2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Bir ara eklerim , benim de inan o kadar gözümde büyüyordu ki, bir anda kızların sıkıştırmasıyla e hadi artık yapalım dedimE valla iyi ki de yapmışım.

Allah bagislasin , uzun güzel bir ömür nasip etsin insaallah

Son düzenleme:
Selam kızlar. Nasilsıniz. Uzun zamandir giremiyorum. Esim boyun fitigindan ameliyatliydi .. malesef boynundaki platin parcalandigi icin tekrar ameliyat olmasi gerekiyor. Biz de esimin memleketine geldik. Burda ikimizle de ilgilenen olur diye. Esim ankarada doktor doktor geziyor. Malesef riskli ameliyat diye kimse goze alamiyor. Rabbimden tek dileğim esimin sagligina kavusmasi ve sag salim evime dönüp Bebegimi orda beklemek. En fazla 3-4 hafta daha uçağa binebilirim insallah bu süreçte esim de sagligina kavusmuş olur. Kv iyi ama titiz bir kadin degil, alışık olmadığım şartlarda yaşıyorum. Ne yemek yiyebiliyorum dogru düzgün ne de tam olarak hijyen sağlaniyor o yüzden doğumu burda düsunmek bile istemiyorum bebegimle bu eve asla giremem..neyse kızlar cok uzatmayayim. Bol bol dua edin bize eşim sağlığına kavuşsun..hepinizi öpüyorum. Bu arada doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun.

günaydın canlar;

kendinizi ödüllendirin ve bugün çoook güzel bir kahvaltı yapın,yarasın bebişlere havada serin..ohhh misss

günaydın herkese :) harika bir pazar olsun bu gün

canım okuyorum yazdıklarını bu ara dertlisin... kendini sakinleştirmeye çalış, sen stres oldukça bebekte rahatsız olur...isim konusu bence de çok önemli ama, 9 ay karnında taşıyan kişinin babadan çok hakkı var bence...ama eşin fikri sabit biriyse sen hastaneden çıkmadan gider çıkartır kimliği, böyle olaylar çok gördüm...

canım çok geçmiş olsun...inşallah tez vakitte hallolur sağlık işleriniz de eve dönersiniz

Zor bir durum cidden. Esin insallah biran once sagligina kavusur da evinize donersiniz insallah.

günaydın canlar;

kendinizi ödüllendirin ve bugün çoook güzel bir kahvaltı yapın,yarasın bebişlere havada serin..ohhh misss

Herkese günaydınlarrrrr
tam da dediğin gibi oldu uyanır uyanmaz bol kaşarlı tost yaptım kahvaltıya. bugün kendimi ödüllendiricem. herkese afiyet olsun:)

Cokk gecmis olsun , Rabbim bir an önce saglik versin insaalllah. Cok da üzme sakin kendini Allah yardim edecektir. Kayinvaliden iyi bir insansa azicik görmezden gel yada kendin yap biraz temizligi. Ucak icin hala vakit var mi? beni 28. haftadan itibaren almadilar. Sen bir daha kesin ögren bence, sakin güvenipde kalma oarlarda..

İyi pazarlar herkeze, dün akşam bebeşim bizi çok korkuttu hastaneyi ziyaret ettik. Çok şiddetli kasık ve bel ağrısı ldu 1 saat kıvrandım korkumdan doktoru bile aramak istemedim baktım geçmiyor doktoru aradım hemen hastaneye gitmemi söyledi ben hale gitmemek için doktoru belki geçer biraz daha bekliyim diyorum tabi kızdı öyle hastanenın yolunu tuttuk nöbetçı doktor alttan usg yle baktı Allahtan hiç açılma falan yoktu herşey yolunda çıktı idrar tahlilide istediler o da temiz çoktı benim de zaten usg den sonra ağrılarım kesildı yalancı doğum sancıları oluyormuş bir de tabi artık çok hızlı büyüyormuş bebekler oyüzden daha dikkatli olmak gerekiyor çok fazla ayakta kalmamak yormamak lazımmış ben de zaten son iki hakiketen çok ayakta kaldım aman siz siz olun dikkat edin ben dersimi aldım o korku bile yetti . Bu arada bebişim 2 kiloyu geçmiş bende 1 kilo vermişim 2 haftada nasıl oldubu iş anlamadım herkeze keyifli ve sağlıklı günler...

cnm çok geçmiş olsun..Allah bir daha korkutmasın..maşallah bebişine kocaman olmuşşşşş..sen neden kilo verdin acaba.yemiyormusun bu ara cnm..dikkat et gıdana..artık kilo vermesek iyiolur artık alma zamanı

geçmiş olsun cnm.eşine acilşifalar diliyorum..inşallah tez zamanda evinize dönersiniz..bende diyorumbu kızçe face te takılıyo heralde uzun zamandır yokbizi habersiz bırakma cnm..kv ile de Allah sana kolaylık versin ne diyim..herkesin hijyen anlayışı farklı..dikkat et kendine ve minişine

oh oh maşallah makyajlar da düşünülmüş

geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne

cnm çok geçmiş olsun..Allah bir daha korkutmasın..maşallah bebişine kocaman olmuşşşşş..sen neden kilo verdin acaba.yemiyormusun bu ara cnm..dikkat et gıdana..artık kilo vermesek iyiolur artık alma zamanı

Ben bu zamana kadar her ay 2 kilo aldım hatta son gittiğimde 3 kilo almıştım bu ay nasıl verdim bende şoktayım sanırım sıcaklardan bir de çok fazla su tüketiyorum.

canımmm gozun aydın rabbm saglık versın bebegıne bıran once bırbırınıze kavusunnn 1 ay serum ve mama ıle beslenır sıkma canını 1 ay sonra emzırırsın bol bol rabbım yardımcınız olsunnnn ınsallahhhhh

evet canım eşim sabit fikirli biri ama benim fikrimide göz ardı ederse onu asla affetmem ahh canım ahh bebegim annesi gibi hemen sinirlenen biri olursa hiç başa çıkamam onun için kendimi firenlemem lazım ama kendimi çözdüm evde çok durdugum zaman boguluyorum biraz dışarı falan çıktıgımda kendime geliyorum yani evde durunca duvarlar üstüme üstüme geliyo zaten çok sıcak bide koca göbek olunca malumm daralmaatına çıkıyo

aynı dert bendede var canım annesinin adı nur ama içinde nur olan isme karar veremedik tutturmuş Aynur veya nurcan olsun diye bende diyorum bütün zorluğu çeken ben ağrılar sancılar çeken ben ismi koyacak olan o ge
lde delirme bari akıl verin içinde nur olan isimler konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…