelikli bence

yusufburak canım çok şaşırdım...ne kadar ilginç bi olay yaşamışsın...Hz.Yusuf 'un adını koymaklada çok iyi edeceksin inşallah hayırlı bir evlat olur.

tugbasah sende yazmışsın doktorlar ilgili olmalı dimi? eşime söylüyorum adamın o kadar hastası var diyor..varsa var napayım ama bende alaka bekliyorum... keşke en baştan doktor araştırsaydım..hep 2-3 ay sonralara randevu verdiklerinden bende iyi denilen bu doktora başladım ve öyle devam etttim.ama adamın umrunda bile değilim...şuan arasam adımı soyadımı söylesem sen kimsin diyecek...artık tüm tahlilleri götürüyorum yanına giderken kitap gibi oldu sayfa sayfa...10 dakkada kendimi anlatıyorum...düşün artık ders verir gibi özet geçiyorum..sonra diğer aşamalara geçiyoruz. bişey sorarken bile acele acele cevap veriyor kısa ve net cevaplar falan. kalk git der gibi , rahatsız oluyorum...en son geçen sefer ayyuka çıktı bu durum ve başka doktor arayışlarına girdim.bakalım birde diğer hastaneye gideceğim orası nasıl.

Aynen canım ilgili olmalı hastasını tanımalı bide özel hastaneye gidiyosun yaa inşallah daha iyi bi doktor bulursun benım doktorum artık benı tanıyo mesela sürekli gittiğimden dolayı bıde zaten ılgılı bı doktor her hastasına karşı benımkıde cok yogun hastanede 4 tane kadın doğumcu var bı onun kapısının önü kalabalık bende sırf evime uzak dıye değiştirmeyi düşündüm ama dediğim gibi kendi doktorum gıbı değil diğerleri

kızlar bir pazartesi daha bitti
zor gectı ama cok sukur bıttı gıttı eve gıdıp yatıcam bugün
eminim bu bebişlerin cok hoşuna gıdecek
ohh mıs gıbı klimayı acıcam tv karsısına gecıcem muhtemelen sızıcam
bende bebişlerde dinlenmiş olacaklar

hepinize kazasız belasız dertsiz tasasız bol tıpışmalı bır aksam dılıyorum
Allah kısmet ederse yarın gorusuruz iyi bakın kendınıze ve kuzucuklarınıza

Klima iyi fikir ama tvde izlenicek bìrşey bulabilsem bende

Slm kızlar doktor konusu açılmışken bende fikrimi söylemek istedim. Konyada yaşayanlar
in için anıt hastanesinde sibel hanım var çok yoğun olmasına rağmen ilgili ve her hastasını tanıyor notlar alıyor problemleri çözmeye yönelik ben çok memnunum doktor gerçekten çok önemli

canım ne güzel eve git dinlen..daha benim çıkmama 2 saat 15 dakka var:) saat bir oluyo mesela diyorum daha 8 saatim var çıkmak için:)) oğlumda çalışıyo annesiyle ne çektim ben beeee ahh ahhh

Son düzenleme:

valla benim doktorum 5 sene önceki hastasının dosyasını bile elinde tutuyor ve açıp biz şu zamanda sana şunu şunu yapmışız diyor.
ve okadar yoğunki anlatamam saat 9 dan 3 e kadar bekledim randevusuz gittiğim için mecbur aradan randevusuz hastalarınıda alıyor ve o gün saat 1 de çıkması gerekirken saat 3 dü ve halen muayene için bekleyen hastası vardı ve direk içeri girer girmez gecemavisy nasılız bakalım diyor. ilgisiz doktor istemem hayatta ilk başta başka biyere öylesine gitmiştim doktor okadar ilgisiz soğuk geldiki birdaha yüzünü bile görmek istemedim resmen...

