2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım neden 35 haftada izne ayrılmayı düşünüyosun 37 te kadar çalışsak 5 hafta aktarırız. bebeğimizle daha fazla zaman geçirmiş oluruz. bir kaç kezde 10 ar gün rapor alsak 2. dönemi yarılarız. ben öyle yapmayı planlıyorum. zaten benim doğum iznim şu anki hesaba göre şubatı kapatıyor belki 2. dönemi bile kapatablrim raporlarla.

kizlar agri durumlariniz nedir.. Benim belim agriyor ama cok fazla degil. Cok ayakta sabit durursam falan, ama kasiklarim cok agriyor, elimle baski yaparsam biraz hafifliyor ama arada cok siddetli oluyor...

aynen öyle benimde belim çok ağrıyo çok oturursam sandalye de falan yada çok ayakta kalırsam batıyor sırtıma kadar. birde dediğin gibi kasığım ağrıyor, elimle bastırınca hafifliyor gibi bazende çok ağrıyo adet olacak gibi. Demekki hepimizde var

canım ben sınıf öğretmeni olduum için hergün gitmek zorundayım.geçen yıl 2.dönem ful gittim ama çok rahatsızlıklarım oldu müdürüm çok idare etti sağolsun.ama şimdi bu haftadan sonra köyde bişi olur diye korkuyorum.eşimde titiz bu konuda 1 gün bile gitmeni istemiyorum köye diyo.rapor haklarımı kullanmaya çalışcam bakalım.doktorum çok ciddi bişey olmadığı sürece 10 günlük rapor veremem sağlık bakanlığı çok sıkı denetliyo artık raporları diyo.artık sağlık ocağından alcam rapor alabildiğim kadar.aile hekimimiz çok iyi sağolsun.raporu hallederiz dedi.

benim müdürüm doğum izni bittikten sonra rapor aldırmıyor.. geçen yıl doğum yapan arkadaşlara ücretsiz izin aldırdı.. ben 32. haftada hemen ayrılmayı planlıyorum, okul açıldıktan sonra 9 gün okula gitmem gerek 32. haftayı doldurmam için.. o 9 günde de rapor almam gerekcek, müdür bey 9 gün için sana sınıf veremem dedi.. eğer doğum izni 18 hafta olmazsa ilk dönemi de kapatamıyorum, son 10 gün kalıyor, o zaman rapor alabilecek miyim hiçbir fikrim yok.. 2. dönem başlayınca da komple ücretsiz izin alıcam ne yazıkki.. maddi açıdan zorlıcak bizi ama oğlumu da o kadar küçükken bakıcıya bırakmaya kıyamam..

slm hamiler ve bebişler:)) doğum iznime ayrılmama tam bir hafta kaldı çok bynaldım geçmek bilmiyo günler sanki benimde fazla yayakda kalınca kasıklarımda ağrım oluyo karpal tünel sendromu var bende sağ elimin ilk3 parmağı uyuşuyo bütün gün mausu zor tutuyorum hamilelik sonrası geçer dedi dr geçmezse ortopediye gidmem gerekirmiş inşallah geçer bütün gün oğluşumun tepiklerini bi güzelce yiyorum kıpır kıpır canım oğlum tek güzel şey şu an bu:) ve oğlumun ismi HAKTAN olacak inş.

geçen sene öğretmen arkadaşım 32 hafta çalışabilir raporunu aldıktan sonra,başka bölümlerden rapor almaya kalktı ama müdür buna izin vermedi.milli eğitimden de sorun çıkaracaklarını söledi.sonuç olarak arkadaşın aldığı ikinci rapor doğum izninden gitti

bende bugün doktora gittim.miniğim doğum pozisyonunu almış.zaten çok belli ediyordu,kasıklarıma baskı yapıyor.kilosu 1600, boyu 41,3 bana biraz az geldi ama hayırlısı daha 2 ayımız var bakalım.

Canim benim sadece kuvet pisik kremi gibi seyler birde bezi almadim yikama isim kaldi onun icinde ozellikle bekliyorum .....

canım bende de korkular var ama düşünmemeye çalışıyorum..ben sebamedin setini aldım şampuan pişik kremi falan..onu önerdiler..tabi bebişe bağlı cildine iyi gelmezse niveanınkini alıcam arkadaş kullanıyor memnunmuş...deterjan yerine de daln roxy varmış sabun tozu...ondan alıcam sıvı deterjanlar temizlemiyor diye duydum...bez falan almadım daha...ama ben senden daha gerideyim zaten...ıslak mendil unibaby yenidoğan aldım 12 li...baby&me de güzelmiş...e-bebek mağazalarında var...ben de araba düşünüyorum sen neyde karar kıldın...

bende bugün doktora gittim.miniğim doğum pozisyonunu almış.zaten çok belli ediyordu,kasıklarıma baskı yapıyor.kilosu 1600, boyu 41,3 bana biraz az geldi ama hayırlısı daha 2 ayımız var bakalım.

hayırlısı canım. az değil gayet iyi. Benimki daha dönmedi. inş. döner oğluşum.

Bu arada kaç kilo aldınız kızlar merak ettim göbikleri :)

kızlar merhaba bir şey sorucam şimdi hastanede doğuma girerken bebeğe ilk giydirmeleri için hemşireye hangi kıyafetlerini vericeksiniz acaba ben alt üst takım iç zıbın eldiven sapka ve battaniye koydum bi tane de cıtcıtlı badi koysam mı acaba

bebekleri artık yıkamadıkları için ben ucuz aldığım bir takım vermeyi düşünüyorum alt üst...tam silmeyebiliyorlar çünkü..benim yeğenim öyle olmuştu..odaya geldikten sonra daha cici olanları giydiricem :)

ya ben 20 li takım almıstım ama şimdi hastane çıkışları yenidoğan olduğu için yani benim aldığım öyle çok küçükler o yüzden bir kaç defa giyicek o yüzden bende onun içinden koyayım dedim bi tane daha var hastane çıkısı 10 lu ama o diğerine göre beden olarak daha büyük duruyor bende en küçüğünü hemen kullanıyım dedim :)

valla edemiyorum desem yeridir. Mutfak olmayinca olan ile idare ediyorum, yada disardan yiyiroum...Ama artik mutfagim geldi sicak ve sulu bisiler yiyebilicem insalllahhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…