gercekten cok zormuş arkadaslar hep duyardım uzulurdumde insanın kendı basına gelmesı daha baskaymış gecen hafta bugun sabaha karsı dogumma gıtmıştım ve gecenden berı o yasadıklarım aklımdan cıkmıyo ınşallah çabuk atlatırız bu gunlerımız kızımın herşeyı hazırdı besıgı kıyafetlerı flln o da bızım gıbı sabırsızlandı galıba
canm bende aralık annesiyim Allah'ın izniyle erken doğumları duydukça insan sanki başına gelicek gibi hissediyor ...
Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişi ailesine sizlere bağışlasın inş. Ne kadar şanslı bir bebek dört bir yandan dualar geliyo bebeğine Allah kavuştursun iyi ol ki sütün çok olsun iyi gelsin minnaka
Bu arada kaç haftalık doğurdun ne den böle erken olmuş bişi dedi mi dr.un gerçi sanıyorum 7 aylıksın 7 aylık doğan bissürüüüüü bebiş var
sagol canım dualrın için inş. kızm biran önce iyleşir 27+5 gunluk dogum yaptım yarın 29. haftaya gırcez dogumumdan 4 gun önce falan kontrolum vardı bebegın bası flan yukardaydı hatta doktorum dönmezse sezeryan olur dedı hiç bişey yokkn anıden sancım basladı ama oda dayanılmıcak şekılde degıldı adet agrısı gıbı ara ara gırıp cıkıyodu nedenını hiç sormak aklıma gelmedı o telasımla ama ebeler kesen dar gelmiş dedı
slm kızlar nasılsınız ben artık hiç iyi degilim sürekli bi bunalım içindyim duvarlar üstüme üstüme geliyo bide eşimin dengeserlikleri beni iyice cıldırtıyo belki normal şeyler ama bana ters geliyo elini yıkamaması bile beni çıldırtıyo onu bogmak istiyorum önceden tartışsak bile gece sarılarak uyurduk artık sabahları bile öpmeden gidiyo gece saat 12:30 da eve geliyo muhabbet etmek istiyorum adamın agzını bıcak acmıyo. dün dahada çıldırttı beni bebegimize internettten beşik siparişi vermiştim vermiştim çünkü bana sen al dedi neyle bişey aldıgımı göstermek istedigimde bile sen kafana göre takıl dedi neyse bizim kargo siparişleri işimin dükkanına geliyo hani ben evde falan olmazsam diye neyse dün beşik gelmiş arkadaşları falan demiş ne aldın şimdiden bebek ölü dogar bellimi oluryok biri ordan bizde beşik bebek dogduktan sonra alınır buda gelmiş bunları bana söyleyip erken demedimmi sana görerek alırdık (kurarken biraz sorun yaşadık da onadan) bana vakit ayıramayan adam bebegine beşikgi görerek alacakmış nerden alacan diye sordugumda bana kıytırık iki yerin adını söylüyo cıldırttı beni piskolojim çok bozuk artık kafayı yemek üzereyim bide bu beşigi annem ben alacam dedi ama kızım sen begen ister internetten ister görerek al dedi ama annem uzakta oldugu için ben eşimin kredi kartıyla siparişi verdim annem gelince parasını verecekti bende anneme dedimki parayı bana verecegine bebege ıvır zıvır şeyler al elime para verme dedim annemde liste yap kızım neyi lazımsa alacam ben dedi işte eşim igrenc bi şekilde benimle dalga geciyo yok beşigi ben aldım annen almadı ben herkese öyle söyledim madem annen aldı yollasın parasını daha neler neler annemgili küçümsüyo sanki
biliyorum çok konuştum ama içim çok daralıyo sizden başka anlatacak kimsemde yoookkk
ahh kuzummm, bunlar hep hormonlarin oyunu.. Tamam esin ilgisizmis ve bu gercekten cok zor bir durum ama ögretmeye calis ona. Napcaksin atsan atilmaz satsam satilmaz.. Bebek yapma karari ikinizin degil miydi? Neden simdi böyle yapiyor sormalisin, cok üzüldügünden bahset ona. Onu ne kadar cok sevdigi hatirlat.
Erkekler biraz gec büyüyebiliyor ( yas kac bilmiyorum gerci) Sorumlulk almak islerine gelmiyor. Ben 37 yasindayim esim 41. Bebek yapmaya uzun zaman düsünüp öyle karar verdik. Ben cokda inancli degildim yasimdan dolayi, ama cok sükür cabuk geldi bebegimiz. Esim bebegimize asik, görmedigi halde isten ariyor sesimi dinlet diyor. Yada sesli ninni mesajlari gönderiyor. Bu hem karakter ile hemde biraz yas ile ilgiloi bence. Bu yastan sonra degerler oturuyor artik diye düsünüyorum.
