Kızlar günaydın, Hilal şuan sezeryandaymış. Dualarınızı eksik etmeyin, güzel haberler alalım inşallah. İkici bebeğimiz de geliyor...
gunaydın canım allah yardımcısı olsun normal zamanında olsa belkı amelıyat sırasında o kadar panık olmaz insan ama erken olunca endışeyle bebgın çıkmasını beklıyosun
hayırlı-uğurlu olsun hepimiz için.ayşegül damlacık nasıl?
nasıl bir duygu çok merak ediyorum,benimde erken doğum riskim var
gunaydın canım allah yardımcısı olsun normal zamanında olsa belkı amelıyat sırasında o kadar panık olmaz insan ama erken olunca endışeyle bebgın çıkmasını beklıyosun
öyle tabi canım.. sen nasılsın? toparlandın mı biraz? Damlacık nasıl?
ben iyiyim canım bıraz dıkış yerlerım acıyo okadar sezeryanda cok zor degılmış aslında korkulacak bışeyı yok muş damlada aynı iyiye gidiyo dıyo doktr
sagol canım şimdilik doktorumuz iyiye gidiyo dıyo tabı kucuk oldugu için kesın bişeyde söyleyemıyor acıkcası o mutlulugu yasayamıyorum canım karma karısık duygu içindeyim aglayayım mı guleyım mı bılemıyorum bugun 8gun bıttı ve ben yanlızım kucagımda kokusunu içime cekebılecegım kızım yok süt var ama kesılme endışesıde var bitik bi durumdayım anlayacagın yınede cok şükür kızm hayata tutunmaya calışıyo inş. sizlerinkiler gununde dogarda bunları yasamazsınız
sagol canım şimdilik doktorumuz iyiye gidiyo dıyo tabı kucuk oldugu için kesın bişeyde söyleyemıyor acıkcası o mutlulugu yasayamıyorum canım karma karısık duygu içindeyim aglayayım mı guleyım mı bılemıyorum bugun 8gun bıttı ve ben yanlızım kucagımda kokusunu içime cekebılecegım kızım yok süt var ama kesılme endışesıde var bitik bi durumdayım anlayacagın yınede cok şükür kızm hayata tutunmaya calışıyo inş. sizlerinkiler gununde dogarda bunları yasamazsınız
merhaba arkadaşlar...
konuları okmak için en fazla 10sayfa geri gidebildim...
Rabbim hastalara acil şifa versin kurtulanlarada bi daha göstermesin..
benim evelki gün kontrolum vardı... ama dolu dolu iki haftadır hafif hafif ama sürekli sancım ve bel ağrım vardı...bebeğim hep aşağı baskı yapıyordu... zaten 1ay önceki son kontrolumde bebek ters duruyordu ayacıkları aşağıdaydı yani.. baskı normalmiş doktorun demesine göre...ama elim hep karnımda... yukarı doğru ittirme isteği var ister istemez...sancılar ve bel ağrıları erken doğum belirtisiymiş...tansiyonum 8 e 4.. hastanede mi yatıralım evde sana bakacak kimse var mı dedi... var var dedim... oğlumu bırakıp hastanede yatmak daha zor benim için...idrar tahlilimde ne isterseniz çıktı maalesef...birsürü ilaç verdi...kan şurubumu içemezken onlar çıktı şimdide... napalım katlanacaz...
iki gündür sürekli yatmaya çalışıyorum.. annem sağolun ilgileniyor ama tabi çocuğum anneci olunca istediğim gibi dinlenemiyorum ..
ayrıca son iki şey daha söylicem... doktorum eşimin yanında dediki şimdi etrafa nazlanmıcanda ne zaman nazlancan bırak işleri onlar yapsın eşin yapsın sen yat karnındaki bebeğine iyi bakma derdinde ol dedi... ben hâla yapamıyorum sayılır... ama yapabilirseniz siz yapın...ikincisi ise ben bebek alışverişimi daha erken diyerek almayı erteledim fakat bundan sonrada gezmek zor gözüküyor benim için... siz siz olun en azından acil olacak şeyleri beklemeyin alın derm ben...
