yusufburak canım çok şaşırdım...ne kadar ilginç bi olay yaşamışsın...Hz.Yusuf 'un adını koymaklada çok iyi edeceksin inşallah hayırlı bir evlat olur.
tugbasah sende yazmışsın doktorlar ilgili olmalı dimi? eşime söylüyorum adamın o kadar hastası var diyor..varsa var napayım ama bende alaka bekliyorum... keşke en baştan doktor araştırsaydım..hep 2-3 ay sonralara randevu verdiklerinden bende iyi denilen bu doktora başladım ve öyle devam etttim.ama adamın umrunda bile değilim...şuan arasam adımı soyadımı söylesem sen kimsin diyecek...artık tüm tahlilleri götürüyorum yanına giderken kitap gibi oldu sayfa sayfa...10 dakkada kendimi anlatıyorum...düşün artık ders verir gibi özet geçiyorum..sonra diğer aşamalara geçiyoruz. bişey sorarken bile acele acele cevap veriyor kısa ve net cevaplar falan. kalk git der gibi , rahatsız oluyorum...en son geçen sefer ayyuka çıktı bu durum ve başka doktor arayışlarına girdim.bakalım birde diğer hastaneye gideceğim orası nasıl.
Klima iyi fikir ama tvde izlenicek bìrşey bulabilsem bendekızlar bir pazartesi daha bitti
zor gectı ama cok sukur bıttı gıttı eve gıdıp yatıcam bugün
eminim bu bebişlerin cok hoşuna gıdecek
ohh mıs gıbı klimayı acıcam tv karsısına gecıcem muhtemelen sızıcam
bende bebişlerde dinlenmiş olacaklar
hepinize kazasız belasız dertsiz tasasız bol tıpışmalı bır aksam dılıyorum
Allah kısmet ederse yarın gorusuruz iyi bakın kendınıze ve kuzucuklarınıza
yusufburak canım çok şaşırdım...ne kadar ilginç bi olay yaşamışsın...Hz.Yusuf 'un adını koymaklada çok iyi edeceksin inşallah hayırlı bir evlat olur.
tugbasah sende yazmışsın doktorlar ilgili olmalı dimi? eşime söylüyorum adamın o kadar hastası var diyor..varsa var napayım ama bende alaka bekliyorum... keşke en baştan doktor araştırsaydım..hep 2-3 ay sonralara randevu verdiklerinden bende iyi denilen bu doktora başladım ve öyle devam etttim.ama adamın umrunda bile değilim...şuan arasam adımı soyadımı söylesem sen kimsin diyecek...artık tüm tahlilleri götürüyorum yanına giderken kitap gibi oldu sayfa sayfa...10 dakkada kendimi anlatıyorum...düşün artık ders verir gibi özet geçiyorum..sonra diğer aşamalara geçiyoruz. bişey sorarken bile acele acele cevap veriyor kısa ve net cevaplar falan. kalk git der gibi , rahatsız oluyorum...en son geçen sefer ayyuka çıktı bu durum ve başka doktor arayışlarına girdim.bakalım birde diğer hastaneye gideceğim orası nasıl.
kesinlikle ilgi çok önemli seni tanıması sana güven vermesi en az doktorluk tecrubesi kadar önemli bizler zaten hassas dönemdeyiz doktorların destegine ihtiyacımız var sadece iyi doktor olması ne yazıkki yetersiz kalıyor bu dönemde
Canım bende bu bebek arabasından istiyorum.. Ben Gebzede oturuyorum, burda Pierre Cardin ürünleri satan bir yer bulamadımSen nerden aldın?
Kızlar Gebzeye yakın herhangi bir yerde Pierre Cardin bebek arabaları satılan bir yer bilen var mı aranızda? Riskli bir gebelik geçirdiğim için arabayla uzun yolculuklar yapamıyorum ve fazla yürüyemiyorum. Anadolu yakasında ya da Kocaelinin Gebzeye yakın ilçelerinde bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen? Eşim internetten almaya pek yanaşmıyor, görmeden almayalım hem bir sorun çıkarsa muhatabız olsun diyor.. Yardımcı olursanız sevinirim..
selayhus benim arkadaşımın yeğeni var burak..Maşallah çok zeki bi çocuk..ama biraz fazla hareketli..hiç yerinde durmaz sürekli kafası bişeylerle meşgul..dersleride çok iyiymiş...fall aktif akıllı bir çocuk...burak ismide çok güzel bu arada canım.. bizde erdem koymaya karar verdik..eşim çok istiyor..bende poyraz olsun istiyorum ama erdemde karar kıldık..eşimin istediği diğer isimleri bi görsen..ben erdem deyince bu olsun diye hemen atladım zaten
kızlar bu arada size bişey danışıcam..gerçi çok zaman geçti artık...size doktorlarıınız nasıl davranıyor? benim bursadaki doktorum çok soğuk biri...gerçi bunun farkına varana kadar 26 haftama girdimben herkesi benim doktorum gibi zannederdim. adam sorarsam söylüyor..sormazsam bir tepki yok..mimik bile yok tek dediği..maşallah oda bebeğin ultrasonunun artık sonunda söylüyor. muayenehanesinede gidiyorum,, oraya gidersem nispeten daha iyi gibi...ama özel hastanede çalışıyor zaten ve tahlillerimi yaptırabilmek için hastaneye gidiyorum bende mecburen.... bahar hastanesinden randevu aldım ilk boş olarak gördüğüm doktordan..nasıl biri hiç bilmiyorum...günlerdir düşünüp duruyorum..hem para veriyorum hemde doktorun tuhaf durumlarına katlanıyorum..kendisi iyi olarak bilinen biri ama bana o elektriği veremedi...sıksık gitmeme rağmen hatırlamıyor bile beni...en son ilgilenmedi bile benle...baştan savma konuştu...ayrıntılı çektirmiştim...sonuçları götürdüğümde sırf ben soru sorduğum için ultrasona aldı..anca öyle gördüm bebeğimi..ayrıntılıda bişey görmedim zaten...işin tuhaf tarafı benim randevumu bahar hastanesi kabul etmeyecekti. Allah tan tam sınırda aramısım. doktorlar 27 haftadan sonra kabul etmiyormuş birde... kafam çok karışık...adamın yapısı sakin olabilir ama benimde güzel şeyler duymaya ihtiyacım var...