Ve ben yinede hem kendi hem esini üzmendense otourup konusmayi dene diyorum. Dalga gecmesi yada seni asagilamasi hepsi hikaye. Icinde bir yerlerde oda biliyor ve o noktayi bulmayi dene..
nedemek canımm... eşin daha bebeğin farkına varamamıştır bence. bir doğsun o zaman baba olduğuna inanacak. aynı şeyi bizde yaşıyoruz. bişeyler oluyor ev içinde bir hazırlık var ama niye ??hala inanamadık... karnım burnumda ama ben hala sanki anne olmayacakmışım gibiyim. dün S beden olan geceliğime girmek için çabaladım mesela.. bir an hamile olduğumu unutmuşum neden olmadı bu diyorum sonra güldüm halime...
Canım lütfen bunları takma kafana.Hamilelik süreci bittiğinde göreceksinki bunlar takılmaması gereken şeylermiş.Bende bazen çok bunalıyorum aynı senin düşündüğün şeyleri düşünüyorum.Ama biz böyle sıkıldıkça bebişimizide etkiliyoruz.ben kuzumu düşünerek kendimi rahatlatıyorum.Sende kendini rahatlatmaya çalış.çok ince detay düşünme.eşlerimizin bizi dört dörtlük anlamasını bekleyemeyiz.çünkü hamilelik öyle bişeyki sadece fiziksel değişiklik olmuyo.psikolojik herşeyimiz değişiyo.onlar içinde bizim içinde zor bir süreç.umarım hepimiz bu süreci güzel ve mutlu bi şekilde atlatırız.bide sana tavsiyem herzaman ilgiyi eşinden bekleme.arada sırada sen git yanına konuş arayı yumuşatmaya açlış psikolojinden bahset ve netten hamilelikteki psikolojik değişimleri okut.mutlu günler diliyorum.
hilalciğimm Allah yardımcın olsun cnm..bebişin sımsıkı tutunsun hayata..sen de üzme kendini ki sütün kaçmasın..dualarım sizinleKizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Hilal ile konuştum, ağrısı olduğundan zor konuşabildi ama bebek ve kendisi iyimiş çok şükür... Zor konuştuğu için yormak istemedim daha sonra detaylı bilgi alırız artık. Bebişi küvezdeymiş henüz görememiş. Kıyamam nasıl merak ediyordur şimdi...
Kizlar çok agrim vardı yazamadim kizimi hala görmedim ama esim gördü bana benzetmis.1190 gr ve kendi solunumunu kendi yapabiliyormus.sut vermem 1ay yasakmis gördüğüm tedaviden dolayi.onumuzdeki günler cok kritikmis .herkesten allah razı olsun
Kizlar çok agrim vardı yazamadim kizimi hala görmedim ama esim gördü bana benzetmis.1190 gr ve kendi solunumunu kendi yapabiliyormus.sut vermem 1ay yasakmis gördüğüm tedaviden dolayi.onumuzdeki günler cok kritikmis .herkesten allah razı olsun
slm kızlar nasılsınız ben artık hiç iyi degilim sürekli bi bunalım içindyim duvarlar üstüme üstüme geliyo bide eşimin dengeserlikleri beni iyice cıldırtıyo belki normal şeyler ama bana ters geliyo elini yıkamaması bile beni çıldırtıyo onu bogmak istiyorum önceden tartışsak bile gece sarılarak uyurduk artık sabahları bile öpmeden gidiyo gece saat 12:30 da eve geliyo muhabbet etmek istiyorum adamın agzını bıcak acmıyo. dün dahada çıldırttı beni bebegimize internettten beşik siparişi vermiştim vermiştim çünkü bana sen al dedi neyle bişey aldıgımı göstermek istedigimde bile sen kafana göre takıl dedi neyse bizim kargo siparişleri işimin dükkanına geliyo hani ben evde falan olmazsam diye neyse dün beşik gelmiş arkadaşları falan demiş ne aldın şimdiden bebek ölü dogar bellimi oluryok biri ordan bizde beşik bebek dogduktan sonra alınır buda gelmiş bunları bana söyleyip erken demedimmi sana görerek alırdık (kurarken biraz sorun yaşadık da onadan) bana vakit ayıramayan adam bebegine beşikgi görerek alacakmış nerden alacan diye sordugumda bana kıytırık iki yerin adını söylüyo cıldırttı beni piskolojim çok bozuk artık kafayı yemek üzereyim bide bu beşigi annem ben alacam dedi ama kızım sen begen ister internetten ister görerek al dedi ama annem uzakta oldugu için ben eşimin kredi kartıyla siparişi verdim annem gelince parasını verecekti bende anneme dedimki parayı bana verecegine bebege ıvır zıvır şeyler al elime para verme dedim annemde liste yap kızım neyi lazımsa alacam ben dedi işte eşim igrenc bi şekilde benimle dalga geciyo yok beşigi ben aldım annen almadı ben herkese öyle söyledim madem annen aldı yollasın parasını daha neler neler annemgili küçümsüyo sanki
biliyorum çok konuştum ama içim çok daralıyo sizden başka anlatacak kimsemde yoookkk
Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
İnanamıyorum bebişlerimizden ikisi doğmuşşşİnşallah çok sağlıklı bebişler olurlar. Dualarım onlarla.
Ben de bu hafta bebişime baby shower yaptım,harikaydı. Organizasyon işi yapan bir arkadaşım yardım etti, çok keyifliydi. Umarım herkes iyidir kızlar, herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?