çok konuştum sabah sabah... öptüm sizi canlar...
moralini sakın bozma,yaşayacak büyüyecek inan biiznillah.sen annesin ona güven vermen ayakta tutman lazım.malt içecekleri falan varya sütü çoğaltan bol bol iç onlardan canım.üzülürsen sütün kesilir.zor bir durum hak veriyorum ama doğduya bundan sonra devamı gelsin yeter.Allah şu mübarek günde dualrımızı kabul etsin,damla tosun gibi çıksın o hastaneden..
canimm benimmmmmm, minik damlan senin icin tutunuyor...Sütünü aldikca senin kokunu aliyor da savasiyor. Sakin pes etme, sen herseyden cok hak ediyorsun kuzunu bagrina basmayi. ama dik durmalisin, sütün kesilmemeli damlacik senden bir parca ile hayata tutunuyor, büyüyor...Rabbim sana bagisladi kuzunu, az adaha dayan bu günler gecince cicilerini giyecek damlacik...hayal kur tatlimmm, kuzunda seni cok özlüyor..
amin kızlar inş. dedıgınız gıbı bırgun bunları hiç yaşamamış gıbi oluruz kızma hamılelıgımı ögrendıgımde sankı otedavı gördugum gunlerı hiç yasamamışım gıbı olmuştu inş. bundada öle olur süt için doktor humananın caylarından verdı hergun onlardan falan içiyorum ilk sagmaya basladıgım gun ucları yara oldu kanamaya başladı eşim eczanedn krem almış cok iyi geldı akşam surdum sabaha kadar hiç bişey kalmadı garmastan adı
Kizlar burayada hbr vermek isttedim bnm suyum geldi yrn doguma alincam mecburen güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
ayşegül bebişinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim canım Allah dualarımızı kabul etti. şimdi biraz zaman ve bol bol dua...hiç üzülme bak burda bir sürü ablası miniğin için dua ediyor..hemde türkiyenin her yerinden
hilal19 dan haber var mı çok merak ediyorummm...noldu acaba inşallah hayırlısıyla doğumunu yapmıştır..merakla bekliyorum..dualarım onunla...
kızlar bir süredir foruma giremiyordum...evde internet sıkıntısı vardı..işyerinde interneti yasakladılar sonra gene açtılar(dengesizlik abideleri)...kaza geçirmiştik eşimle o adamı buldular(bize çarpıp kaçanı) adam bizi tehdit etti falan..sonra suçunu kabul etti , kusura bakmayın dedi bize..ben o yontulmamışlıkla nasıl bunu dedi anlamadım...beyin yok diye düşünmüştüm demekki bit kadarda olsa varmış....derken...mahkemelerde süründüm..ne zaman adamı görsem bi kaşık suda boğasım geliyor ne yalan söyliyim...onu hapse tıktırmak istiyorum....çünkü başka birisi olabilirdi..bi çocuk olabilirdi yürüyerek birisi o yoldan geçebilirdi..;Allah belasını versin tüm bu sorumsuzların...bunu yanına bırakmamaya yemin ettim bende..isterse 10 sene sürsün bu işin takipçisi olucam en azından başka canlar yanmaz...gerçi adamda ehliyet yokmuş, alkol varmış..herşey var yani...Polisimizdende Allah razı olsun o gece arabayı mobesede yakalayıp bağlamışlar....kaçarak kurtulacağını sandı..mahkemede ben başımı tutunca başımı yardım zannetmiş..beyin kanamasından ölür belki demiş içinden..ifadesi böyle korkudan kaçmış...vicdansız...ş...siz
kazanın şoku bitaraftan işyerindeki sıkıntılar bi taraftan(ki hala günde 12 saat çalışıyorum*6gün) ben iyice sinir sahibi oldum...birde kv/kp ve annem babam sağolsun bişey almadılar daha beşik bebek arabası çantam bile yok..ben cumartesileride tam gün çalıştığımdan çarşıya gidemiyorum; artık hiç gidemem pestilim çıkıyor işyerinde...herkes erken deyip duuryor..benimde zamanım yok...ve tüm enerjimi şyerinde harcıyorum...ev kredimiz var bari ona katkısı olur diye...sinir dert tasa sahibi oldum...çok agresifleştim duygusallıktan değil sinirden ağlıyorum....üç beş zıbın mıbın almışlar başka bişey yok...annemlerede kızıyorum..hadi öbürleri el sayılır ama annemde acele etmeyelşm diyor(benim ablam ölmüş küçükken doğuma bi kaç hafta varken, annemi karanlık odaya kapayıp normal doğum yapmasını beklemişler 32 sene öncesi tabi bu) şimdi onun tedirginliği hala var annemde unutamıyor işte, almışlar bebeği babannemler o zamanlar bi ağaç dibine gömmüşer babamın haberi olmadan...annemede yerini söylemişler...hala unutamıyor oda..kaç senenin konusunu...bide....bana bile zor hamile kalmış..onuda anlıyorumda ..işte ben nolucam...doğurcam kalıcam ortada bişeysiz..bak ağlıyorum yine
ayşegül bebişinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim canım Allah dualarımızı kabul etti. şimdi biraz zaman ve bol bol dua...hiç üzülme bak burda bir sürü ablası miniğin için dua ediyor..hemde türkiyenin her yerinden
hilal19 dan haber var mı çok merak ediyorummm...noldu acaba inşallah hayırlısıyla doğumunu yapmıştır..merakla bekliyorum..dualarım onunla...