canım ben internetten aldımçalıştığım için pek gezme fırsatım olmuyor o yüzden neredeyse herseyi internetten alıyorum
inş canım hadi hayırlısı rabbim daha nice nice yıllara kavuştursun inş huzurla sağlıkla kızında seni özlemiştir annesi
ayyy dün resmen ödüm patladı doğurucam zannettim resmen kasıklarımdaydı bebeğim bir ağrı bir ağrı 2 dk yürüdüm 5 dk oturdum öyleydim sonra meleğim aşağıya aşağıya tekmeledi durdu acaba neden böyle olduki bugün sanki biraz daha rahatım ama görende karnın asağıda deyip duruyor çok korkuyorum...
canımm ozaman şimdiden tebrik ederim sizi inşallah bir dahaki sefere meleğinizle beraber kutlarsınız nice mutlu güzel sağlıklı senelere....
canım çok ilginç bir olay yaşamışsın rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat eder yusufunu :))))selayhus benim arkadaşımın yeğeni var burak..Maşallah çok zeki bi çocuk..ama biraz fazla hareketli..hiç yerinde durmaz sürekli kafası bişeylerle meşgul..dersleride çok iyiymiş...fall aktif akıllı bir çocuk...burak ismide çok güzel bu arada canım.. bizde erdem koymaya karar verdik..eşim çok istiyor..bende poyraz olsun istiyorum ama erdemde karar kıldık..eşimin istediği diğer isimleri bi görsen..ben erdem deyince bu olsun diye hemen atladım zaten
kızlar bu arada size bişey danışıcam..gerçi çok zaman geçti artık...size doktorlarıınız nasıl davranıyor? benim bursadaki doktorum çok soğuk biri...gerçi bunun farkına varana kadar 26 haftama girdimben herkesi benim doktorum gibi zannederdim. adam sorarsam söylüyor..sormazsam bir tepki yok..mimik bile yok tek dediği..maşallah oda bebeğin ultrasonunun artık sonunda söylüyor. muayenehanesinede gidiyorum,, oraya gidersem nispeten daha iyi gibi...ama özel hastanede çalışıyor zaten ve tahlillerimi yaptırabilmek için hastaneye gidiyorum bende mecburen.... bahar hastanesinden randevu aldım ilk boş olarak gördüğüm doktordan..nasıl biri hiç bilmiyorum...günlerdir düşünüp duruyorum..hem para veriyorum hemde doktorun tuhaf durumlarına katlanıyorum..kendisi iyi olarak bilinen biri ama bana o elektriği veremedi...sıksık gitmeme rağmen hatırlamıyor bile beni...en son ilgilenmedi bile benle...baştan savma konuştu...ayrıntılı çektirmiştim...sonuçları götürdüğümde sırf ben soru sorduğum için ultrasona aldı..anca öyle gördüm bebeğimi..ayrıntılıda bişey görmedim zaten...işin tuhaf tarafı benim randevumu bahar hastanesi kabul etmeyecekti. Allah tan tam sınırda aramısım. doktorlar 27 haftadan sonra kabul etmiyormuş birde... kafam çok karışık...adamın yapısı sakin olabilir ama benimde güzel şeyler duymaya ihtiyacım var... [/QUOT biz isim aramakla uğraşmadık daha doğrusu uğraşamadık bizim mucizemiz 7 yıl sonra geldi bize isminide kapımıza gelen bir adam bize bir müjde alacağımızı ve bir oğlumuz olucanı söylemişti adınıda hz yusufun adını koyun dedi ve gitti daha bebeğim yokken adı hazırdı çok şükür canım dr gelincede insan sürekli gittiği dr kendisini hatırlasın ister ilgilensin zorla laf almadan o sorsun ister haklısın belli bir zamandan sonrada bazı hastaneler artık kabul etmiyor ya değiştir yada kendine iki dr belirle ben öyle yapıcam bu hafta başka bit dr randevu aldım doğuma yakın nst falan karşılaştırırız kim ne diyor duruma göre davranırız
canım hangi siteden aldığını da yazabilir misin?
nelerneler.com sitesinden aldım canımhemen geliyor zaten her renkte var
Kizlar BURAK isimli cevresinde tandigi olan varmi :))
akrabaa komsu cocugu vs. :))) nasil oluyorlarki acep
gecemavisy canim bende sekere hic düskünlügüm yoktu ama son 1-2 haftadan beri sekerli seyler yiyorum ....
dikkat edeyim dediklerine de .. Simid iyice canim ister :)))
yolculuk yapacak arkadaslar , kan dolasimi icin sIklikla mola verilmesi gerekiyor.. birde araba ayaklarinizi yukariya kaldirma pozisyonu varsa kan dolasimi icin iyi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?