gecemavisy beni hatırlamıyor bilee..boş boş bakıyor suratıma...özet geçiyorum bende kendimi....her gitiğimde aynı terane ..kafamda bin tane soruyla..çıkıyorum...acele ediyorya...bende unutuyorum sorcaklarımı...sonra evde niye on usormadım niye bunu sormadım deyip duruyorum...sormadan söylemesi lazım bi çok şeyi...ben internetten okuduklarımı uyguluyorum....anlatmıyor ki ...benim ilk gebeliğm nerden bilicem nasıl davranacağımı...çok demoralize etti beni....hem soğuk davrandı hemde 1 ay sonra gel dedi....ben yapılacak tahlillere bile internetten bakıp hatırlatıyorum..ona kalsa söyleyeceği yok.

kesinlikle ilgi çok önemli seni tanıması sana güven vermesi en az doktorluk tecrubesi kadar önemli bizler zaten hassas dönemdeyiz doktorların destegine ihtiyacımız var sadece iyi doktor olması ne yazıkki yetersiz kalıyor bu dönemde

canım ben internetten aldımçalıştığım için pek gezme fırsatım olmuyor o yüzden neredeyse herseyi internetten alıyorum

Canım haklısın doktor ilgisi biz anneler için çok önemli.ağızlarından çıkacak en ufak şeyi büyük bi merakla bekliyoruz.ben doktorumdan memnun sayılırım.ama ben zaten evhamlı bi anneyim benim doktorum benden daha evhamlı en ufak birşeyi bile bazen öyle anlatıyoki eyvah diyorum benim çocuğumda kesin bu var.hemen test sonuçlarını başka doktorlara gösteriyorum dualar okuyorum.ama bunun yanında herzaman telefonla ulaşabiliyorum mutlaka en geç 5 dk içinde bana geri dönüş yapıyo tanıyo ve bebeğimle ilgileniyo.biraz bu yönden rahatım doktor değişmeyi bi ara bende düşündüm ama artık geç olduunu düşünüyorum.şimdi başka doktora gidip ona alışmak bebeğimi tanımasını izlemesini beklemek.hadi onuda beğenmezsem nolcak.o yüzden çok detaylı düşünmeyip devam ediyorum.bakalım hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.çok takma sende kafana en ufak stresi bebişlerimizde hissediyor çünkü rahat ol başka doktorlarında fikirlerini al.

inş canım hadi hayırlısı rabbim daha nice nice yıllara kavuştursun inş huzurla sağlıkla kızında seni özlemiştir annesi

inşallah özlemiştir canım gidince görücez artık küçük cimcimemi :))))

teşekkür ederim tatlım, seneye inş. hepimiz bebişle kutlarım yıldönümümüzü :)))

kızlar çok şükür eve geldim şimdi...hamileyim ama işyerinde zerre tolerans yok , arife günü bile çalışcakmışız her sene olduğu gibi( dolmuşa bindim maşalah yer verende yok bayan ağırlıklıydı herkes camdan dışarı bakıyor falan..bu bayanlarda az değil:) olimpiyatlarda teyzeleri yarıştırmak lazım finish çizgisine koltuk koyarak...nasıl koşarşar ne tansiyon kalır ne bişey

merhaba hanimlar nasilsiniz??

bu arada cok yogunum oturamiyorum bilgisayar basina her gun. ozledim hepinizi. simdi oturup gecmisi okuyacagim, umarim herkes iyidir.

bizler iyiyiz cok sukur. kizim hareketli, her hareket ettiginde dunyanin en mutlu insani oluyorum. cuma gunu seker yuklememiz var.

esim gene is gorusmesi icin sehir disinda,artik hayirlisiyla insallah guzel bir yer olur da benim de nerde dogum yapacagim belli olur...bu aydan sonra doktor-hastane degistirme durumumuz var, ev tasiyacagiz daha hic bir sey belli degil...

Son düzenleme:

canim Burak diye bir arkadasim var. sanatci kendisi ve dunya yakisiklisi. cok duygusaldir. Fransa'da doktora yapti,Istanbul'da da Italyan lisesini bitirmisti...

ben de gebelik ocnesi tatlinin yuzune bakmazdim son 3 aydir deli gibi bir dondurma&cikolata manyakligi geldi uzerime. devamli canim cekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…