2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Coktandir giremedim foruma simdi oku oku bitmez dedim. Ama sayfalar hic ilerlememis topik ne hale gelmis kizlar nerdesiniz????

Dogum yapan arkadaslar olmus. onlara sabir bebislere de saglik sihhat diliyorum yüce rabbimden.

Bu son dönemde günler gecmek
Bilmiyor sanki. Bende tam bir hamilelik depresyonuna girdim korkular sardi
Beni, herseyi ters anliyorum aglamaya yer ariyorum.

canm bende aralık annesiyim Allah'ın izniyle erken doğumları duydukça insan sanki başına gelicek gibi hissediyor ...
Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişi ailesine sizlere bağışlasın inş. Ne kadar şanslı bir bebek dört bir yandan dualar geliyo bebeğine Allah kavuştursun iyi ol ki sütün çok olsun iyi gelsin minnaka

Bu arada kaç haftalık doğurdun ne den böle erken olmuş bişi dedi mi dr.un gerçi sanıyorum 7 aylıksın 7 aylık doğan bissürüüüüü bebiş var

sagol canım dualrın için inş. kızm biran önce iyleşir 27+5 gunluk dogum yaptım yarın 29. haftaya gırcez dogumumdan 4 gun önce falan kontrolum vardı bebegın bası flan yukardaydı hatta doktorum dönmezse sezeryan olur dedı hiç bişey yokkn anıden sancım basladı ama oda dayanılmıcak şekılde degıldı adet agrısı gıbı ara ara gırıp cıkıyodu nedenını hiç sormak aklıma gelmedı o telasımla ama ebeler kesen dar gelmiş dedı

merhablar ben de yeni üye oldum ama daha önceden yazılanları okuyordum.Geceleri rahatça uyuyabilen var mı ? Ben bi türlü uykuya geçemiyorum.Hamileliğim hiç problemli değil, hala eskisi gibi geziyorum, ev işleri yapıyorum ama uyku yok dur geceleri :44::44:

ahhh canm ya demek ki nasibi o güneymiş önemli olan şuan da sağlığına kavuşup kucağanda olması o sancılar uzun sürünce mi gittin hastaneye :44:

Bende 22+5 ken ayrıntılı kontrolündeydim kafası çok aşşağıda demişti kafama çok takıldı :44: bişi olmaz dedi ama ne bilim sürekli dönüyolar mı anlamadım ki

Canım lütfen bunları takma kafana.Hamilelik süreci bittiğinde göreceksinki bunlar takılmaması gereken şeylermiş.Bende bazen çok bunalıyorum aynı senin düşündüğün şeyleri düşünüyorum.Ama biz böyle sıkıldıkça bebişimizide etkiliyoruz.ben kuzumu düşünerek kendimi rahatlatıyorum.Sende kendini rahatlatmaya çalış.çok ince detay düşünme.eşlerimizin bizi dört dörtlük anlamasını bekleyemeyiz.çünkü hamilelik öyle bişeyki sadece fiziksel değişiklik olmuyo.psikolojik herşeyimiz değişiyo.onlar içinde bizim içinde zor bir süreç.umarım hepimiz bu süreci güzel ve mutlu bi şekilde atlatırız.bide sana tavsiyem herzaman ilgiyi eşinden bekleme.arada sırada sen git yanına konuş arayı yumuşatmaya açlış psikolojinden bahset ve netten hamilelikteki psikolojik değişimleri okut.mutlu günler diliyorum.

