Canim ben de ogretmenim, benim de izin konusunda kafam baya karisikti, soyle bir cozum buldum. İlk donemi kapatmak icin dogum sonrasi hakkimiz olan 8+2 haftaya( yasa o zamana yururluge gecer diye tahmin ediyorum) 3 hafta dogum oncesi hakkimdan aktarmam gerekiyor, yani 32 de degil 35 de izne ayrilmam gerekiyor, suan 31. haftadayim, o da 1 ekime denk geliyor, yani benim toplamda 4 hafta okula gitmem gerekiyor. Bu 2 hafta seminerlerde gidip, sonraki 2 hafta rapor alip, 35'te de izne ayrilmaya karar verdim.
kizlar agri durumlariniz nedir.. Benim belim agriyor ama cok fazla degil. Cok ayakta sabit durursam falan, ama kasiklarim cok agriyor, elimle baski yaparsam biraz hafifliyor ama arada cok siddetli oluyor...
28+2 de 1.211 gram nasıl siizce kızlar ?
mrb canım. bende rapor işini düşündüm bir ara vazgeçtim. biraz çalışıp arada 10 ar gün alabilirsin. kendi doktorun vermiyrsa başka dkrdan al. zaten gebelikte dktrlar bol bol rapor veriyorlar. senin dktrun niye sıkı tutuyor anlamadım. eğer köye gidip geliyosan zaten doktr bunu göz önünde bulundurmak zorunda rapor yazarken bide okul müdürün nasıl anlayışlımı bu konu da. çok şükür benim okulda çok yardımcı oluyorlar ders programımı çok rahat yaptılar.
canım neden 35 haftada izne ayrılmayı düşünüyosun 37 te kadar çalışsak 5 hafta aktarırız. bebeğimizle daha fazla zaman geçirmiş oluruz. bir kaç kezde 10 ar gün rapor alsak 2. dönemi yarılarız. ben öyle yapmayı planlıyorum. zaten benim doğum iznim şu anki hesaba göre şubatı kapatıyor belki 2. dönemi bile kapatablrim raporlarla.
mrb canım. bende rapor işini düşündüm bir ara vazgeçtim. biraz çalışıp arada 10 ar gün alabilirsin. kendi doktorun vermiyrsa başka dkrdan al. zaten gebelikte dktrlar bol bol rapor veriyorlar. senin dktrun niye sıkı tutuyor anlamadım. eğer köye gidip geliyosan zaten doktr bunu göz önünde bulundurmak zorunda rapor yazarken bide okul müdürün nasıl anlayışlımı bu konu da. çok şükür benim okulda çok yardımcı oluyorlar ders programımı çok rahat yaptılar.
Kızlar merhaba;
Allah nasip ederse bende kasım annesi olucam inşallah, sizlerden fikir almak istediğim konu bebek alışverişi hakkında henüz alışverişe çıkmadık ufak tefek bişiler aldım sadece seçimlerim hazır aslında bebek odasını beğendim, bebek arabasını begendim, listemi yaptım sadece alması kaldıama erken mi diye tedirginim etrafımdaki çogu ınsan daha erken birazdaha bekle diyor sızler naptınız alışverişlerinizi tamamladınızmı ?
ayşegül den sonra hilal de doğum yapmış hayırlı olsun hilal...banada ara ara korkular basıyor nasıl olacak falan,anladınız siz beni:)
ben engellenemez bi şekilde çikolata yiyorum kendimi durduramıyorum, Allah sonumu hayır etsin:)
buarada balık sezonu açıldı hayırlı uğurlu olsun.ben bugun açılışı yaptım öğlen yemegine gittim.
birde biz hala alışverişe çıkmadık,bi ön gezi yaptık 2 tane beşik beğendim biri yatak odama ahşap üstünden tüllü altı tekerlekli olanlardan melek yatagı sanki..çocuk odasınada oldukça büyük artı dahada büyüyen bir beşik alacağız.
bakım ürünlerini hangi marka aldınız? ıslak mendil,şampuan,deterjan,bez..en sağlıklısı nedir bunların ben içinden çıkamadım...
bende bugün doktora gittim.miniğim doğum pozisyonunu almış.zaten çok belli ediyordu,kasıklarıma baskı yapıyor.kilosu 1600, boyu 41,3 bana biraz az geldi ama hayırlısı daha 2 ayımız var bakalım.
Canim benim sadece kuvet pisik kremi gibi seyler birde bezi almadim yikama isim kaldi onun icinde ozellikle bekliyorum .....
hayırlısı canım. az değil gayet iyi. Benimki daha dönmedi.inş. döner oğluşum.
Bu arada kaç kilo aldınız kızlar merak ettim göbikleri :)
kızlar merhaba bir şey sorucam şimdi hastanede doğuma girerken bebeğe ilk giydirmeleri için hemşireye hangi kıyafetlerini vericeksiniz acaba ben alt üst takım iç zıbın eldiven sapka ve battaniye koydum bi tane de cıtcıtlı badi koysam mı acaba
bebekleri artık yıkamadıkları için ben ucuz aldığım bir takım vermeyi düşünüyorum alt üst...tam silmeyebiliyorlar çünkü..benim yeğenim öyle olmuştu..odaya geldikten sonra daha cici olanları giydiricem :)
59 la başladım ilk üç ay 4 kilo verdim şimdi 61 im ...yani +2 :)
hayırlısı canım. az değil gayet iyi. Benimki daha dönmedi.inş. döner oğluşum.
Bu arada kaç kilo aldınız kızlar merak ettim göbikleri :)
aynen dediğin gibi. biz yapmasak kim yapacak. En güzeli seninde yaptığın gibi dinlene dinlene yavaş yavaş yapmak.benim eşim sadece ev süpürmede yardım ediyo saolsun ama o kadar. bir tek süpürge ile bitiyor mu? Dışardan konuşmak kolay geliyor. sen yediklerine de dikkat et tansiyon için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?