kızlar bir süredir foruma giremiyordum...evde internet sıkıntısı vardı..işyerinde interneti yasakladılar sonra gene açtılar(dengesizlik abideleri)...kaza geçirmiştik eşimle o adamı buldular(bize çarpıp kaçanı) adam bizi tehdit etti falan..sonra suçunu kabul etti , kusura bakmayın dedi bize..ben o yontulmamışlıkla nasıl bunu dedi anlamadım...beyin yok diye düşünmüştüm demekki bit kadarda olsa varmış....derken...mahkemelerde süründüm..ne zaman adamı görsem bi kaşık suda boğasım geliyor ne yalan söyliyim...onu hapse tıktırmak istiyorum....çünkü başka birisi olabilirdi..bi çocuk olabilirdi yürüyerek birisi o yoldan geçebilirdi..;Allah belasını versin tüm bu sorumsuzların...bunu yanına bırakmamaya yemin ettim bende..isterse 10 sene sürsün bu işin takipçisi olucam en azından başka canlar yanmaz...gerçi adamda ehliyet yokmuş, alkol varmış..herşey var yani...Polisimizdende Allah razı olsun o gece arabayı mobesede yakalayıp bağlamışlar....kaçarak kurtulacağını sandı..mahkemede ben başımı tutunca başımı yardım zannetmiş..beyin kanamasından ölür belki demiş içinden..ifadesi böyle korkudan kaçmış...vicdansız...ş...siz
kazanın şoku bitaraftan işyerindeki sıkıntılar bi taraftan(ki hala günde 12 saat çalışıyorum*6gün) ben iyice sinir sahibi oldum...birde kv/kp ve annem babam sağolsun bişey almadılar daha beşik bebek arabası çantam bile yok..ben cumartesileride tam gün çalıştığımdan çarşıya gidemiyorum; artık hiç gidemem pestilim çıkıyor işyerinde...herkes erken deyip duuryor..benimde zamanım yok...ve tüm enerjimi şyerinde harcıyorum...ev kredimiz var bari ona katkısı olur diye...sinir dert tasa sahibi oldum...çok agresifleştim duygusallıktan değil sinirden ağlıyorum....üç beş zıbın mıbın almışlar başka bişey yok...annemlerede kızıyorum..hadi öbürleri el sayılır ama annemde acele etmeyelşm diyor(benim ablam ölmüş küçükken doğuma bi kaç hafta varken, annemi karanlık odaya kapayıp normal doğum yapmasını beklemişler 32 sene öncesi tabi bu) şimdi onun tedirginliği hala var annemde unutamıyor işte, almışlar bebeği babannemler o zamanlar bi ağaç dibine gömmüşer babamın haberi olmadan...annemede yerini söylemişler...hala unutamıyor oda..kaç senenin konusunu...bide....bana bile zor hamile kalmış..onuda anlıyorumda ..işte ben nolucam...doğurcam kalıcam ortada bişeysiz..bak ağlıyorum yine
sana geçmişler olsun,sakın stres yapma,bunlar da geçecek.yaşın kaç bu arada?
ben de dediğin gibi düşünüp çoğu eksiğmizi aldım.daha alınacaklar var.bebeğin giysilerini de eylül ayı içinde yıkayıp ütüleyeyim diyorum.aslında erken ama işte erken doğum riski bende de var,o yüzden.
Ben de senin gibi olanlardanim, cok üzme kendini. Cesit cesit gösteriyor hamileleik zorluklarini...Ben ciktim hastaneden ama benimki cok yüksekti. 15-10 du. iki gün düsüremediler, doktor ilac baslamam lazim dedi, tansiyonum normale düstü. Idarar da benimde bisiler cikti antibiyotik verdi...
Benimde sancim oluyor ama daynilmayacak gibi degil, ama hissedilmecek gibi de degil. Hastanedeyken nst desancim bir kere cok yüksek cikti. Bugün bel agrimda eklendi... Ama benim biraz is yapmam lazim, bugün mutfagimiz gelip takilacak ve tadilat bitmis olucak. Artik temizlik zamani:)))Bir de benim erkek kardesim disinda kimsemde yok burada, kayinvalidem 74 yasinda eli ayagi tutuyor ama ben rahatsiz oluyorum bir is yapinca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?