SAOLUN KIZLAR İYİKİ VARSINIZ... sizden sonra eşime mesaj attım lütfen beni biraz dıarı çıkart evde çok bunaldım diye o da tamam dedi burda vadi diye bi yer var oara gittik baya yürüdük baktım eşim şakalar falan yapıyo bende başladım şirin şirin davranmaya arabayla falan baya dolandık. evden uzaklaşmak i geldi braz. bu hormonlar gercekten insanı alt üst ediyo gercekten ufacık şeylere parlar oldum aslında vurdum duymaz olsam böle olmayacak eşim hiç derli toplu bi insan degildir bende herşey düzenli olsun isterim afadersiniz bi duş alır heryeri mahveder aslında hamile olmadan öncede böylediy pek takmazdım kafama gider derler toplardım ama artık tutamıyorum cenemi başlıyorum niye böylesin niye şöylesin diye neyse artık gercekten takmıyacam asında adamada yazık anadan ne gördüyse öyle davranıyo bu yaştan sonrada ha degince egitilmiyolar malesef

ay hadi hayırlı olsun tez zamnada büyüsün bebişi..bir anda iki bebişimiz oldu Allah bahtlarını açık etsininşallah..

İnanamıyorum bebişlerimizden ikisi doğmuşşş İnşallah çok sağlıklı bebişler olurlar. Dualarım onlarla.
Ben de bu hafta bebişime baby shower yaptım,harikaydı. Organizasyon işi yapan bir arkadaşım yardım etti, çok keyifliydi. Umarım herkes iyidir kızlar, herkese iyi geceler

Kizlar çok agrim vardı yazamadim kizimi hala görmedim ama esim gördü bana benzetmis.1190 gr ve kendi solunumunu kendi yapabiliyormus.sut vermem 1ay yasakmis gördüğüm tedaviden dolayi.onumuzdeki günler cok kritikmis .herkesten allah razı olsun

Kiyamam ben size Allah yardımcınız olsun ismen rica ediyorum ailemede her namazlarında dua ettiler bugün sizin ve sizin gibiler için.Her şey Allahın izniyle çok güzel olucak işallah.Maşallah yavrunada Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.

Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun.sen ne kullanıyordun ilaç olarak.neden yasak süt ?

canım bazen en yakınlarımızın bile ne hissettiğimizi anlamadığını düşünüyorum...emin ol bu yüzden forumlar bu kadar kalabalık...evlendiğimiz kişilerin uyumsuz tavırları onları kötü yapmaz unutma biz de şu anda normal değiliz ve anlık tepkiler veriyoruz..bizimle aynı heyecanı paylaşmalarını bekliyoruz ama ben kucaklarına miniklerini alana kadar bunun gerçekleşeceğine inanmıyorum..ben de 5 gündür eve kapatmıştım kendimi dışarı çıkmayı saçımı taramayı bile reddediyordum..dün artık bıktığını kendim için değil kızımız için yürüyüşe çıkmam sosyalleşmem gerektiğini söyledi..zorla çıktık biraz yürüdük..sohbet ettik uzun zamandan sonra..bugün o enerjiyle alışverişe gittk...ama herzaman böyle ilgili mi tabiki hayır..internetten bişey gösteririm daha bakmadan çok güzel aşkım der...ama hep söylerim bizim ilişkimizde zor olan benim... :)

allah tez zamanda yavruna kavuştursun analı babalı büyüsün inşallah

allah kavuştursun canım sen nasılsın kızın nasıl aramızda pek kılo farkı yokmuş yınede solunum cıhazı yokmu agzında bebegın

Günaydın bir bebeşimiz daha gelmiş hayırlı olsun Allh tez zamanda kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsın. Ben inanıyorum bebeklerimizin hepsı sağ salim olacaklar.

kızlar günaydın hepinize

hilal sana da kızına da tez vakitte sağlık sıhhat diliyorum inşallah huzla toparlar kendini ve kucağına alır emzirirsinn

resimlerin varsa keşke eklesen canım. ben de kararsızım yapıp yapmama konusunda... açıkçası gözümde büyüyor üşeniyormm

canım maşallah solunum problemi olmaması çok güzel..Allah yardımcın olsun cnm yakında sana da gösterirler minişini..tatlım prematüre mamaları da çok besleyici içini ferah tut..sen şimdi sütünü sağıp dondurabilirsen çokm iyi olur cnm..sonra şifa olur bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…